• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

biraz zor cnm regl olcaksin diye ama bellide olmaz ben regl döneminde verdim , ara verme cnm sen kaccan ben kovalicammmmmm :34: derken birde bakmisizki incecigiz :60::60::60::60:

Ne güzel olur yaa keşke :8: Temizliğe kaptırdım ara öğünü unutmuşum süt içiverdim şimdi. Sen beni sollarsında 60 olursun ben bakmışım hala 75 olcam die uğraşıyom :9::9::9:

hayirli güzel incecik günlerrrrrrrr :52::52:
beni tebrikeden arkadaslar tsklerrrrrrrr baslayalim gelcek haftanin yarisina bakalim ilk 3ce girecemmi bananeeeeeeee inmicem ilk 3dennnnnnnnn :27::27::27::27::27:
biri bana yazmis kizin yürüyormu diye yok yürümüyor emekliyerek isini hallediyor dolap kapagimi kirdi simdiden ama olsun babasi kirsin diyor 20seneden sonra birak kirsin döksün sende topla diyorrrrrrr :60::60::60: yürüdümü ne yapcam pesinden aksama kadar koscam heralde :60::60:
tickerimi 79.2 yaptim 600g daha gitmisssss süperrrrrrrr

bende seni tebrikkkkkkkkkkkkk ediyorum şekerimmmmmmmm

banane bende ilk üçte kalmak istiyorummmmm

hatta senin yerine geçmek istiyorum :16:

hatta senden daha zayıf olmak istiyorum :9:

amannnnn ne çok şey istiyormuşummmm:1:

şaka bir yana herkes listede olsun

Offf sabahtan beri dışarı çıkcam dedim hala çıkacam :40: gerçi güneşte gitti hem markette kalabalıktır bugün haftasonu. Ya hani bu Gürkan Kubilay hep dietlerinde çilekli yoğurt veriyoya bende şeker ilavesiz bulamıyodum. Bugün aklıma bi fikir geldi bebekler için olanlar varya katkısız dio. Markete gidince bakıcam şeker ilaveside yoksa onlardan alcam :56:

Ne güzel olur yaa keşke :8: Temizliğe kaptırdım ara öğünü unutmuşum süt içiverdim şimdi. Sen beni sollarsında 60 olursun ben bakmışım hala 75 olcam die uğraşıyom :9::9::9:

aaaaaa olmadi simdi :53: positiv düsün nedenmis 12kiloyu kim verdiiiiiiii :47::47: baskasi senin yerine vermedi deilmi kendini topla daha 10kilo daha veririsin gram gramda olsa vericez cnmmmmmm :34: :4: hadi sporaaaaa hava guzelmis tempolu yürü ben yürüyemedim fazla acayip rüzgar var bebisim üsür diye eve geldim ama yinede 40dakka yürüdüm tempolu aksamda yapcam basen icin göbüs icin :8::8::8:

Son düzenleme:
:60:
bende seni tebrikkkkkkkkkkkkk ediyorum şekerimmmmmmmm

banane bende ilk üçte kalmak istiyorummmmm

hatta senin yerine geçmek istiyorum :16:

hatta senden daha zayıf olmak istiyorum :9:

amannnnn ne çok şey istiyormuşummmm:1:

şaka bir yana herkes listede olsun

nazar etme ne olur calis seninde olurrrrrr reklamlar gibi :27: saka cnm tabiki hepimiz ilk 3de olalim olmazmi neden olmasinki hepimiz 2kilo vermisiz hepimiz 1.ciymisik :1::1:

Son düzenleme:
aaaaaa olmadi simdi :53: positiv düsün nedenmis 11kiloyu kim verdiiiiiiii :47::47: baskasi senin yerine vermedi deilmi kendini topla daha 10kilo daha veririsin gram gramda olsa vericez cnmmmmmm :34: :4: hadi sporaaaaa hava guzelmis tempolu yürü ben yürüyemedim fazla acayip rüzgar var bebisim üsür diye eve geldim ama yinede 40dakka yürüdüm tempolu aksamda yapcam basen icin göbüs icin :8::8::8:

12 verdim kıııı :63::63: çok doğru söylüyorsun. Çıkıyorum şimdi hemen evde bişey kalmadı zaten balıkta alırım belki. Bu sefer gerçekten gidiyom :64:

:60:

nazar etme ne olur calis seninde olurrrrrr reklamlar gibi :27: saka cnm tabiki hepimiz ilk 3de olalim olmazmi neden olmaz hepimiz 2kilo vermisiz hepimiz 1.ciymisik :1::1:

şekerim zaten nazar etmiyorum

çalışmayınca ne olcak anca 3. olunur

ama bu hafta bende regl olucam bakalım sonuç ne olacak

şimdiden şişmeye başladım

seni tutmayalım biz 1.lik senin yine bu hafta
12 verdim kıııı :63::63: çok doğru söylüyorsun. Çıkıyorum şimdi hemen evde bişey kalmadı zaten balıkta alırım belki. Bu sefer gerçekten gidiyom :64:
güle güle tatlım

akşam ben işten gelince yine toplanırız buralara nasılsa

o zaman muhabbete devammmm

ooo... afiyet olsun kızlar akşama balık mı var... benim ki çinekop olsun dermişim.....:52::52::52::52:

şekerim zaten nazar etmiyorum

çalışmayınca ne olcak anca 3. olunur

ama bu hafta bende regl olucam bakalım sonuç ne olacak

şimdiden şişmeye başladım

seni tutmayalım biz 1.lik senin yine bu hafta

cnm o an aklima geldi sakiz reklamindan :60: bu hafta verebilirmiyim bilmiyorum bende bekliyorum hangi kiloda takilacagim önceden takilirdim simdi heralde :emir_bebek: den mi :53: hepimiz icin ilk 3de yer varrrrrrr cnm :54:

Son düzenleme:
cnm o an aklima geldi sakiz reklamindan :60: bu hafta verebilirmiyim bilmiyorum bende bekliyorum hangi kiloda takilacagim önceden takilirdim simdi heralde :emir_bebek: den mi :53: hepimiz icin ilk 3de yer varrrrrrr cnm :54:

takılmazsınnnnn

takılmayacaksın

böyle devam eder

kendini takılıcam diyerek şartlandırma

rahat ollll

ooo... afiyet olsun kızlar akşama balık mı var... benim ki çinekop olsun dermişim.....:52::52::52::52:

Offf bayılırım çinekopa çok lezzetli oluyor ama yoktu :50: istavrit aldım bende pek sevmem ama en tazeo görünüyodu. Levreği, çuprayı grill tavasında hiç yağsız yapabiliyorum ama bu olucakmı bilmiyorum kesin paramparça olur ama bi denicem

Back
X