• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlığa şöle benim kiloma yakın tombiş bir bayan gelsede orti olsam. Ortisiz kaldım :43:

Monami'cim sen kaç yaşındasın boyun kaç? :94::77:

.

ahahaha :))))) bende 3 gündür durumlar iyi bıldırcın :D tamam... kartaldan bıldırcına sevgiler :)))))))

oyyy yaşasınn helal benim ortime... :)

yuppiiiiiiiiiiii öğle yemeği vaktiii....:64::64: bizim gudubet aşçı doldurmuştur yine yağı yemeklere ama süzüp süzüp yicem yapacak bişi yok...:9:

Son düzenleme:
ben 3 aydır içiyorum her sabah 1tatlı ka. sirke yarım talı ka. bal 1 bardak ılık suyla mideme dokunmadı akşamda mı içsem ki....

monami ist. daysan belediyenin spor merkezlerine baksana.....ücretsiz.... spor a.ş.. yaz çıkar int.de .....ben gidiyorum çok memnunum....

Helal olsun kız sana çok takdir ettim şimdi :81:[/QUOTE]
takdirlerinize layık olmaya çalışıcaam tatlım......
Ya kızlaaarr madem ortak olduk o zaman ortaklığımız bir işe yarasın ve ortaklar arası yarışmamızda olsun cuma günleri yapılan kilo ve spor yarışı HARİCİ bir yarışma olsun o zaman daha çok gaza geliriz diye düşünüyorum en azından sadece kendimiz için değilde ortakımız içinde savaşmış oluruz :32:
Şöyleki misalen ben ve ortakım haftalık yaptığımız sporu ve verdiğimiz kiloya göre 1. lik için savaşacağız benim yaptığım spor + maryporker sporu toplarız kilo içinde aynısı geçerli benim verdiğim kg + maryporker verdiği kg sonucu hem sporda hem de kiloda yarışırız ortak ortak ne dersiniz önerime mantıklımı :26: :61: :44:
Yorumlarınızı bekliyorum :81:
bence fena olmaz.......

ya topluca yanlarından geçiyorduk. diyorum ya benim kuzenlerin hepsi incecik, biri tam 90 60 90 hatta :9: çok asortikler, kokoşlar onların yanında erkek çocuğu gibi kalıyorum ben resmen amca baktı herhalde onlara tam uzuuuun uzuuuun süzerken ben takıldım gözüne rahatsız oldu galiba :1: kilo ve kilo ver diye bağırdı kuzenlerim ay terbiyesiz, aptal , salak cart curt bişiler dediler tabi ben aldırmayayım diye hemen teselli etmeye flan çalıştılar daha çok üzülüyorum öyle davrandıklarında ben de güldüm flan ama çok utandım... böyle işte sıradan bir şişko günü macerası...:77:
münasebetsiz... amca sende mezara gir çok yaşlısın görüntüyü kirletiyon deseydin...böylelerine acımıcan ya.....
Başlığa şöle benim kiloma yakın tombiş bir bayan gelsede orti olsam. Ortisiz kaldım :43:
kiloya bakma canım ..kim boşsa orti ol....
sana cevap yazmıştım canım okudunmu spor aş...bide ismek.. ikisininde ücretsiz spor salonları var ....

eminee yukarı gel... sucukları yerken hiçmi vicdanın sızlamadı kız..:39::39::39::39:...seni diyetisyenine söylicem.... kestane şekeri yolluyormuşsun ben de isterim demicem diyetteyim.....:19::19::19::19::19:

Monami'cim sen kaç yaşındasın boyun kaç? :94::77:

Boyum 1.75
Yaşım 21 :17::17:

kiloya bakma canım ..kim boşsa orti ol....
sana cevap yazmıştım canım okudunmu spor aş...bide ismek.. ikisininde ücretsiz spor salonları var ....

Aaa şimdi baktımda gördüm bana yazdığını. Sayfalar çoktu ya gözümden kaçmış :78:
Ben Üsküdarda oturuyorum. Üsküdar belediyesinin sitesine baktım ama ücretsiz falan öle bişi göremedim. Burda yok herhalde :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

orticim hoşgeldin tatlım..
bılıyormusun bende aslında halk egıtım dikiş ögretmenıyım fakat çalışmıyorum.:52:
ne kaaa ortak yanımız varmış :69:

kızlar cheery aslında okaa güzel bıkızki bence o adamada kızmamak lazım...bence kuzenlerın zayıf fit olabılırler emınım senın kaa guzel degıldırler.. adamda buna istinaden bu guzellıge güzel fizik lazım demek istemiştir:69:

eminee yukarı gel... sucukları yerken hiçmi vicdanın sızlamadı kız..:39::39::39::39:...seni diyetisyenine söylicem.... kestane şekeri yolluyormuşsun ben de isterim demicem diyetteyim.....:19::19::19::19::19:

sana zaten kestane sekeri gönderen varmı ..
hanı benım fındıklarım noldu...salçada gönderıyodun..acıbıberde...:47:yalancııı:35:

Facebook kullanan ve arkadaşım olmak isteyen hatunlar lütfen özel mesajla facebooka kayıtlı olduğunuz msn adresinizi bırakın :27: :27: :27: ben herkeşle arkadaş olmak istiyorum ama kimin var kimin yok bilemiyorum :26: facebook zinciri kuralım hatta grup bile oluştururum ben +90 diye :61:
İşsizlik insana neler yaptırıyor :27:

Facebook kullanan ve arkadaşım olmak isteyen hatunlar lütfen özel mesajla facebooka kayıtlı olduğunuz msn adresinizi bırakın :27: :27: :27: ben herkeşle arkadaş olmak istiyorum ama kimin var kimin yok bilemiyorum :26: facebook zinciri kuralım hatta grup bile oluştururum ben +90 diye :61:

Ben istiyorum :17: Ama benim aramaya kapalı sen bana söyle ben ekliyim canım :32:

sana zaten kestane sekeri gönderen varmı ..
hanı benım fındıklarım noldu...salçada gönderıyodun..acıbıberde...:47:yalancııı:35:

noldu canım benı yukarı cagırdın sen kaçmışsın :26:utandınmı.:26:
benım fındıkları salçayı acı bıberı yedın bıtırdın demı :30:

İşteeee facebookta + 90 grubumuzu kurdum bile hade bakem hatunlar facebook kullanan herkesler beğensinnnn :52:

Linki veremedim site hata veriyor özelden verecez artık napak :(

Son düzenleme:
İşteeee facebookta + 90 grubumuzu kurdum bile hade bakem hatunlar facebook kullanan herkesler beğensinnnn :52:

Linki veremedim site hata veriyor özelden verecez artık napak :(

Link gözükmüyor :41:
Canım bana özel mesajdan sayfanın linki bide senin profilinin linkini verirsin zahmet olmazsa :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Her 10 dakikada 1 mesaj atabilirsiniz. :41::41::41:

Canım mesajına cevap veremedim 10 dk bekle diyo bana :41: Ekledim ben seni :16:

Boyum 1.75
Yaşım 21 :17::17:

Aaa şimdi baktımda gördüm bana yazdığını. Sayfalar çoktu ya gözümden kaçmış :78:
Ben Üsküdarda oturuyorum. Üsküdar belediyesinin sitesine baktım ama ücretsiz falan öle bişi göremedim. Burda yok herhalde :44:
üsküdar belediyesi değil büyükşehirin..spor aş . yaz bide ismek diye gir ikisininde ayrı ayrı var....
ben de face yok....
noldu canım benı yukarı cagırdın sen kaçmışsın :26:utandınmı.:26:
benım fındıkları salçayı acı bıberı yedın bıtırdın demı :30:

aşkolsun bebem ne kaçması bu sene fındık görmedik bizde sağolsunlar göndermediler... .. kurutmalarda hayal oldu....ramazan araya girince alamadık......utandım şimdi ortam sanal ama dostluklar bakiidir .....

arkadaşlar mate ve funda yaprağı çaylarını tüketip zayıflayan var mı.hiç denediniz mi.varsa yorumlarını yazabilir mi.

Evet canım ekleme talebini kabul ettiğin benim :1:

Canım senin neren 155 kilo :44: ayrıcana da çoooookkk güzelsin gözler falan yakıyor yani maşşşaaalllaaah bence biran önce tartıl çünkü senin o kiloda olabileceğine inanmıyorum ben :53: valla güzel hatunsun ben çok beğendim :16:

Canım senin neren 155 kilo :44: ayrıcana da çoooookkk güzelsin gözler falan yakıyor yani maşşşaaalllaaah bence biran önce tartıl çünkü senin o kiloda olabileceğine inanmıyorum ben :53: valla güzel hatunsun ben çok beğendim :16:

Ayy teşekkür ederim canım. Ben fotoğraflarda güzel çıkıyorum göstermiyorum hiç. Nasıl başarıyorum bende bilmiyorum. :60: Bu hafta içi devlet hastanesinin diyetisyenine gidicem inşallah. Orda tartılıpta öğrenicem tam kaçmışım. :17:

Back
X