• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba,
dogru yerdemiyim yanlis yerdemiyim bilmiyorum ama......
ben 27 yasindayim boyum 164 ve 120 kiloyum.Piskolojim cok bozuk zayiflamak istiyorum ama zayiflayamiyorum bu basarisizlik beni mahfediyor bazen ölmek bile istiyorum.kendime özgüvenim yok bana gaz verecek bisey yok hedefsizim cok sorunluyum cok yasadim cok gördüm sinir stress beni boguyor bazen nefes alamiyorum diyete sabah baslayip aksam birakiyorum spor yapmiyorum sorunlarimi palyasacak bana teselli olacak kimse yok etrafimda yanlis yere yazdiysam yetkililer silebilir kusura bakmayin

En doğru yerdesin canım üzme sakın kendini insan isteyince başarıyor bak ben 120 fobisini atlattım bile emin ol sende en kısa sürede eriyeceksin yeterki bize takıl zayıflamanın sırrı KK +90 topici :34:

Ben ip atlamak istiyorum öyle bi enerji var içimde ama ipim yok bide akşam akşam olmaz herhalde...
Bide şimdi yarın kilo bildircez ya ben adet oldum kesin şişmişimdir..yine de bildircez ama dimii:43:
poooffff

hoşgeldin profilsiz arkadaş dooruu yerdesin hiç merak etme..

kelebekim nolduu arkadaşlık ilişkilerii??

al canim al hepsi senin olsun benide kurtar bu eziyettennnn:62::62::62: bend az sonra brokoli yemeyi düsünüyorum :52:

afiyet olsun brokolin yok be karnim doydu artik bende istemiyorum zaten sogumuslardirda :27:

Kızzzlllaaar şoktayım şuandaaa :53:
Facebooktan platonikim annesinin facebook adresine bakayım dedim girdim birde ne göreyim benim üniversitede kankam kardeşim dediğim kız arkadaşım ortak arkadaş görünüyor nerden tanıyor olabilir ki ay heyecan yaptım yaaa :52:

allah allah peki sevgilin taniyormu o arkadasini taniyorsa muhakkak biliyordur

merhaba,
ben 27 yasindayim boyum 164 ve 120 kiloyum.Piskolojim cok bozuk zayiflamak istiyorum ama zayiflayamiyorum bu basarisizlik beni mahfediyor bazen ölmek bile istiyorum.kendime özgüvenim yok bana gaz verecek bisey yok hedefsizim cok sorunluyum cok yasadim cok gördüm sinir stress beni boguyor bazen nefes alamiyorum diyete sabah baslayip aksam birakiyorum spor yapmiyorum sorunlarimi palyasacak bana teselli olacak kimse yok etrafimda yanlis yere yazdiysam yetkililer silebilir kusura bakmayin

tam yerindesin canim aramiza hosgeldin insallah güzel paylasimlar olu:34:

simdiden menümü paylasim cok güzel bi memü degil ama yinede paylasacam :))

KAHVALTI

domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 1 fincan 40 cal.
çavdar ekmeği 1 dilim 63 cal.

1. ARA ÖĞÜN

kayısı 3 ad. 24 cal.
ceviz 2 ad. 45 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ

döner 1 por. 210 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.

2. ARA ÖĞÜN

elma 1 ad. 60 cal.

AKŞAM YEMEĞİ

makarna - kepekli (haşlanmış) 100 gr. 116 cal.
hazır çorba - kremalı mantar - knorr 1 por. 64 cal.
portakal suyu 250 ml. 112 cal.
havuç salata 1 por. 144 cal.

2 litre su
2 saat yürüyüs
30 dakika ip atlama
pump it up yaptim bide 8 part tam olarak dakikasini bilmiyorum :))

kelebekim nolduu arkadaşlık ilişkilerii??

canım şimdi konuştum benimkiyle tanımıyorum öğrencilerinden biridir belki dedi o da bilmiyormuş ben arkadaşımdan öğrenirim artık :44:
Takmıyorum kafama ya zaten kendimi çok bağlamamıştım evlenmesekte üzülmeyeceğim ben zayıflıyımda bana kocamı yok :60:

Regli olunca insan 1-2 kilo fazla geliyor eğer bildirmek istemezsen haftaya başlarsın bildirime moralin bozulacaksa tartılma ben regl olunca tartılmıyorum izinli yazıdıyorum kendimi motivasyonum bozulmasın diye :34:

İyiakşamlar hanımlar. Anca okudum geçmişi. Arife yeniden hoşgeldin canım. Diğer yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler. Bugün ameliyat oldum bende implant çakıldı dün olacaktım aslında ama bugüne aldık. Keyfim yok hiç. Aslında ağrı yada acı yok ama değişik birşey hissediyorum. Yarına geçer umarım. 2 ay sonrada üzeri yapılıcak. İnsanın en ufak biyeri ağrısa acısa canı orda oluyor. Biz nasılsa bu kiloları istediğimizde verebileceğimizi biliyoruz o yüzden sağlığımız yerinde olsunda gerisi teferruat :69:

simdiden menümü paylasim cok güzel bi memü degil ama yinede paylasacam :))
2 litre su
2 saat yürüyüs
30 dakika ip atlama
pump it up yaptim bide 8 part tam olarak dakikasini bilmiyorum :))

Canım dikkat ettim de sen dakika olarak belirtmemişsin sporunu o şekilde yarın nasıl bildiri yapacaksın haftalık toplamın kaç oldu ona gööre kalkıp leslie yapayım :60:

İyiakşamlar hanımlar. Anca okudum geçmişi. Arife yeniden hoşgeldin canım. Diğer yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler. Bugün ameliyat oldum bende implant çakıldı dün olacaktım aslında ama bugüne aldık. Keyfim yok hiç. Aslında ağrı yada acı yok ama değişik birşey hissediyorum. Yarına geçer umarım. 2 ay sonrada üzeri yapılıcak. İnsanın en ufak biyeri ağrısa acısa canı orda oluyor. Biz nasılsa bu kiloları istediğimizde verebileceğimizi biliyoruz o yüzden sağlığımız yerinde olsunda gerisi teferruat :69:

Geçmiş olsun arkadaşım.Olsun herşey insanlar için.:1::1::1:

canım şimdi konuştum benimkiyle tanımıyorum öğrencilerinden biridir belki dedi o da bilmiyormuş ben arkadaşımdan öğrenirim artık :44:
Takmıyorum kafama ya zaten kendimi çok bağlamamıştım evlenmesekte üzülmeyeceğim ben zayıflıyımda bana kocamı yok :60:

Regli olunca insan 1-2 kilo fazla geliyor eğer bildirmek istemezsen haftaya başlarsın bildirime moralin bozulacaksa tartılma ben regl olunca tartılmıyorum izinli yazıdıyorum kendimi motivasyonum bozulmasın diye :34:

ay öyle olabiliosa ben öyle yapiim valla hissediyorum zaten şiş olduğumu...

Takma tabi kafana bak benim hikayemi duydun ne kadar ilginç bi evlenme hikayem var:) ben hiç kimseyle olmak istemiyorum yalnız kalcam uzun süre dediğim bi zamanda çıktı karşıma eşim ve mutlu son...Hayırlısı zaten zamanı gelince çıkıo karşına hep öle de.. hayırlısıysa olur olmazsa da elini sallasan elllisi..:64::64:

iyi akşamlar factor çok geçmiş olsun

Baharcım senden iyisi şamda kayısı :1: güzelsin, boylu poslusun , tahsillisinde maşallah. Bence senin platonik kendini ağırdan satıyo. Annesi seni görse bayılır eminim. Hem ne yazıldıysa o hep hayırlısını dile tatlım.

En doğru yerdesin canım üzme sakın kendini insan isteyince başarıyor bak ben 120 fobisini atlattım bile emin ol sende en kısa sürede eriyeceksin yeterki bize takıl zayıflamanın sırrı KK +90 topici :34:

KELEBEKÇİĞİMMM nasıl bu kadar pozitif olabiliyorsun.Ben baskülümün azizliğine uğradım.Beni fena kandırdı şu anda geçen haftaya göre bir kilo fazla gözüküyorum.Her konuda süper iradeliyim asla pes etmem.Amakilom sözkonusu olduğunda dipteyim.Anında demoralize olup diyetibırakıyorum.Yarın bir daha deniyeceğim.:92::92::92:

KELEBEKÇİĞİMMM nasıl bu kadar pozitif olabiliyorsun.Ben baskülümün azizliğine uğradım.Beni fena kandırdı şu anda geçen haftaya göre bir kilo fazla gözüküyorum.Her konuda süper iradeliyim asla pes etmem.Amakilom sözkonusu olduğunda dipteyim.Anında demoralize olup diyetibırakıyorum.Yarın bir daha deniyeceğim.:92::92::92:

Canım pozitif olmazsak kiloları veremeyiz ki baak hemde kilolar korkulacak şeyler değil herkes kilo veriyor ve bizde yapacağız ihtiyacımız olan tekşey zaman :34: takma kafanı sen neler görmüş geçirmişsin kilolar üzmesin seni :81:

iyi akşamlar factor çok geçmiş olsun

Saol canım. Bütün topiğe tavsiyem olsun çocuklarınızın dişlerini kontrol edin. Eğer ben küçükken bu sütdişim çekilseydi altından diş gelirdi. Ama malesef annemgil hiç bakmamışlar ve 30 yaşına kadar idare etti beni o süt dişim. Dişçi çöpe atmasaydı yastığımın altına koyup diş perisini beklicektim :60::60::60::60:

Baharcım senden iyisi şamda kayısı :1: güzelsin, boylu poslusun , tahsillisinde maşallah. Bence senin platonik kendini ağırdan satıyo. Annesi seni görse bayılır eminim. Hem ne yazıldıysa o hep hayırlısını dile tatlım.

Canım geçmiş olsun sana inşallah ağrısız sızısız atlatırsın bu dönemini :61:
Teşekkür ederim düşüncelerin için haklısın herşey kısmet

Öyle düşünme canım. Eğer sen beslenmene gerçekten dikkat ettiysen bu hafta olmasa gelecek hafta mutlaka yansır tartıya. Hem zaman zaman vücut su tutabilir ve ayrıca vücut kilo vermeye başladığında kendini koruma mekanızmasıda bazen devreye giriyor ve o zaman aynı şeyleri yapsakta kilo verememe durumu olabiliyor. Ama sen inatla devam edersen emin ol kazanan sen olursun :34:

Canım geçmiş olsun sana inşallah ağrısız sızısız atlatırsın bu dönemini :61:
Teşekkür ederim düşüncelerin için haklısın herşey kısmet

Saol baharcım Allahtan ağrı acı yok dediğim gibi acayip bir duygu. Ama kemiği oyup içine vida yerleştirdiler olcak o kadar artık dimi. Bunada şükür diyorum. Sıcak bişeyler içim diyorum iyi gelir belki :68:

merhaba,

Hoşgeldin aramıza düzenli takılırsan çok moral oluyor biz burda herşeyi paylaşıyoruz sakın moralini bozma ve yarın diete başla.

Canım çok geçmiş olsun dişte çok zordur ben çok çektim halada çekiyorum....

Saol canım. Bütün topiğe tavsiyem olsun çocuklarınızın dişlerini kontrol edin. Eğer ben küçükken bu sütdişim çekilseydi altından diş gelirdi. Ama malesef annemgil hiç bakmamışlar ve 30 yaşına kadar idare etti beni o süt dişim. Dişçi çöpe atmasaydı yastığımın altına koyup diş perisini beklicektim :60::60::60::60:

Çok alemsin keşke isteseydin dişçiden :::))))))

Nisan sonu platonikim yanına gidicem o zaman tanışırsın ailemle diyor ben o zamana kadar bu kiloları veremem ki ne yapayım yani fazlalıklarımımı keseyim ağlıycam yaa moralim bozuldu :14:

Back
X