• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar... orticim dün yaptığım 45 dakikalık eliptik bisiklet ile toplam 225dk oldu. :10: :8: :8: :10:
bi de yaramazlık yaptım nutella kazası yaşadım, neyse regl olduğum için şimdilik görmezden gelelim diyorum.. :24: :24: :24:
bugün kendimi cezalandırıcam ama nasıl yapayım bilemedim. :47: :47: :47:eve gidince mutfak dolaplarını sileyim diyorum ama akşama kadar daha iyi bir fikri olan varsa yazsın. :26: :26: :26:

sana ceza hmmm bencede sporrrrr yap cünki ben bu gün tempolu yürücem insallah hava cok guzelll sekerimmm yakalayamassin beniiiiii :33::33::33::33::124::124::124::86::86:

Günaydın hanımlar. Bugün yine bahardan kalma bir hava var burda ama ben implant ameliyatı olucam bugün çok korkuyorum :59::59::59: kemiği delicekler ve vida yerleştiriceklermiş. Bi an önce olsun bitsin bari. Korkunun ecele faydası yok malesef :50:
rabbim kolaylik versin insallah cabuk alisirsin kiz bu arada iyi zayiflarsin :112::112:
canım evvelsı gun antalyadakı patlamada teyzemın oglunu yanı abımı kaybettım perişanimmmm:58::58:

rabbim kalanlara sabir versinnn cnm :71:

yesil cay bende yapiyor ama doktoruna danis derim gecmis olsun

benim ortim nerelerde ya görünmüyor insallah iyidir

bende menümü yazim erkenden kacamak yapmiyorum ozaman

canım evvelsı gun antalyadakı patlamada teyzemın oglunu yanı abımı kaybettım perişanimmmm:58::58:

başın sağolsun allah sabır versin sizlere

bu saate kadar yediklerim şöyle;

Kahvaltı: 1 kupa yeşil çay (şekersiz)
yarım dilim peynirli kol böreği ( yarısını sonraya saklamayı becerebildim çok şükür :9: )

Ara: arkadaşım Çorum'a gitmişti dün, çikolatalı leblebi getirmiş :17: 1.5- 2 avuç yedim :18:
ondan 1 2 saat sonra flan 1 elma ve kalan yarım dilim böreğimi yedim.

Öğle: 4 kaşık pirinç pilavı,
bezelyeli patatesli köfte vardı, ben küçük yuvarlak yuvarlak köftelerden 5 6 tane yedim patates bezelye ve suyuna dokunmadım. :32:
bol salata

bu saate kadar 1.5 litre suyumu da içtim. şimdi de 1 adet şekerli çayımı höpürdetiyorum. böyle işte :8: eve gidene kadar kalan 1 ara öğünümde de bol meyve yemeyi düşünüyorum. nasıl açsa gözüm meyvelerden çekmecem kapanmıyor :9: biri görürse hakkımdaki düşünceleri değişebilir :9:

akşam umarım girebilirim. herkesi öpüyorummm...:16: işime geri dönüyorumm...:58:

Spor yapmak şart vucudu güzelleştirmek için leslie de bunun en kolayı canım ben bademin gece 2de-3te leslie yaptığını hatırlıyorum isteyen her şekil yapar sende yapacaksın biliyorum izinli olduğun gün başlarsın gerisi gelir zaten :34:

inşallah canım ya... ben aylar önce leslie nin 5 miles i indirmiştim. siz de onu mu yapıyorsunuz? yoksa başka videolarından mı yapıyorsunuz?

başınız sağolsun... Allah sabır versin mekanını cennet etsin...:85:

merhaba banu, iletin çok uzun olduğu için alıntı yapmadım..
ben dün katıldım aranıza okudum biraz forumu, geçmiş olsun safra kesesi ameliyatı olcakmışsın
bende geçen hafta çok fena mide bulantısı ve kusmayla gittim hastaneye..tabi ben hamileyim sandım ama bende de safra kesesi taşı varmış..bi an önce ameliyat dediler bana da.ailede bide 4 kişi ameliyat oldu genetikmiş.
çarşamba günü başka bi doktora daha gidicez..bide bi ilaç varmış safra kesesinde taşı küçültüomuş ama vadesi uzunsanırım.. hemen bebek istediğimiz için galiba bende ameliyat olucam bi an önce hamilelikte sorun olmasın die
Hoş geldin canım aman ol bende oyüzden hemen olmaya karar verdim.

Ben biliyorum canım, ben de sana katılayım bari :66::66::66:

Orticim sen sağ salim ameliyatını ol ve topikimize gel de ben sensizliğe katlanırım... :59: Ahh ortim ahh iki gündür benim çok kaçtı ya hep dışarıda hep misafirlikteydik...:78: Misafirliğe bile gitmek istemiyorum artık... :85:Ne olacak halimiz böyle acaba...:50:
Canım ya tam ameliyata hazırladılar kanımda iltihap çıktı iptal oldu iyikide iptal olmuş akşam ateşim 39.5 oldu şimdi berbat halde yatıyorum.Bak yokluğumdan faydalanıp yutma yazamasamda takipteyim ona göre bende bu yemek olayından kimselere gitmiyorum inanki.

pardoin sporumuda yazim
120 dakika yürüyüs
30 saat ip atlamak
3 litre su
Kız haftadamı 30 saatttt
:52::52::52:
inat ettim canım sonunda galip geldim haklısın :9: Hepimiz kaçırıyoruz zaman zaman ipin ucunu şekerim. Yarından itibaren toparlarsın yine üzülme. Birde ben şöyle düşünüyorum. Hep dikkat hep dikkat değilde arada bir normal yeme düzenine dönmek bünyeyi şaşırtıyor bence iyi geliyor yani. Ama tabi şekerli ve yağlı gıdaları abartmadan
Katılıyorum canım.

İyi akşamlar kızlar, maalesef benim orti bu aralar safra kesesi ameliyatı olduğu için genel olarak hepinizle paylaşıyorum yaptıklarımı... Bugün 45 dakika yürüdüm ve yediklerimi yazayım...

Sabah: omlet, çok az peynir ve 5 adet siyah zeytin, şekersiz çay
Öğlen: yok
İkindi: 4 parça patates ve iki yemek kaşığı pilav yedim...
Akşam: çok az yağla yapılmış mercimek köftesi...
gece: 1 bardak süt
Canım çok değil sakın üzme kendini tam aksi az bile

Afiyet olsun löp löp et olMASIN yediklerin:)
ortağına geçmiş olsun diliyorum nasılmış konuştun mu hiç??
Bende olcam safra kesesi ameliyatı azcık korku var..[/QUOTE

Sağolasın arkadaşım, yürüdüm bugün olmaz İnşallah...
Ortim maalesef onun telefonu yok bende konuşamadım hiçbir türlü, İnşallah iyidir... Sen de ol arkadaşım, hamilelikle karıştırma ileride...

yarın doktora gidioz bakalım hem kadındoğuma hem gast.ye ne dicekler..ona göre martta ameliyat ya da bebiş inşallah=)

yaa sorma bende kendi tuzağıma düştüm kocama yaptığım tatlıdan yedim allahtan sütlü tatlı bide çok yemedim:26:
Canım tek çaresi ameliyat başka yolu yok o ilacı içerken hamile kalman yasak zaten birde kesin değil.

Canım çok üzüldüm başınız sağolsun.

canım başınız sağolsun :(

billurcum iyiyim tatlım sen neler yapıyosun, bi ara kayboldun, uzak kaldın topiğimizden

iyiyim canım napıyım, evet bi ara uzak kaldım aslında rejimi sporu falan bıraktığım için girmeye pek yüzüm olmadı :) ha şimdi yapıyo muyum? aslına bakarsan sadece sporu yapıorum, rejim... :( kendimi bian önce toplamam lazım neyim var bilmiorum bunalımdamıyım nedir anlamıorum ki... kilo vericeme kilo aldım :(((

geeeeeeeeecccccccccccttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: kizlar gectim ehliyet sinavini gectimmmm:118::118::118::118::118::118::118:

geeeeeeeeecccccccccccttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: kizlar gectim ehliyet sinavini gectimmmm:118::118::118::118::118::118::118:

:64: tebrik ederiiiiiiiiiimmm allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım :61:

:46::46::46::46::46::nazar::nazar::71::71:allah kaza bela vermesin güle güle kullan

:26: Aaaaa başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin çok üzüldüm :59: Geride kalanlara Allah sabır versin.

rabbim kolaylik versin insallah cabuk alisirsin kiz bu arada iyi zayiflarsin :112::112:

rabbim kalanlara sabir versinnn cnm :71:

başın sağolsun allah sabır versin sizlere

Hoş geldin canım aman ol bende oyüzden hemen olmaya karar verdim.

Canım ya tam ameliyata hazırladılar kanımda iltihap çıktı iptal oldu iyikide iptal olmuş akşam ateşim 39.5 oldu şimdi berbat halde yatıyorum.Bak yokluğumdan faydalanıp yutma yazamasamda takipteyim ona göre bende bu yemek olayından kimselere gitmiyorum inanki.

Kız haftadamı 30 saatttt
:52::52::52:

Katılıyorum canım.

Canım çok değil sakın üzme kendini tam aksi az bile

Canım tek çaresi ameliyat başka yolu yok o ilacı içerken hamile kalman yasak zaten birde kesin değil.

Canım çok üzüldüm başınız sağolsun.

canım başınız sağolsun :(

hepiniz saolun arkadaslar bu acı cok baska bır acı dayanılamaz

Back
X