hiç incelme yokmu anacım yaa:26:ama göbekte varda midede yoksa o normal çünü banada öyle olmuştu bir iki cm incelme olmuştu ama bişey dicem en az günde 8 bardak oda az olanı içilmesi lazımGünaydın
Kilom aynı118.3
Spor : 300 dakika
Termal sauna şort giyiyordum yaa midemdeki yağ simidimde de incelme olmamış bu ne yaaa
Haftasonundaki tıkınmalarım yüzünden kilo veremiyorumbu hafta kaçırmıycam haftasonuda bakalım haftaya cuma ne olacak :26: ama dün çok yedim sanırım pazar sabahı tekrar tartılırım ben
![]()

valla kim bulduysa ellerine sağlık süper gerçektennBirlikte başarırız canim, bende Depresyondayim Doktora gitmeye başladım önümde 10 - 15 seanslık bir sürec var.
Benim yine Tavsiyem şu Nil Gün CD ' leri olacak dinleyince kafamda az biraz rahatlığa kavuşuyorum..
Hepinizin dinlemenizi istiyorum Hak vericeksiniz bana..

gayet güzel bi tespit debunu yapabileni tebrik ediyorum biz kadınlar nedense hep önceliği başkalarına veriyoruz
Düşünme böyle bazen Erkekler tam Odun olabiliyor ama yapma bu kadar kendini sıkma kendine yaparsın sana ilk önce sağlam bir KENDİNE GÜVEN PROGRAMI gerekli.
Yanlız değilsin bende kac defa Annemden dinliyordum kilo almami neden vermiyormuşum falan çok üstüme geliyordu bunaltıyordu beni sonunda patladım Kan gövdeyi götürdü diye bılırım.
Yanlız oldunu sanma sakın burda önemli olan sensin Eşinde sakinleşecektir, pişman olacaktir dediklerine.
Bir Psikolog bana demişti ki hayatinda 3 tane can var Sırası şöyle olmalı:
1. - Kendi CANIN
2. - CANLARIN (çoçukların)
3. - KoCAN
ilk önce herşeyi kendin icin yap baskı altında kalma.
Hem bak biz burdayiz sana dokunamasak bile yanındayiz elimizden geldiğince üzülme..

aynı bendensin canım sende kendimi suçlamaktan karşımdakinin yaptığı hataları görmezden gelmekten karşımdakini okadar yüceltmiştimki bigün bende bi patladım sonum hastanelikti neredeyse bi düşündümde sonra ben kendimden ödün vere vere bana bişey kalmamış ama ondan sonra toparladım kendimi en azından başkalarına olmasada kocama trip atmayı öğrettim kendşmeAllah razı olsun arkadaşım, biliyorum, bilmesem size yazar mıyım, sizi de sıktım ne olur kusuruma bakmayın sabah sabah...
Bi başka sorun da bu ben küsemiyorum... Küsme becerisi sıfır bende. Hatalı karşımdaki bile olsa yine ben yaklaşıyorum ona doğru sonra kendime sinir oluyorum... Bern şu anda bunu aşmaya çalışıyorum... Çünkü bu davranış modeli benim kendime olan güveni her geçen gün daha da yok ediyor. O nedenle peşinden gitmeyeceğim, o da nöbetten geldi uyudu zaten... Ben de artık benim fikirlerimin ve benim verdiğim kararların kendimce peşinde olmak istiyorum... Benim şahsi kararlarıma saygı duyulmasını istiyorum bir şeyi yarım bıraksam bile. Rahmetli babam anneme karşı öyleydi annemin hiçbir şeyine karışmaz, annem kendi kararlarını kendisi alırdı, bazen insan belki de babası gibi birini arıyor, ama...![]()

aferin tebriketmek lazım eşinide hatasını anlayıp özür dilemeside güzelKızlarrr sevgili eşim biraz evvel geldi ve özür diledi, hatasını kabul etti...
Bir de arkadaşım bu profil resmini değiştirmek istiyorum değiştiremiyorum ben nasıl oluyor anlamadım değişiyo gibi oluyo yineaynı resim çıkıyor hep![]()

okuyabilirsin tabiki ne istersen Allahtan istiyorsun sonuçta yeterki içten ve samimi istensin ne olursa olsun yani eğer senin için hayırlıysa duan kabul olur merak etmeKızlar birşey soracağım zeynep abla olsa o bilirdi herhalde :44: "Salât-i Tefriciye"yi (4444) duasını okuyup zayıflamayı istesek Allahtan çokmu saçma olur ??? Az önce telefonda bir arkadaşımla konuştum o okumuş ve ayrıldığı sevgilisinin ona dönmesini istemiş ve çocuk dün aramış kızı :44: bende merak ettim de :44:

:26::26::26:tartım bozuk ne alayım diye sormuştum canım siz ne kullanıyosunuz
Benimki Mehtap marka digital olandan üstündeki mor çiçekleri beğenip almıştım ve gayet iyi durumda şimdilik pili bitiyor 2 ayda bende gittim 5-6 tane pil aldım canım sıkıldıkça pilini değiştiriyorum![]()

işikli mişikli oda güzel miş

Son düzenleme: