• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eski kilo 87.7

şimdiki 87.3 giden 400 gram :/ :( geçen hafta reglyim diye bu hafta 86 falan bekliyordum çok üzüldüm :/ spor 0 dakika.

Üzülme canım eğer sporsuz 400 gr verdiysen bu günlük 40 dk lık sporla 1 kg olurdu. Ama hiç sporsuz 400 gr iyidir emin ol. Bozma moralini bende salladım bu hafta hastaydım. Yarın başlicam sporuma yine. Sende başla. Görüceksin emekler boşa gitmiyor :34:

Gerçekten kocaman yazmışsın görmedim demekte imkansız :9:
Haklısın canım onu kaçırmamam lazım :61:
Diyetisyene gidemiyorum sigortam yok şuanda malesef :59: yoksa ilk istediğim şey diyetisyene gitmek :59: Acaba devlet hastanesine gidip sigortam olmadan ücret karşılığı tedavi olabilirmiyim :44: yani sigortası olmayan insanlar nasıl tedavi oluyorlar :44:
Bilgisi olan var mı ??? Çokmu ücret öderim acaba :44:

benimde sigortam yok.kendi bankamın emekli sandığı var.devlet hastanelerinde 15.50 gibi bir fiyat ödüyorsun.önce dahiliyeye gidiyorsun.o seni diyetisyene sevk ediyor.tahlil falan isterlerse onun da ayrı bir fiyatı var.ama öyle uçuk kaçık rakamlar değil.

Bu arada demek Türkiyede kadınların boy ortaalaması 1.61 miş ayyy çok sevindim bende kısayım diyodum ama 1.62 yim yani ortalamanın 1 cm üstündeyim :60::60::60:

Kızlar topiğimizde hiç bankacı varmı veya bireysel emeklilik sisteminden anlayan biri? Bikaç şey sorucamda eğer varsa tabii

Bu arada demek Türkiyede kadınların boy ortaalaması 1.61 miş ayyy çok sevindim bende kısayım diyodum ama 1.62 yim yani ortalamanın 1 cm üstündeyim :60::60::60:
bir tane daha selvi boyluuuu

Kızlar topiğimizde hiç bankacı varmı veya bireysel emeklilik sisteminden anlayan biri? Bikaç şey sorucamda eğer varsa tabii

ben bankacı değilim ama bu sisteme 2 yıldır üyeyim

çocuklarım için girdim umarım mantıklı bir iş yapmışımdır

eşim istemedi ama kızlarım için ,

gereklide olsa dokunmayacağım bir paranın kenarda birikmesini istedim...

bir tane daha selvi boyluuuu

ben bankacı değilim ama bu sisteme 2 yıldır üyeyim

çocuklarım için girdim umarım mantıklı bir iş yapmışımdır

eşim istemedi ama kızlarım için ,

gereklide olsa dokunmayacağım bir paranın kenarda birikmesini istedim...

Benimde 1 yıl dolucak canım. İyi yapmışsın bence. Ama bugün baya bi araştırdım ben kontrol etmek lazım getirisi iyi olan fonlarda değerlendirmek. Birde vergi avantajı var. Sen çalışıyorsun faydalanabilirsin. Faydalanıyormusun?

Benimde 1 yıl dolucak canım. İyi yapmışsın bence. Ama bugün baya bi araştırdım ben kontrol etmek lazım getirisi iyi olan fonlarda değerlendirmek. Birde vergi avantajı var. Sen çalışıyorsun faydalanabilirsin. Faydalanıyormusun?

bende fonlar konusunda bir ara araştırdım ama

bu konularda daha fazla bilgiye sahip olmak lazım

oda bende yok

çalıştığım için vergi indiriminden yararlandığım söylensede ben pek iandırıcı bulmuyorum

benim şartlarında birinin gelir vergisi 48 tl benim 44tl daha fazla indirim almam gerekmez mi?

bende fonlar konusunda bir ara araştırdım ama

bu konularda daha fazla bilgiye sahip olmak lazım

oda bende yok

çalıştığım için vergi indiriminden yararlandığım söylensede ben pek iandırıcı bulmuyorum

benim şartlarında birinin gelir vergisi 48 tl benim 44tl daha fazla indirim almam gerekmez mi?

Ödediğin makbuzla işyerine başvuruyorsun sanırım muhasebe bölümüne onlar hallediyor. Benim bildiğim ödediğinin % 10 ile %15 ini vergi indirimi olarak geri alıyorsun. Bu oran sigorta şirketine göre deişirmi bilmiyorum ama ben avivasalıyım %15 demişti temsilcim bana ama netten bakıyorum %10 :44::44: yazıyo.

slm..aranıza yeni katıldım..92 ile hamile kalıp 112 ile doğuma gittim..bebişim 3.5 aylık 12 kilosu gitti sadece ekmek yemiyorum...haftaya işe başlıyorum bakalım ne olacak:)

hosgeldin cnm baya vermissin :46:

hayirli aksamlar kizlar
yuvarladiklarimi yazayim
sahur
200gr yogurt
1litre cay :emir_bebek: icin
iftar
1tabak sebze corbasi
2kepce pirasa yemegi
2kepce sebzeeeeeee
bol salataaaaaaaa
1kase kornflex ligt sütle
ara
2bardak cay
6tane diet biskuviyle :17:
1fincan kahveeeeee üzümle
3dilim pomela
1dilim elma
1portakal
10dakk sporrrr arkadasdaydim onun spor aleti var onla ama bayaaa terletti beniiiiii :53:
ha dün aksamda 30dakka yaptim toplam 310dak sporrr r:66::66::66:

Son düzenleme:
Ödediğin makbuzla işyerine başvuruyorsun sanırım muhasebe bölümüne onlar hallediyor. Benim bildiğim ödediğinin % 10 ile %15 ini vergi indirimi olarak geri alıyorsun. Bu oran sigorta şirketine göre deişirmi bilmiyorum ama ben avivasalıyım %15 demişti temsilcim bana ama netten bakıyorum %10 :44::44: yazıyo.

ben aegonla başladım sonda yapıkredi emekliliğe geçtim ve her ay faturalarımı onlar bizim lojistiğe gönderiyor

ve bu indirim hesaplamasını lojistik yapıp indirim yapıyor

ama üzerine düşmedim

benim bildiğimde %15 olmalı

neden sitesinde %10 yazıyor

zeynep abla emekli bankacı kızlar :16:

13 sene oldu emekli olalı.bu tür konulara biraz uzağım.en iyisi bir bankanın müşteri hizmetleri departmanından bigi almak.ben bilgi işlemden emekliyim.5-6 sene önce olsaydı borsa ve diğer yatırım araçlarından ,fonlardan bilgi verebilirdim.ama eşim hastalağından beri hiç ilgim yok.ve bu aralar çok ciddi değişimler oldu.bankacılık,finansman ve bireysel emeklilikle ilgili yasalarda..

toksin süpersin gene menü yıkılıyo maşallah :nazar: ama canım sen süt veriyorsun. Emzirmeyi bırakınca tutsan orucunu daha iyi olmazmı? Çünkü bütün gün sıvı alamıyorsun bu şekilde :26:

13 sene oldu emekli olalı.bu tür konulara biraz uzağım.en iyisi bir bankanın müşteri hizmetleri departmanından bigi almak.ben bilgi işlemden emekliyim.5-6 sene önce olsaydı borsa ve diğer yatırım araçlarından ,fonlardan bilgi verebilirdim.ama eşim hastalağından beri hiç ilgim yok.ve bu aralar çok ciddi değişimler oldu.bankacılık,finansman ve bireysel emeklilikle ilgili yasalarda..

Anladım ablacım haklısın saol. Hergün bi yasa çıkıyor, günden güne değişiklikler oluyor. Takip etmek lazım dediğin gibi.

ben aegonla başladım sonda yapıkredi emekliliğe geçtim ve her ay faturalarımı onlar bizim lojistiğe gönderiyor

ve bu indirim hesaplamasını lojistik yapıp indirim yapıyor

ama üzerine düşmedim

benim bildiğimde %15 olmalı

neden sitesinde %10 yazıyor

Emeklilik gözetim merkezi diye bir site var orda %10 yazıyor. Ben yaptırırken %15 demişlerdi bilemiyorum. Benimde eşim ödediği için yararlanıcak bu sefer. Öylede oluyormuş. Ben çalışmadığım için yararlanamıyorum kendim ödüyor gözükürsem. Bu sene değiştiricem yani ödeyen kişi kısmını

Yena'nın hala neti bağlanamadı galiba.çok özledim.eksikliği nasıl da belli.Beyzus desen bir görünüp bir kayboluyor.bunların bana kastımı var?
KIzlar Dilenciden haberi olan varmı?ya black and white,Meyra'dan da haber yok..
bir görünüp bir kayboluyorlar..

ikinci yeşil çayımı içip portakal yiyorum :68: muhabbetinizede hiç doyum olmuyo :1: atıcam kendimi topiklerden topiklere aaaa :52:

Yena'nın hala neti bağlanamadı galiba.çok özledim.eksikliği nasıl da belli.Beyzus desen bir görünüp bir kayboluyor.bunların bana kastımı var?
KIzlar Dilenciden haberi olan varmı?ya black and white,Meyra'dan da haber yok..
bir görünüp bir kayboluyorlar..

Haklısın Zeynep abla. YENA ile BEYZUS ablanın yokluğu çok belli oluyo malesef :59: diğer hanımları fazla tanımıyorum ama. İnşallah YENA ile BEYZUS abla kesin dönüşü yaparlar en kısa zamanda :16:

Back
X