• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım yaaa ben burda bir ayakkabı bir çizme beğendim internet sitesinde ama türkiyeye gönderirlermiki acaba site yabancı çünkü ben Erzurumdayım ondan ordaki mağazalara gitme şansım yok offf ama çok beğendim bi ayakkabı bi çizme 60 euro görünüyor 120 Tl falan çokta fazla değil gibi alınabilir ama nasıl alıcam ki senin bilgin varm :44:
Canım şimdi üye olup adres bölümüne baktım. Ülkeler arasında Türkiye gözüküyor. Gözüktüğüne göre gönderiyorlardır herahalde. Zaten Türkiyede mağazaları var göndermemeleri çok saçma olur. İletişim bölümünde telefon numaraları var. Yarın benimkine söylerim iş yerinde kullandığı skype ına kontor yüklemişlerse arattırır sordurturum. İnşallah vardır kontorde öğreniriz :66:

Benim için o kadar özelsinizki anlatamam...En çok da senin güzel,pozitif yazılarını özledim...:69:

bende ...Yasafat ta döndü..Beyzus ta burda.ve topikte o kadar çok yeni arkadaş varki.inşallah karıştırmam..Yediklerini sormayacağım..sen nerelere gittin onları anlat..şimdi müsait değilsen bir daha ki girişinde.

Size bir bakayım dedim çok özledim sizi...Nasıl gidiyor hayat umarım herşey yolundadır...

Banucum seni çok merak ettim...Tedavi sonucun nasıl.??

Canım ne yazıkki negatif sonuçlandı.Üstünede bir sürü aksilik yaşandı transferden sonra kayınpederim vefat etti.Ablam ameliyat oldu çok zor geçti hepsine çok üzüldüm bakalım 3 ay sonra tekrar deniyeceğiz.

FactorB...........74.0..........-0.500......73.0......-1.000

Zeynep957......93.2..........+0.900......İzinli........0.000

Doğa3............93.0...........-1.000......93.0........0.000

Ekincik............78.8..........+0.300......78.4.......-0.400

Nursena...........91.0...........0.000......90.0.......-1.000

Tombulkelb..... 116.5.........-0.800.....116.5........0.000

Saferan..........132.6.........-1.000.....132.4.......-0.200

Ervamm...........83.2..........-1.000......83.3........+0.100

Billurs..............94.0...........0.000......95.0........+1.000

Toksin.............77.4..........-1.100.....77.7.........+0.300
........

HEPİNİZİ KUTLUYORUM ARKADAŞLAR........:64::66::66:

BEYZUS abla ben gözden kaçmışım galiba söylemiştim başlangıç kilomu da beni de alır mısınız listeye :78:

kpss sonuçları açıklandı ben yine açıktayım platonikim dediğim arkadaş kırıkkale makine kimyaya yerleşmiş sevinemedim bile çünkü 1 saat boyunca çalışıp daha çok puan almam gerektiğini ve ilişkimizi olumsuz etkileyeceğinden bahsetti kendimi çok ezik hissetmemi sağlıyor şuan oturdum ağlıyorum moralim bozuldu.
Sürekli özel hayatımı anlatıyorum ama umarım kafanızı şişirmiyorumdur çünkü bunları kimseye anlatamıyorum bugün annemlede kavga ettik onunlada konuşmuyorum çok mutsuzum ve çok yalnız hissediyorum kendimi :14:

ya Bahar'cım sıkma canını ben çözemedim senin platoniği de annesini de meslek konusunda niye bu kadar takıntılılarmış yaa alla allaaaaa:47:

Size bir bakayım dedim çok özledim sizi...Nasıl gidiyor hayat umarım herşey yolundadır...

Banucum seni çok merak ettim...Tedavi sonucun nasıl.??

Yerleştim canım ama çok zorlandım.. Zor oldu bayağı çocuklarla birde hava çok soğuktu hepimiz hastalandık..Neyse atlattık..Şimdide gezmedeyiz..:)) Salı gün İzmir'e uçuyoruz..

Baharcım ben danalar gibi yiyorum muhtemelen deli gibi kilo almışımdır...

Net hallolur olmaz burdayım..:69:.

Nerelerdesiniz 15 tatilin keyfinimi çıkarıyosunuz eve gidincede inşallah görüşürüz neti hallettinmi bari.

bende ...Yasafat ta döndü..Beyzus ta burda.ve topikte o kadar çok yeni arkadaş varki.inşallah karıştırmam..Yediklerini sormayacağım..sen nerelere gittin onları anlat..şimdi müsait değilsen bir daha ki girişinde.

Yasafatın dönmesine çok sevindim..Artık kiloları vermeliyiz...

Yediklerimi anlatsam döversiniz beni..:)) Güneydoğu ağırlıklı mamalar diyeyim anlarsınız..
İskenderuna gittik..Antep'e uğrayıp menengiç kahvesi,nar ekşisi birde sumak aldık Son durak kastamonu dayız şimdi..

Son düzenleme:

Yasafatın dönmesine çok sevindim..Artık kiloları vermeliyiz...

Yediklerimi anlatsam döversiniz beni..:)) Güney doğu ağırlıklı mamalar diyeyim anlarsınız..
İskenderuna gittik..Antepten uğrayıp menengiç kahvesi,nar ekşisi birde sumak aldık Son durak kastamonu dayız şimdi..

Canım ohh bunca yorgunluğa süper gelmiştir.Oh yediklerin afiyet olsun boşver canım veririz gene hep beraber kilocuklarımızı.

Herkese iyi geceleeerr...
ben bugün dışardaydım die yazamadım menümü şimdi paylaşayım dedim

Sabah:
2 dilim çavdar ekmek
domates, salatalık, kk peynir, maydanoz
1 bardak form çay

Ara:1 bardak nescafe 3 adet bisküvi

öğlen:bol marul ve çiğköftee:78:

Ara: yok

Akşam: mantar kavurması, patlıcan yemeği, cacık 2 dilim kepek ekmek

2 litreden fazla su içtim,,form çay ve soda içtim=))

SPor::
40 dakka tempolu yürüyüs
15 dakka sokak fitnesı:66::66:
35 dakka leslie..

Kızlar savunun haftaya çok fena geliyorum spor rejim falan sakın karşıma rakip çıkmasın:65:
kocam antronörlüğe soyundu koydu kafasına yapçak beni birincii spor yaparken başımda beklio:73::nazar:
:52::52::52:

Canım ne yazıkki negatif sonuçlandı.Üstünede bir sürü aksilik yaşandı transferden sonra kayınpederim vefat etti.Ablam ameliyat oldu çok zor geçti hepsine çok üzüldüm bakalım 3 ay sonra tekrar deniyeceğiz.

Çok geçmiş olsun sana ve ablana...
Kayınpederine allah rahmet eylesin...Umarım herşey yoluna girer bir dahakine..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Kimsecikler yok daha :62: 8 de kalktım. Şimdi yürüyüş yapmaya çıkıcam. Çıkmadan bir girip yazayım dedim. :1:

Canım şimdi üye olup adres bölümüne baktım. Ülkeler arasında Türkiye gözüküyor. Gözüktüğüne göre gönderiyorlardır herahalde. Zaten Türkiyede mağazaları var göndermemeleri çok saçma olur. İletişim bölümünde telefon numaraları var. Yarın benimkine söylerim iş yerinde kullandığı skype ına kontor yüklemişlerse arattırır sordurturum. İnşallah vardır kontorde öğreniriz :66:

Teşekkür ederim canım zahmet etmeyin lütfen ben arayıp bilgi alırım çok teşekkür ederim beni bu siteyle tanıştırdığın için alamasam da onlara bakmak bile içimi açıyor ben bir alışveriş delisiyim de ama bir çizmeyi ve bir ayakkabıyı çok beğendim para biriktirip alacağım :69:

herkeseee kocmannn bi günaydın cayımın tatlandırıcıları nasılsınız bakalım:) bugün ben de kepek ekmeğine b.peynirli domatesli ve biberli sadvicimi yedim sabah kalkar kalkmaz 2 ceviz bi incir ve limonlu ılık suyumu içtimmm yarın da yüzmeye gidicem inşş ama sabahından da güzeell bi yürüyüş düşünüorum bu sefer karralıyım kızlar kesinlikle vercemmmm bu kiloları:):32:

Günaydın ahaaliiiii :3:
Dün gece 2de uyuyunca bugün ancak 9:30da uyanabildim ve miskinlik yapıyorum :27: küçük sırların yarısını izleyememiştim yatak keyfi yaparak onu izliyim sonra leslie ablalara günaydın diyeceğim :37
:

Günaydın ahaaliiiii :3:
Dün gece 2de uyuyunca bugün ancak 9:30da uyanabildim ve miskinlik yapıyorum :27: küçük sırların yarısını izleyememiştim yatak keyfi yaparak onu izliyim sonra leslie ablalara günaydın diyeceğim :37
:

ayyyy ne isterdim ben de yatak keyfi yapmayı suan:(( calısıorum maalesef geldik böle güzel havada bankaya:(:43:

merhabalar ben bugün tartıldım 91,30 bakalım hafttaya ne olucak bu arda bende bir çizelge oluşturmak istiyorum kendim için ama nasıl yapıcam bilmiyorumm bana yardımcı olabilirmisiniz:34:

ciddi geliyormusun aramıza artık gitmek yok ... şimdi nereye kayboldun.. eğer kilo vermezsen seni yakalarım haberin olsun....

evet canım eve ınternetı tekrar baglattık :28:çocukların tüm dersleri malesef netten ama olsun size kavuştum bende.:42:dün diyetisyene başladımbugun itibariyle yediklerimikaydedecegim.hergünde 1 saat yürüyüşüm var.inş bu sefer olucak...:52:

sabah aç yarnına 2 bardak normalısıda suiçtim.
1 haşlama yumurta
bıraz peynır
bolyesıllık
1 dilim ekmek(kepekli)
yemekten 1 saat sonra su
her saat başı 1 bardak su
şimdi ara ögünüm olan elmamı yiyecegim...:56:

hepinizi çok özledim....yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum...:71::69:

Back
X