Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sence sayilirmi?gercekten birkac gun soyle kendini rahatlat hic kilo filan dusun tabiki birkac gun sonra tekrar basla gecen gun annemle diyetisyene gittik cok az yersende kilo alabilirsindedi bana.

ahhh evet ya olabilir belki de ama kardeşim 30 kilo verdi ve 1 yılı aşkındır koruyor..onu görseniz hiç bi kaçamak yapmıyor..ölmeyecek kadar yiyor..

Ben şimdi yine şu saate kalan yürüyüşümü yapmaya kalkıyorum,gazam mübarek olsun zemuszemus HErkese de tavsiye ederim sporu,sporsuz cıkssssssssss olmaz :olmaz: Kaldırın malum kısmıı ve WALK WALK WALK;LET'S GO BABİES!! guclubacismile

canım yaa günde kaç miles yürüyorsun leslie ile?

evet evli hep kilouydu da ilk başlarda bebeği olmayınca hormon ilacı falan kullandı,doğum derken iice beter oldu senağlama Bir de doğumu sezeryanla yaptı göbeği çok sarktı,çok fazla..Eniştem de 60 kilo düşünün senağlama

60 kilomu wah yavrum niye oyle zayif gi?ablaninda allah yardimcisi olsun sezeryanla dogum cok kotu ilk dogumum benimde sezeryanla oldu.ama sonucta karsiliginda evladini kucagina aldi allah bagislasin anali babali buyusun insallah:nazar:

Ne zaman hızlanır ben biliyorum yerimseniben Sen sporunu aşkla şevkle yapacaksın,eziyet gibi değil :olmaz: Çünkü seni zayıflamaya götüren en güçlü etkenlerden biri de spor..Attığın her adım,sporda geçirdiğin her bir dakika seni amacına götürecek turkbayragi Spora ciddi ciddi ara vermek daha az kilo vermene neden olacak sonra diyetini aksatmaya başlıcaksın mazallah yine yeniden 3leri görüverirsin :1no2: Sporunu aksatmamaya çalış canım,kendi isteğini kırma böyle ara vermem gerek falan deyip..Senin demen gereken şey sporun zayıflma için ön koşul olduğunu bilmen..Sporsuz diyetle kilo versen bile her tarafın sarkar,cıvık cıvık olursun..Vel hasılı kelam SPOR ŞART!!:teselli:

evet şimdi cardio diye birşey buldum.vieo.bayagı yorucu görünüyor.hem o arkadaşı düşüncem yaparken.beni böyle üzen bu hallere koyan.hem de hırslanacam inşallah.çok moralim bozuk yaaa...bugün bazı şeyler oldu da.gösterecem gününü ona ben ama.sonra da gelip size herşeyi anlatıcam.bir 6 ayı var.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

evet şimdi cardio diye birşey buldum.vieo.bayagı yorucu görünüyor.hem o arkadaşı düşüncem yaparken.beni böyle üzen bu hallere koyan.hem de hırslanacam inşallah.çok moralim bozuk yaaa...bugün bazı şeyler oldu da.gösterecem gününü ona ben ama.sonra da gelip size herşeyi anlatıcam.bir 6 ayı var.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

neoldu da moralin bukadar bozuldu seni kim bu hale koydu?soyle hemen:oklava::oklava::oklava:

neoldu da moralin bukadar bozuldu seni kim bu hale koydu?soyle hemen:oklava::oklava::oklava:

ah tatlım sorma ya.birine güvendim.güvenmez olaydım.herşeyimi verdim canımdan başka.sonra kilo ver evleneceğiz dedi.tamam dedim.ama beni bıraktı gitti.zor topladım kendimi.ama ona bu yaptıklarının hesabını soracagım.:Saruboceq: Allah yardım eder inş.

30 kilomu nasil nekadar surede masallah ne guzel hayal benim icin okadar kilo vermek.

evet canım 30 kilo..7-8 ay gibi bir sürede ama öğrenci 2 yıl yaz aylarını kapsıyor bu aylar..kışın da bunları korudu üniversite öğrencisi kendisi..ama çok spor yapıyor canım ya işin sırrı spor sanki

ah tatlım sorma ya.birine güvendim.güvenmez olaydım.herşeyimi verdim canımdan başka.sonra kilo ver evleneceğiz dedi.tamam dedim.ama beni bıraktı gitti.zor topladım kendimi.ama ona bu yaptıklarının hesabını soracagım.:Saruboceq: Allah yardım eder inş.

ah kuzum ya.uzulme sakin hic degmez oylelerine onun icin degil kendin icin zayiflayacaksin mutlu olacaksin sonra seni gercektan hak eden birisiyle birlikte olacaksin insallah.canim vallahi okadar uzuldum ki icim ciz etti okuyunca.allah yardimcin olsun insallah!

Back
X