zaten simdikki kaliplar gecici guzelim onu at gitsin.seni tanimiyorum ama eminim olabilirsin!
Anacım hadi tamam yağları attık gittide
kemikleri napcazzzz kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten simdikki kaliplar gecici guzelim onu at gitsin.seni tanimiyorum ama eminim olabilirsin!
cok hemde allahim herkese nasip etsin.
kizlar simdi cikmam gerek kabin onune durup isin almam gerek saatini gecirmeyim ciktiktan sonra gucum kalirsa gorusuruz yine.
hepinizi opuyorum aeo.iyi geceler
ben bu kalıpla 36 olacağımı sanmıyorum....
Black olabilirmiyim 36 beden ?sırnaşık şey
kizlar simdi cikmam gerek kabin onune durup isin almam gerek saatini gecirmeyim ciktiktan sonra gucum kalirsa gorusuruz yine.
hepinizi opuyorum aeo.iyi geceler
Türkiye de böyle sınıf atlama pek yok galiba
çünkü ben hiç duymadım....
Oradada buradaki gibi nadir bir durum mu?
Merak ettim kusura bakma:kedi:
aaaaaaaaaa neden olmayasın canım yaaaa..olmaz diye bir şey yok..ama bence sana 38 beden de çok yakışır
Aminnnnnn :Saruboceq:
Gecen sene 124kiloydum Allaha sukur 108e kadar dustum. Okul, stres fln derken yapamadim. Bu sene insallah butun fazlaliklarimi veririm :Saruboceq:
bademcim beni unutuyorsun
ben öyle az buz degil... tam tamına 116 kiloyum.. 120 ydim yakın zaman kadar.. nasıl olduysa 116 çıkıyorum... acilen kilo vermem gerkiyor... tüm hayatımı etkiliyor bu durum feci şekilde... ihtiyacım olan benim gibi 120 kilolardan normal kilosuna dönmüş arkadaşlar varsa başırı öyküleri ve destekleri, tavsiyleri....lütfen destek istiyorum... hiç takatim yok yeniden başlamaya, ve başlayamadıkça dibe çöküyorum...mafoldumben:kedi:senağlama
Sağol meruseMMmm olumunekankayizsmile Allah bu azmimi yitirtmesin inşallah,İnşallah kalan kilolar da bu hızda gider,inşallah en kısa zamanda istediğim kiloya düşerim,İnşallah bu dualarıma inşallah deyip eşlik eden herkes benden önce istediği kiloya düşer :jeyyar: :jeyyar:badem kiz tebrikler cok guzel gitmis kilolar.sasirmadim masallah spor yeme duzenin cok guzel.devami gelsin insallah!
kizlar ben cizelge yapamiyorum linklerede baktim ugrasiyorum 1 saattir olmuyor olmuyor delircem artik!
cok komik evet dün 98,1 dim bugün 97,9 giden 200 gr ama cook sevindim anliyomusunuz beni :)
Sen spor ve diyetine dikkat et görürsün :lepi:korksun kilolaaar bizden korksunn :)
evet arkadaslar 2011e kesin kesssss 70li kilolarla girmek istiyorum bu 79 da olabilir su 7yi görmek istiyorum olurmu sizce?
Sigara mı Çok üzgünüm çoook Çok ayıp çok bir de hemşire olcan sın,cıksTmmdir cnm yerimseniben
Maalesef, elimde var su an pufurrrrrr pufurrrrrrr iciyorum:kedi:
Yemene dikkat eder,3 ara 3ana öğün yaparsan iştah patlamanı frenlersin bence yerimseniben Yemeğe gittiğinde de ızgara salata gibi hafif şeyler yersin yanmazsın yavrumm aklinialirimsmilebende sen gillerdenim bu hafta bende adet olucam allahim bogazimi zor tutuyorum hatta tutamiyorum zaten normalde adetliyken 1,5 kilo kadar fazla cikarim hayirlisi cuma gorcez birde yarin evlilik yildonumumuz 10 yil olcak insallah yemege cikariz yani yandim bu hafta.
Bugunki yediklerim
[Sabah]
- 1 haslanmis yumurta
- 2 kizarmis ekmek
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay
[Ogle]
- 1 yogurt 0% (vaktim olmadi yemek yemege)
[Aksam]
- 1 kase pilav domates soslu
- 1 bardak light cola
- 1 yogurt 0%
- Simdiye kadar 2.5L su
- Daha spor yapamadim, birazdan baslarim
yarın tartılınca yazarım buraya umarım gidenler olmuştur....
kalori hesabına gelince onu yapmak bana iyi geliyor....
çünkü neyin ne kadar kalorisi olduğunu öğreniyorum.....
benim kolay kolay tatlı krizim gelmez :lepi:
hiç öyle düşünme canım vermişsindir..o vermemek bana mahsus yarın yine tartıda görürsün aynı kiloda hatta daha fazla bile çekebiliyor :çok üzgünüm: ben niye veremiyorum anlamadım ama en yakın tanık sensin canım çok dikkat ediyorum sporumu aksatmıyorum ama gram da veremiyorum :çok üzgünüm: