Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen hafta: 86.1

bu hafta: 84.6

giden: 1.5

veeeeeeeeee 10 hafta 10 kiloya göre :))))

26 ağustos: 96.6

veeeeeeeee 12 kilo oyyyyy geçmişim bile :)))))

günaydın kızlar bugün çooooooooooooooook mutluyum
neden tartıda fazla çıktığımı buldum kıyafettimden dolayı geceliklerim o kadar kalınki havlu gecelik ondan kilo verememiş görünüyordum bende düşünüyordum allahım spor var azda olsa kalorilerede dikkat ediyorum nedir bu bendemi boozukluk var tartıdamı neyse bugün geceliksiz çıktım tartıya
geçen haftaki kilom 106.5 bu hafta 105
spor 210 dakika

tebrik ederim cnm haftaya bende böyle gzl bildirim yaparım inş.

gunaydin hanimlar,

ve ilk haftamin sonucu 94.4 yani 1.9 kg vermisim :72: acikcasi bu hafta bu kadarini beklemiyodum aferin bana di mi :16:
hemen cizelgemi duzenledim ben de
ama agrilardan bugun yuruyemedim gun asiri mi yapsam alisincaya kadar acaba :44:

geçen hafta: 86.1

giden: 1.5

veeeeeeeeee 10 hafta 10 kiloya göre :))))

26 ağustos: 96.6

veeeeeeeee 12 kilo oyyyyy geçmişim bile :)))))
tebrik ederim:nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim cnm haftaya bende böyle gzl bildirim yaparım inş.
teşekkür ederim sizlerle diyetimde devamlılık oluyor çok teşekkür ederim:9::9::9::9::9:

gunaydin hanimlar,

ve ilk haftamin sonucu 94.4 yani 1.9 kg vermisim :72: acikcasi bu hafta bu kadarini beklemiyodum aferin bana di mi :16:
ama agrilardan bugun yuruyemedim gun asiri mi yapsam alisincaya kadar acaba :44:
aferim sana neler yaptın bakayımda verdin bir haftada 2 kg aç yata yyata 1.5 zor verdim sen hiç yemek mi yemedin yok sa

gunaydin hanimlar,

günaydın cnm tebrik ederim öncelikle
çok yürümek marifet değil ztn
diyetisyenler gün aşırı 1 saat yada haftanın 5 günü 45 dakika yürüyüş öneriyorlar yada hergün 30-45 dakika :)

iyi geceler canım yoruldun dinlen iyice
yoruldum valla canım ama bugünde mutfak dolapları var :(
İlbatumcum var tabiki biraz gezdir tartıyı sende bulursun::))Evet azıcık öyle oldu ama nedense canım istedi ama azcık yedim reçelide canım tatlı istemişti başka bir tatlı yemiyim diye yedim bakalım yarın tartı napıcak bizi çok meraktayım inşallah vermişimdir yoksa motivem yerlerde olucak.
zamanım olursa deneyeceğim :))) neyse yedin gitti zaten inşallah tartıya yansımaz valla bende seni çok merak ediyorum :)
Yarın bizde ayşeikle bayram alışverişine çıkıcaz ona ayakkabı alıcaz birazda gezeriz geliriz inşallah cumanın rehavetiyle yarın dışarda tehlikeli şeyleri yemem umarım)
gezin valla ohhh ,şimdiden güle güle kullanın.....
öğütlerini dinleyeceğim

ben televizyonu açıp önünede notbooku ancak öyle bu hafta210dak yapmışım

maşşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende çok yorgunum gidip yatayım hepinize iyi uykular tartıda azkilolar
bende odada bebişin yanında yapıyorum ama olmuyor uyanıyor hemen sesi kısık olmasına rağmen :(
cıdden ıse yarıyor bende evde spordan hoslanmıyorum ama kıs malum dısarda usuyorum terlıyorum soguyorum yanı hastalanıyorum yaz gelsın daha ıyı yururum ıyısallah dısarda yurumeyı sevıyorum cok bende senın cocuk varmıs canım onunla ugrasmak zaten baslı basına spor sayılır

hosgeldın canım ıyısallah ıstedıgın kıloya bızımle beraber ınebılırsın
evet ya havalar ısınsada çıksam daha iyi olacak kesin. aynen canım ya bebişle uğraşmak gerçekten spordan daha çok kalori harcatıyor helede benimki gibi yerinde durmayan bir bebişse :)
yenaaaa

gecen hafta:87.8
bu hafta:86.4

gıden:1.400 gr

spor 660 dk
spora baaaaaaaaaak süpersin canım ya, gidende gitmiş ohhhh.......
hayırlı cumalar.
YENA'CIĞIM VE TÜM TOPİK SAKİNLERİNE..
geçen haftaki kilom:98.2
bu haftak kilom:97.800
400 gramlık bir eksillme..buna da şükür..
bu gün çok işim var.buharlı temizlik robotu için tanıtıma gelecekler.ama almaya karar verdim.geceden beri evi topluyorum.millete rezil olmayayım diye.
bir yandanda bavul hazırlıyorum.pazar günü allahın izniyle antalya'ya yolcuyuz.
orda kardeşimden fırsat bulursam girerim..
şimdiden kazananları kutlarım..
olsun o kadarda gitse gitsin yani :) şimdiden iyi yolculuklar hayırlı bayramlar.....
günaydın kızlar bugün çooooooooooooooook mutluyum
neden tartıda fazla çıktığımı buldum kıyafettimden dolayı geceliklerim o kadar kalınki havlu gecelik ondan kilo verememiş görünüyordum bende düşünüyordum allahım spor var azda olsa kalorilerede dikkat ediyorum nedir bu bendemi boozukluk var tartıdamı neyse bugün geceliksiz çıktım tartıya
geçen haftaki kilom 106.5 bu hafta 105
spor 210 dakika
süperrrrrr ,alkışşşşşşş :)
gunaydin hanimlar,

vayyyyyyyy harikasın canım ya maşallah valla inşallah hep böyle devam edersin......
:nazar::nazar::nazar:tebrikler süper bi iş çıkarmışsın

yaptım oldu :)))) darısı tüm isteyenlere ....

tebrik ederim:nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim sizlerle diyetimde devamlılık oluyor çok teşekkür ederim:9::9::9::9::9:

aferim sana neler yaptın bakayımda verdin bir haftada 2 kg aç yata yyata 1.5 zor verdim sen hiç yemek mi yemedin yok sa

Valla ne yedimse paylastim burda ozel bi sey yok 1000 kaloriyi gecmemeye calistim ama dun farkettim sanki daha da az yemisim bende sasirdim dogrusu ilk haftadan bi sey beklemiyodum pek ama ne yalan soyliyim sevindim demek ki oluyomus

günaydınlaarrr
önce geçmişi okuyayım dedim iki saattir onları hallettim
yasafat maşallah 37 demişsin ama hiç 37 gibi göstermiyorsun bir de kilonu da göstermıyorsun bence ..
ilbatum hatuncum naptın sen yaa aldın başını gittin valla tebrikler

kilo bildirimime gelince
geçen hafta 91,5 idi bu sabah 90,7
-800 gr .. aman az gitsin ama gelmesin geri...

sabah:
2 dilim lıght ekmek
2 kk peynir
6 lıght zeytin
2 dilim salam
1 çay kaşıgı incir reçeli
1 kupa açık çay (şekersiz)

ara:
1 mandalina
2 adet etı fınger bıskuvi

öğle:
2 dilim lıght ekmek
1 kupa tarhana çorbası
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates

ara:
2 adet etı fınger bıskuvi

akşam:
4 kaşık pilav
8 kaşık nohut
3 kaşık yoğurt
mevsim salata

sabah :
2 dilim lıght ekmek
2 kk peynir
5 lıght zeytın
3 küçük domates
1 küçük salatalık

ara:
1 mandalina

beyzuş ablacım
geçen hafta 81.5
bu hafta 79.8
giden 1700gr şükür rabbime 7leri de gördüm sonunda 4aydır 80lerdeymişim

mutlucum sporum 270dk
kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum
bugün çarşı işlerim var epey yoğunum

beyzuş ablacım
geçen hafta 81.5
bu hafta 79.8
giden 1700gr şükür rabbime 7leri de gördüm sonunda 4aydır 80lerdeymişim

mutlucum sporum 270dk
kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum
bugün çarşı işlerim var epey yoğunum

vuuuuuuu:30::30::52::53::23: şeytanın bacağını kırdın sonunda tebrikler:46::46:

Valla ne yedimse paylastim burda ozel bi sey yok 1000 kaloriyi gecmemeye calistim ama dun farkettim sanki daha da az yemisim bende sasirdim dogrusu ilk haftadan bi sey beklemiyodum pek ama ne yalan soyliyim sevindim demek ki oluyomus
benim ki de 1400-1500 arasında gidip geliyor 1 martta 88 olmayı hedefliyorum inşallah ALLAHIM

kilo bildirimiii....

geçen hafta ....118.4...

bu hafta ..........118.7.......

Back
X