• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün bi karar verdim :44: biraz diyete ara vermek istiyorum. Fazla sıkıntı bana iyi gelmiyor şu diyet psikolojisinden biraz soyutlanmak istiyorum hemde 76 kilonun tadını çıkariyim biraz :24: Kendimide sınamak istiyorum bakalım diyetim bana kalıcı olarak bişeyler katabilmişmi? Sizcede iyi olurmu benim için?

derece girenleri, sporcularımızı, kilo verenleri çok tebrik ediyorum maşallah hepinizeee :nazar::nazar:

benim morlaim bozuk biraz ya adetim 5 gün sürdü benim. çok kısa değil mi sizce? arkadaşımla konuştuk az önce onun 8-9 gün sürüyormuş :59: normal süre ne kadar olur ki? :61:

Her bünyede çok sürecek diye bir şey yok arkadaşım,normal 5 gün de ama önceden daha uzun sürüyordu diyorsan o zaman doktora gitmelisin bence...

Tarsuricim, bende eski ben değilim bugün kendi davranışlarımdan bunu çıkardım...

Kızlar bugün bi karar verdim :44: biraz diyete ara vermek istiyorum. Fazla sıkıntı bana iyi gelmiyor şu diyet psikolojisinden biraz soyutlanmak istiyorum hemde 76 kilonun tadını çıkariyim biraz :24: Kendimide sınamak istiyorum bakalım diyetim bana kalıcı olarak bişeyler katabilmişmi? Sizcede iyi olurmu benim için?

güzel kilo vermişsin :nazar: zaten ki bu kıloda artik kilolu bile degilsin balik etli diyelim :61:

HAFTANIN KİLO VERME ŞAMPİYONLARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ..............TOKSİN..............-1.100:65::65::65::64::64::64::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ...............ARİFEEBE............-1.000:65::65::64::64::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........NURSENA.............-0.500:65::64::nazar:
500 gr la listeye girmek çok kötüüü kızlar daha çok kilo vermemiz lazım genede teşekkürler

kalabekim ben nedense bu hafta seni listede görürüm diyodum hayal kırıklığına uğradım

beyzus sülümanın ahıımı tuttu listey girememişsin iyi gidiyodun

çok gü
zel kilodasın bence keşke bende senin gibi olabilsem kilonu koruyabilirsen bence ara ver ama(senin kocandı sanırım ) kacanın getirdiği baklavalar cıssss

arkadaşlar kilo vermemek bile bizim için bir artıdır vücut kışın kendisini korumak için yağ depolamaya çalışır kilo veremesek bile artı olmayalım da yarabbi şükür

ben koşu bandı aldım metrodan tam 5 ay oluo. 1100 liraya V-fit die bi marka 10 taksitle. çok güzel çıktı gerçi kullanmıyorum ama benden başka herkes bol bol çalıştırıo. hala taksidini bile ödüyorken kullanmıyorum. ilk geldiğinde bi kaç gün kullandım sonra sıkıldım mı ne bilmiyorum yani yorulmam da ben kolay kolay başka bişe işte bana çok sıkıcı gelio. sırf o yüzden babam oraya tv, receiver, dvd bile aldı ama yapmıorum gene de, zaten onun üstündeyken tv ye konsantre olamıorum.
bugün yapıcaktım misafirler vardı diye yapamadım. inşallah yarın yapıcam.
yani insan alırken zannedio ki hergün yaparım, mesela kondisyon bisikleti daha yapılır bişe hem daha da ucuz. bu koşu bantlarının da en önemli noktası çoğunun ağırlık kapasitesi max. 110kg ve koşu gibi ritmi hızlı yaparsan ağırlık %10 mu artıomuş. benmkinin kapasitesi 130. yani profesyonel koşu bantlarından, ama en ucuzu. artık markası mı dandik bilmem. daha bişe olmadı.

he canım bi de bn bugün başladım diyete, öyle kasmadım da. sabah bir dilim ekmekle tarhana çorbası içtim. buzdolabı tam takır kuru bakır da:17: arada 2 mandalina öğlen yine tarhana çobası bi dilim ekmek. akşam da pırsa bi dilim ekmeklen. ha bi de öğlen şekersiz kahve içtim. ay bi de bitane bitter çikolata yedim kaç gram bilmem ama. hani madlen çikolatalardan, incecikti zat:77:

ben de rafete bayıldım ya çok tatlı adam.
işte böyle:69:
ben de spor salonuna gidiyorum koşu bandında sıkıntıdan patlıyordum bitse diye sonunda çözümü buldum kitap okuyorum bi baktım 40 dk geçti sana da tavsiye ederim canım....
Tefalin hangi modeli canım linklermisin?
link nasıl veriliyor geçen sordum kimse tınlamadı...sen söyle bari....
arkadaşlar kilo vermemek bile bizim için bir artıdır vücut kışın kendisini korumak için yağ depolamaya çalışır kilo veremesek bile artı olmayalım da yarabbi şükür

öylemi dersin........

kelebekim ben nedense bu hafta seni listede görürüm diyodum hayal kırıklığına uğradım

Vallaaa bende yaşadım sabah baskülde aynı hayal kırıklığını nedenini bilemiyorum ama verememişim 2-3 haftadır bu kilodayım vucut sabitliyor sanırım amannnn birdaha 120lere çıkmayayımda yavaş yavaş gitsin napalım Allah büyüktür :16:

kızlar iyi akşamlar

bugün kursum olduğu için kilo bildiriminde bulunamadım

ama geçen hafta 83.400 düm

bu hafta 82.900 oldum

yani giden 500 gr.

azar azar gidiyor ama gitsin yeter ki

kilo veren vermeyen herkesi :54:

Son düzenleme:
Canım 5 gün ideal olan zaten benimki max. 6 gün sürüyor arkadaşınınki çok uzun sürüyormuş :26:

Mide simidimi ölçtüm canım göbeğimi ölçmedim açıkçası :78: ama ben günde 2 lt su içiyorum zaten bazen 3 lt bile oluyor :44: benim sigortamı açtırıp diyetisyene gitmem farz anacım :37:
dur bakalım nolcek diyetisyenin sana vereceğibir liste ama yüzün üzerinde olduğun için ilaç falan verebilir çünkü bana vermemişti bi kilo limiti varmış dedi bi zamanlar daha kolay olabilir senin için

Yemekteyizi izliyordum bu hafta bu şeflerin yarışması çok güzel oldu yaaa çok güldük valla :60: bu rafet şefte tam benim tipimmiş ha :37: :60: :27: Allah sahibesine bağışlasın ne diyek :27:
Ece erkende kilo almak için diyete başlamış NilGünün CD sini dinleyen varsa o diyor zaten kilomu almak istiyorsunuz o zaman diyet yapın diye :61:
Herkesler indirip dinlesin anacım birşey kaybetmezsiniz valla :15:
Koşu bandı almak istiyorum ama çok pahalılar ya :59: Şimdi takıntı haline getiririm ben bunu :9: ilk hedefim koşu bandı almak ileeerrriii :60:
yaa koşu bandı bende vardı çoooooookkkkkk sıkıldım ondan hatta doğru düzgün kullanmadım bile sayılır bende eliptik bisiklet aldım o daha zevkli :52:ve daha ucuz hem koşar gibi kullanıyorsun hemde bisiklet gibi kullanabiliyorsun:51:
sevgili tombulkelebeki
dua ,allahla kulun aracasız iletişimidir.niyet önemli.ben ikileme düştüğüm de de yine dualardan medet umarım.istiare namazıyla''sorarım''hayırlımı bu eylemim diye..
ama obezite de çok ciddi bir hastalık.bunu doğuran sebeplerden kurtulmak için en yüce makama arzımızı sunmaktan daha doğal ne olabilir?nefis le mücadele etmek te bizim görevimiz.yani hesapsız ye iç,sonra dua edip zayıflarım olmaz..önce niyet.sonra eylem gerisi yaradanın tasarrufunda..
doğru söze ne hacet önce tefekkür sonra dua önce işimizi sağlama almamız lazım biz zaten bunu yapıyoruz tefekkür ediyoruz diyet yaparak geriye dua kalıyo:29:r
ben koşu bandı aldım metrodan tam 5 ay oluo. 1100 liraya V-fit die bi marka 10 taksitle. çok güzel çıktı gerçi kullanmıyorum ama benden başka herkes bol bol çalıştırıo. hala taksidini bile ödüyorken kullanmıyorum. ilk geldiğinde bi kaç gün kullandım sonra sıkıldım mı ne bilmiyorum yani yorulmam da ben kolay kolay başka bişe işte bana çok sıkıcı gelio. sırf o yüzden babam oraya tv, receiver, dvd bile aldı ama yapmıorum gene de, zaten onun üstündeyken tv ye konsantre olamıorum.
bugün yapıcaktım misafirler vardı diye yapamadım. inşallah yarın yapıcam.
yani insan alırken zannedio ki hergün yaparım, mesela kondisyon bisikleti daha yapılır bişe hem daha da ucuz. bu koşu bantlarının da en önemli noktası çoğunun ağırlık kapasitesi max. 110kg ve koşu gibi ritmi hızlı yaparsan ağırlık %10 mu artıomuş. benmkinin kapasitesi 130. yani profesyonel koşu bantlarından, ama en ucuzu. artık markası mı dandik bilmem. daha bişe olmadı.

he canım bi de bn bugün başladım diyete, öyle kasmadım da. sabah bir dilim ekmekle tarhana çorbası içtim. buzdolabı tam takır kuru bakır da:17: arada 2 mandalina öğlen yine tarhana çobası bi dilim ekmek. akşam da pırsa bi dilim ekmeklen. ha bi de öğlen şekersiz kahve içtim. ay bi de bitane bitter çikolata yedim kaç gram bilmem ama. hani madlen çikolatalardan, incecikti zat:77:

ben de rafete bayıldım ya çok tatlı adam.
işte böyle:69:
çok sıkıcı bende çok sıkılıyordum

Haklısın zeynep ablacım tabiki ben rejimimi sporumu yapacağım her gece dua ediyorum zaten zayıflamak içinde ama bu 4444 okuyunca oluyor diyorlar ondan sordum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :71:

AAAA bende tefal alıcaktım iyiki almamışım ama olmaması lazım öle şey. Aldığın yere götür değiştirsinler veya garantisi vardır kesin 2 yıl. Bende geçenlerde dia-sa daa bi tartı vardı digital indirimde onu aldım. Ama bi huyum vardır illa denicem incelicem öle alcam. Bikaç kez indim çıktım üstüne baktım aynı tartıyo ok dedim aldım çokta memnunum. Digitallerde öle bi sorun oluyo inip tekrar çıktınmı farklı tartıyo nedense ama iyi bişey alana kadar idareten kullanim die aldığım tartı iyi çıktı :69:
ya bende feliks var bir yıldan fazla oldu alalı çok memnunun çokda pahalı bişey değildi digital almanı tavsiye ediyorum fazla gösteriyor ama gerçek kilonu biliyorsun en azından:34:
sen bilirsin ama dikkat etmeni tavsiye ediyorum bende bir hafta dedim 8 kilo aldım geri geldim :59:ama sen eğer gerçekten iannıyorsan kendine buna kendini toparlamak için ara verebilirsin gayet güzel bi kilodasın çünkü
Her bünyede çok sürecek diye bir şey yok arkadaşım,normal 5 gün de ama önceden daha uzun sürüyordu diyorsan o zaman doktora gitmelisin bence...

Tarsuricim, bende eski ben değilim bugün kendi davranışlarımdan bunu çıkardım...
buna sevindim valla ne kadar çok alttan alırsan oakadar çok altta kalıyorsun bence herşey ortada olmalı:34:

500 gr la listeye girmek çok kötüüü kızlar daha çok kilo vermemiz lazım genede teşekkürler

kalabekim ben nedense bu hafta seni listede görürüm diyodum hayal kırıklığına uğradım

beyzus sülümanın ahıımı tuttu listey girememişsin iyi gidiyodun

çok gü
zel kilodasın bence keşke bende senin gibi olabilsem kilonu koruyabilirsen bence ara ver ama(senin kocandı sanırım ) kacanın getirdiği baklavalar cıssss
yaa sen unuttun galiba 7 li rakamları sende görmüştün:20::57:yine görürsün ben sana inanıyom :29::29:
ben de spor salonuna gidiyorum koşu bandında sıkıntıdan patlıyordum bitse diye sonunda çözümü buldum kitap okuyorum bi baktım 40 dk geçti sana da tavsiye ederim canım....

link nasıl veriliyor geçen sordum kimse tınlamadı...sen söyle bari....

öylemi dersin........

güzel tavsiye hem bi taşla iki kuş:27::27::46:

Son düzenleme:
link vermek için

mesaj yazdığımız kısmın üstünde

iki tani dünya gibi bir şey var

altında yan durmuş 8 olana tıkla

vermek istediğin linki oraya yapıştır

böyle yapılıyor benim bildiğim

Nursena çok gü

Saol canım bende senin gibi düşünüyorum. Yanlış hatırlıyorsun sanırım benim kociş hiç yemez tatlı ve abur cubur. Anca yemeğini yesin çayını içsin o kadar. Ama bana alırdı gelirken. Artık anlaştık haftada 1 kez getiriyo oda bitter çikolata :1:

Son düzenleme:
blogcu.com

mesela ben tencerelerimi değiştirmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum

yukarıdaki linkte tencerelerden bahsediyor

hem link vereyim hemde size sorayım hangi tencerelerden almalı ?

Zeynep abla şimdi ilk kez kuru üzümle çay içiyorum. Nasıl özlemişim yaa çayı :9: kuru üzümlede fena olmuyormuş :34: saol ablacım tavsiyen için

Saol canım bende senin gibi düşünüyorum. Yanlış hatırlıyorsun sanırım benim kociş hiç yemez tatlı ve abur cubur. Anca yemeğini yesin çayını içsin o kadar. Ama bana alırdı gelirken. Artık anlaştık haftada 1 kez getiriyo oda bitter çikolata :1:

Şeker gibi bir eşin var anlaşılan :nazar: kıskandım valla, bana hep Odunlar ras geliyor.. :43:

kızlar bugün sabah 7 de evden çıktık.9 da mahkememiz vardı.sağolsun yurdumun hakimi 11 de geldi.neyse dava sonuçlandı.vasiliği aldım.ama kararın çıkması 1 aydan fazla sürermiş.ksrsrdsn sonra maaşımız daki tedbir kalkacak.buna da şükür.ordaki bir bayan 3 yıldır annesinin vasiliği için uğraşıyormuş.benimki 2 duruşmada sonuçlanınca çok şaşırdı.en yüce makamdan torpilliyim...

blogcu.com

mesela ben tencerelerimi değiştirmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum

yukarıdaki linkte tencerelerden bahsediyor

hem link vereyim hemde size sorayım hangi tencerelerden almalı ?

Tencere önemli canım hem sağlık açısından hemde iyiisi olursa senelerce kullanılır. Tabii çelikten bahsediyorum. Annemin emsan seti vardı hala taş gibi üzerine ne tencereler geldi geçti ama onlar hala sapasağlam. Tabii çok eski bir marka emsan ama yenilerdende güzeller var ben Türk malından şaşma derim ya Emsan yada Karaca

daha yeni girebildiğim için özür diliyorum.Beyzusum kusuruma bakma olurmu?
Kilo:92.4
spor:maalesefffff
tüm kilo verenleri,spor yapıp benim gibi miskinleri utandıranları tebrik ediyorum..

Ne demek bebeğim.....Birazdan ekleyeceğim listeye...Sen ne yaptın bu gün mahkeme kararı ne oldu?

Back
X