• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada kızlar bebek yoğurtlarına bakıcaktımya çilekli şekersiz yoğurt için ne kadar kalbim temiz yaa bide baktım sütaş çıkarmış. Önceden yoktu. 0 yağ , 0 kolesterol , 0 sofra şekeri dio ayyy görünce bi sevindim. Ama baya tuzlu fiyatı doğrusu küçücük 4 kutu 4 tl :37: 2 tl filan olsa iyiydi :9: ama napalım olsun artık.

:53:kızlar bu şu son 4 gündür toplam :52:149:53: dakika leslie yaptım ve hergün 1rer saat yürüyüş bu hafta düşerim inşallah 2 haneli sayılara dua edin :59:

ders çalışmaktan bıktım ya :59: çalışırken sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum offf :59: 1 şubata kadar devam edecek sınavlarım Sabır Yarabbimmm :58:

listeye uymaya çalışıyorum ama arada kaçırdığım oluyor :/ az önce patates kızartması attım ağzıma 2 çubuk. :86:
finallerim bittiğinde giyecek kıyafetim olmayabilir :27::27:
sizler nasılsınız bakalımmm :1:

Yena abladan hala ses yok bakıyorum aralarda, taşınma işi bitmedi galiba.
zeynep ablacım yazılarını öyle güzel yazıyorsun ki ders almamak mümkün değil.
tombulkelebekim emeklerin zayi olmayacak inşallah. kilo olarak değişmemiş olabilir ama sporlar boşa gitmeyecek bunu biliyorum. :nazar:

bu arada biz ailecek brokoliyi pek sevmeyiz. dün kendime internetten bulduğum biir tarifi yaptım çok güzle oldu.

mantar soğan salça kavurdum tencerede. buharda haşladım brokolileri attım içine yarımda patates doğradım.. amann ne güzel oldu sevdim valla yemeğini brokolinin :40: annemde beğendi :1:

şekerim zaten nazar etmiyorum

çalışmayınca ne olcak anca 3. olunur

ama bu hafta bende regl olucam bakalım sonuç ne olacak

şimdiden şişmeye başladım

seni tutmayalım biz 1.lik senin yine bu hafta

güle güle tatlım

akşam ben işten gelince yine toplanırız buralara nasılsa

o zaman muhabbete devammmm

Hayırrr birincilik benim bu hafta 75 olucam :8: bak gittim alışveriş yaptım onun için :52: sonraki haftalar sizin olsun :34: olarmı? Canım cumartesileri eşimle film günümüz. Bakalım filmden sonra gelirim muhabbet etmeye geç olmazsa.

Offf bayılırım çinekopa çok lezzetli oluyor ama yoktu :50: istavrit aldım bende pek sevmem ama en tazeo görünüyodu. Levreği, çuprayı grill tavasında hiç yağsız yapabiliyorum ama bu olucakmı bilmiyorum kesin paramparça olur ama bi denicem

bende buğulama yöntemiyle yiyeceğim şimdi balığımı dün bizimkiler kızartma yedi canım çok çekti ama yemedim. sağlıksız :51: :1: kendime ayırdım biraz buharda pişireceğim barbunyacıklarımı :D

bende buğulama yöntemiyle yiyeceğim şimdi balığımı dün bizimkiler kızartma yedi canım çok çekti ama yemedim. sağlıksız :51: :1: kendime ayırdım biraz buharda pişireceğim barbunyacıklarımı :D

Canım sadece kalorisinden değil beslenme uzmanları söylüyor balığa yağ koymayın die çünkü kendi faydalı yağı gidiyomuş o zaman. Yani sadece tavayı azcık yağla yağlasan bile o balığı yemenin bi anlamı yokmuş o yüzden ya fırında yada grill tavasında yapıyorum ben. Buğulama hiç yapılmaz bizde nasıl oluyor bilmiyorum :44:

Gidip yapiyim salatamı yemeğimi. 18.30 ile 19.00 arası akşam yemeği saatim. Öptüm hepiciğinizi görüşürük :16:

Canım sadece kalorisinden değil beslenme uzmanları söylüyor balığa yağ koymayın die çünkü kendi faydalı yağı gidiyomuş o zaman. Yani sadece tavayı azcık yağla yağlasan bile o balığı yemenin bi anlamı yokmuş o yüzden ya fırında yada grill tavasında yapıyorum ben. Buğulama hiç yapılmaz bizde nasıl oluyor bilmiyorum :44:

canım yanmaz tavaya atıyorum balığı kendi kendine pişiyor işte :1: en zahmetsiz yöntem :1::1:

Nil Günü dinledikten sonra yemek yemek için acıkmayı bekler oldum ve canım ne istiyorsa ondan yumruğum kadar yemeyi.
Acıkmıştım ama canım hiçbirşey istemiyordu bende 1 kase yoğurt ve yanında form ekmeği yedim ve doyduğumu hissediyorum bu yeterli fazlasına gerek yok bidaha acıkınca canımın istediğinden yine yumruğum kadar yiyeceğim ama gerçekten acıkınca :34:

Meditasyon CD sini buldum NilGünün Hipomeditasyon Sağlıklı Zayıflama olarak geçiyor dinlediğimde uyumak üzereydim neredeyse :27: onu dinledim deniz dalgaları eşliğinden sonra kalktım 30 dakika leslie yaptım :81: sevdim seni NilGün abla :42: :16: :69:
Teşekkürler CanMeL :71:

Ricalar.. Iyi dinlemeler.... :54:

Bu arada kızlar bebek yoğurtlarına bakıcaktımya çilekli şekersiz yoğurt için ne kadar kalbim temiz yaa bide baktım sütaş çıkarmış. Önceden yoktu. 0 yağ , 0 kolesterol , 0 sofra şekeri dio ayyy görünce bi sevindim. Ama baya tuzlu fiyatı doğrusu küçücük 4 kutu 4 tl :37: 2 tl filan olsa iyiydi :9: ama napalım olsun artık.

Benimde bakmam lazım öyleyse ama 4 TL biraz tuzluymuş gerçekten ama idare ediceğz artık.

merhaba zeynepcım uzun zamandan berı buraya gırmıordum nasıl msj yazılacagını bıle unutmusum sayfa duzenı degısmısde
neyse bır merhaba dıyeyım dedım senı gorunce

merhaba zeynepcım uzun zamandan berı buraya gırmıordum nasıl msj yazılacagını bıle unutmusum sayfa duzenı degısmısde
neyse bır merhaba dıyeyım dedım senı gorunce

aman Yasafatım gelmiş...nerelerdesin fıstık.ben sana darıldım.hani dönüş yapmıştın..bak bahane istemiyorum.hiç olmazsa haftada bir iki gel,bir selam ver.nasıl da özlemişim..
ahh bir ankaraya gitsem ilk iş seni davet edeceğim...:16::16::16:

Yardım,Toksin iyi akşamlar..kızlar bana yardım edin..Yasafatın önünü keseceğim..kaçamasın..o bizim eski fıstıklardan..ne zamandır yoktu...
Yasafat ben hala aynı kilodayım...ama denemeye devamm

Yardım,Toksin iyi akşamlar..kızlar bana yardım edin..Yasafatın önünü keseceğim..kaçamasın..o bizim eski fıstıklardan..ne zamandır yoktu...
Yasafat ben hala aynı kilodayım...ama denemeye devamm

ah zeynepcım bır bılsen neler yaptıgımı basladım bıraktım rejımı daha fazlasını aldım kızıyorum kendıme en sonunda subatta ıyı bır dıyetısyene gıtmeye karar verdım yok yapamıyorum kendı basıma bende senı her seferınde dusunuyorum takıp etmeye calısıyorum ama arama butonuda degısmıs bu sıtede ben gormeyelı hersey degısmıs bende senı osledım ıyısallah subatta kesın donus yapabılırım

Back
X