• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tencere önemli canım hem sağlık açısından hemde iyiisi olursa senelerce kullanılır. Tabii çelikten bahsediyorum. Annemin emsan seti vardı hala taş gibi üzerine ne tencereler geldi geçti ama onlar hala sapasağlam. Tabii çok eski bir marka emsan ama yenilerdende güzeller var ben Türk malından şaşma derim ya Emsan yada Karaca

canım bende çok kararsızım tencere konusunda

bütün tencerelerin bir zararı var ne alacağımı bilemedim

karacanında çinde üretildiği söylentisi var

amannnn kaç aydır bakınıp duruyorum sadece

Ne demek bebeğim.....Birazdan ekleyeceğim listeye...Sen ne yaptın bu gün mahkeme kararı ne oldu?

ablacım bende geç kaldım yazmak için ama 500 gr verdim

kursum olduğu için yetişemedim

kızlar bugün sabah 7 de evden çıktık.9 da mahkememiz vardı.sağolsun yurdumun hakimi 11 de geldi.neyse dava sonuçlandı.vasiliği aldım.ama kararın çıkması 1 aydan fazla sürermiş.ksrsrdsn sonra maaşımız daki tedbir kalkacak.buna da şükür.ordaki bir bayan 3 yıldır annesinin vasiliği için uğraşıyormuş.benimki 2 duruşmada sonuçlanınca çok şaşırdı.en yüce makamdan torpilliyim...

vasiliği ne demek anlamadım ne icin bu ??
Olumlu sonuclanmıs adına sevındım.

500 gr la listeye girmek çok kötüüü kızlar daha çok kilo vermemiz lazım genede teşekkürler

kalabekim ben nedense bu hafta seni listede görürüm diyodum hayal kırıklığına uğradım

beyzus sülümanın ahıımı tuttu listey girememişsin iyi gidiyodun

Vallahi doğru....Ben Sülüüümancığımın kıymetini bileyim gene..Bak kilolar gitmiyor...

Merhaba Arkadaşlar sanırım burası motivasyonun tavan yaptığı bir yer.. ben yaklaşık 2 yıldan beri kilolarımın üstesinden gelemiyorum.insüülün direnci çıktı son kontrollerimde... üzülüyorum çoook hemdee... fakat burayı bulup buradaki yazıları okudukça da umudumu kaybetmiyorum.. hepinize başarılarr..... kolay gelsinn..!!

Merhaba Arkadaşlar sanırım burası motivasyonun tavan yaptığı bir yer.. ben yaklaşık 2 yıldan beri kilolarımın üstesinden gelemiyorum.insüülün direnci çıktı son kontrollerimde... üzülüyorum çoook hemdee... fakat burayı bulup buradaki yazıları okudukça da umudumu kaybetmiyorum.. hepinize başarılarr..... kolay gelsinn..!!

hoş geldin..umudu veriyoruz.inşallah yakında kilo da vereceğiz...tabii kendi adıma:69:

hayirli aksamlar kizlar gecmisi okumadim annemdeyim
yediklerimi yazayim
sabah
4tane tost ekmeginden pizza tonbalikli ligt peynirli
1fincan kahve sekersiz
3ceviz
1bardak soyasütü
ölen
500g yogurt ligt
aksam
1tabak patates salatasi
1kase mantar kavrulmus
10tanecik kavurma
200g yogurt
ara
1portakal
1dilim ayva
3dilim pomela
1fincan cay kuru incirle ictim
1fincan yesilcay

sporrr 80dakk :66::66::66::8::8::8:

amannnn kaç aydır bakınıp duruyorum sadece

ablacım bende geç kaldım yazmak için ama 500 gr verdim

Tamam canım.Listeye ekliyorum.Bu durumda 3 cülüğü Nursena ile paylaşıyorsun.Tebrikler....

başını yukarı kaldır..3 mesaj yukarda cevabım var..:52:
anlayışın için teşekkürler..:16:

Sonradan gördüm canım.Her zamanki sabırsızlığımla seni on line görünce hemen sormak istedim.Gözünaydın canım...Ne mutlu sana; torpilli olduğun yüce makama şükürler olsun....

Şeker gibi bir eşin var anlaşılan :nazar: kıskandım valla, bana hep Odunlar ras geliyor.. :43:

Canım hiç böyle düşünme. Ben 28 yaşında evlendim gerçi öncesinde 4 sene flört var ama bence mutluluğun yolu birbirini iyi tanımaktan, iyi anlamaktan geçiyor. Acele etme sende, karşındakini iyi tanı. Eminim doğru insan seninde karşına çıkacaktır :16:

FactorB..........76.6.........-0.400.........76.2......-0.400

Zeynep957.....92.6..........-0.600........92.4.......-0.200

Doğa3...........94.0..........-1.000.........94.0.......0.000

Arifeebe.........100............0.000........99.0. ......-1.000

Ekincik...........78.1...........0.000........78.1 ........0.000

Banu145........108.8..........0.000........İzinli

Nursena..........91.0..........0.000........90.5.. .....-0.500

Tombulkelb..... 118.3 ......+0.100.......118.3.......0.000

Saferan.........133.7.........-0.100.......134........+0.300

Cindyblack......89.5..........-0.500

Ervamm.........86.2...........-1.000

Billurs............94.5...........-0.500........İzinli

Toksin...........80.9...........-0.700........79.8.......-1.100

Yardım...........87.7...........-0.900........87.7........0.000

Canmel..........112.5...........................11 2

Okur..............95.8

Derin..............122............+0.500.......121 .8.......-0.200

Lunaazul..........83.4...........-0.100.......82.9.........-0.500

Dalokaysmom.........?..........................107 .5

Tursari ...........93.0.............0.000........93....... ....0.000

Yağmurgözlü.....izinli..........................İz inli

Yena...............izinli......................... .İzinli

Beyzus............izinli.......................... .İzinli

Blackandwhite...izinli..........................İz inli

Greendreams.....................................10 0

Aynen öyle canım kilolar bahane burası şahane :9: insülin direnci illeti bendede var. Kan şekerini hızlı yükseltip aynı hızla geri düşüren gıdalardan uzak durman gerek ve egzersiz en önemli ilacı. Birde ben bi profun kitabını almıştım çok faydası oldu kitabın adı İNSÜLİN DİRENCİNE DİRENİN prof. dr. Metin Özata tavsiye ederim

amannnn kaç aydır bakınıp duruyorum

Çok haklısın canım bende çok pimpirikliyim o konuda ama artık iş gücü ucuz die herşeyi çinde üretiyorlar nerdeyse. Ama sen iyi markalara güven bence çindede üretilse hammaddesi iyidir :34:

Sonradan gördüm canım.Her zamanki sabırsızlığımla seni on line görünce hemen sormak istedim.Gözünaydın canım...Ne mutlu sana; torpilli olduğun yüce makama şükürler olsun....

çok teşekkürler sevgili dostum..o makamdan hepimize rahmet,bereket yağsın..ne şanslıyım değilmi?bak dostum dediğim seni de bana o gönderdi.hem de en yalnız olduğum günlerde...

amannnn kaç aydır bakınıp duruyorum

Çok haklısın canım bende çok pimpirikliyim o konuda ama artık iş gücü ucuz die herşeyi çinde üretiyorlar nerdeyse. Ama sen iyi markalara güven bence çindede üretilse hammaddesi iyidir :34:

hala bakıyorum işte döküm tencerede alabilirim

bilmiyorum hepsinin başka bir sorunlu tarafı var

bakalım sonra size aldıklarımı gösteririm burdan...

Canım hiç böyle düşünme. Ben 28 yaşında evlendim gerçi öncesinde 4 sene flört var ama bence mutluluğun yolu birbirini iyi tanımaktan, iyi anlamaktan geçiyor. Acele etme sende, karşındakini iyi tanı. Eminim doğru insan seninde karşına çıkacaktır :16:

Inşallah cıkar :61: benimde yaşım az değil ki bende 27 yim bakalım ne zamana kısmet, ama ilk tecrübe felaket oldu icin cok dikkatlıyım :78:

500 gr la listeye girmek çok kötüüü kızlar daha çok kilo vermemiz lazım genede teşekkürler

kalabekim ben nedense bu hafta seni listede görürüm diyodum hayal kırıklığına uğradım

beyzus sülümanın ahıımı tuttu listey girememişsin iyi gidiyodun

Vallahi doğru....Ben Sülüüümancığımın kıymetini bileyim gene..Bak kilolar gitmiyor...

pardon,Sülüüman kim?eşin mi? anlayamadım...:26:

blogcu.com

mesela ben tencerelerimi değiştirmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum

yukarıdaki linkte tencerelerden bahsediyor

hem link vereyim hemde size sorayım hangi tencerelerden almalı ?

Ben Tchiboda güzel Tencere tava gördüm Hoşuma gitti ve Kalıteli oluyor Mallari istersen bir bak

Tchibo.com.tr || Sadece Tchibo dünyasına özel

ben Tchibonun mallarını Almanyadayken cok alırdım kalıteli ve güzeldi, şimdi tr yede gelmiş bugün baktim yine rende aldım kendime ordan.

Back
X