Öğrenmek zorundasın, tavrını koy, kendine Güveninde yerine gelsin o zaman herşey dahada kolaylaşaçaktır.
Yotulcaksın ama sonunda bir Nevi özgürlük diyim kavuşacaksın. Ve eminim Eşin bu değişimine zamanla Hayran kalacak.
Valla pek bişey konuşamadık uyandı dışarı çıktı... Ama içim içimi yemiyor en azından artık, belki bu da bir başarıdır başlangıç için arkadaşım
Bi başka sorun da bu ben küsemiyorum... Küsme becerisi sıfır bende. Hatalı karşımdaki bile olsa yine ben yaklaşıyorum ona doğru sonra kendime sinir oluyorum... Bern şu anda bunu aşmaya çalışıyorum... Çünkü bu davranış modeli benim kendime olan güveni her geçen gün daha da yok ediyor. O nedenle peşinden gitmeyeceğim, o da nöbetten geldi uyudu zaten... Ben de artık benim fikirlerimin ve benim verdiğim kararların kendimce peşinde olmak istiyorum... Benim şahsi kararlarıma saygı duyulmasını istiyorum bir şeyi yarım bıraksam bile. Rahmetli babam anneme karşı öyleydi annemin hiçbir şeyine karışmaz, annem kendi kararlarını kendisi alırdı, bazen insan belki de babası gibi birini arıyor, ama...![]()
Çok şey yazardımda bu konuyla ilgili

Valla kendimi işe verdim, çok daha iyi hissettim arkadaşım kendimi işe vereceğim bundan sonra...