• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Korkma canım korkma.Aramızda oradaki insanlar kadar şişman kimse yok...Sen+ ben birleşsek anca o kadın kadar oluruz......Doğal olarak zayıflayınca da o kadar sarkma olmaz diye düşünüyorum..Umarım olmayacak.Olanları da spor ve platesle halledersin Banucuğum.Plates gevşeme ve sarkmalarda çok faydalıymış...
Gördüğün kadın ölümcül obez hayatım lütfen kendini onunla bir tutup üzülme...

Bu arada çokkkkkk acıktımmmmmmmm:59::59::59::59::59::59::59::59:
Evet platesi bende duymuştum biraz araştırıyım bakıyım ben yapa bilirmiyim.Meyva veya birdak tarçınlı süt içebilirsin bizim sorunumuz bu zaten bu kadar geç yatmasak acıkmıycaz bugün mehmet özü dinledim adamdan diye 10 da yatın tabii o bizlere abartı ama engeç 1 e kadar uyumuş olsak yemiycez bende az evvel mutfağın kapısında ciğerci kedileri gibi gezindim dolabı açtım baktım uzunca sonra bir kayısı aldım ve kaçtım aslında aklımda çok sevdiğim büsküvitim var ama yemiycem valla şeytan diyo camdan aşağı kuşalra at onları diyoda atarken bile yerim diye korkuyorum.

YENACIĞIMMMMMMMM;

Acıktım diyorum.Duysana beni canım aaaaaaa....:92::84::84::84::84::84::84::92:

Naapsak süt olurmuki, geçirirmi açlığını.?hani geçen yediğin yoğurtdan yokmu..?

akşam çokmu az yedin canım.?

Plates acaip faydalı, ama biz kilodakiler için değil...

Yeğenimin bir arkadaşı var...Evde yapıyor plates, rejimde yapmıyor sadece sıkılaşmak amacı.. hemen hemen 2 beden inceldi..gördüğüm canlı bir örnek,bacakları zayıfladı ve daha dik duruyor..Mucize gibi..

O yüzden bende çok hevesleniyorum..
Gene heralde beni leslie paklar şu sonucum belli olsun ona başlarım ben geçen sene bayağı bir darltmıştı beni annanem hastalanmasaydı süper gidiyodu napalım sağlık olsun.

Evet platesi bende duymuştum biraz araştırıyım bakıyım ben yapa bilirmiyim.Meyva veya birdak tarçınlı süt içebilirsin bizim sorunumuz bu zaten bu kadar geç yatmasak acıkmıycaz bugün mehmet özü dinledim adamdan diye 10 da yatın tabii o bizlere abartı ama engeç 1 e kadar uyumuş olsak yemiycez bende az evvel mutfağın kapısında ciğerci kedileri gibi gezindim dolabı açtım baktım uzunca sonra bir kayısı aldım ve kaçtım aslında aklımda çok sevdiğim büsküvitim var ama yemiycem valla şeytan diyo camdan aşağı kuşalra at onları diyoda atarken bile yerim diye korkuyorum.

Allah iyiliğini versin güldürdün beni.Seni de Allah güldürsün inşallah......

Naapsak süt olurmuki, geçirirmi açlığını.?hani geçen yediğin yoğurtdan yokmu..?

akşam çokmu az yedin canım.?

Yoğurt var tabii canım.Olmaz mı.....Evet meyvayla geçirdim akşam öğünümü.Sebebi de akşam üzeri çayın yanında badem yedim.90 gr.Çok özendim kendimi tutamadım.Sadece meyva yetmeyince sonradan 1 dilim ekmek+peynir+domates yedim.Şimdi de acıktım tabii.En iyisi meyvalı yoğurttan bir tane ham yapmak....

Benim uykum geldi bayağı..herkes sızmış bi tarafta..Eşim koltukta ,güya film iziliyodu,şimdi film onu izliyor...Kızımda bizim yatakta kitap okuyodu bir ara..:))

Bende daha çamaşır asıcam...

hepinizi öpüyorum ve iyi geceler diliyorum...Güzel bir haftasonu geçirin..:16:.

Benim uykum geldi bayağı..herkes sızmış bi tarafta..Eşim koltukta ,güya film iziliyodu,şimdi film onu izliyor...Kızımda bizim yatakta kitap okuyodu bir ara..:))

Bende daha çamaşır asıcam...

hepinizi öpüyorum ve iyi geceler diliyorum...Güzel bir haftasonu geçirin..:16:.

İyi geceler canım.Görüşmek üzere...İyi hafta sonları...

Yoğurt var tabii canım.Olmaz mı.....Evet meyvayla geçirdim akşam öğünümü.Sebebi de akşam üzeri çayın yanında badem yedim.90 gr.Çok özendim kendimi tutamadım.Sadece meyva yetmeyince sonradan 1 dilim ekmek+peynir+domates yedim.Şimdi de acıktım tabii.En iyisi meyvalı yoğurttan bir tane ham yapmak....

MEyvede sonradan çok acıktıryor değilmi.? Hele elma ve muz resmen midem kazınıyor yedikten sonra. zaten pekde sevmem elmayı..

Son düzenleme:
Çıkıyorum ben,çıııktııımm..))

BEYZUŞŞŞ,
zeynebi merak ediyorum ben..Önceden kilo bildirimi yapamadığı zaman mesaj atardı cebime...bugün oda yok...
Arasakmı acaba...:26:
En son romatizmadan dolayı bayağı ağrım var diyodu.:59:.

canım dostlarım benim..içinize mi doğdu? kaç gündür yatıyorum..tuvalete bile zor gidiyorum..hele bugün ölüm gibiydi.telofonu yanıma almamışım.her ikisi de çaldı..çaldı açamadım.oğlum komşuları aramış.onlarda kapıya geldiler açamadım.sonra camdan konuştum.eczaneyi aradılar..eczacı hemen motosikletli kuryeyle ilaç gönderdi.allahtan cam açık.evde birinci kat.ilacları içeri attılar..zorla sürünerek kalkıp içtim..allah hepsinden ve hepinizden razı olsun..Yenacığım senden ve topiktekilerden özür dilerim.elimde olmadan istikrarı bozuyorum.bugün cuma bildirim günü olduğunu akşam geç saatte hatırladım..bir yağmur yağsa rahatlayacağım..istanbula yağmış..beyzam baya ıslanmış..darısı buralara..ama çukurda kaldığı için pek nasibimiz yok..

canım dostlarım benim..içinize mi doğdu? kaç gündür yatıyorum..tuvalete bile zor gidiyorum..hele bugün ölüm gibiydi.telofonu yanıma almamışım.her ikisi de çaldı..çaldı açamadım.oğlum komşuları aramış.onlarda kapıya geldiler açamadım.sonra camdan konuştum.eczaneyi aradılar..eczacı hemen motosikletli kuryeyle ilaç gönderdi.allahtan cam açık.evde birinci kat.ilacları içeri attılar..zorla sürünerek kalkıp içtim..allah hepsinden ve hepinizden razı olsun..Yenacığım senden ve topiktekilerden özür dilerim.elimde olmadan istikrarı bozuyorum.bugün cuma bildirim günü olduğunu akşam geç saatte hatırladım..bir yağmur yağsa rahatlayacağım..istanbula yağmış..beyzam baya ıslanmış..darısı buralara..ama çukurda kaldığı için pek nasibimiz yok..
çok geçmiş olsun ALLAH ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYLEŞİP ARAMIZA DÖNERSİN

derin kızın çok tatlı aynı sen:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah küçükken sevkızını ısır öp ,benim ikizlerin fotolarına bakıyorum ne kadar tatlılarmış küçükken zamanım yoktuki seveyim anca giydir yedir uyut tek başıma baktım şimdi kızın yanımda olsa ısırırdım yanaklardan

Back
X