- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
merhabalar kızlar midesi hassas olanlar içmesin sirke mahvediyor iki gün içtim ben berbattı
Yaaa haklısın canım ama 40 günde 19 kilo ne demek yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar kızlar midesi hassas olanlar içmesin sirke mahvediyor iki gün içtim ben berbattı
Yaaa haklısın canım ama 40 günde 19 kilo ne demek yaaaben yarın sabah bidaha deniycem umarım mideme zarar vermez :26:
Yaaa haklısın canım ama 40 günde 19 kilo ne demek yaaaben yarın sabah bidaha deniycem umarım mideme zarar vermez :26:
kelebekim sen nasi zayifladin böyle cnm ya hayran listemdesin valla![]()
40 günde 19 kg duyunca nasıda deniycem diyo ay kıyaamaaaam![]()
40 günde 19 kg duyunca nasıda deniycem diyo ay kıyaamaaaam![]()
ayranlı detoks mu o nasıl oluyor..nasıl yapcaz
kelebekim sen nasi zayifladin böyle cnm ya hayran listemdesin valla![]()
40 günde 19 kg duyunca nasıda deniycem diyo ay kıyaamaaaam
Aynen aynen. Yüzüde çok güzel çok cici maşallah kızımıza![]()
![]()
monamicim bu gidisle zayiflamak ugruna zehirden ötesini icicez gibi görünüyo bende deniycem ne yalan diyimmm![]()
napıyım canım bana sürekli zayıfla diyen bir platonikim var mecbur zayıflamam lazım
![]()
nohut yeşil mercimek bulgur 4 er kaşık kaynatıyorsun yoğurt 1 litreydi heralde 2 salatalık ben unutmuştum gerçi rendeleyip 2 saatte bir yiyorsun k biber nane falanla tatlandırabilirsin ben azda tuz attım yasakdı ama kahvaltıyı normal yapıyorsun kepek ekmekli ama ben ancak hafta sonu yapabilirim haftaya inş
a
Az önce eşimle konuştum bu konuyu evde elma sirkesi yoktu sabah alıcam rejime başlicamı söyledim ama destek bir şey daha olsa ilaç gibi derken piyasadakilere asla dedi zaten ilaç kutusundan bişey almaya gitti meğersem o almış 6 ay önce ilaç GNC inin ürünü thermogenic formula diye bi ilaç al bunu kullan bari dedi.bi sevindimki iştah kesiyomuş şimdi araştırcam bakim internette..bu markanın ürünlerinde bi problem olmaz.bi ufak araştırma yapayımda bi..
Zaten birsürü kilo vermişsin maşallah. Halada vermeye çalışıyorsun. Neden öyle diyip baskı yapıyor.![]()
canım bendede malesef troid var hiç çalışmıyorama aynı durum teyzemin kızındada var o doğumda çok kilo almış ben göremedim ayrı şehirlerde olunca neyse o bu tip ilaçların toptancığı gibi bir iş yapıyor banada söylemişti CLA diye bişey çok faydasını görmüş zayıflamış bununla bu tip ilaçlarda sanırım dikkatlli kullanmak lazım ben unutuyorum içmeyi bunada bir bak bakalım
canım bendede malesef troid var hiç çalışmıyorama aynı durum teyzemin kızındada var o doğumda çok kilo almış ben göremedim ayrı şehirlerde olunca neyse o bu tip ilaçların toptancığı gibi bir iş yapıyor banada söylemişti CLA diye bişey çok faydasını görmüş zayıflamış bununla bu tip ilaçlarda sanırım dikkatlli kullanmak lazım ben unutuyorum içmeyi bunada bir bak bakalım
Mükemmeliyetçi birisi ve dış güzelliğe çok önem veriyoryapacak birşey yok
ama işin iyi tarafı sayesinde zayıflıyorum
isterse çıksın hayatımdan ben zayıfladıktan sonra herşey yine güzel olur
![]()
![]()
kızlar aman deyim doktora danışmadan ilaç içmeyin ben çok tırsarım bi de bu gün tv de kadın ameliyat olmuş barsaklarını kısaltırsak zayıflarsın diye ameliyat etmişler kadını bi kaç gün sonra kadın vefat etmiş
hadi iyi geceler kızlar ben gidip yatayım![]()