Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uzme sakinnnnnnn o tatli canini :olmaz:
Durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile4
Spor yapiyormusun cnm?

evet tatlım her gün pilates ve tempolu 40-50 dk yürüyüş yapıyorum sadece sabah kahvaltılarında 1 dilim tam bığday ekmeği yiyorum..ama nedense bir türlü gitmiyor..lunaazul da tavsiye etti olmazsa spor değişikliği yapıp leslie ye başlayım ne yapacağımı bilemiyorum artıkbilmiyorumkismile

evet tatlım her gün pilates ve tempolu 40-50 dk yürüyüş yapıyorum sadece sabah kahvaltılarında 1 dilim tam bığday ekmeği yiyorum..ama nedense bir türlü gitmiyor..lunaazul da tavsiye etti olmazsa spor değişikliği yapıp leslie ye başlayım ne yapacağımı bilemiyorum artıkbilmiyorumkismile

Bencede Leslie'ye basla cok hosuna gidecek eminimmm
O kadar terletiyor ki hatun hihoyyyt

Sonrada bi kac gun bekle, sonra baktin ki gene kilo veremiyorsun, 2 gunluk detox dene yerimseniben
En azzzz 2-2.5L su icmeyi unutma emi

Son düzenleme:

Bencede Leslie'ye basla cok hosuna gidecek eminimmm
O kadar terletiyor ki hatun hihoyyyt

Sonrada bi kac gun bekle, sonra baktin ki gene kilo veremiyorsun, 2 gunluk detox dene yerimseniben
En azzzz 2-2.5L su icmeye unutma emi

sağol bitanem bademcim de detoks önerdi de yaz aylarında en güzel detoks hangisi olur sizce arkadaşlar sanırım benim çok ihtiyacım var buna?? regl döneminde pirinç lapasını düşünüyordum ama başka önerileriniz var mı?

sağol bitanem bademcim de detoks önerdi de yaz aylarında en güzel detoks hangisi olur sizce arkadaşlar sanırım benim çok ihtiyacım var buna?? regl döneminde pirinç lapasını düşünüyordum ama başka önerileriniz var mı?

Meruse ve Badem ayran detoxu yapmislardi (icine mercimek, bulgur katiyorsun). Tam olarak yontem nedir bilemiyorum...

Kilo vermek yetmez,teselli de vermen gerek kurbaaa prenses kaydirigubbakcemile3 Buarada giden kiloların hayırlı olsun yavruum,darısı diğer fazlalıkların başına inş

Ayıpsın bademim sen moral iste ben bütün motivasyonu önüne serivereyim, ama uzun süre sonra bi kaç gram verdim diye sevindim bea, kursağımda bırakma, görmemişin kilosu gitmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:sm_cool::nazar:

SlmlaRR!! ahali ben geldimopuyorumnanaktan Bugün pek bir değişiğim ben yyaaw,sabah geç uyandığımdan olsa gerek..Öğünler falan birbirine girdi zemuszemus

Nasılsınız bakalım??

Ayıpsın bademim sen moral iste ben bütün motivasyonu önüne serivereyim, ama uzun süre sonra bi kaç gram verdim diye sevindim bea, kursağımda bırakma, görmemişin kilosu gitmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:sm_cool::nazar:

olumunekankayizsmileSevin tabi yavriim hakkındır verdiğin her gramda havaya uçabilürsünn kaydirigubbakcemile4

boyum 173 kilom 94...konyalıyım finansal güvence danışmanıyım.24 yasındayım

Maşallah boyun da yerindeymiş yerimseniben Demek ki kiloların gidince dal gibi uzun kıtır çıtır bir hatun olcen olumunekankayizsmile Diyete başladın ya da spora??Zayıflamak için bir şeyler yapıyorsun??

kızlarrrr özel mesajlardan da anlıyorum ki tam olarak ayrıntılarıyla anlatmamışım

şimdi kızlarr her gece bir adet (yeşil tercih sebebidir ama kırmızı da olabilir) elmanın kabuğunu ve bir adet (ekşi olması tercih sebebidir tatlı da olabilir) kuru kayısıyı yarım litre suya bırakacağız akşam yemeğinden sonra bir kavanoza koyup ağzını hava almayacak şekilde kapatıp oda ısısında bekleteceğiz. sabah uyanınca ilk iş kayısıyı ve kabuğu yiyip suyu içeceğiz. kolay gelsiiiinnn:))olumunekankayizsmile

Bende bunu uygulayacağım yarın tüm inancım ve isteğimle rejimime geri dönüyorum opuyorumnanaktan kondisyon bisikletim ve leslie hanıma da savaş açtım inadına yapcam onları da aklinialirimsmile haftaya sevgilim geliyor çok heyecanlıyım delikafadulden zayıflıycam ulan o kadar ! alsanaalsanasmile

Bende bunu uygulayacağım yarın tüm inancım ve isteğimle rejimime geri dönüyorum opuyorumnanaktan kondisyon bisikletim ve leslie hanıma da savaş açtım inadına yapcam onları da aklinialirimsmile haftaya sevgilim geliyor çok heyecanlıyım delikafadulden zayıflıycam ulan o kadar ! alsanaalsanasmile

:lepi::lepi:

kızlar slm neler yaptınız bakalım bugün nasılsınız.iş güç yorgun bir şekilde geldim.ya internette bi sorun var.canım ona sıkıldı.ağ kablosu takılı değil diyor.düşüp duruyorum netten.

Back
X