Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orticim tebrikler açtın arayı...
ervam noldu kız bu hafta sana regl olcan
Çizelgemi değiştirdim 115 olduktan sonra o 132yi tamamen çıkarıcam hayatımdan ve başlangıcımı 115 olarak göstereceğim artık motivasyon motivasyonn motivasyonnnbaksanıza hedefime 1.5 kilo kalmış ayol
![]()
![]()
![]()
günaydınn kızlaaar..kilo vereneleri ve sporcuları tebrik ederimm...
ortağım aradım ama bulamadım sen kaç dakka yaptın spor??
ben şuan öle şiş hissediyorum ki iğne batsa patlıcaaamm...![]()
Orticim hastalanacam diye sinirlerim çok bozuk, ben ne yapsam da biraz rahatlasam bilemiyorum yani...Şaşırdım kaldım... Biri a dese alınacağım sanki, aman neyse... İnsanlar canımı sıkıyor ya, kimseye iyi denmez bu devirde valla...
Laflar sözler kafamın içinde 4 dönüyorlar inan ki... Offffffffffffff offfffffffffffffff deli olucam bu sıkıntıyla bennnn...
![]()
Ay arkadaşım çok haklısın... Ama bu insanların lafı sözü yüzünden bir gün sağlığımı kaybedeceğim inan ki...Valla kimseye bir zararım yok kendi halimdeyim yani...
Bu lafları sözleri hakedecek biri olsam neyse.. Ama dünyamı güzelleştirmek için laf söyleyeni hayatımdan uzaklaştırma politikası uygulayacağım artık... Kimsenin canımı sıkmasına izin vermeyeceğim
![]()
günaydınn kızlaaar..kilo vereneleri ve sporcuları tebrik ederimm...
ortağım aradım ama bulamadım sen kaç dakka yaptın spor??
ben şuan öle şiş hissediyorum ki iğne batsa patlıcaaamm...![]()
Canım spor 520 dk. ama gr veremedim graaammm![]()
Canım azmettikten sonra yapılamayacak bişey yok ben olsam 132 silmez hedefimi biraz daha açardım ki unutmamayım hem zorlandıgın zamanlarda sana daha da motivasyon olur ''okadar kilo verdim bunuda başarırırm'' gibi
Bazen takılıyo canım kilo verme duruyo sen benim gibi vaz geçme
geçn yıl 20 kilo vermiştim 85 inmştim takıldı baya takıldı 2 ay klo veremeyince bende bıraktım sonuç tekrar aldım şimdi bidaha başladım iyice bi toparlasam kendimide spora yeniden başlasam süper olcak
bencede değiştir yeni başlangıçlar iyidirçizelgemi değiştirdim 115 olduktan sonra o 132yi tamamen çıkarıcam hayatımdan ve başlangıcımı 115 olarak göstereceğim artık motivasyon motivasyonn motivasyonnnBaksanıza hedefime 1.5 kilo kalmış ayol
![]()
![]()
![]()
Selam kızlar geçm kaldım
geçen gafta 92,700 dü regl oldum sanırım ondan şiştim 93,300 +600![]()
neyse önümüzdeki haftalara bakıcez inşallah
kılom 100,4
spor 230 dk
batuhan oratkım en kısa sureede toplanıp dönücem kusura bakma ama sen sen motıvasyonunu kaybetme arkadasım yakında sürekli girecegim topıke![]()
Sende 10 kg vermişsin tebrik ederimah canım en yakın kilo benmişim ama arayı açtım verdiğim kilolarla ...önce gerçekten iste devletede gitsen olur ben gidiyorum çok iyi diyetisyenim.......
Hoşbulduk canım. Çıtırcık olana kadar burdayım artıkmonami canım hoşgeldin ve umarım arkadaşlığımız kalıcı olur...![]()
![]()
![]()
![]()
Canımmm hoşgeldinn...
inan bana kilolar obez sınırına dayandıktan sonra ister 100 ol ister 150 yaşadıklarının hepsini yaşıyoruz hepimiz...............
kız benim fotomu nerden buldun avatar yaptınhoş geldin
Hoşbulduk canım. İstemezmiyim ya istiyorum tabi. Uzun zamandır istiyorum ama başaramayacağımı düşünüp bir türlü harekete geçemiyordum. Sizlerin sayesinde burası sayesinde kararımı verdim ve burdayım. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşüp çıtır bayanlar olacağız. Diyetisyen konusundada yukarda cherry_pie'a dediğim gibi şuanda araştırıyorum.canım sende aramıza hoşgeldinbunu ilk önce gerçekten istiyorsun değil mi? sende kilolarından kurtulmuş rahatlamış ortalıkta salınarak gezenlerden olmak istiyorsun değil mi? :) canım ben sana ilk önce çok iyi sana gerçekten arkadaş olabilecek bir diyetisyen bulmanı öneriyorum ve bizmle birlikte bu zorlu yolu aşıcaksın
tekrar aramıza hoşgeldin![]()
Hoşbulduk canım inşallah inşallahProfilsiz ve Monami arkadaşlarım aramıza hoşgeldiniz...İnşallah hep beraber mutlu mesut yakarız karayağlarımızı...
![]()
Kanallara bakarken denk geldim bende izledim biraz. Yavrum ya inşallah kurtulur kilolarından. Geçen akşam haberlerdede bir bayan vardı tam hatırlamıyorum kilosunu ama 185 ti sanırım. Trafik kazası geçirdikten sonra kilo almaya başlamış. Yerinden bile kalkamıyordu. Birsürü insan battaniyeye sarıp ambulansa taşıdılar hastahaneye götürmek için. Kapıları söktüler çıkarabilmek için. Ne kadar kötü hissediyordur kendini kim bilir. Dediğin gibi halimize şükürler olsun ne durumda olan insanlar varSeda Sayanın programındaki çocuğu izledinizmi halimize şükürler olsun 20 yaşında 270 kilo yavrum yaa ben çok üzüldüm ağladım Allahım yardımcısı olsun inşallah zayıflayabilir![]()
Süper çok sevindim senin adına haftada 1 kilo muhteşeeeemmm :81: ben tartılmaya korkuyorum yaaa biraz bekliyorum vücudumun şişi insin diye sabahları şiş uyanıyorum sizde şişlik olmuyormu :26:
factorb canım tebrikler birer birer gidiyo kilocuklar, bunun sırrı ne, söyle biz de nasiplenelim
günaydin kizlarrr
simdiki hafta 77.7kg
giden hafta 77.4kg
alinan kilo 300gr
sporr 400dakk :122::122::122:
Canım spor 520 dk. ama gr veremedim graaammm![]()