Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende iciyorum malesef.ama cocuklarimin yaninda asla icmem evin icindede icilmez.
sen kac yasindasin?

Cok guzel kural koymussun valla, tebrik ederim olumunekankayizsmile
21 yasindayim, butun sulale iciyo yaw, annannem 81 yasinda o da iciyo, gen isi diyoruz bu ise kaydirigubbakcemile3
Amaaaaa asla ailemin onunde icmem sadece ablamin yaninda o kadar. Herkes biliyo ama saygi iste icilmez...

Cok guzel kural koymussun valla, tebrik ederim olumunekankayizsmile
21 yasindayim, butun sulale iciyo yaw, annannem 81 yasinda o da iciyo, gen isi diyoruz bu ise kaydirigubbakcemile3
Amaaaaa asla ailemin onunde icmem sadece ablamin yaninda o kadar. Herkes biliyo ama saygi iste icilmez...

ne guzel canim cok gencmisin daha ben 30 yasindayim 21 yasimda oglusumu almistim kucagima aaaaaaaah genclik

bende sen gillerdenim bu hafta bende adet olucam allahim bogazimi zor tutuyorum hatta tutamiyorum zaten normalde adetliyken 1,5 kilo kadar fazla cikarim hayirlisi cuma gorcez birde yarin evlilik yildonumumuz 10 yil olcak insallah yemege cikariz yani yandim bu hafta.

ben de bu hafta seninle aynı konumdayım canı ya hadi hayırlısı bakalım..wawww sen 10 yıldır evlisin demek..evlilik yıldönümüzde şimdiden kutlu olsuna.s.

ben de bu hafta seninle aynı konumdayım canı ya hadi hayırlısı bakalım..wawww sen 10 yıldır evlisin demek..evlilik yıldönümüzde şimdiden kutlu olsuna.s.

sagol guzelim darisa sanada olsun insallah cok mutluyum dilerim sen daha da mutlu olursun.

biraz once yazdigini gormeden sana hosgeldin yazmistim.

kalp kalbe karsi iste

ne guzel canim cok gencmisin daha ben 30 yasindayim 21 yasimda oglusumu almistim kucagima aaaaaaaah genclik

Sende moruk sayilmazsin hani, 30 yasindasin, hele 80 yasina gel o zaman dersin ahhhhh 30lu yillarim niiiiiiiirdeeeee yerimseniben
Allah bagislasin ne guzel genc bi annesin daha neyyyyyyyy :lepi:

:
geldim canım veee senden önce hazırladım yine kahveleri :kahve: hadi sen gel türkiyeyi de özlemişsindir :içelim: bir gün de sen benden önce yap da ben de yurt dışına çıkayım mana ile zemuszemus

sen kursa gittiginde yazmistim kahveler benden hadi cabuk geldiye hala gecerli hadi bekliyorum yanindada minicik bir bitter cikolata ne dersin?:içelim:

sagol guzelim darisa sanada olsun insallah cok mutluyum dilerim sen daha da mutlu olursun.

biraz once yazdigini gormeden sana hosgeldin yazmistim.

kalp kalbe karsi iste

canım benim hakikaten öyle çok teşekkür ederim ama senin sayende bu topiğe geldim ve buradaki herkes okadar sıcak okadar içten ki beni onlarla buluşturduğun için çoooook teşekkür ederim..açıkçası ilk sen buradasın diye girmiştim ama o içtenlik okadar yansıyor ki mükemmel birşey..
:lepi:zemuszemus:Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkis:1hug:

Bugunki yediklerim

[Sabah]
- 1 haslanmis yumurta
- 2 kizarmis ekmek
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay

[Ogle]
- 1 yogurt 0% (vaktim olmadi yemek yemege)

[Aksam]
- 1 kase pilav domates soslu
- 1 bardak light cola
- 1 yogurt 0%

- Simdiye kadar 2.5L su
- Daha spor yapamadim, birazdan baslarim

Back
X