ben de iyiyim canım her şeye rağmen moralimi bozmuyorum bugün lunaazul ile birlikte tartıldık işte 10 günde ben 50gr o 3kg vermişiz
Uzme sakinnnnnnn o tatli canini

Durmak yok yola devam

Spor yapiyormusun cnm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de iyiyim canım her şeye rağmen moralimi bozmuyorum bugün lunaazul ile birlikte tartıldık işte 10 günde ben 50gr o 3kg vermişiz
Uzme sakinnnnnnn o tatli caninilmaz:
Durmak yok yola devam
Spor yapiyormusun cnm?
evet tatlım her gün pilates ve tempolu 40-50 dk yürüyüş yapıyorum sadece sabah kahvaltılarında 1 dilim tam bığday ekmeği yiyorum..ama nedense bir türlü gitmiyor..lunaazul da tavsiye etti olmazsa spor değişikliği yapıp leslie ye başlayım ne yapacağımı bilemiyorum artıkbilmiyorumkismile
Bencede Leslie'ye basla cok hosuna gidecek eminimmm
O kadar terletiyor ki hatun hihoyyyt
Sonrada bi kac gun bekle, sonra baktin ki gene kilo veremiyorsun, 2 gunluk detox dene yerimseniben
En azzzz 2-2.5L su icmeye unutma emi
sağol bitanem bademcim de detoks önerdi de yaz aylarında en güzel detoks hangisi olur sizce arkadaşlar sanırım benim çok ihtiyacım var buna?? regl döneminde pirinç lapasını düşünüyordum ama başka önerileriniz var mı?
Meruse ve Badem ayran detoxu yapmislardi (icine mercimek, bulgur katiyorsun). Tam olarak yontem nedir bilemiyorum...
Kilo vermek yetmez,teselli de vermen gerek kurbaaa prenses kaydirigubbakcemile3 Buarada giden kiloların hayırlı olsun yavruum,darısı diğer fazlalıkların başına inş
Ayıpsın bademim sen moral iste ben bütün motivasyonu önüne serivereyim, ama uzun süre sonra bi kaç gram verdim diye sevindim bea, kursağımda bırakma, görmemişin kilosu gitmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:sm_cool:![]()
Paylasim icin tesekkurler opuyorumnanaktan
kızlarrr ban da yardım edin nolurrrrkilo veremiyorum:1ninca:
boyum 173 kilom 94...konyalıyım finansal güvence danışmanıyım.24 yasındayım
kızlarrrr özel mesajlardan da anlıyorum ki tam olarak ayrıntılarıyla anlatmamışım
şimdi kızlarr her gece bir adet (yeşil tercih sebebidir ama kırmızı da olabilir) elmanın kabuğunu ve bir adet (ekşi olması tercih sebebidir tatlı da olabilir) kuru kayısıyı yarım litre suya bırakacağız akşam yemeğinden sonra bir kavanoza koyup ağzını hava almayacak şekilde kapatıp oda ısısında bekleteceğiz. sabah uyanınca ilk iş kayısıyı ve kabuğu yiyip suyu içeceğiz. kolay gelsiiiinnn:))olumunekankayizsmile
bademcim iyidir sen nasılsın tatlım??
Bende bunu uygulayacağım yarın tüm inancım ve isteğimle rejimime geri dönüyorum opuyorumnanaktan kondisyon bisikletim ve leslie hanıma da savaş açtım inadına yapcam onları da aklinialirimsmile haftaya sevgilim geliyor çok heyecanlıyım delikafadulden zayıflıycam ulan o kadar ! alsanaalsanasmile