• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah bugün en erkenci benim :1: topiği ben açayım bari çıkırtçıkıtr :12::8:
günaydın çıtırlarııııııııııımmmm geleceğin çıtır adaylarıııııı :16: hepinize mutlu pazarlar diliyorum (malum pazarlar biraz sıkıcı olur) :71: bende aldım kahvemi, kahvemi içiyorum :68:bugün üstümde bi enerji patlaması olcak gibime geliyo henüz tam ayılamadım o yüzden emin değilim şuan :60: fakat bi saate kalmaz iyi bişiler olcak gibime gelio mesela totoşumu bugün kaldırıp sağlam bi spor yapmak gibi :60::60:

Günaydınnnnnnnnn

Güzelim neşen ve enerjin daim olsun. Bende hesapta erken kalktım ama oturduğum yerde tekrar uyuya kalmşım :60:
Havada güzel olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Bende bugünki sporumu sahildeki spor aletlerinde yapmayı düşünüyorum. Adet sancım şükür biraz azaldı hem olsada yapmam lazım yoksam dilenciim gelince der valla ben gittim meydanı boş buldunuz diye :60::60::60::60:
Önce bi kahvaltımı yapim da ondan sonra plan yapıp ona göre hareket ederim

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnn

Güzelim neşen ve enerjin daim olsun. Bende hesapta erken kalktım ama oturduğum yerde tekrar uyuya kalmşım :60:
Havada güzel olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Bende bugünki sporumu sahildeki spor aletlerinde yapmayı düşünüyorum. Adet sancım şükür biraz azaldı hem olsada yapmam lazım yoksam dilenciim gelince der valla ben gittim meydanı boş buldunuz diye :60::60::60::60:
Önce bi kahvaltımı yapim da ondan sonra plan yapıp ona göre hareket ederim

ooo sahilde spor ımmmmm :) senin yerinde olsam sabahın 8 inde gitmiştim bile durduğun kabahat... mis gibi deniz kokusu, tertemiz bir hava mis valla misss :)))

kara bulutlar geziyor hanemin üzerinde...kötü bi pazar... Sabahın 5 inde kapının tıkırtısıyla uyandık.meğer geç kalmışız.atı alan üsküdarı geçmiş bile.hırsızzz evi darma duman etmiş 3.500 liramızı yattığımız odadan pantolonun cebinden almış.rabbim zorla sınıyo evimi beni...

kara bulutlar geziyor hanemin üzerinde...kötü bi pazar... Sabahın 5 inde kapının tıkırtısıyla uyandık.meğer geç kalmışız.atı alan üsküdarı geçmiş bile.hırsızzz evi darma duman etmiş 3.500 liramızı yattığımız odadan pantolonun cebinden almış.rabbim zorla sınıyo evimi beni...
geçmiş olsun allahtan size bişe yapmamış kaçıncı katta oturuyorsun verilmiş sadakanız varmış:59:

geçmiş olsun canım Allah korumuş sizi

canım yaaa çok geçmiş olsun öncelikle iyi ki size bişey yapmamış, böyle bi durumda da ne denir ki? çok üzüldüm inş bebeğine bian önce kavuşursun diyim :((

biumut geçmiş olsun cnm Allah daha beterinden saklasın yaklasık 1 ay öncede bizim arabaya girmiştii çok kötü bi şey tekrar geçmiş olsun

biumut canım geçmiş olsun tüylerim diken diken oldu valla o korkuyu yaşamak çok kötü olsa gerek bir de o para tedavi için olunca çok daha kötü olmuş. gerçekten zor bir durum ya sabır de be hayatım , hırsıza emin ol o parayı yemek nasip olmaz , sizin de inşallah o paraya ihtiyacınız olmadan gelir mucizen canım ....

Selam dostlar !
Ne güzel bir pazar değil mi :16: Bu sabah 99.5 gördüm tartıda, yaşasın :32:
.....

Biumut çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş sizleri, çok üzüldüm..
..
Dilenci canım dün akşam 45 dk yürüdüm. Pusetli ve tempolusundan :24:..
Haftanın kilo verenlerini kutluyorum, hep böyle olsun inşallah !
....
Asu ablacım geçmişte bir yazında Kemerde ismi lazım değil otelden bahsetmişsin. Hangi otel o acaba? Tavsiye ediyor musun bahsettiğin oteli?
Biz de önümüzdeki hafta tatile çıkalım diyoruz, Kemer tarafı tericihimiz olacak. Geçen yılda Kemerde bir otele gitmiştik, fena değildi ama ben bu sene farklı bir yer olsun diyorum. Sabahtan baktım bir kaç yer buldum ama tavsiyelerini duymak isterim.

bi umut çok geçmiş olsun geçen de bir acile gitme durumun olmuştu geldi mi üstüste derler ya.. canın sağolsun napalım uyansanız belki de eşine sana bi şey yapacaktı..

Cnm çok geçmiş olsun şükür size bişey olmamış. Giden para az değil tabiki ama canınızdan değerli değil ya. Allah bir daha göstermesin.

hepinize çok teşekkür ederim dostlarım.dilenci dediğin gibi geldimmi üstüste geliyo.şükür ki canımıza zarar gelmedi..uyansaydık ve hırsız kocama zarar verseydi tüp bebek parası bi işimemi yarayacaktı.rabbim sağlıkla sınamasın hiç birimizi...

cnm cok gecmis olsun

Çok çok geçmiş olsun canım.....
Elleri kırılsın,yemek nasip olmasın inşallah...Nasıl vicdansız,Allahtan kormaz,kuldan utanmaz insanlar bunlar...Namuslu insanların alınterlerini çalıp yiyebiliyorlar...
Allah başka elem keder vermesin inşallah.Allah seni ve tüm sevdiklerini sağlık ve huzurdan ayırmasın.....
Siz çalışıp kazanırsınız ;ama sizin helal malınıza el uzatıp haram yiyen nasıl hesap verir mahşerde o bilinmez....Canını sıkma diyemeyeceğim;sıkmamak mümkün değil;inşallah başınızdan bir musibeti böyle savuşturmuşsunuzdur.Allah kolaylık versin....

biumut cnm inan çok üzüldüm ya bu ne insanın malı canı güvende değil arsız insanlar mahşerde nasıl hesap verecekler bilinmez Allahım bir daha göstermesin yaradana dua edelim inş tez zamanda o paraya gerek kalmadan bebeğinin müjdesini alırsınız çok geçmiş olsun beterinden korusun Allahımmm

Selam dostlar !
Ne güzel bir pazar değil mi :16: Bu sabah 99.5 gördüm tartıda, yaşasın :32:
.....

Biumut çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş sizleri, çok üzüldüm..
..
Dilenci canım dün akşam 45 dk yürüdüm. Pusetli ve tempolusundan :24:..
Haftanın kilo verenlerini kutluyorum, hep böyle olsun inşallah !
....
Asu ablacım geçmişte bir yazında Kemerde ismi lazım değil otelden bahsetmişsin. Hangi otel o acaba? Tavsiye ediyor musun bahsettiğin oteli?
Biz de önümüzdeki hafta tatile çıkalım diyoruz, Kemer tarafı tericihimiz olacak. Geçen yılda Kemerde bir otele gitmiştik, fena değildi ama ben bu sene farklı bir yer olsun diyorum. Sabahtan baktım bir kaç yer buldum ama tavsiyelerini duymak isterim.

Oteli ben yazmıştım canım.(Phaselis Rose)......Doğa olarak çok beğenmiştim özellikle.Yeşillikler içinde.Havuzu çok büyük ve çok temiz.Deniz de öyle tabii...Odalar temiz ve yemekler güzeldi.Ancak çok yabancı var....

Çok çok geçmiş olsun.:( İnşallah bundan sonra hep güler yüzün..

Son düzenleme:
Back
X