Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baharcım dönüşün muhteşem olmuş.:nazar:.Dilerim azmin hiç bitmesin...

Bende fena başlamadım ama senin gibi hareketi çok arttıramadım:))) Çok yoruluyorum ben ondan zaar..:)))

Ara ögğünümde bir SENveBENi iki dakikada lüpleten bünyeme alkış istiyorum alkisalkisalkis hem de hiç zorlanmadan yedim :icecream: :jeyyar: Şimdi zaman Leslie zamanı,WALK WALK WALK 13 gibi yine burdayım o zamana kadar özleyi beni anacuumm aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

Herkese geç bir günaydın, a.s. erken kalktım ancak henüz yazabiliyorum,
sabah: yarım simit, iki ince dilim peynir ve domates yedim bol bol su içiyorum.
İnşallah bugün kaçırmam kızlar dün akşam kaçtı biraz, kilo vermemi anında durduruyor bu kaçamaklar.

Baharcım dönüşün muhteşem olmuş.:nazar:.Dilerim azmin hiç bitmesin...

Bende fena başlamadım ama senin gibi hareketi çok arttıramadım:))) Çok yoruluyorum ben ondan zaar..:)))

Sağol YENAcım olumunekankayizsmile
Hareket etmeden sadece rejimle zayıflayamadığımı gördüm şimdi otururken bile kollarımı kaldırıp indiriyorum çok hareket etmem lazım bende verecek kilo çoooookkkk Allah yardımcım olsun hareket isteğim kaybolmasın inşallahhh :Saruboceq:

Leslienin 2 milini indirmemiştim şimdi onu indiriyorum onu yapıcam :dance:

Öğle yemeğimde tavuk baget yine aklıma yapcak daha kolay birşey gelmedi haşlayıp baharatlayıp yiycem. Kaloriside 1 elmaya denk nerdeyse 66 Kalori hihoyyyt

Süpermiş bu şarkı ya zemuszemus bende oynadım acayipte ter attırdı salllaaa bahar salllaaa hihoyyyt

aklinialirimsmile Eeveeet süper en başta çok enerjik,insanı aşka şevke getiriyor bayanssulusmile Hele bizim gibi spora ihtiyacı olanlara oh oh bundan iyisi cıks namümkün kaydirigubbakcemile2

Back
X