• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun bide pump it up var onuda denemeni tavsiye ederim
oda süper bisey ben youtubeden indirdim
bazi hareketleri cok komik ama eglenceli bende aylarca lesli yaptim sykildim simdi onu kesffetim degisiklik istersen bende denemeye deger

gecmis olsun bide pump it up var onuda denemeni tavsiye ederim
oda süper bisey ben youtubeden indirdim
bazi hareketleri cok komik ama eglenceli bende aylarca lesli yaptim sykildim simdi onu kesffetim degisiklik istersen bende denemeye deger

ona da bakayım canım neden olmasın hem ondan hem ondan yaparım gün içinde çok zayıflamış olurum:)

evet yeşil çay beşibiyerde falan bende mide yanması yapıyor

canım aynı sorun bende de oluyor.ama nedeni majezik diye bir ağrı kesici.ne zaman alsam..bir hafta ölümlerden dönüyor gibi oluyorum.hiç bu ilacı veya muadili bir ilacı kullandınmı?birde yatarken bir süre oturur pazisyonda yat..simit yeme..

günaydın kızlar, maşallah enerjiniz bol olsun, herkeslerden enerji fışkırıyo, ben yine yorgunluk abidesi olarak kalktım. orticim walla geçen hafta sana bayağı hava attım bu hafta için ama bu hafta da yetişemicem galiba sana. dün 15 dk twister 45 dk eliptik bisiklet yaptım toplamda 180 dk oldu. neyse daha hafta bitmedi dimi :27: :27: :27:

cnm ne demek yetisemem yetismissin bileeeeeeee amaninnnn ben kacayimmmm dicem ama ben bu gün hic spor yapmadim dediysem de yapmicam demedimmmm :33::33::33::33: insallah baslicam simdi seni okuyunca bana yaklasdigini gördüm orti en iyisi kalkayimda iki sallanayimmm :8::8: :66::66: by sekerimmm :54: :10:

bugün dedim tam bir diyete başlayayım dedim benim ağa gitmiş baklava almış e tabi benim kalori doldu ama dayanamadım yedim ne yapayım çok canım çekti ne yapayım ama yarın söz tam başlayacağım

Canım ben hazirandan beri rejimdeydim ama geçen bu 8 ay içinde 4 ay dikkat etmişsem 4 ay etmemişimdir :78:[/QUOTE .!.:
Maşallah canım benim,inşallah hızlı ve sağlıkla devam eder.İstikrar zafer getiriyor bir kere daha sende gördüm ve çok takdir ettim :9:

Afiyet olsun löp löp et olMASIN yediklerin:)
ortağına geçmiş olsun diliyorum nasılmış konuştun mu hiç??
Bende olcam safra kesesi ameliyatı azcık korku var..[/QUOTE

Sağolasın arkadaşım, yürüdüm bugün olmaz İnşallah...
Ortim maalesef onun telefonu yok bende konuşamadım hiçbir türlü, İnşallah iyidir... Sen de ol arkadaşım, hamilelikle karıştırma ileride...

Sağolasın arkadaşım, yürüdüm bugün olmaz İnşallah...
Ortim maalesef onun telefonu yok bende konuşamadım hiçbir türlü, İnşallah iyidir... Sen de ol arkadaşım, hamilelikle karıştırma ileride...

yarın doktora gidioz bakalım hem kadındoğuma hem gast.ye ne dicekler..ona göre martta ameliyat ya da bebiş inşallah=)

bugün dedim tam bir diyete başlayayım dedim benim ağa gitmiş baklava almış e tabi benim kalori doldu ama dayanamadım yedim ne yapayım çok canım çekti ne yapayım ama yarın söz tam başlayacağım

yaa sorma bende kendi tuzağıma düştüm kocama yaptığım tatlıdan yedim allahtan sütlü tatlı bide çok yemedim:26:

hayirli aksamlar kizlar
hüplettiklerimi yazayim
sabah
3parca kepekli undan pizza :17:
2fincan kahve
1haslanmis yumurta
1ufak tabak patates kavurmasi
10badem
50gr sucuk
ara
1fincan kahve
1portakal
ölen
1tabak müsli
200gr ligt yogurtla
aksam
1kocamannn dolu tonbalikli salataaaa tabasko sosuyla
ara
1fincan kahve
1portakal
1armut

yuh bana ne kadar cokkkk yemisimmmm iyiki orti gaza getirmissin kiz :112:

sporr 40dakk toplamm 260dakk :66::66::66::66::10:

Son düzenleme:
20 dakika horonumu teptim :62: şimdi yeşilçayımı içeyim de sonra devam edeyim tepinmeye hedefim büyük benim kilom çoookkk ayda en az 5 kilo verebilirim :60: hedef yükselttim hanımlar :32: ayda 5 kilo vermem lazımmmm artık umarım gider gider gider bidaha da geri gelmeeeezzzz :52:

Baharcım ayda 4 kilo diyo uzmanlar maksimum biliyorsun. Ama sen bilirsin tabii yinede.

yok 15 dakkada değil sorun boğazımda gıcık var die tıkandım bide o halıyı kaldırcam bi daha yaparken altında kaydırmaz var ama işe yaramadı:1:

Canım birde spor ayakkabı giyerek yap yoksa ayakların çok acır ben söylemeyi unuttum bugün mutlaka ayakkabıyla yap orticim :34:

Maşallah canım benim,inşallah hızlı ve sağlıkla devam eder.İstikrar zafer getiriyor bir kere daha sende gördüm ve çok takdir ettim :9:

Teşekkür ederim canım ama ben yeme alışkanlığımı değiştirdim artık acıkmadıkça birşey yemiyorum ve canımın istemediği birşeyi sırf yemem gerekiyor diye yemiyorum. İstikrar olsaydı şimdiye 40 kilo vermiş olurdum da zararın neresinden dönülse kardır napalım :25: Bundan sonra daha çok gider umarım :42:

:1::1:kurutup ye bence öyle cig biraz migde bulandirici olabilir ki bunu sende fark ettmisin zaten:9:

canim alisveris konusunda yardimci olamiyacam malesef
ama 10 kilo ayda cok fazla bunun geri dönüsümüde okadar cabuk olabilirki
farkina bile varamayiz
bende saglikli beslenmene devam et 1 hafta icinde bunu tartiya yansidigini göreceksin kolay gelsin sana ayrica egzersizinide sakin unutma bu cok önemli

Yaptım canım. Atmaya gönlüm razı olmadı. Borcama koydum güneşte vardı kurudu baya :39: yarında hafif kurumuşunu denicem bakalım nasıl olcak ama kavrulunca bi özelliği kalmıyomuş o yüzden kavurmicam

kizlar bu gün seda sayana bakan oldumu oraya dr cikti ne dedi biliyonuzmu haftada 1kere tartilin nedenini de söyledi eger tarti az gösterdimi mutlu oluyormusuz ama tarti cok gösterdimi mutsuz oldukmu tam anlamadim ama hormon üretiyormusuz mu ne vucudumuz su topluyormus :53:

Back
X