- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Nerden indirdin bahar son bahsettiğin cd yi?
Kestane kebap
Acele cevap![]()
Acele olmadı sanırım ama linki vereyim

http://www.uyurgezer.net/nil-gun-hi...f8e976f57826fe90f86c0d8b4612d633&p=575402
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden indirdin bahar son bahsettiğin cd yi?
Kestane kebap
Acele cevap![]()
biraz zor cnm regl olcaksin diye ama bellide olmaz ben regl döneminde verdim , ara verme cnm sen kaccan ben kovalicammmmmmderken birde bakmisizki incecigiz
![]()
Acele olmadı sanırım ama linki vereyim
http://www.uyurgezer.net/nil-gun-hipnomeditasyon-serisi-audio-book-t240876.html?p=575402
hayirli güzel incecik günlerrrrrrrr
beni tebrikeden arkadaslar tsklerrrrrrrr baslayalim gelcek haftanin yarisina bakalim ilk 3ce girecemmi bananeeeeeeee inmicem ilk 3dennnnnnnnn
biri bana yazmis kizin yürüyormu diye yok yürümüyor emekliyerek isini hallediyor dolap kapagimi kirdi simdiden ama olsun babasi kirsin diyor 20seneden sonra birak kirsin döksün sende topla diyorrrrrrryürüdümü ne yapcam pesinden aksama kadar koscam heralde
tickerimi 79.2 yaptim 600g daha gitmisssss süperrrrrrrr
Canım engüzeli seramik yada cam tencereler bir arkadaşımın allerjisi vardı sonunda tencerelerden olduğu çıktı.O zaman doktor cam tencere kullan demiş.
Ne güzel olur yaa keşkeTemizliğe kaptırdım ara öğünü unutmuşum süt içiverdim şimdi. Sen beni sollarsında 60 olursun ben bakmışım hala 75 olcam die uğraşıyom
![]()
evet haklısın ama cam tencereler nasıldır acaba hiç kullanan yok çevremde
Cam fırında oluyoda ama ocakta yemek pişirmek için olmuyo sanırım. Eğer varsa öle bi marka bende isterimmmmm![]()
bende seni tebrikkkkkkkkkkkkk ediyorum şekerimmmmmmmm
banane bende ilk üçte kalmak istiyorummmmm
hatta senin yerine geçmek istiyorum
hatta senden daha zayıf olmak istiyorum
amannnnn ne çok şey istiyormuşummmm
şaka bir yana herkes listede olsun
aaaaaa olmadi simdipositiv düsün nedenmis 11kiloyu kim verdiiiiiiii
baskasi senin yerine vermedi deilmi kendini topla daha 10kilo daha veririsin gram gramda olsa vericez cnmmmmmm
![]()
hadi sporaaaaa hava guzelmis tempolu yürü ben yürüyemedim fazla acayip rüzgar var bebisim üsür diye eve geldim ama yinede 40dakka yürüdüm tempolu aksamda yapcam basen icin göbüs icin
![]()
nazar etme ne olur calis seninde olurrrrrr reklamlar gibisaka cnm tabiki hepimiz ilk 3de olalim olmazmi neden olmaz hepimiz 2kilo vermisiz hepimiz 1.ciymisik
![]()
güle güle tatlım12 verdim kııııçok doğru söylüyorsun. Çıkıyorum şimdi hemen evde bişey kalmadı zaten balıkta alırım belki. Bu sefer gerçekten gidiyom
![]()
12 verdim kııııçok doğru söylüyorsun. Çıkıyorum şimdi hemen evde bişey kalmadı zaten balıkta alırım belki. Bu sefer gerçekten gidiyom
![]()
şekerim zaten nazar etmiyorum
çalışmayınca ne olcak anca 3. olunur
ama bu hafta bende regl olucam bakalım sonuç ne olacak
şimdiden şişmeye başladım
seni tutmayalım biz 1.lik senin yine bu hafta
Cam fırında oluyoda ama ocakta yemek pişirmek için olmuyo sanırım. Eğer varsa öle bi marka bende isterimmmmm![]()
cnm o an aklima geldi sakiz reklamindanbu hafta verebilirmiyim bilmiyorum bende bekliyorum hangi kiloda takilacagim önceden takilirdim simdi heralde
den mi
hepimiz icin ilk 3de yer varrrrrrr cnm
![]()
takılmazsınnnnn
takılmayacaksın
böyle devam eder
kendini takılıcam diyerek şartlandırma
rahat ollll
ooo... afiyet olsun kızlar akşama balık mı var... benim ki çinekop olsun dermişim.....![]()
sodada alda sodada kizart cnm ev hic kokmuyor baligideneyebilirsin cnm