Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeslere günaydınlar...
beni bilen bilir diyim artık, evime internet bağlandı ama ben daha henüz nete tekrardan adapte olamadım kusuruma bakmayın lütfen araya evlilik girince.
yakında tekrar eski ben olurum galiba kkda.
bayramda nete giremem büyük ihtimal, oyüzden şimdiden hepinizin kurban bayramı mübarek olsun....
hepinizi çokça öpüyorum......
hayırlı bayramlar...
inşaallah herkesler iyilerdir..
görüşmek üzere...

Eki Görüntüle 284974
Meyracım sanada iyi bayramlar.
neyse canım sen gelde geç olsun ne yapalım :)

sıkma canını ya al yarına yeni bir tane ,vereceksin moralini bozma...

canım sürekli şok diyetle ilerlemen mümkün değil bir koşul oturtmak zorundasın bir düzen... ben ayda 1 yapıyorum o da her ay sonu istersen sende yap lapa diyeti.... öyle uzun vadede yapamam kendimi biliyorum :)

yani ....... gerçekten burada belkide en yakın çevremizdekilerle paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz.. tabi canım ya paylaştıkça insan rahatlıyor hiç öyle düşünme :) gelince sevincini paylaşmak isteriz tabiki hatta 1 resimde fena olmaz:)))
çooooooook iyi yapmışsın valla aferin hemde kocaman :)
İlbatumcum ben şimdiye kadar hiç şok diet yapmadım şimdi düşünüyorum kilolar durunca.
kızlar eşim Ankara'ya gidelim ben biizmkileri göremiyorum bari sen sizinkileri gör diyor ,ben bebişle pek düşünmüyordum 2 günlüğüne bile gidilse bir dünya eşya götürüyorsun helede mevsim kışsa :)
ama sanırım gideceğim hem saçlarımı falan boyatırım dipler sırıtmaya başladı bana da iyi gelecek sanırım...
bugün eşim saç traşına gitti o gelince bende kaş-bıyık için gideceğim azcık nur yüzlü gireyim bayrama :))))
Güle güle git gel sana çok iyi gelir aileni görmen kime gelmezki Bayramın kutlu olsun canım.
sağol banucuğum.inşallah iyi geçer.ama annem rahatsız.ona bakmaya gideceğim.bu arada biraz pazar dolaşırım.antalyanın pazarları çok güzel..
ben yarın hazırlıkla geçieceğim.biraz sonra pazara çıkacağım.malum ezine peynir,zeytin..hediyelikleri alayım.çok seviyorum hediye almayı..banada çok geliyor.kardeşim rusyadan çaylar,kazak işi ev patiği..neler neler almış..
ben dün buharlı robotu aldım.hemen banyo mutfak temizliğine girdim.çok hoşuma gitti..Eki Görüntüle 284981 bayramınız kutlu olsun..
Çok geçmiş olsun zeynep ablacım inşallah ciddi bir şey yoktur.
Zeynepçim,
İyi yolculuklar,iyi bayramlar..
Annene tekrar geçmiş olsun..

---

Çok işim var benimde saçlarım boyanacak dip boyam geldi ,tatlı yapmam gerek,evi toparlamam gerek..
Eşim gelecek birazdan alışverişe gideceğiz..Ben hala çay keyfi yapıyorum poffff...
Ohh inşallah güzel bir gün geçirmişsindir...
Sevgili yoldaşlar,
hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlar, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim...:)
satırlarıma son verirken iyiki varsınız hepinizi seviyorum..
.:16::16:
Canım seninde bayramın kutlu olsun sende iyikiiii varsın.
ARİFE GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN .Bugün Ettiğiniz her dua derdinize deva,hastalara şifa,gönüllere huzur,geçmişlere rahmet,evinize
bereket getirsin inşallah.!!
Aminn asuman amin.
hasta hasta bütün temizliği bitirdim valla, off her yerim ağrıyor çok yoruldum temizlikten sonra bir de bayram için mama hazırlığına giriştim....neyse ki bitti çok şükür ama sabahın köründe de kalkmam gerekiyor...
Herkesin bayram mübarek olsun nice bayramlarda ideal kilolarımızda görüşmek ümidiyle.............
Çok yormuşsun kendini canım inşallah güzel bir bayram geçirirsin iyi bayramlar.

Kızlar ben bugün yemek konusunda tozuttum öğlen hamburger patates ama hamburger duble akşamm mantı aralarda çikolata valla uçtum ki ne uçtum güyya yenanın listesini yapıcaktım benden adam olmaz arifeden tozuttum benn üf napıyım öylede gitmiyor böylede deim bayramdan sonra gene başlarım her zamanki gibi.

Bayramınız kutlu olsun sevgili topikdaşlarım...

Allah; nice mutlu,sağlıklı ve huzurlu bayramlara eriştirsin inşallah...

yok yorumladigin iyi olmus sonucta yanlisimizi görmek icin paylasiyoruz bi yerde di mi
daha önce yazmistim diyetisyene iki yil önce gitmistim ordan aklimda kalanlar var ama
daha cok kendi cabamla gunde bin kaloriyi asmamaya dikkat ederek debeleniyorum bende
listelerle aram iyi degil cunku
bugun cok fenaydim ya yani helva sutlac cikolata abarttim biliyorum ama
inan ki elim ayagim titriyodu yani o derece tatli bi sey yemesem ölucem sandim
:45:
yedikten sonra da sinir oluyorum kendime ama tatli krizi cok fena bende
tahminin dogru evet aciktim öglene
yogurt aslinda severek yemiyorum ama aksamlari yenince yag yakmaya faydasi oluyor diye okumustum ondan
ayrica ben sevmiyorum aksam yemegi daha dogrusu öglene ayri aksama ayri pisirmeyi sevmiyorum cunku yiyen yok
cocuklar keloks yiyolar yatmadan hazirladigim yenmiyo cöpe gidiyor ben de sinir oluyorum
diger zamanlarda da kahvalti turu gecistiriyodum onun yerine yogurt koydum bende iste
sabahlari domates salatalik yiyemiyorum bazan sandvic falan yapiyorum ama cok degil
haklisin elbette tok kalarak zayiflamak daha dogru olani
zaten tatli yedin mi kalori hemen doluyor alternatifin kalmiyor
cok tesekkur ederim uyardigin icin
uyarilarini dikkate almaya caliscam ama ben kendimi bilmez miyim
niye veremiyorum bunca senedir zaten ordan belli :26:di mi
dediğim gibi pek kimseye listesi konusunda yorum yapmamaya çabalıyorum neyse sen de biliyorsun bu işi en iyisi herkesin doğru bildiğiymiş ole derler verirsin hepimiz de vereceğiz hatalarımızı hepimiz biliyoruz ben de neler var bir bilsen ben de 5 aydır 89 88 arası gidip gelmezdim emin ol bakalım bayramı ne kadar zararla geç,receğiz geçen bayram sorun olmadı ama bu bayram et var ve ben et oburum resmen kendime nasıl dur derim bilmem göreceğizzz:52::52::52::52::52:
hasta hasta bütün temizliği bitirdim valla, off her yerim ağrıyor çok yoruldum temizlikten sonra bir de bayram için mama hazırlığına giriştim....neyse ki bitti çok şükür ama sabahın köründe de kalkmam gerekiyor...
Herkesin bayram mübarek olsun nice bayramlarda ideal kilolarımızda görüşmek ümidiyle.............
cnm çok geçmiş olsun ben de öyle fena üşütmüşüm ki ist de sanırım yatak döşek yatıyorum hapşu hapşuuuu öldüm temizlik falan yapmadım annem sağolsun biraz yaptı abimler de gelmedi bu bayram evimiz sessiz sakin iyi olmuyorr ama bakalım:14::14::14::14: senin de bayramın mübarek olsun nice bayramlara erişmeyi nasip etsin rabbim:16::16::16:

ablacım çok tşk ederim ellerinden yanacığından saygıyla öperim hayırlı bayramlar :16::16::54::54::54::54::54:

sağol banucuğum.inşallah iyi geçer.ama annem rahatsız.ona bakmaya gideceğim.bu arada biraz pazar dolaşırım.antalyanın pazarları çok güzel..
ben yarın hazırlıkla geçieceğim.biraz sonra pazara çıkacağım.malum ezine peynir,zeytin..hediyelikleri alayım.çok seviyorum hediye almayı..banada çok geliyor.kardeşim rusyadan çaylar,kazak işi ev patiği..neler neler almış..
ben dün buharlı robotu aldım.hemen banyo mutfak temizliğine girdim.çok hoşuma gitti..Eki Görüntüle 284981 bayramınız kutlu olsun..
annene geçmiş olsun ablacım iyi yolculuklar

TESEKKUR EDERIM YENACIM ELLERINE SAGLIK MUTLUCUM SANADA TSK LER SENINDE ELLERINE SAGLIK

TESEKKURLER BU HAFTA BAYRAM NEDENIYLE YAPAMAYACAGIM SANIRIM

IYI YOLCULUKLAR CANIM BIKKINLIK COK NORMAL KILOMUZ FAZLA OLUNCA YOLU BIRAZ ASINCA BIKKINLIK GELIYOR INSANA BAK BENDE OYLEYDIM SEN BANA BIRAKMA DEMISTIN BIR AY -EN FAZLA- BIKKINLIK HALINDEYDIM SONRA TOPARLADIM KENDIMI SENDE OYLE YAP TATIL YAPTIGI YETER VUCUDUNUM DE VE BASLA HIZLI BI SEKILDE VERECEKSIN GORURSUN ONCA KILO VERDIK BUNLARIMI VEREMEYECEGIZ KORKSUN KILOLAR BIZDEN BEN HER 3 AYDA BIR BIKKINLIK YASIYORUM TATLI BOREK VS HIÇBIRSEY DURAMIYOR ONUMDE KILODA ALIYORUM AMA SPORU ASLA BIRAKMIYORUM HATTA YEDIGIM ZAMAN DAHA COK SPOR YAPIYORUM AKILSIZ BASIMIN CEZASINI ZAVALLI AYAKLARIM CEKIYOR ANLAYACAGIN AMA SONRA TOPARLANIP BASLAYINCA HIZLICA KILO VERMEYE DEVAM EDIYORUM HEM VUCUT SASIRMIS OLUYOR HEM BEN ISTEDIKLERIMI YIYEREK VEREBILIYORUM KILO DIYORUM SEVINIYORUM SENDE TOPARLAN CANIM BIRAN ONCE EWET COK KILO VERDIK AMA DAHA VAR BU ADARI YETMEZ BENIM CEVREMDEKILER YETER ARTIK DIYOR HATTA BABAM BILE BUNU KORU YETER DIYOR AMA BENIM DAHA NORMALE INMEME COK VAR 80 LERDE FENA DEGILIM AMA BOYUM KISA AMA 50 LERDE DAHA GUZEL OLURUM:1:ASLA PES ETME

TESEKKURERRRRR

canım ben haftanın uc gunu platese gıdıyorum 1 er saat o gunler ayrıca evde yuruyorum 1 saat toplam 6 saat yapıyor sonra dıger gunlerde 1 veya 2 saat yuruyorum duruma yememe gore mesela bu haftasonu cmt coook kacırdım gozleme yedım hanı mıdemı agrıtmıstı yazmıstım ve gunumuz vardı ordada pasta yedım ve ceza olarak gozlemeden once 1 sonra 1 saat dısarda yurudum yanı arkadasa gozleme yemeye gıderken arabamı bıraktım 1 saatte yuruyerek gıttım yedım 1 saat yuruyerek dondum yedıgımı erıttım sonra akasamına gune gıttım pasta yedım eve gelınce 1 ssatte onu erıtmek ıçın yurudum coook yedım ama coookta yurudum sabaha kılo almamıs vermısım sevındım ıste boyle canım ısten eve gelmeden platese kosuyorum eve gelıyorum aksam yemegımı yıyorum ve onu erıtmek ıçınde 1 saat yuruyorum boylece tum aksamımı nerdeyse spora gıderek spor yaparak ve dus yaparak gecırıyorum bekar oldugum ıçın sorun yasamıyorum coluk cocuk yok ugrasacagım ama kendımede zaman ayırabıldıgım soylememez spor spor bu kıloları yaza kadar vermem lazım

zeynepcım benım nasılsın uzun zamandan berı gorusemedık pek gıremıyorum gecmısın hepsını okumaya vakıt bulamıyorum gece 1 -1:30 gıbı yatıp 6:30 da kalkıyorum ıs spor hayatım gecıyor nasılsın esın nasıl oglun askere gıdıp geldı mı yazlıkta mısın ankaraya geldın mı

ıyı yolculuklar ıyı bayramlarrrrr opuyorum ellerınden muck muck:38:
azmine hayranım bravoooo:nazar::nazar::nazar:
valla istikrarli olman bile takdire sayan :16:
benim coluk cocuk var ama esasen bu ara bol bol vaktimde var ama
bedenim ayni seyi söylemiyor yani sabahlari 45 dk yerine bi saat hatta daha fazla da yuruyebilirim
ama agrilardan bunu basarmam hic bir zaman mumkun olmuyor
bugun kosu bandinda denedim ama inan 15 dk yi gecemedim
öyle olunca da bi hafta dan sonra pes ediyorum genelde
ama bu hafta gun asiri deniycem yuruyusu yani pazartesi carsamba cuma
belki bedenim isyan etmez o kadar yoksa benim de yapasim var ama
istikrarli degilim ya :26: o da elimde degil
sporu yavaş yavaş arttır birden yapamazsın
birde o ağrılar spor yapmazsan artat ara vermden devam edersen geçer

Bana hoşgeldin diyen ve özlediğini söyleyen tüm Fıstıklara çooooooook ama çooooooook teşekkür ediyorum.
Hepinizi gerçekten çok özlemişim ve kocaman öpüyorummmmmm

:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Şimdiden hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun ve Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah .... Aminnnnn

Aslında bir sürü alıntı yapıp hepinize bir sürü şey yazmıştım ama bağlantı bir an kopunca hepsi gitti bende dibimde ağlayan bir huysuz civciv sayesinde tekrar okadar şeyi yazamadım :60:
Kusura bakmayın artık bundan sonra nasılsa hep buralardayım telefi ederiz :34:
hoşgeldin özlettin kendini

arefe gunu buyuk bir durgunlukla geciyor bizde
gurbette olmanin dezavantaji da bu
patladim evde bugun yapicak bi sey bulamadim
bari bugunku menu mu yazayim

sabah; omlet 1 ekmekcik 1 kk tahin helva 1bb cay

ara; 1 bb cay 2 incir

kacamak; 1 nescafe 100 kal cikolata:47:

ara; 1 hazir sutlac 2 ceviz

öglen; 150 gr hamsi (300kal) 1 ekmekcik salata

aksama da yogurt yerim sanirsam

cok mu olmus:44:

iyi bayramlar herkese :72:
sürekli tatlı yemen doğru değil daha sağlıklı beslenmeye çalış
birde kilona göre1000 calori az bu şok diyettir kastan verirsin sonrada durur kilo vermen takılırsın sonrada bırakırsın niye 1000 cal

Kızlar ben bugün yemek konusunda tozuttum öğlen hamburger patates ama hamburger duble akşamm mantı aralarda çikolata valla uçtum ki ne uçtum güyya yenanın listesini yapıcaktım benden adam olmaz arifeden tozuttum benn üf napıyım öylede gitmiyor böylede deim bayramdan sonra gene başlarım her zamanki gibi.

sizin evin yanına açılmıştı burger dimi o zaten kilo verememe ndenin bence bir menü senin tüm gün yediğin kadar kalorili

neyse canım sen gelde geç olsun ne yapalım :)

sıkma canını ya al yarına yeni bir tane ,vereceksin moralini bozma...

canım sürekli şok diyetle ilerlemen mümkün değil bir koşul oturtmak zorundasın bir düzen... ben ayda 1 yapıyorum o da her ay sonu istersen sende yap lapa diyeti.... öyle uzun vadede yapamam kendimi biliyorum :)

yani ....... gerçekten burada belkide en yakın çevremizdekilerle paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz.. tabi canım ya paylaştıkça insan rahatlıyor hiç öyle düşünme :) gelince sevincini paylaşmak isteriz tabiki hatta 1 resimde fena olmaz:)))
çooooooook iyi yapmışsın valla aferin hemde kocaman :)

Tamam çekerim canım bu gün gelmediğine göre bayramdan sonraya kaldı ama :))

topiğimin güzel bayanları
herkesin bayramı mübarek olsun Allah sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu nice bayramlara eriştirsin inşallah
:54::54::54:

Son düzenleme:
Bu kacinci Bayram gunum gurbette
El e sevinc bana keder her bayram
Akli olan ugramasin gurbete
Es den ayri dost tan ayri her bayram

Hic sevmiyorum bayramlari Gurbette kimsesiz oldugunu daha bir hissettiriyor bana cunku
Annesi babasi yakinlari yaninda olanlar kiymetini bilin tadini cikarin birlikte olmanin
Bayram iste bizimkisi ne kadar bayramsa :26: huzun cöktu yine

topiğimin güzel bayanları:3: hepinizin bayramı mubarek olsun birlikte nice bayramlar görmemiz dilegiyle hepinizi kocaman öpüyorum:16:

yok yorumladigin iyi olmus sonucta yanlisimizi görmek icin paylasiyoruz bi yerde di mi
daha önce yazmistim diyetisyene iki yil önce gitmistim ordan aklimda kalanlar var ama
daha cok kendi cabamla gunde bin kaloriyi asmamaya dikkat ederek debeleniyorum bende
listelerle aram iyi degil cunku
bugun cok fenaydim ya yani helva sutlac cikolata abarttim biliyorum ama
inan ki elim ayagim titriyodu yani o derece tatli bi sey yemesem ölucem sandim
:45:
yedikten sonra da sinir oluyorum kendime ama tatli krizi cok fena bende
tahminin dogru evet aciktim öglene
yogurt aslinda severek yemiyorum ama aksamlari yenince yag yakmaya faydasi oluyor diye okumustum ondan
ayrica ben sevmiyorum aksam yemegi daha dogrusu öglene ayri aksama ayri pisirmeyi sevmiyorum cunku yiyen yok
cocuklar keloks yiyolar yatmadan hazirladigim yenmiyo cöpe gidiyor ben de sinir oluyorum
diger zamanlarda da kahvalti turu gecistiriyodum onun yerine yogurt koydum bende iste
sabahlari domates salatalik yiyemiyorum bazan sandvic falan yapiyorum ama cok degil
haklisin elbette tok kalarak zayiflamak daha dogru olani
zaten tatli yedin mi kalori hemen doluyor alternatifin kalmiyor
cok tesekkur ederim uyardigin icin
uyarilarini dikkate almaya caliscam ama ben kendimi bilmez miyim
niye veremiyorum bunca senedir zaten ordan belli :26:di mi

dılekcım sana doktorumun önerısını yazayım bende ıse yarıyor belkı sendede ıse yarar oncelıkle tatlı krızın geldıgınde 1 muzu ez ve ıcıne bıraz tarcın ve kakao dok bırazda cevız kır ye ama yanında sutlu kahve ıç yada tek sut boylelıkle kan sekerın bırden oynamaz daha gec acıkırsın yada 1 elma veya armutu 2 ye kes uzerıne yıne tarcın fırına at onu sutle ye yada yarım kase sutlu tatlı ye bu 2 tahıl 1 sut anlamına gelıyor ve 2 dılım ekmek yerıne gecmıs oluyor ekmeyı azalt boyle yedıgınde yada 2 top dondurma 1 tahıl 1 sut sayılır yanı 1 dılım ekmek yemıs olursun bırde cok canım tatlı ısterse meyve yıyorum yanında sut ıle sut ve yogurdu mutlaka tatlı bısı yedıkten sonra yemem gerekıyor kı kan sekerım boylece cok oynamıyor hemen acıkmıyorum dr umun tavsıyelerı bende ıse yarıyor sende deneyebılırsın

Bu kacinci Bayram gunum gurbette
El e sevinc bana keder her bayram
Akli olan ugramasin gurbete
Es den ayri dost tan ayri her bayram

Hic sevmiyorum bayramlari Gurbette kimsesiz oldugunu daha bir hissettiriyor bana cunku
Annesi babasi yakinlari yaninda olanlar kiymetini bilin tadini cikarin birlikte olmanin
Bayram iste bizimkisi ne kadar bayramsa :26: huzun cöktu yine

senı cok ıyı anlıyorum gurbette degılım ama yıllardır aılemden ayrı yasadım en nefret ettıgım sey ıse allah gunah yazmasın ramazanlardı cunku heres aılesıyle sofrada ıftar sahur yaparken ben hep tek basıma yaptım hele su ramazanlarda cıkan reklamlardakı buyuk sofralar yokmu en nefret ettıgım kıskandıgım seylerdı sımdı aılemleyım neysekı ama sunu ogrendım yanlız olmamakta guzel bısı gurbette olsan bıle yanlız degısın onu dusun ve sevın en onemlısı ıse huzur cok kısı beraber olup huzursuz olacagına az ama huzurlu oratamda olmanda ıyı bence ıyı bayramlar

MERHABALARRRRR IYI BAYRAMLAR CITIR BAYANLAR
BAYRAMINIZI KUTLAR KILO ALMADAN ATLATABILMEMIZI DILERIM....ALLAH BAYRAMLARDA KIMSEYI YALNIZ BIRAKMASIN BAYRAM HERKESE BAYRAM OLSUN IYISALLAHHHHH.

ben bu 3 gun ıstedıgım kadar et yıyebılmek ıcın atkıns rejımı yapacagım yanı sadece et yıyecegım ıstedıgım kadar etten bıkana kadar ve hıç karbonhıdrat almayacagım bu sekılde 4 sene once 18 kılo vermıstım ama bunu sadece 3 gun -en fazla- yapacagım hem metebolızmam hızlansın hem ete doyayım dıye sonra sebze agırlıklı yerım kapuska heralde favorım 2 gunde onu yerım sonrada dr umun dedıgı gıbı normal beslenmeye gecerım kazasız atlatırım ıyısallah bu bayramı

Seninde bayramın kutlu olsun beyzış ablacım.
annene geçmiş olsun ablacım iyi yolculuklar

azmine hayranım bravoooo:nazar::nazar::nazar:

sporu yavaş yavaş arttır birden yapamazsın
birde o ağrılar spor yapmazsan artat ara vermden devam edersen geçer

hoşgeldin özlettin kendini

sürekli tatlı yemen doğru değil daha sağlıklı beslenmeye çalış
birde kilona göre1000 calori az bu şok diyettir kastan verirsin sonrada durur kilo vermen takılırsın sonrada bırakırsın niye 1000 cal

sizin evin yanına açılmıştı burger dimi o zaten kilo verememe ndenin bence bir menü senin tüm gün yediğin kadar kalorili
:Yemedim ama bu hafta diet esnasında:(
topiğimin güzel bayanları
herkesin bayramı mübarek olsun Allah sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu nice bayramlara eriştirsin inşallah
:54::54::54:
Seninde bayramın mubarek olsun asuman.
topiğimin güzel bayanları:3: hepinizin bayramı mubarek olsun birlikte nice bayramlar görmemiz dilegiyle hepinizi kocaman öpüyorum:16:
Seninde canımm bayramın mubarek olsun.
canikom öncelikle senin akabinde herkesin bayramı mübarek olsun :) öpüyorum...
İyi bayramlar.

bugün menüm
sabah 2dilim ekmek
2 kk peynir
1 kase az yağlı menemen
domates

ara yok
öğlen 1 yk barbunya
1.5 yk bezelyeli tavuk
2 yk pilav
3 yaprak sarma
1/2 kase yoğurt

ara 1 dilim baklava
1/4 dilim güllaç
ara 2 meyve 1 küp şeker ile tatlı

akşam 1/3 poğoça
2 grisini
1 /2 kase yoğurt

yazınca çok gibi geldi

herkeze iyi bayramlar ancak otura bildim pc başına kimsecikler yok herhalde yorgunluktan sızdınız bende yorgunluktan ölüyorum gidip yatayım

Mübarek kurban bayramınızı kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.Allah sevdiklerinizle nice güzel bayramlar nasip eylesin cümlemize...

Ayrıca bizlere de bir dahaki bayrama kadar sağlıklı ve fit bir vücut eylesin,bu yolda yar ve yardımcımız olsun....

öpüyorum hepinizi kocamannnnn :))))

Ayşecim mesajını geç gördüm yarın arıycam seni çok teşekkürler,mesaj atma özürlüyüm ben ararım hem sesini duyarım :48:

Şöyle bir selam verip hal hatır sorayım dedim ama bayram dolayısıyla kimsecikler yok :1: hatta geçmiş bile birikmemiş.

Dün bizim olağan bayram faslımız sabahın 8inde KVye kahvaltıya gitmekle başladı herzamanki gibi.
Çok şükür dün çozutmadım ama kendimi zor tuttum desem yeridir.
Kahvaltı her zaman ettiğim kahvaltıdan farksızdı malum KV başka anneler gibi aman evlatlarıma kral sofrası donatayım diyen bir tip değil :1: ama tabi şu an işime geldi yoksa daha sabahtan zorlanırdım :60:
Hafif bir kahvaltıdan sonra oturup misafirleri bekledik ama KV bu kezde KP yüzünden mideme kramplar girmesine sebep oldu.
Geçen hafta eşim babasıyla kaldığında çok güzel kahvaltı etmişti ama dün baktık KV zoraki veriyor sanki devamlı hadi yutsana falan diyor en son adama daha yiyecekmisin diye sorunca adamda yok doydum dedi ama kuş kadar bişey yemişti o ana kadar. Eşim kızdı hatta niye soruyorsun ki hadi bir lokma benim hatırım için diye diye daha yedirebilirdin diye. Tabi Alzeimler olduğu için o an inat etti KPde tokum yemiycem diye.
Öğlene doğru kurban işini halledip geldik ve akrabalar doluşmaya başladı. İlk kez bu kadar kalabalık bir anda oldu ve koca odada oturacak yer kalmadı ama benim için bayram o şekilde daha hoş geçiyor.
Tabi KV yine durmak bilmedi daha gelenler oturmadan banu sen mutfakta tabakları hazırlasana falan gibi direktifler vermeye kalkıştı bende sonunda dayanamadım ve tamam tembihlemene gerek yok ben biliyorum ne yapacağımı üstelik dur bırak insanlar bir oturup soluklansın dedim :1: fit oldu tabi.
Akşama kadar birileri gitti diğerleri geldi ve ben yorgunluktan geberdim ama şükür sonunda totoşum yer gördü :60:
Kv ciğer kavurmuştu ama ben hayatta ağzıma sürmem :52:
Birde sırf bana gıcıklık olsun diye iyice burnumun dibine koydu ve ben şunu önümden alın midem bulanıyor diyince bende zaten sana gıcıklık olsun diye önüne koydum demezmi :53:
Ölürmüsün öldürürmüsün..... Tabi bende senin herzaman yaptığın şey o gıcıklık dedim :60: eşim tabi gözleri pörtletti o an bana ama olsun bayram münasebetiyle her türlü göz patlatmasına kapalıyım :60:

Eşimin Anannesine gittiğimizde açlıktan bayılacak gibiydim cünkü millete hizmet etmekten ben yemek yiyemedim. Daha merdivenleri cıkarken eşimin teyzesine açımmmmmm diye seslendim :1: sağ olsun hemen bişeyler hazırladıda kendime geldim :34:
Bugün bizim için bayram bitti sayılıyor cünkü gelen olmaz genelde ama tabi daha akşama bir iki kapı yapıcağız cünkü eşimin halasanın eşiyle görüşme imkanımız olmadı. Birde '' hallederiz Kadir''in oyalama taktiğidir bir sonraki güne bir iki kapı bırakmak :1: yoksa canımız sıkıldı bizi gezmeye götürsene deriz o da ona daha pahalıya patlar cünkü kızım mutlaka bir oyuncak mağazasına girip harçlıklarıyla bişey almak ister :60:

Cadı 20 tl toplarsa babasına verir al sen nasılsa bana ikinci yada üçüncü gün oyuncakcıya gidersek bişeyler alırsın diye sonra oradada gider en az 50 liralık bişey alır :60::60: eşim hemen der al sana 30 lira zarar :60: bende hemen derim eeee kimin kızı Hallederiz kadirin hallederiz kızı diye :60:

Anam yine başladım destan yazmaya :1:
Neyse inşallah sizlerinde bayramları huzur ve mutluluk içinde geçmiştir ve geçmeye de devam ediyordur :34:

Back
X