Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evetttt geldim 2 saatlik koşuşturmanın ardından ...

Kilo takibine bugün yaptığım herşeyi kaydettim o zaman daha zevkli oluyor. Telefon konuşması bile kalori yaktırıyormuş yaptığım herşeyi kaydettim acayip gaz veriyor kızlar sizde öyle yapın bence...

Bugün 1201 kalori aldım ( akşam yemeğini de ekledim)
Harcadığım kalori herşey dahil 1465 ( şimdilik daha gün bitmedi oryantel yapcam :)))

Sporu hayatıma sokmaya niyetliyim Allah isteğimi bozmasın inşallah...

ÖNEMLİ
Gece araç sürerken, camınıza firlatılan yumurtalar ile saldırıya

uğrarsanız, sileceği çalıştırmayın ve cama su püskürtmeyin. Çünkü su ile

karışan yumurta sütümsü bir renk alır ve görüşünüzü %92.5 oranında bloke

eder.

Bu durumda aracı durdurmak zorunda kalıp, soyguncuların kurbanı

olabilirsiniz.

Bu soyguncular tarafından kullanılan yeni bir yöntemdir. Lütfen

arkadaşlarınıza, çevrenize iletin.

Adamlara bak yaaaaa :oklava:
Allah bunlara akil fikir versin...
Paylasim icin cok saol !

Kilo takibine bugün yaptığım herşeyi kaydettim o zaman daha zevkli oluyor. Telefon konuşması bile kalori yaktırıyormuş yaptığım herşeyi kaydettim acayip gaz veriyor kızlar sizde öyle yapın bence...

Harcadığım kalori herşey dahil 1465 ( şimdilik daha gün bitmedi oryantel yapcam :)))

Bana hepsini yazmak çok zor gelio,hele yediklerimi yazarken sinir bile oluyorum tek tek bulmaya :umursamaz:

Helal giz sanaaaa, hadi gulum yandan yandan... kaydirigubbakcemile2
:nazar:

kızlar nasıl imreniyorum size ne güzel spor yapıyorsunuz benim zilli kızım izin vermiyor
kilo veren herkezi tebrik ediyorum bizde topiğin yüz karaları yena ile beraber ben +2 yena +3te ama haftaya savulun biz geliyoruz değilmi yenacığım

kızlar nasıl imreniyorum size ne güzel spor yapıyorsunuz benim zilli kızım izin vermiyor
kilo veren herkezi tebrik ediyorum bizde topiğin yüz karaları yena ile beraber ben +2 yena +3te ama haftaya savulun biz geliyoruz değilmi yenacığım

Heyyt kim tutar sizi kizlarrrr!! kaydirigubbakcemile4
Kizin rahat durmuyorsa evde, senin yerinde olsam cimcimeyi pusete koyup yuruyuse cikardim. Ana-kiz gezmis olursunuz yerimseniben

Derincim uzun zamandır okuyorum yazdıklarını hep kızının huysuzluğundan şikayetçisin ben korkmaya başladım ya bebeğim olunca öyle herşeye mızmızlanırsa ben naparım bilemiyorum bebekler o kadar kök söktürüyormu ya annelere bilmiyorumkismile

Akşam 5 saatlik görevim var ve spordan daha çok efor sarfedicekmişim

kilo takibi öyle söylüyor yaklaşık 3 saat ayakta durucam ve 2 saat gezindi şeklinde yürüyüş olur büyük ihtimalle
bugünlük aldığım kalori 800 kcal ve yakacağım ise 990 yine - lerdeyim yaşasınnnnnnnn

Akşam 5 saatlik görevim var ve spordan daha çok efor sarfedicekmişim

kilo takibi öyle söylüyor yaklaşık 3 saat ayakta durucam ve 2 saat gezindi şeklinde yürüyüş olur büyük ihtimalle
bugünlük aldığım kalori 800 kcal ve yakacağım ise 990 yine - lerdeyim yaşasınnnnnnnn

Daha bünyenin yaktığı kalori var bayanssulusmile

Back
X