Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar simdi cikmam gerek kabin onune durup isin almam gerek saatini gecirmeyim ciktiktan sonra gucum kalirsa gorusuruz yine.

hepinizi opuyorum aeo.iyi geceler

Türkiye de böyle sınıf atlama pek yok galiba

çünkü ben hiç duymadım....

Oradada buradaki gibi nadir bir durum mu?

Merak ettim kusura bakma:kedi:

estagfurullah canim ne kusuru.bende ilk defa karsilastim boyle birseyle cok nadir olan birseymis cocuk artik okulu falan sevmemeye basladi cok basit falan derdi ogretmenle konustuk 3 ay testlerden gecti sonuc olarak 7 sinif seviyesindeymis 4 siniftayken o yuzden 6 ay denemeye aldilar suan bu sinifta eksik gelecek saniyorlar o yuzen seneye yabanci dilde ogretecekler cince veya ispanyolca dediler ingilizce ilgisini cekmiyormus kendi kendine tv pc de ogrendi biraz insallah aciklayabilmisimdir.hayirlisi tatil sonrasi bekleyip gorecez.

Aminnnnnn :Saruboceq:
Gecen sene 124kiloydum Allaha sukur 108e kadar dustum. Okul, stres fln derken yapamadim. Bu sene insallah butun fazlaliklarimi veririm :Saruboceq:

Sen moralini motivasyonunu bozma verirsin elbet,ben bilem veriyorum..Nasıl olduğu malumunuz aklinialirimsmile Boğazını tutcen,kıçını kaldırcen kaydirigubbakcemile3

ben öyle az buz degil... tam tamına 116 kiloyum.. 120 ydim yakın zaman kadar.. nasıl olduysa 116 çıkıyorum... acilen kilo vermem gerkiyor... tüm hayatımı etkiliyor bu durum feci şekilde... ihtiyacım olan benim gibi 120 kilolardan normal kilosuna dönmüş arkadaşlar varsa başırı öyküleri ve destekleri, tavsiyleri....lütfen destek istiyorum... hiç takatim yok yeniden başlamaya, ve başlayamadıkça dibe çöküyorum...mafoldumben:kedi:senağlama

Esmaaaaaaaaaam burda kim az buz bir kiloda Allasen gel hiç yabancılık çekmicen :jeyyar: Değil 120den 150den 160dan normal kilosuna dönen insanlar var başarı öykülerine bak canım..Ne motive ediyor insanı bir bilsen :lepi: Moralini yüksek tutman en önemli etken..Verenler nasıl vermişse sen de öyle verirsin yeter ki iste ve beyninde hallet her şeyi yerimseniben Sonrası çorap söküğü gibi tarayıp gidiyoryerimseniben :lepi:

badem kiz tebrikler cok guzel gitmis kilolar.sasirmadim masallah spor yeme duzenin cok guzel.devami gelsin insallah!
Sağol meruseMMmm olumunekankayizsmile Allah bu azmimi yitirtmesin inşallah,İnşallah kalan kilolar da bu hızda gider,inşallah en kısa zamanda istediğim kiloya düşerim,İnşallah bu dualarıma inşallah deyip eşlik eden herkes benden önce istediği kiloya düşer :jeyyar: :jeyyar:

kizlar ben cizelge yapamiyorum linklerede baktim ugrasiyorum 1 saattir olmuyor olmuyor delircem artik!

Sen başlangıç kilonu,şimdiki kilonu,boyunu,ulaşmak istediğin kiloyu ver ben yapayım yavruum CADIARZU

korksun kilolaaar bizden korksunn :)
evet arkadaslar 2011e kesin kesssss 70li kilolarla girmek istiyorum bu 79 da olabilir su 7yi görmek istiyorum olurmu sizce?
Sen spor ve diyetine dikkat et görürsün :lepi:

Tmmdir cnm yerimseniben
Maalesef, elimde var su an pufurrrrrr pufurrrrrrr iciyorum :delphin: :kedi:
Sigara mı Çok üzgünüm çoook Çok ayıp çok bir de hemşire olcan sın,cıks :olmaz: hiç yakışmadı sana..
bende sen gillerdenim bu hafta bende adet olucam allahim bogazimi zor tutuyorum hatta tutamiyorum zaten normalde adetliyken 1,5 kilo kadar fazla cikarim hayirlisi cuma gorcez birde yarin evlilik yildonumumuz 10 yil olcak insallah yemege cikariz yani yandim bu hafta.
Yemene dikkat eder,3 ara 3ana öğün yaparsan iştah patlamanı frenlersin bence yerimseniben Yemeğe gittiğinde de ızgara salata gibi hafif şeyler yersin yanmazsın yavrumm aklinialirimsmile

Son düzenleme:
NEler neler kaynamış bu grupta böyle yyaaw,deminden beri geçmişteyim hâlâ bitmedi :kahve: Bitsin ana döneyim yediklerim yaptıklarımı yazem sırnaşık şey

Bugunki yediklerim

[Sabah]
- 1 haslanmis yumurta
- 2 kizarmis ekmek
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay

[Ogle]
- 1 yogurt 0% (vaktim olmadi yemek yemege)

[Aksam]
- 1 kase pilav domates soslu
- 1 bardak light cola
- 1 yogurt 0%

- Simdiye kadar 2.5L su
- Daha spor yapamadim, birazdan baslarim

Yine ara öğün yok,hoş bir öğün bile yok sende :oklava: Yemek yesene yavruum sen acık cokacimcoook

yarın tartılınca yazarım buraya umarım gidenler olmuştur....

kalori hesabına gelince onu yapmak bana iyi geliyor....

çünkü neyin ne kadar kalorisi olduğunu öğreniyorum.....

benim kolay kolay tatlı krizim gelmez :lepi:

Nazar edücüüün kendine uşuuum Tatlı krizim gelmez falan deme :nazar: İnşallah tartı yüzünü güldürür yarın :1hug:

hiç öyle düşünme canım vermişsindir..o vermemek bana mahsus yarın yine tartıda görürsün aynı kiloda hatta daha fazla bile çekebiliyor :çok üzgünüm: ben niye veremiyorum anlamadım ama en yakın tanık sensin canım çok dikkat ediyorum sporumu aksatmıyorum ama gram da veremiyorum :çok üzgünüm:

Kilo veremiyorum,veremem,kilo vermem durdu fikirlerini atın kafanızdan kuzucuklarım yyaaw Öyle şey mi olur..Spor ve diyetine devema ettiğin halde kilo veremiyorsan olsa olsa bu fikirlerin yüzündendir..Beynine kilo veriyorum demiyorsun ki,beynimizin gücünü unutmayın yerimseniben Kilo veriyorum,kilo veriyorum kilo veriyorum KİLO VERİYORUMM diyeceğiz :jeyyar::jeyyar:

Eveeet cevaplayacaklarım bitti sonunda arada kaçırdığım olmuşsa da bilmiyorumkismile Düğünden geldik yağım şişti hiç oynamadım da;ama nedense (!) çok yorgunum Yediklerimi yazayım hemen ben en iyisi

Back
X