Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm yakismis saclarin güle güle kullannKendime 80 kiloya düşünce saçlarımı röfle yaptırcam diye söz vermiştim ctesi sabahı 89 lu rakamı görünce dayanamadım gidip yaptırdım şimdi hemen de avatara koydumvalla bu kadarcık değişiklik bile çok iyi geldi bana.Eşim resmen neşen yerine geldi diyor ve çok beğendi.İlk kez bu kadar açık sarı oldum gözüm yeni yeni alışıyor :))))
Şimdi komşuya kahve içmeye iniyorum gelince tek tek cevap yazıcam okuduklarıma :)) kalk otur ancak okudum geçmişi,öpüyorum hepiniziii![]()
kızzzzlaaarrrr nassınız bakalım.
Ben geldiiim hemde kızımla))
kız mış bebem bugün öğrendikkk[/QUOTE
hayirli saglikli kavusursun insallahhh kizlar cok cilveli oluyorlar
mutlu toksin beyzuş abla nasılsınızz![]()
cnm ne yapayim benim papatyam tepemdden inmiyorki uyusada az rahat etsem![]()
dinlenmişim valla uyudum iyi oldu, bebiş beni çok yoruyor yapışık ikiz gibi dolanıyoruz valla :) hiç tek başına kalmak istemiyor basıyor çığlığı ne zaman tek başına birşeyler yapacak merakla bekliyorum ....
cnm yakismis saclarin güle güle kullann
Çok sağol canım :)))kızzzzlaaarrrr nassınız bakalım.
kız mış bebem bugün öğrendikkk[/QUOTE
hayirli saglikli kavusursun insallahhh kizlar cok cilveli oluyorlar
cnm ne yapayim benim papatyam tepemdden inmiyorki uyusada az rahat etsem![]()
Ayşecim ben hala düzelmedim canım akşam uykudan uyandım nefes alamıyarak çok korktum burnum o kadar tıkalı genzimi tıkamış olmadı bugün gidicem korktum valla göğsüm ağrıyor acaba dedim zatüre falan olmasın ama ateşim yok.Ayşecikte fena değil ama çok yiyor bu ara masadn anca biraz sertlikle kalkıyor düngece beraberdik ben kızdım hadi ama diye sonra çok üzüldüm ağladım kendimi düşündüm çocukken bize kızdılarmı nasıl sinir olurdum ama başka türlü bırakmıyor kışta geldi çocuk eve kapandı oda haklı bakalım tiyotra kursuna yazdırdık baleye gitcekti son anda karar değiştirdi belki orası ona iyi gelirde....
Emir nasıl oldu gece uyuttumu bari sizi.
Aysecim ve banucum sagolun iyiyim caliiyoruz iste daha baslamadim diyete zaten bayrami beliyorum
Yena merak etme cnm sisko olaraktan ben geliyorum izmire ay aslinda bulussak ne guzel olur:)) tabi sende istersen yada musait olursan
kızzzzlaaarrrr nassınız bakalım.
kız mış bebem bugün öğrendikkk
Kendime 80 kiloya düşünce saçlarımı röfle yaptırcam diye söz vermiştim ctesi sabahı 89 lu rakamı görünce dayanamadım gidip yaptırdım şimdi hemen de avatara koydumvalla bu kadarcık değişiklik bile çok iyi geldi bana.Eşim resmen neşen yerine geldi diyor ve çok beğendi.İlk kez bu kadar açık sarı oldum gözüm yeni yeni alışıyor :))))
Şimdi komşuya kahve içmeye iniyorum gelince tek tek cevap yazıcam okuduklarıma :)) kalk otur ancak okudum geçmişi,öpüyorum hepiniziii![]()
iyi geceler kızlar
efsunlu saçlarını güle güle kullan canım çok güzel olmuş bende sarı saç hastasıyım 3 sene kullandım ama 1 senedir bakır tonları kullanıyorum herkez daha çok yakıştırıyor yoksa aklım sarıda hala...
yenacım özledik ayol yokluğun çok belli oluyor,bende pek yazmadım ama en azındna okumaya çalıştım çünki çarpıntılarım geçmedi hala erkendende uykum geliyor ilaçtan dolayı....
biumut çok sevindim canım kızın olmasına sağlıkla kucağına alman dileği ile...
iyi geceler çok uykum geldi yarın görüşürüz
inşallah tembellik etmem d eyarın temizliğe girişirim
Derin'cim seni çok merak ettim nasıl oldun diye..
Bu sabah doktorumda tansiyonla ilgili bir program vardı içimden inşallah derin de izliyordur diye geçirdim...
Öpüyorum seni ve Naz'ı![]()
iyi gecelr asuuu .banucum beni merak etmişsin sağol canım sende daha düzelemişsin bugün nasılsın...
sağol canım benim kalp kalbe karşıymış ,bende seni merak ettim..biraz izledim programı hatta aklımda karıştı hemen ilaca başlatmıyoruz dedi önce zayıflama ve spor öneriyoruz tuzu kesmlerini öneriyoruz 6 ay içinde değişiklik olmazsa ilaç veriyoruz dedi..bizim burada bana hemen ilaca başlattılar bugün gündede neden ilaca başladınki yaşın kaç daha diyorlar bende kendi kendime bırakmak istemiyorum birden çok yükselir diye o yüzden bayram sonrası güzel bir dr araştıracağım içmem gerekiyorsa içeyim razıyım ama güvenmiyorum buradki drlara,ya balıkesire yada edremite gideceğim artık...
Tabii içine sinen bir doktor olması daha iyi olur ama onun bunun lafıylada hemen kesme ilacı..
Biliyosun herkes doktor olur nedense..
bu arada sen iyi kilo veriyorusn bugün beyzuşla konuşurken onada söyledim kendim vermiş gibi seviniyorum inan..
Diyetisyenin listesinimi uyguluyorsun..??
İnşallah hiiç bozmazsın...