• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cherry-pie, asumanzeynep, mutlu, tomurcuk, ayşe, semiran, saferan, gulma, dilenci, YENA, ceco34, sarıcivciv hepinize çook teşekkür ederim, ben de 20'li yaşlardaki bu son yılımı iyi değerlendirmek ve bugün güzel başlangıçlara güzel bir adım atmak istiyorum :54: :54: :54: :54: :54: :54:

aysemmmm dün saat 8-9 arası okadar aklıma düştünki arayayım dedim şimdi rahatsız etmeyeyim dedim, hissettim galiba sıkıntını, geçmişolsun tekrar.

Nasıl üzülmüşsün yaaa..ÇAlışmanın kötü yönlerinden biri değişik insanlarla muhatap olmak zorunda kalmak..

gerçekten çok üzüldüm cnm bu 2. kriz geçirme olayım gecen senede kadının biri rüşvet istiyorum diye suçlamıştı beni
allah ıslah etsin diyorum başka bişey demiyorum
rabbim biliyo kim haklı kim haksız çıkarsın inş.
dün reglin ilk günüydü
bi yandan annem yrn dr.a gitcek onun stresi
diğer yandan uykusuzluk emirin huysuzlugu
başka taraftan halamın ameliyatı
hepsi öyle üst üste geldi ki şaşırdım kaldım bende ve dünden beri mide agrısından kıvranıyorum 4 gün oldu baş ağrısı hala geçmedi bir an önce haftasonu gelsin istiyorum
dinlenmeye çok ihtiyacım var tatile de bi hafta kaldı çok şükür

aysemmmm dün saat 8-9 arası okadar aklıma düştünki arayayım dedim şimdi rahatsız etmeyeyim dedim, hissettim galiba sıkıntını, geçmişolsun tekrar.

saol cnm benim düşünmen yeter
ne zmn istersen arayabilirsin asla rahatsızlık vermezsin

kötü bi gündü geçti çok şükür
ama beraber çalıştığım herkes çok şaşırdı dr.lar bile
hem beni o halde gördüler şok oldular hemde
ayşeye de bu yapılıyosa bize daha fazlası olur dediler
ben ki herkese o kadar yardımcı oluyorum ki
randevu alamıyoruz diyolar kalkıp gece kendim randevu alıyorum vs.
ne diyim ya allah biliyor hepsini

saol cnm benim düşünmen yeter
ne zmn istersen arayabilirsin asla rahatsızlık vermezsin

kötü bi gündü geçti çok şükür
ama beraber çalıştığım herkes çok şaşırdı dr.lar bile
hem beni o halde gördüler şok oldular hemde
ayşeye de bu yapılıyosa bize daha fazlası olur dediler
ben ki herkese o kadar yardımcı oluyorum ki
randevu alamıyoruz diyolar kalkıp gece kendim randevu alıyorum vs.
ne diyim ya allah biliyor hepsini

işin çook zor direk insanla muhattabsın, ben en çok problemi işverenlerle yasıyorum, keşke hiç karsılasmasam, senin halini aklım almaz ilk gün delirirdim ben. Allah kolaylık versin. insanımızın da ilginç normalde a. et. sesinı çıkaramaz, anlık kişisel çıkarları söz konusu olunca ortalığı kaldırır. eğitim mi görgümü bilemedim çok takılma diyecem ama bam telini bulduklarına eminim

ekinciiikkkk canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere tatlım.
bende saat 10.30 du aldım köpeciğimi kitabımı kahvemi gittim ahlatlıbele ohhh mis gibi çayır çimenin üstünde yayıla yayıla kitabımı okudum :21: evelsi gün yeni bi kitap almıştım, kuzenimde bnmle dalga geçti hatta al işte senin aldığın kitap bu kadar olur diye gülmüştü bana adı firevunun rüyası :60: ama ben seviyorum öyle kitapları napim :24: macera olcak sürükleyici olcak merakla kendini okutturacak yani kısacası :82: neyse, parkta otururken ben baya kaptırmışım kitaba :1: baktım saat 1 e geliyo hava iyice ısınmış benim köpek fenalık geçirmek üzere :60: kalktık geldik evimize... böyle işte... bugün spor yapmam lazım artık farkındayım fakat nedendir bilmiyorum bi halsizlik bende çok tembellik edesim var hatta o kadar ki: çamaşırlar var yıkanması gerekio ve ben onları sadece makinaya atmaya bile üşeniyorum :17:

işin çook zor direk insanla muhattabsın, ben en çok problemi işverenlerle yasıyorum, keşke hiç karsılasmasam, senin halini aklım almaz ilk gün delirirdim ben. Allah kolaylık versin. insanımızın da ilginç normalde a. et. sesinı çıkaramaz, anlık kişisel çıkarları söz konusu olunca ortalığı kaldırır. eğitim mi görgümü bilemedim çok takılma diyecem ama bam telini bulduklarına eminim

aynen cnm artık son haddeye geldim m
normalde ooo mesela az önce ishal olmuşum çıkamadım lavobadan istifar ishal
hastanın biri güvenlik çocuga git çıkar lavabodan diyomuş
millet mi manyak ben mi anlamadım ztn
hani bu saatten sonra tahlil falanda yapılmıyo beklese ne olacak ki

aynen cnm artık son haddeye geldim m
normalde ooo mesela az önce ishal olmuşum çıkamadım lavobadan istifar ishal
hastanın biri güvenlik çocuga git çıkar lavabodan diyomuş
millet mi manyak ben mi anlamadım ztn
hani bu saatten sonra tahlil falanda yapılmıyo beklese ne olacak ki

emeklilik 85 yaşına alınacak dense öyle bakar anca. ama şimdi 2 dk bekleyemez özel sahsiyet.

Kizlar merhaba ben geldimmm aysem hYirdir neyin var cnm gecmis olsun cok
Ekincik dogum gunun kutlu olsun insallah cok mutlu olursun omru hayatindaaaa

Ya kizlar bende bu aralar cok bitkinim yorgunum halim yok yerimden kaakmak bilene istemiyom yaaaa

emeklilik 85 yaşına alınacak dense öyle bakar anca. Ama şimdi 2 dk bekleyemez özel sahsiyet.

ah mutlucum haklısın cnm
napalım ekmek parası cnm işte
ama inan insan çok yıpranıyo
eve gidince cnm hiç bişey istemiyo hal kalmıyo ki bütün gün bunlarla ugraşmaktan

kizlar merhaba ben geldimmm aysem hyirdir neyin var cnm gecmis olsun cok
ekincik dogum gunun kutlu olsun insallah cok mutlu olursun omru hayatindaaaa

ya kizlar bende bu aralar cok bitkinim yorgunum halim yok yerimden kaakmak bilene istemiyom yaaaa

saol cnm sanada geçmiş olsun

mutlu canım süpersinnnn çok hoş bir bayansın
ekincik doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıkjlı mutlu güzel bebekli yıllara inşallah...

eltimler çok şükür gittiler bugün tam anlamıyla sağlıklı beslenmeme geri dönüyorum ,kaç gündür yediklerim beni çok rahatsız etti özlediğim tatlarıda yemiş oldum 18 gündür allahtan kilo almadım ona dua ediyorum

narrrr hoşgeldin canım topiğimize, bebiş nasıl

Kızlar dün kim sordu unuttum ceco idi sanırım
emir bugün kontrole gitti
12,200 kg
boyu da 82 cm imiş 15 ay 4 günlük :))

döşeklerimi doldurdum biraz dinleneyim yogurdun içine 1 şeftali dogradım 1 çay kaşıgı tarçın serptim çok güzel ara ögün oldu

Ekincik canım doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle nice mutlu yıllara inşallah.....
ayşe canım sana da geçmiş olsun , dikkat et kendine .....

ekincik dogum günün kutlu olsun yeni yaşında istedigin kiloya ulaşırsın inşallah benim kızımda ocakta 20 yaşına girdi

Back
X