beşikdüzü çok sıkıcı bi yer ama sahil her ewe yakın..merkezde biraz daha içte biliosun ama olsun:))artık koşuyorum kıs:))
ha bu arada 100 metreyi 11 sn de bayanlar dünya rekortmeni koştu:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beşikdüzü çok sıkıcı bi yer ama sahil her ewe yakın..merkezde biraz daha içte biliosun ama olsun:))artık koşuyorum kıs:))
10 günde canım :çok üzgünüm:
ha bu arada 100 metreyi 11 sn de bayanlar dünya rekortmeni koştu:))
iş yerinde canımmkaydirigubbakcemile3
bilmiyorumkismile Cidden azmış;ama iki günlük detoks yap derim ben..Sonra da spor miktarını acık arttır ya da spor şeklini değiştir..Plates mi yapıyordun sen??
evet pilates yapıyordum canım bundan sonra biraz leslie de deneyim bakalım..sizden duymuştum ya lunaazul da tavsiye ediyor..bi bakiyim artık CADIARZU
sen e mükemmel şeysin öle yaa:))
şuan bil eridim aktım wallahi...
2.5 ayda 21 kilo gözlerimde kocamamn ışık canlanıdı..hiç vakit kaybetmeden başlıyorum..
kaçta kalkıp kçta yatmalıyım??
kahvatı programımız ne olmalı ve ne kadar su tüketiosun??
saol herşey için..
gerçekten acayip relaxım şuankaydirigubbakcemile2:lepi:hihoyyyt:hooray::hooray:
bir de benim yağ yakıcı elmam var tabi.. onu da anlatayım:)))) akşamdan yarım litre suya elma kabuğu ve kuru kayısı koyuyorsun kavanoz vs. aağzını kapatıp hava almasını engelleyecek şekilde... sabaha ilk iş o kabuğu e kayısıyı yiyip suyu içiyorsun ne kabızlık kalıyor ne de kilo verememe...olumunekankayizsmile
bir de benim yağ yakıcı elmam var tabi.. onu da anlatayım:)))) akşamdan yarım litre suya elma kabuğu ve kuru kayısı koyuyorsun kavanoz vs. aağzını kapatıp hava almasını engelleyecek şekilde... sabaha ilk iş o kabuğu e kayısıyı yiyip suyu içiyorsun ne kabızlık kalıyor ne de kilo verememe...olumunekankayizsmile
Bu tarifi nerden,kimden almıştın carnivale??CADIARZU
bayanssulusmile
hemen şimdi kocaman 1 lt suyu içerek başlıyorum:))
kahvaltı acıcık yapıcm..
bu elma yeşil elma mı yoksa farkeder mi?
yeşil elmanın kilosu 4 lirada:))
öğrenci olunca:))
Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisarkadaşlar LUNAAZUL yanımda...tartıldı veeeeeeee 91 kiloya düşmüşşşşşşzemuszemus:lepi:hihoyyytalkisalkisalkishemen sizlerle paylaşmak istedik 3 kilo gitmişşşşş
canım babam, kızkardeşim .. söyleyip dururlardı bunu yıllardır, ama ben uygulamazdım tabi... rejimle birlikte başlayınca gerçekten çokkk faydasını gördüm. öneririm yani, neticede elma ve kayısı... leptin suya iyice çıkınca aç karnına da o leptini bümyeye alınca gerçekten harika sonuç veriyor. kaydirigubbakcemile5
Kayısı taze kayısı mı,kuru kayısı mı??
fazla tatlı olmayanlarından kuru kayısı canım...
bilmiyorumkismile Paket halinde satılanlarda olmaz mı yani,onlar tatlı oluyor ama başka nerden bulayım kuru kayısıyı??
olur canım olur tabi.. en idealini söylüyorum ben... neticede çok fark yok... ben burada bir dükkan var aktar gibi... ondan alıyorum tadı biraz ekşimsi... ama tatlı da olur hem daha da keyifli olur yemesi:)))kaydirigubbakcemile5