Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmiyorumkismile Cidden azmış;ama iki günlük detoks yap derim ben..Sonra da spor miktarını acık arttır ya da spor şeklini değiştir..Plates mi yapıyordun sen??

evet pilates yapıyordum canım bundan sonra biraz leslie de deneyim bakalım..sizden duymuştum ya lunaazul da tavsiye ediyor..bi bakiyim artık CADIARZU

evet pilates yapıyordum canım bundan sonra biraz leslie de deneyim bakalım..sizden duymuştum ya lunaazul da tavsiye ediyor..bi bakiyim artık CADIARZU

Ben herkese tavsiye ediyorumm,hemi de şiddetle..Kilo vermem Lesliecan opuyorumnanaktan olmasa çok daha yavaş olurdu ve ben bu kadar aşka gelemezdim..Şimdiye diyet falan bırakmazdım..Hem 1 saat yürüyüp kan ter içinde kalmayla 50 gr çikolatanın aynı kaloriye eş değer olduğunu anlayına ister istemez yemiosunaklinialirimsmile

sen e mükemmel şeysin öle yaa:))

şuan bil eridim aktım wallahi...
2.5 ayda 21 kilo gözlerimde kocamamn ışık canlanıdı..hiç vakit kaybetmeden başlıyorum..

kaçta kalkıp kçta yatmalıyım??
kahvatı programımız ne olmalı ve ne kadar su tüketiosun??

saol herşey için..

gerçekten acayip relaxım şuankaydirigubbakcemile2:lepi:hihoyyyt:hooray::hooray:

kaydirigubbakcemile5 canım benim teşekkür ederim... relax ol en iyisi:)))) bu bir matematik işi sonuçta aldığın verdiğin meselesi ha bizim için biraz daha karmaşık bi mesele hormonlar nedeniyle, o kadar...

suyu günde iki litre ile başladım. şu an günde iki buçuk - üç litre arası içiyorum. zaten daha fazlası böbreklere zarar... ama ben her gün bitki çaylarından dört beş bardak içiyorum bir de... nescafe de var ama keseceğim onu umuyorum...

kahvaltı en yoğun yediğim öğün benim... ilk başladığımda canım hazırlamak istemediğinden akşamdan şöyle kocaman bir tabak hazırlıyordum kendime:))) dört beş zeytin, iki üç kk beyaz ğeynir, bir iki dilim karpuz, bir haşlanmış yumurta yeşillik ile... ekmek yemiyorum ben ama sen bir dilim de kepek ekmeği ekleyebilirsin...

günlük uyku sürem ise çalışmalarım yoğun olduğu için çok değişken canımcım...

umarım faydalı olur söylediklerim. istediğin her şeyi sorabilirsin bana özelden... başaracaksın kendine inanmalısın önce...:lepi:

bir de benim yağ yakıcı elmam var tabi.. onu da anlatayım:)))) akşamdan yarım litre suya elma kabuğu ve kuru kayısı koyuyorsun kavanoz vs. aağzını kapatıp hava almasını engelleyecek şekilde... sabaha ilk iş o kabuğu e kayısıyı yiyip suyu içiyorsun ne kabızlık kalıyor ne de kilo verememe...olumunekankayizsmile

bir de benim yağ yakıcı elmam var tabi.. onu da anlatayım:)))) akşamdan yarım litre suya elma kabuğu ve kuru kayısı koyuyorsun kavanoz vs. aağzını kapatıp hava almasını engelleyecek şekilde... sabaha ilk iş o kabuğu e kayısıyı yiyip suyu içiyorsun ne kabızlık kalıyor ne de kilo verememe...olumunekankayizsmile

Bu tarifi nerden,kimden almıştın carnivale??CADIARZU

bayanssulusmile

hemen şimdi kocaman 1 lt suyu içerek başlıyorum:))
kahvaltı acıcık yapıcm..
bu elma yeşil elma mı yoksa farkeder mi?

yeşil elmanın kilosu 4 lirada:))

öğrenci olunca:))

Bu tarifi nerden,kimden almıştın carnivale??CADIARZU

canım babam, kızkardeşim .. söyleyip dururlardı bunu yıllardır, ama ben uygulamazdım tabi... rejimle birlikte başlayınca gerçekten çokkk faydasını gördüm. öneririm yani, neticede elma ve kayısı... pektin suya iyice çıkınca aç karnına da o pektini bümyeye alınca gerçekten harika sonuç veriyor. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
bayanssulusmile

hemen şimdi kocaman 1 lt suyu içerek başlıyorum:))
kahvaltı acıcık yapıcm..
bu elma yeşil elma mı yoksa farkeder mi?

yeşil elmanın kilosu 4 lirada:))

öğrenci olunca:))

harikasın azmine hayran kaldım. maşallah... ben yeşlil elma yapıyorum normalde de daha fazla sevdiğimden... ama neticede önemli olan içindekinin suya yayılması... dolayısıyla kırmızı da harika olur bence... :))))))kaydirigubbakcemile5

bu elma ve kayısı kürünü (kayısının kurusu da tatlı olmayanlarından olcak hafif ekşi) yapalı beri kızlar, lavaboda resmen yağ atıyorsunuz en güzeli bunu yapmanıza engel bir hastalık da yok bence çünkü babam şeker ve tansiyon hastası benim o da uyguluyor:))

canım babam, kızkardeşim .. söyleyip dururlardı bunu yıllardır, ama ben uygulamazdım tabi... rejimle birlikte başlayınca gerçekten çokkk faydasını gördüm. öneririm yani, neticede elma ve kayısı... leptin suya iyice çıkınca aç karnına da o leptini bümyeye alınca gerçekten harika sonuç veriyor. kaydirigubbakcemile5

Kayısı taze kayısı mı,kuru kayısı mı??

bilmiyorumkismile Paket halinde satılanlarda olmaz mı yani,onlar tatlı oluyor ama başka nerden bulayım kuru kayısıyı??

olur canım olur tabi.. en idealini söylüyorum ben... neticede çok fark yok... ben burada bir dükkan var aktar gibi... ondan alıyorum tadı biraz ekşimsi... ama tatlı da olur hem daha da keyifli olur yemesi:)))kaydirigubbakcemile5

olur canım olur tabi.. en idealini söylüyorum ben... neticede çok fark yok... ben burada bir dükkan var aktar gibi... ondan alıyorum tadı biraz ekşimsi... ama tatlı da olur hem daha da keyifli olur yemesi:)))kaydirigubbakcemile5

Ben ekşiyi de gayet sevimli yerim sempatiksalakcinni En makbulü ekşisiyse onu bulmaya çalişiciiimm aklinialirimsmile

Back
X