• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

doga toksin nasilsiniz kizlar nasil gidiyo diyetler bakalim :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

iki gündür 93 ü görüyorum cumaya kadar ne olur bakalım:44::44:epeyden beri 94 le duruyorum sıktı yaaaa

nerdesin canım diyetisyendemi... yoldamı....

C hiçbiri canım :27:
Bugün Erzurum çok fena kar tipi şeklinde yağıyor gözgözü görmüyor oyunlar bile bugün iptal edilmiş bende grip oldum ve boğazım şiş bu havada dışarı çıkmak istemedim yarın giderim sanırım tabiii kar bu hızla yağıp 2 metre olmazsa :50:

C hiçbiri canım :27:
Bugün Erzurum çok fena kar tipi şeklinde yağıyor gözgözü görmüyor oyunlar bile bugün iptal edilmiş bende grip oldum ve boğazım şiş bu havada dışarı çıkmak istemedim yarın giderim sanırım tabiii kar bu hızla yağıp 2 metre olmazsa :50:

canım karar verdin bu günü yarına atma geçmiş olsun ama erteleme fazla

tatlım ben yürüdüğüm sürede yaktıgım cal. yazıyorum ayrıca bır sıte var oradan da yapılıyor hesaplar
senın söylediğinin hakkında pek bilgim yok canım

evet cnm küçük çocukla oda zor ama benım ayrı bı odamda duruyor kızım uyuyunca yuruyorum
kalori hesbı cok ıyı bence ınsan neyı ne kadar yedıgının farkına varıyor

cnmm azmıne hayranım masallah hiç durmuyorsunn aman nazar degmesınnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende bugün yarin bi ip alacam ip atlayacam bakalim
bide lesli felan devam ederim 1 -2 ay icindede bi kosu bandi alacam insallah
bakalim nasil bir faydasini görecem
ya burdaki alman yerinden aldigim seylerin türkcesini bi bilsem bende kalori hesaplardim ama
aslinda üzerinde cogunun yaziyor bide nasil tartacam onu bilmiyorum
mutfak tartisiyla olurmiki acabaaaaa

Arkadaşım bu pomela nedir ki? Valla tüm yenilikleri senden öğreniyorum:34:

cnm pomela bir tropik meyvasidir :34:

doga toksin nasilsiniz kizlar nasil gidiyo diyetler bakalim :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

cnm laptop acik ama benim islerim var misafirim gelecek aksama :27: dietmi kim diet yapiyorki :60: ben saglikli besleniyorum :60: :21::21::21:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun kartopu oynamak isteyen varsa gelsin anacığım

ayy ne ıyı olur vallla bu yıl kar topu oynayamıcam galıbaa

bende bugün yarin bi ip alacam ip atlayacam bakalim
bide lesli felan devam ederim 1 -2 ay icindede bi kosu bandi alacam insallah
bakalim nasil bir faydasini görecem
ya burdaki alman yerinden aldigim seylerin türkcesini bi bilsem bende kalori hesaplardim ama
aslinda üzerinde cogunun yaziyor bide nasil tartacam onu bilmiyorum
mutfak tartisiyla olurmiki acabaaaaa

onunda cok faydası varmış galıba kosu bandı ıle zayıflaya 2 kısı tanıyorum tabı yanında duzenlı beslenerek
inş. bizde görürüz faydasını
benım ablam 8 kılo verdı kosu bandı ılee sıra bende

bende mutfak tatısıyla olcuyorum herhalde olur cnm
naptın neler yedın bugun

ben 1dilim ekmek
6 gr zeytın
1kıbrıt kutusu peynır
1bardak sekersız cay

arada 1 elma

öglende 1 porsıyon yesıl mercımek yemeyı yedım bakalım aksama nasıl cıkarım
an az45 dk da yurumeyı düşünüyoorumm

İyi akşamlar hanımlar;
Dün evime döndüm nihayet.1 ay keyfime baktım baba evinde.Tabi külliyetli bir miktar kiloda ekledim zarif bedenime...Üzüldüm tabii.Bir sürü gayretle verdiğim kilolardan bir kısmı geri gelince ama yıkılmadım ayaktayım.Çizelgedeki kiloma hızla geri dönmek için tekrar gayret içersindeyim.
Dönerken annemi ve kuzenimi de getirdim;tabii bu da kaçamak yapmak için müsait bir ortam hazırlıyor.Bakalım ben elimden geleni yapayım da....
DOĞACIM; ortağız....Unutmuş değilim.....Ha gayret......

ayy ne ıyı olur vallla bu yıl kar topu oynayamıcam galıbaa

onunda cok faydası varmış galıba kosu bandı ıle zayıflaya 2 kısı tanıyorum tabı yanında duzenlı beslenerek
inş. bizde görürüz faydasını
benım ablam 8 kılo verdı kosu bandı ılee sıra bende

bende mutfak tatısıyla olcuyorum herhalde olur cnm
naptın neler yedın bugun

ben 1dilim ekmek
6 gr zeytın
1kıbrıt kutusu peynır
1bardak sekersız cay

arada 1 elma

öglende 1 porsıyon yesıl mercımek yemeyı yedım bakalım aksama nasıl cıkarım
an az45 dk da yurumeyı düşünüyoorumm

evet benim abimin hanimida kosu bandi ve bisikletle zayifladi
bayya faydasi var ama dedigin gibi ipatlamaninda faydasi varmis
bakalim deneyelim görecez insallah

ben sabah

1 sekersiz cay
2 dilim ekmek
domates
salatalik
kk peynir yedim

arada elma

öglen
tarhana corbasi
yesil salata

arada 1 kase yogurt

aksamda
dünden kalma bamye yemegim var onu yiyecem
yanindada salata
insallah bugünüde böyle kapatacam

sporda yapmaya calisacam
5 mil lesli düsünüyorum bugn
yaparsam da yapmasamda yazacam insallah

gulmacıgım tesekur ederım verdıgın cevap ıcın
ya kızlar goruyorumda burda herkeste bu leslı nedır yaw bı turlu cakamadım:1:
yuruyus bandından konu acılmıs bende kullanıyorum her gun 1 saat yuruyorum 5 km yapıyo.tavsıye edrım vallah evkurdan almıstım kredı kartı ıstemeden senetle taksıt yapıolar.
bıde kızlar menulerınızı goruyorumda bana ınanılmaz sıkı gelıyor yenı basladıgım ıcın mı acep:18: yanı galıba ben bıraz cokkkkkkk yıyorum okulumda tatıl butun gun evdeyım ondanda olabılır.nese haftaya acılıo okulum zaten tekrar duzene gırerım ınsallah
menumu yazımmmm
sabah 1 dılım ekmek
kucuk bır kase kadar bızım yorenın ozel kahvaltılık yogurt mezesı(ıcınde salatalık bıber dereotu var cokk vıtamınlı yanı:)
ara yok
ogle sade haslanmıs makarna bır tabak kadar yanında 2 kasık yogurt ve bır dılım yagsız peynır
ara yok
aksam bır tabak yagsız bol sebzelı(ozellıkle bıberlı) bulgur yanında 2 yumurta buyuklugunde haslanmıs kırmızı et ve lımon suyunda ıyıce yumusamıs sogan(bulgurla cok guzel gıdıo meret:)
ara meyve yemıcem bugun az bıraz sade dondurma yıcem sadece:26:
bugun 66 dk yurudum yıne 5 km yapıo

kızlar bıde ben her sabah ac karnına 2 bardak lahana maydonoz lımon suyu karısımı ıcıorum tavsıye ederım
ayrıca menumu yazdıktan sonra anladım kı ben tam bır ayıyım yawwww:1:

yuruyus bandından konu acılmıs bende kullanıyorum her gun 1 saat yuruyorum 5 km yapıyo.tavsıye edrım vallah evkurdan almıstım kredı kartı ıstemeden senetle taksıt yapıolar.
bıde kızlar menulerınızı goruyorumda bana ınanılmaz sıkı gelıyor yenı basladıgım ıcın mı acep:18: yanı galıba ben bıraz cokkkkkkk yıyorum okulumda tatıl butun gun evdeyım ondanda olabılır.nese haftaya acılıo okulum zaten tekrar duzene gırerım ınsallah
menumu yazımmmm
sabah 1 dılım ekmek
kucuk bır kase kadar bızım yorenın ozel kahvaltılık yogurt mezesı(ıcınde salatalık bıber dereotu var cokk vıtamınlı yanı:)
ara yok
ogle sade haslanmıs makarna bır tabak kadar yanında 2 kasık yogurt ve bır dılım yagsız peynır
ara yok
aksam bır tabak yagsız bol sebzelı(ozellıkle bıberlı) bulgur yanında 2 yumurta buyuklugunde haslanmıs kırmızı et ve lımon suyunda ıyıce yumusamıs sogan(bulgurla cok guzel gıdıo meret:)

kızlar bıde ben her sabah ac karnına 2 bardak lahana maydonoz lımon suyu karısımı ıcıorum tavsıye ederım

estaaağğfurullah canım olurmu öyle şey :53: :50:
Gayetteee güzel menün bence :81: sorun yok böyle devam et :34: az yemek değil ki amaç sadece zararlı şeyleri yememek :61: lahana suyu içebiliyor olman da çok güzel :81:
Koşu bandı bende istiyorum da çok pahalı yaaa işsizken ona para yatıramayacağım ama işe girince ilk işim onu almak olacak :69:

Ben bu aralar menümü falan paylaşmıyorum sporda yapmıyorum zaten ama birşey yediğim yok zaten o da iyi değil metabolizmam yavaşlıyor ama ne yapayım yaşadığım o kötü günlerden sonra hiçbirşey istemiyorum su da içmiyorum çay da 1 öğünle ya da 2 öğünle geçiyor günler :59: iyi değil biliyorum ama aklım çok karışık bugünlerde :26: :25: iş arıyorum kpss tercihleri falan derken kiloları takmayı bıraktım ama iyi de oldu böyle acıkmadıkça birşey yemiyorum artık normal insanlar gibi :81: yarında diyetisyen yolu görünüyor bana umarım herşey güzel olur. Ama şunu biliyorum 2 senede sürse ben sonuçta zayıflayacağım çünkü rejimde değilim sadece sağlıklı besleniyorum :16:

menumu yazımmmm
sabah 1 dılım ekmek
ara yok
ara yok

cnm ben baktımda leslı bır grula aerobik yapıyor onun vıdeoları oluyormuş ardan yapıyorlar galıba evet kosu bandına geınce özellık le kış gunu cok buyuk bır nımett
lahana suyununda cok faydası oluyormuş okuduguma göre
son yazdıgına gelınce cnmm estağfirullah yanı:50::50:

birde soganı lımonda bekletınce acısı gıdıyormu yoksa bunu mutlaka cvbla cnmm önmelı benım içinn

evet benim abimin hanimida kosu bandi ve bisikletle zayifladi
bayya faydasi var ama dedigin gibi ipatlamaninda faydasi varmis
bakalim deneyelim görecez insallah

ben sabah

1 sekersiz cay
2 dilim ekmek
domates
salatalik
kk peynir yedim

arada elma

öglen
tarhana corbasi
yesil salata

arada 1 kase yogurt

aksamda
dünden kalma bamye yemegim var onu yiyecem
yanindada salata
insallah bugünüde böyle kapatacam

sporda yapmaya calisacam
5 mil lesli düsünüyorum bugn
yaparsam da yapmasamda yazacam insallah

afıyet olsun cnmm

estaaağğfurullah canım olurmu öyle şey :53: :50:
Gayetteee güzel menün bence :81: sorun yok böyle devam et :34: az yemek değil ki amaç sadece zararlı şeyleri yememek :61: lahana suyu içebiliyor olman da çok güzel :81:
Koşu bandı bende istiyorum da çok pahalı yaaa işsizken ona para yatıramayacağım ama işe girince ilk işim onu almak olacak :69:
tesekur ederım canım haklısın bıde bende cok sacma bısı var yemegı cok kısınca kılo vermek yerıne kılo alıyorum vucut savunmaya gecıo galıba:26:
lahana suyunada bolllllllll lımon sıkıp ıcıyorum tabıı bana kalsa ıcmem de annem zorla verıo elıme sutumu helal etmem bıle dıo mecbur kalıyorum:1:
yuruyus bandı konusunda haklısın cok pahalı malesef bu devırdede bır kurus fazla harcamak bıle luks sayılır malesef sen ıslerını duzeltır o sırada dıyetle verebıldıgını verır duze cıkıncada kendıne hedıye nıyetıne alırsın ınsallah canım

cnm ben baktımda leslı bır grula aerobik yapıyor onun vıdeoları oluyormuş ardan yapıyorlar galıba evet kosu bandına geınce özellık le kış gunu cok buyuk bır nımett

birde soganı lımonda bekletınce acısı gıdıyormu yoksa bunu mutlaka cvbla cnmm önmelı benım içinn

evet canım lahana suyu cok faydalıymıs ozellıkle gobek bolgesı ıcın
sogan konusunda ıse ben yemeden en az 1 saat once ınce ınce kıyıp bol lımon suyu dokuyorum butun acısını alıyo ama tabıı zaman konusu soganın yapısına gore degısır cok acıysa bı kac saat onceden lımon suyuna koymanda fayda var.hatta ben cougu zaman lımon suyunun ıcıne azıcık nar eksısıde katıyorum-1 sogana 1 corba kasıgı kadar-.ne kadar acı olursa olsun butun acısını alıo hatta sekerlı bıle oluo:27:

menumu yazımmmm
sabah 1 dılım ekmek
ara yok
ara yok

estagfurullah canim
ayrica lesli sensone diye bir kadin lesli dedigimiz
yürü ve incel programi sykilastimraya yardimci bi program
lesli yürü ve incel diye aratirsan görürsün canim bence güzel avsiye edebilirim
arastir ve bak iste

afıyet olsun cnmm

cok sagol canim spor yaptim 1 saat bölgesel hareketler yaptim
kendimce aklima gelenleri yaptim :))
bide 3 mil lesli yaptim

estagfurullah canim
ayrica lesli sensone diye bir kadin lesli dedigimiz
yürü ve incel programi sykilastimraya yardimci bi program
lesli yürü ve incel diye aratirsan görürsün canim bence güzel avsiye edebilirim
arastir ve bak iste

tesekur ederım tatlımmm bılgılendırdıgın ıcın bakıcm mutlaka:52:

selam kizlar uzun süre giremedim siteye
umarim hepiniz iyisinizdir