Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar bugün çooooooooooooooook mutluyum
neden tartıda fazla çıktığımı buldum kıyafettimden dolayı geceliklerim o kadar kalınki havlu gecelik ondan kilo verememiş görünüyordum bende düşünüyordum allahım spor var azda olsa kalorilerede dikkat ediyorum nedir bu bendemi boozukluk var tartıdamı neyse bugün geceliksiz çıktım tartıya
geçen haftaki kilom 106.5 bu hafta 105
spor 210 dakika
geçen hafta: 86.1
bu hafta: 84.6
giden: 1.5
veeeeeeeeee 10 hafta 10 kiloya göre :))))
26 ağustos: 96.6
veeeeeeeee 12 kilo oyyyyy geçmişim bile :)))))
tebrik ederimgeçen hafta: 86.1
giden: 1.5
veeeeeeeeee 10 hafta 10 kiloya göre :))))
26 ağustos: 96.6
veeeeeeeee 12 kilo oyyyyy geçmişim bile :)))))
teşekkür ederim sizlerle diyetimde devamlılık oluyor çok teşekkür ederimtebrik ederim cnm haftaya bende böyle gzl bildirim yaparım inş.
aferim sana neler yaptın bakayımda verdin bir haftada 2 kg aç yata yyata 1.5 zor verdim sen hiç yemek mi yemedin yok sagunaydin hanimlar,
ve ilk haftamin sonucu 94.4 yani 1.9 kg vermisimacikcasi bu hafta bu kadarini beklemiyodum aferin bana di mi
hemen cizelgemi duzenledim ben de
ama agrilardan bugun yuruyemedim gun asiri mi yapsam alisincaya kadar acaba :44:
gunaydin hanimlar,
ve ilk haftamin sonucu 94.4 yani 1.9 kg vermisimacikcasi bu hafta bu kadarini beklemiyodum aferin bana di mi
ama agrilardan bugun yuruyemedim gun asiri mi yapsam alisincaya kadar acaba :44:
yoruldum valla canım ama bugünde mutfak dolapları variyi geceler canım yoruldun dinlen iyice
zamanım olursa deneyeceğim :))) neyse yedin gitti zaten inşallah tartıya yansımaz valla bende seni çok merak ediyorum :)İlbatumcum var tabiki biraz gezdir tartıyı sende bulursun::))Evet azıcık öyle oldu ama nedense canım istedi ama azcık yedim reçelide canım tatlı istemişti başka bir tatlı yemiyim diye yedim bakalım yarın tartı napıcak bizi çok meraktayım inşallah vermişimdir yoksa motivem yerlerde olucak.
gezin valla ohhh ,şimdiden güle güle kullanın.....Yarın bizde ayşeikle bayram alışverişine çıkıcaz ona ayakkabı alıcaz birazda gezeriz geliriz inşallah cumanın rehavetiyle yarın dışarda tehlikeli şeyleri yemem umarım)
bende odada bebişin yanında yapıyorum ama olmuyor uyanıyor hemen sesi kısık olmasına rağmenöğütlerini dinleyeceğim
ben televizyonu açıp önünede notbooku ancak öyle bu hafta210dak yapmışım
maşşallah
bende çok yorgunum gidip yatayım hepinize iyi uykular tartıda azkilolar
evet ya havalar ısınsada çıksam daha iyi olacak kesin. aynen canım ya bebişle uğraşmak gerçekten spordan daha çok kalori harcatıyor helede benimki gibi yerinde durmayan bir bebişse :)cıdden ıse yarıyor bende evde spordan hoslanmıyorum ama kıs malum dısarda usuyorum terlıyorum soguyorum yanı hastalanıyorum yaz gelsın daha ıyı yururum ıyısallah dısarda yurumeyı sevıyorum cok bende senın cocuk varmıs canım onunla ugrasmak zaten baslı basına spor sayılır
hosgeldın canım ıyısallah ıstedıgın kıloya bızımle beraber ınebılırsın
spora baaaaaaaaaak süpersin canım ya, gidende gitmiş ohhhh.......yenaaaa
gecen hafta:87.8
bu hafta:86.4
gıden:1.400 gr
spor 660 dk
olsun o kadarda gitse gitsin yani :) şimdiden iyi yolculuklar hayırlı bayramlar.....hayırlı cumalar.
YENA'CIĞIM VE TÜM TOPİK SAKİNLERİNE..
geçen haftaki kilom:98.2
bu haftak kilom:97.800
400 gramlık bir eksillme..buna da şükür..
bu gün çok işim var.buharlı temizlik robotu için tanıtıma gelecekler.ama almaya karar verdim.geceden beri evi topluyorum.millete rezil olmayayım diye.
bir yandanda bavul hazırlıyorum.pazar günü allahın izniyle antalya'ya yolcuyuz.
orda kardeşimden fırsat bulursam girerim..
şimdiden kazananları kutlarım..
süperrrrrr ,alkışşşşşşş :)günaydın kızlar bugün çooooooooooooooook mutluyum
neden tartıda fazla çıktığımı buldum kıyafettimden dolayı geceliklerim o kadar kalınki havlu gecelik ondan kilo verememiş görünüyordum bende düşünüyordum allahım spor var azda olsa kalorilerede dikkat ediyorum nedir bu bendemi boozukluk var tartıdamı neyse bugün geceliksiz çıktım tartıya
geçen haftaki kilom 106.5 bu hafta 105
spor 210 dakika
vayyyyyyyy harikasın canım ya maşallah valla inşallah hep böyle devam edersin......gunaydin hanimlar,
tebrikler süper bi iş çıkarmışsın
tebrik ederim
teşekkür ederim sizlerle diyetimde devamlılık oluyor çok teşekkür ederim
aferim sana neler yaptın bakayımda verdin bir haftada 2 kg aç yata yyata 1.5 zor verdim sen hiç yemek mi yemedin yok sa
tebrik ederim
teşekkür ederim sizlerle diyetimde devamlılık oluyor çok teşekkür ederim
aferim sana neler yaptın bakayımda verdin bir haftada 2 kg aç yata yyata 1.5 zor verdim sen hiç yemek mi yemedin yok sa
Waov bu mumkun mu yau gunde en az yuz dk eder ben 45 dk lik yuruyuslerle yamuldum nasi dayaniyosun bu kadaryenaaaa
gecen hafta:87.8
bu hafta:86.4
gıden:1.400 gr
spor 660 dk
beyzuş ablacım
geçen hafta 81.5
bu hafta 79.8
giden 1700gr şükür rabbime 7leri de gördüm sonunda 4aydır 80lerdeymişim
mutlucum sporum 270dk
kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum
bugün çarşı işlerim var epey yoğunum
beyzuş ablacım
geçen hafta 81.5
bu hafta 79.8
giden 1700gr şükür rabbime 7leri de gördüm sonunda 4aydır 80lerdeymişim
mutlucum sporum 270dk
kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum
bugün çarşı işlerim var epey yoğunum
benim ki de 1400-1500 arasında gidip geliyor 1 martta 88 olmayı hedefliyorum inşallah ALLAHIMValla ne yedimse paylastim burda ozel bi sey yok 1000 kaloriyi gecmemeye calistim ama dun farkettim sanki daha da az yemisim bende sasirdim dogrusu ilk haftadan bi sey beklemiyodum pek ama ne yalan soyliyim sevindim demek ki oluyomus