Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Keske o kadar kolay olsa Yaralarim o kadar cok birikmis ki Bu lanet hastalikta yaram surda da diyemiyosun hani kolun kirilsa bellidir yeri Bunda butun ruhun aci cekiyor ama surasi diyemiyorsun O gun umutsuz konusmalarimdan canima kiyarim diye almislar buraya beni Sanki kolaydi cana kiymasi kucuk kizim 9yasinda nasil agladi yavrum gotururlerken Neyse hele bir Pazartesi olsunda bakacaz artik

Kıyamam kuzuya:(

Ordaki sistemi bilmiyorum nasıl işliyor..yaptıkları çocukların iyiliği için ama çocukların önünde götürmeleri çok dramatik bir durum,fena bişey..:(

Buraya yaz noolur gelişmeleri..

selam kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben geldim .sizi çok özledim .gezdim kilo aldım geldim adıyaman adana ankara yapıp istanbula bugün geldim eşim çok yorulmuş şimdi uyudu bende size selam verim dedim

3meleğim var umut çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için...
ilbatum sağol canım evt bu hafta ancak aldıklarımı verebileceğim inşallah...

yenacım eşim çok istedi nazı havuza sokmayı ama ben hamamdan sonra tekrardan havuza sokmak istemedim hasta olmasın çocuk dedim yinede hasta oldu...edremitte adremis otel diye bir yer var oraya gittik hususi çocuğu hasta yapıp geldik hatta eim kalmak istedi ben istemedim...pekmezide deneyeceğim canım bende zencefilli bal verdim bugün....

sinope hayırlı olsun canım
banu,derin,ceco,yena sizlerede geçmiş olsun kızlar
beyzuş eline sağlık daha yazacaktım unuttum alıntı yapmamışım :17:

semiran:)) senin de bu konuda kuralların var bilirim ama gene de yorum yapman çok hoşuma gitti:)) baktım ki ben de biraz abartmışım.
seninle konuşmamız lazım bu arada, konuşmadıkça kendimi kötü hissedicem. msni silip yeniden yüklemem lazım virüs bulaştı.

hoşbulduk nihayet biri beni fark etti:) kimse bişey demiyor bir daha girmesem mi derken mesajını gördüm :)
herhalde dedim yenileri aralarına almıyorlar :D
yok canım haftasonu pek giren olmuyor ondan fark edilmedin :))
aramıza katılmak isteyip bir ceee deyip giden çok olduğu için kim nedir gerçekten devam eder mi bilemiyoruz böyle oluncada bazen tepkisizde kalabiliyoruz :)
aramıza katılmak isteyen herkese kapımız açık tabi......
Evet artık daha iyi.Düzenli ilaç alması gerekir aslında ama nedense red ediyor hap kullanmayı yada geçiiştiriyor..

hele bu sene 1.sınıfları okutuyor (sınıf öğretmeni ablam) çok fazla yoruluor ve stress yaşıyor..

hangi filmi izledin.?

Teşekkür ederim ilbatumcum...
canım benim ablana kolay gelsin ama stres yapmasın benden ona meslektaş tavsiyesi, ben 8.yılımı bitirdim ve 6 kez 1. sınıf okuttum :))) çok zor ama en zevkli sınıf bence hatta dönüt aldığın tek sınıf :) okudular mı okudular hepsi bu kadar.... okutana kadar canımız çııksada sonrası çok zevkli..... ben 2. sınıfa geçtim nihayet ama ücretsiz izne ayrıldım, eşim tayin düşünüyor eğer yaza gidersek kesin yeni diye yine 1. sınıfı verirler kesin :)
3meleğim var umut çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için...
ilbatum sağol canım evt bu hafta ancak aldıklarımı verebileceğim inşallah...

yenacım eşim çok istedi nazı havuza sokmayı ama ben hamamdan sonra tekrardan havuza sokmak istemedim hasta olmasın çocuk dedim yinede hasta oldu...edremitte adremis otel diye bir yer var oraya gittik hususi çocuğu hasta yapıp geldik hatta eim kalmak istedi ben istemedim...pekmezide deneyeceğim canım bende zencefilli bal verdim bugün....
bu bayram herkese yaradı hepimiz vermeliyiz :))))
prensese çok geçmiş olsun pekmezi mutlaka dene canım...
ilbatumcum keşke olsaydın sahiden:)

ahhh ahhh çok şey kaçırmışım canım ya :)

banucum kıyamam benim yaşadıklarımı yaşıyorsun büyük bir ihtimal tam panik atak değil ama benzeri birşeyler, benimde göğsümde ağrılar çarpıntılar ayak bilkelerimde ağrılar birde dizlerimden ayak bileklerime kadar karıncalanmamı desem titrememi bilemiyorum çok farklı birşey hepsi psikolojikmiş dün dra gittim yine korkudn ilacımı değiştirdi..ve dün hemen spor salonuna yazıldım, inşallah spor iyi gelecektir bana...

tebessüm daha iyiyim canım ama tam düzelemedim..annenle babanında durumuna üzüldüm her evde olan şeyler inş düzene girer

yenacım özletme kendini yaa sensiz olmaz buraları bizleri bırakma sakın , çok geçmiş olsun kıyamam sana...ablanada geçmiş olsun bende ilk hastalandığım gün kalp çarpıntısıyla acile gittiğimde vermişlerdi dil altını tansiyonum yüksek olduğu için ....allah bir daha yaşatmaz inşallah...hala korkuyorum

sinope gözünaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah....

birinci olanları tebrik ediyorum.. beyzus abla bravo bayram olmasına rağmen kilo vermişsin tebrik ederim seni
sağol canım spor sana iyi gelecek inanıyorum

çok geçmiş olsun nilüfercim canım dikkat et kendine özletme olur mu lütfen sizleri seviyorum:54::54::54::54:

:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16: tebrikler kızlarrrr

banucum dikkat et bir tanıdğımda fazla içmiş nasılsa zehirli guatra çevirmiş kadın yollarda baygınlık geçirmiş dr bakmış ilacın dozu fazla alınınca olıyormuş ben de içiyorum çok dikkat ediyorumm:26::26::26:
BANUCUM sanada geçmiş olsun canım
TEBESSÜM canım ailevi sorunlar her zaman insanları alt üst eder bilirim aşırı kıskanç bir babam sessiz sakin bir annem vardı babam yok Allah rahmet eylesin nasıl üzerdi annemi de bizde etkilenirdik abimle çok ağlardım Allahım dirlik düzenlik versin üzme cnm kendini herşey tatlıya bağlanır diye dua edelim
sağol canım
Kızlar bu arada ancak okudum aklımda kalanlara cevap vericem sonra cupp yatağa uçcam :1:

Ceco,yena,banu çok geçmiş olsun sizlere dikkat edin kendinize kızlar,Derincim Nazada geçmiş olsun umarım hemen atlatır.Bayramda herkes hastaydı salgın mıydı yoksa tam mevsimi hastalığın ondan mı bilmem bizim ailede de sırayla gezdi şükür atlattık hepimiz,Allah bütün hastalara şifa versin acilen.

Tebessüm umarım hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olur durum,ama tabi gönül hiç bir zaman bir evliliğin bitmemesini diliyor ama bazen hayırlısı böyle de olabiliyor sanırım.Tez zamanda baban da yaptığı yanlışı anlarda annene eskisinden çok daha büyük bir aşk ve sevgi ile bağlanır inşallah.Boşanma davasını çekmesini sağlasanız bir süre ayrı kalsalar da kendini dinlese üstüne gitmeseniz belki her şey çok daha çabuk hallolur.Yorum yapmak belki bana düşmez ama zaman zaman kendi evlilik hayatımdan da bildiğim için söylüyorum bunları,tekrar geçmiş olsun canım.

Beyzuş,valla kiilo listesinde seni derecede görünce o kadar sevindim ki anlatamam,sonra tablona baktım 14 küsür kilo en son ikimiz aynı oranda kilo vermiştik diye hatırlıyorum sen maşallah bir kaç haftadır istikrarlı gidiyorsun bu azmin hiç ama hiç değişmesin inşallah,seni canı gönülden kutluyorum.Senin bu azmin bana da örnek oldu maşallah canım benim :nazar: :nazar: :nazar:

Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz,Dilek78 sana ayrıca hoşgeldin ve büyük geçmiş olsun canım,Allah yardımcın olsun her konuda hayırlara çıkmanı nasip etsin :48:
zaten bir aydır ayrılar babam köyde annem ben derse gidince kızıma bakıyor deniyecez bakalım vazgeçirmeye

Ya sanırım ben erkek olcakmışım diyorum eşimle film zevklerimiz çok benzer ayrıca bir çok kadının sevdiği tarz filmleri değilde aksiyon,gerilim,korku filmlerini çok severim.Hafta sonu en büyük keyfimiz (özellikle kışın) film izlemektir sırf bunun için onca ev borcuna rağmen koca dev ekran tv aldık,tek lüxümüz olsun varsın o da dimi ama :1:
bende en çok aksiyor gerilim bizde sürekli izlerdik kız olunca pek mümkün olmuyor

Sen bayağı ekşın seviyosun.:)

Birde kitabını okuduğum bir konunun filmini izlemek beni hiiç tatmin etmiyor çok yavan kalıyor sendede öylemi.?
Kİtap dediğin gibi çok farklı ama perdede aynı tadı almayınca hayal kırıklığı oluyor insanda..
Ben en büyük hayal kırıklığını Jean-Christophe Grangé'nın-kurtlar imparatorluğu filminde yaşamıştım nasıl basitti.
İzlerken ama buda olucaktı hayır öyle değildi diye diye bir hal olmuştum..:))
bende önce kitabı okuyunca filimde hayal kırıklığına uğruyorum birtek yüzüklerin efendisinde çok fazla olmadı hayal kırıklığı

herkese günaydın hafta sonumuz güzel geçsin inşallah ben bugün kardeşime gideceğim ailecek toplanacağız
gece epey muhabbet dönmüş didemim özledim yaaa
beyzuş ablam ve mutlu ellerinize sağlık
dereceye girenler ablacım tebessüm ve nevzamansız tebrikler hepinize
mutlu gece rüyamda seni gördüm sürekli telefonla ramaya uğraştım Allah hayır getirsin
yenacım izinli de olsan bizi ihmal etme ablana geçmiş olsun biz de annemden dolayı çok yaşadık dil altı olaylarını 22 ye hatta 24 çıkıyordu tansiyonu
banu ve ceco geçmiş olsun
tebessüm sana da Allah kolaylık versin zor bir durum
ben de bugün olmasa da yarından itibaren diyet konusunda toparlanmak istiyorum inşallah yılbaşında 75 olmaya razıyım
inşallah unuttuğum kimse olmamıştır kusuruma bakmayın
leah neden uğramadı bilen varmı
sağol canım

yarışmaya bende girebilir miyim?
az önce yanlış yazmışım kilomu ama düzenle seçeneğini bulamadığımdan düzenleyemedim :D:D
yaşım 22 kilom 96 boyum 175
aranıza yeni katıldım sayılır :) beni de aranıza alır mısınız? :72:

hoşgeldin

semiran:)) senin de bu konuda kuralların var bilirim ama gene de yorum yapman çok hoşuma gitti:)) baktım ki ben de biraz abartmışım.
seninle konuşmamız lazım bu arada, konuşmadıkça kendimi kötü hissedicem. msni silip yeniden yüklemem lazım virüs bulaştı.

yok yahu neden yorum yapmayım kurallar insanın içinde değişebilir şeyler benceee:34::34::34::34::34: konuşalım açmıyorsun msn yi kendini kötü hissedecek ne oldu ki bişi olmadı sen iyi ol yeter seni seviyorum bacım kardeşim arkadaşım en önemlisi de ortimm benimm seni seviyorummm çaldır sen ben seni ararım arayamıyorum rahatsız olursun diye müsait zamanını bilmediğim için ne zaman istersen konuşuruz tel de msn de fark yapmaz şekercimmm:54::54::54::54:

Kıyamam kuzuya:(

Ordaki sistemi bilmiyorum nasıl işliyor..yaptıkları çocukların iyiliği için ama çocukların önünde götürmeleri çok dramatik bir durum,fena bişey..:(

Buraya yaz noolur gelişmeleri..

Ilgilendigin icin sagol bazan kendi kendime yaziyomusum gibi geliyo yeni gelenlerin alinganligi gibi valla beni araniza alir misiniz yok paylastikca taniniyorsun tlf dan herkese yazamiyorum ama takipteyim burda vakit bol nasilsa vakti geciremiyorum Pazartesi uzuyor gozumde bugunku yediklerim sabah bir dilim ekmek biraz recel kahve oglen uc bes catal makarna soslu kucuk salata tabagi dort de kahve ve kek verdiler aksam bir bardak kakaolu sut bir dilim ekmek bir dilim peynir uc dilim domates hepicigi bu kadar cok yememeye dikkat ediyorum bi de vakti gecirebilsem Allah dusmanima vermesin derdin boylesini Kapali kogus olunca delisi zirdelisi saldirani bagirani hep burda Korkumdan bi ara odadan cikamadim hemsireye yalvariyorum artik ben inancli insanim kendime bir sey yapacak olsam coktan yapardim birakin diye ama taktilar bi Pazartesi ye el mecbur bekliyorum bugun yarim saat bahceye cikardilar gozetici esliginde hepsi o boyle iste timarhaneden anilar

Yapar canım,yapmazmı....

Bence senin tiroid dengen bozuldu;TSH yüksekliği yapıyor bu çarpıntıyı ama sen yine de kardioloğa git.Muhakkak TSH ını ölçtür....

İyi geceler hanımlar....Hepinizi öpüyorum...
Gittim beyzuş abla elektro çekti bişey yok kalpte dedi pazartesi bir dr daha gidicem yoksa rahatlıyamıcam ben.
ayy şimdi haberlerde duyduk İstanbul da deniz otobüsünü kaçırmışlar...:53:
Şükür bişey olmadan bitti.
banucum kıyamam benim yaşadıklarımı yaşıyorsun büyük bir ihtimal tam panik atak değil ama benzeri birşeyler, benimde göğsümde ağrılar çarpıntılar ayak bilkelerimde ağrılar birde dizlerimden ayak bileklerime kadar karıncalanmamı desem titrememi bilemiyorum çok farklı birşey hepsi psikolojikmiş dün dra gittim yine korkudn ilacımı değiştirdi..ve dün hemen spor salonuna yazıldım, inşallah spor iyi gelecektir bana...

tebessüm daha iyiyim canım ama tam düzelemedim..annenle babanında durumuna üzüldüm her evde olan şeyler inş düzene girer

yenacım özletme kendini yaa sensiz olmaz buraları bizleri bırakma sakın , çok geçmiş olsun kıyamam sana...ablanada geçmiş olsun bende ilk hastalandığım gün kalp çarpıntısıyla acile gittiğimde vermişlerdi dil altını tansiyonum yüksek olduğu için ....allah bir daha yaşatmaz inşallah...hala korkuyorum

birinci olanları tebrik ediyorum.. beyzus abla bravo bayram olmasına rağmen kilo vermişsin tebrik ederim seni
Ya dreincim çok fena oldum bugün şükür biraz daha iyiyim.
Banucuğum adaşım çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin :71:
Yenacığım ablanada çok geçmiş olsun Rabbim bir daha sizlere bu tür sıkıntılar yaşatmasın sağlıklı uzun ömürler versin inşallah .... Amin

Sizlere doyum olmaz ama ben kasgevşeticileri yuttunca iyice mayışmaya başladım bide tabiki iki gece üst üste ağrılardan uyuyamayınca biraz rahatlar gibi olunca uyku bastırdı.

Hepinize iyi geceler
Allaha emanet olun
Yarın inşallah görüşmek üzere
Hepinizi ayrı ayrı kocaman şap diye öptüm :54::54::54: :1: :1: :1:
( Bu ara küçük civcivim şap sesini duymadan öpmüş saymıyor kendini :60: ondan bana bulaştı herhalde )
Çok sağol canım.
çok geçmiş olsun nilüfercim canım dikkat et kendine özletme olur mu lütfen sizleri seviyorum:54::54::54::54:

:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16: tebrikler kızlarrrr

banucum dikkat et bir tanıdğımda fazla içmiş nasılsa zehirli guatra çevirmiş kadın yollarda baygınlık geçirmiş dr bakmış ilacın dozu fazla alınınca olıyormuş ben de içiyorum çok dikkat ediyorumm:26::26::26:
BANUCUM sanada geçmiş olsun canım
TEBESSÜM canım ailevi sorunlar her zaman insanları alt üst eder bilirim aşırı kıskanç bir babam sessiz sakin bir annem vardı babam yok Allah rahmet eylesin nasıl üzerdi annemi de bizde etkilenirdik abimle çok ağlardım Allahım dirlik düzenlik versin üzme cnm kendini herşey tatlıya bağlanır diye dua edelim
Valla ben nasıl yaptım ki o kadar dikatliyimdir korkarım ilaçtan.
valla çok dogru soyluyorsun benimde çevremde var bikaç kisi kilo alinca soylerlerdi aaa sen kilo almissin ama verdim bisey demiyorlar
aman çokta umrumdu çatlasin da patlasinlar dimi biz devam edelim insallah yaza biticek kilo problemimiz sonrada korumaya geçeriz topikçe

Amiiiiinnnnnnn ne guzel dua

:nazar::nazar::46::46::46::46::46:

hos geldiniz aramiza insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz saglikli bi sekilde

geçmis olsun naz a acil sifalar dilerim

:nazar::nazar:tebrik ederim ALLAH tamamina erdirsin saglicakla kucagina almayi nasip etsin

:nazar::nazar::nazar:sporculari tebrik ederim seninde ellerine saglik mutlu
ama ben dun yazmistim kilomu ve sporumu çunku sabah giremeyebilirim diye sporum 310dk idi kilom ise ayni neyse canim gozunden kaçmis sorun degil

tebrik ederim kizlar BEYZUS abla ellerine saglik

geçmis olsun banu ALLAH yardimcin olsun canim insallah atlatirsin

çok geçmis olsun ABLANA acil sifalar dilerim

iyi aksamlar ablacim (gerçi ben cvp yazana kadar gece oldu ama) sanada ALLAH kolaylik versin

Herkese iyi geceler yatiyim bende bari yarin gorusuruz insallah
Sağol canım teşekkürler.
ellerıne saglık canım senınde beyzusunda allahım bır gunde kılo verenlerde bırıncı olmayı nasıp etsın bana bu kadar spor bende ters etkı yapıyor galıba:1:

gecmıs olsun canım bende ne zaman tereyagı yesem cok carpıntım oluyor belkı senınde yemek alerjın vardır baktırdın mı hıç

ablana cok gecmıs olsun canım

cok uzuldum canım ya o yastakı ınsanlarada bısı denmıyor kı

ıyı yapmıssın bol bol alısverıs yap stres at ben stresımı oyle atıyorum tabı ay sonunda gelen banka ekstrelerı banı strese sokana kadar:1:

ben denedım canım benım ıstahımı degıl ay tası ayın kendısı gelse kesemez:1:bende ıse yaramadı belkı sende yarar

benıde yaz lısteye canım ya acayıp azme ıhtıyacım var belkı bu sekılde verebılırım hanı gecen 10 kılo verme yarısımız vardıya 12 kılo vererek kapattım o sayfayı belkı yıne oyle bı hedef ve tarıh belırlersek ıse yarar sen belırle tarıhı hedefımız yıne 10 kılo vermek olsun
Yok yasafatcım baktırmadım ama ilaç çok gelmş bana.
LEslie abla yapabilsek çok iyi..bayağı sıkılaştırıyor..ÖZellikle göbeğe ve yanlara çok iyi geliyor..İlk leslie yi keşfettiğimde düzenli yapıyordum.
Ama şimdi sesini duymak dahi istemiyorum çan çan hiiç susmuyor daşş gibi hatun olmasıda ayrı tabii o yaşta hemde, gıcık şeyyy..:27::37:

Elma nasıl acıktıryor ve midemi ekşitiyor anlatamam..
Kış aylarında meyve çok kısıtlı mandalia ve portakal eh işte..
Sorma yena bende aynı durumdayımm.
Derincim, canımsın..Naz hastalanmış demek..Bu havada hamama niye götürüyosunuz prensesi üşüttü tabii çocuk..
geçmiş olsun canım bol bol sıvı içsin inan öksürüğe çok faydası oluyor birde zeytinyağı+pekmez bir kaşık kadar bizde çok işe yaradı..

Bu arada bir arkadaşım hamamı öve öve bitiremiyor bir gün gidelim diyor ama bende oğlanla nasıl olacak bilmiyorum..Sonra bana demesinler hanım hanım babasını da getirseydin diye ordaki hatunlar..:60:
Çok rahatlatıyormuş,gözenekleri açıyormuş vs.Bendeki gözenekler açıl açıl bitmez heralde.:60:
Allah iyiliğini versin güldürdün beni::)))
Bizde film izlemeyi çok severiz..Bu aralar mecburen animasyon izlemek zorunda olsakta.:)
yinede zevkli geçiyor en son şirinleri izledik çok güzeldi..:)
Bende izledim bayıldım valla.
efsunlu teşekkür ederim hoşgörülü yorumun için.
ben sanırım yazacak birşey bulamadığımdan gelip yazmıyorum. mütemadiyen sadece kilo probleminden bahsetmekten de sıkılmıştım. farklı olaylardan bahsetmek istedim bir dönem ama yazmaya gelince vazgeçiyordum kime ne, boşuna kalabalık etmek gibi...
şimdi yanlış anlaşılmasın bu topik bunun için var biliyorum, kaldı ki okumaktan çok da zevk duyuyorum sadece kendim yazarken sıkıntı çekiyorum.
Hepimiz dertleşiyoruz gel yektacım.
Darısı senin,banunun ve tüm isteyenlerin başına inşallah...
Aminn..

alıntı ile cevapla nın yanında + lı bişey var oraya tıklayınca çoklu alıntı yapabilirsin canım..
Aminnnnnn canım beni düşündüğün içinde sana muckkk.
Hee bu arada amin canımmmmmmm,en başta banucuma o çok istiyor kıyamam yaaaaa....

Tamam dediğin gibi deniycem artık sağol tatlım.
Canım istiyorum gerçelkten ama Allahım hayırlısını versin sanada banada.
Füsun canım :))) ben de iki meslek var ama ben de iş yok pinekliyorum evde.En son iş yerimde beni hayata küstürdüler resmen 2 yıl olcak hala canım tekstile dönmek istemiyor,tiyatroda malesef para kazandırmıyor ve ayrıca sosyal haklar yok :((( sigortamı doldurmam lazım o yüzden tiyatro değil tekstil/satınalma yapmam gerekli.İnşallah hayırlı bir iş bulurum,geçen yılaramazken nerelerden teklifler geldi colins,rodi vs şimdi arayınca hepsi yalan olur :1:
Ayşede bugün tiyatro kursuna başladı ablası bakalım ne olucak.
herkese günaydın hafta sonumuz güzel geçsin inşallah ben bugün kardeşime gideceğim ailecek toplanacağız
gece epey muhabbet dönmüş didemim özledim yaaa
beyzuş ablam ve mutlu ellerinize sağlık
dereceye girenler ablacım tebessüm ve nevzamansız tebrikler hepinize
mutlu gece rüyamda seni gördüm sürekli telefonla ramaya uğraştım Allah hayır getirsin
yenacım izinli de olsan bizi ihmal etme ablana geçmiş olsun biz de annemden dolayı çok yaşadık dil altı olaylarını 22 ye hatta 24 çıkıyordu tansiyonu
banu ve ceco geçmiş olsun
tebessüm sana da Allah kolaylık versin zor bir durum
ben de bugün olmasa da yarından itibaren diyet konusunda toparlanmak istiyorum inşallah yılbaşında 75 olmaya razıyım
inşallah unuttuğum kimse olmamıştır kusuruma bakmayın
leah neden uğramadı bilen varmı
Sağol asumancım.
:17: ABLACIM ELLERİNE SAĞLIK ÖNCELİKLE 100 G VERİP DERECEYE GİREREK TARİHE GEÇİCEM SANIRIM. KEŞKE AYNI YAZSAYDIM KENDİMİ FIRSATCI GİBİN HİSSETİN:9::9:

YENACIM SORMA GİTSİN GÜLEYİMMİ AĞLANACAK HALİME BİLEMEDİM.:26:

BANUCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.KENDİNİ ÇOK FAZLA DİNLEME.

DALGA GEÇMEYİN YAA KÜSERİM BAK ŞİMDİ:14::14:

GÜNAYDIN ASUMAN ABLACIM SENDE BU AZİM VARKEN 75 ALTINI GÖRÜRSÜN:nazar::nazar::nazar: BU SOĞUKTA YÜRÜMEK KOLAY İŞ DEĞİL. LESLİE YAPSAYDIM ODA İYİYDİ.DÜN AKŞAM YAPICAKTIM MİSAFİR HABERİ GELİNCE BİRİKTİRMİŞ OLDUĞUM ÜTÜLERİMİ YAPTIM EVİ DÜZENLEDİM FİLAN.. BU AKŞAMDA MİSAFİRİM GELİCEK HEP ENGELLER... KENDİME FIRSAT YARATMALIYIM AMA NASIL SPORSUZ GRAM VEREMİYORUM..ÇOK ÜZÜLÜYORUM YENİ YILA 80 Lİ KİLOLARLA GİRMEYİ ÖYLE ÇOK İSTİYORUMKİ...EŞİME SÜRPRİZ YAPICAKTIM...
Doğru diyosun ama elimde değil.
Çok güzel br haber. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı tüm isteyenlere :)

Tebrik ederim arkadaşlar. Hele bu hafta dereceye girenlere özel tebrik lazım. Bayram seyran demeden sporuna devam edip dereceye girenleri de tebrik ederim. Mutlu, Beyzuş teşekkür ederiz :)))
Bu arada benim kilomda bir sıfır hatası olmuş. Ah o sıfır yok mu :(( Ben +100 değil, +1.000 olarak bildirim yaptım bu hafta :)

Banu, Ceco, Derin, Yena çok geçmiş olsun.. Yenacım ablan artık iyidir umarım. Gece geç vakit muhabbet olduğunu bilseydim 2.00'ye kadar netten film izleyeceğime buraya takılırdım :)))
Sağol umutcum.
canımmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam, rabbim tamamına erdirsin, kolay ve güzel bir hamilelik geçir inşallah, kendinede yeğenimede çoooook dikkat et........

çok sağolun arkadaslar , dualarınız için teşekkürler amin inşallahh... banucum sana da gecmiş olsun...
Sağol canım.
dün gece ne muhabbetler dönmüş burada bilseydim gelirdim valla :)

cecooooo canım ya seni nasıl özlemişim çok geçmiş olsun.....

derin, banu, yena canlarım sizlerede çok geçmiş olsun.... derincim bu hafta dikkat edersin gider o gelenler merak etme sen....
Sağol ilbatum.
Evet artık daha iyi.Düzenli ilaç alması gerekir aslında ama nedense red ediyor hap kullanmayı yada geçiiştiriyor..

hele bu sene 1.sınıfları okutuyor (sınıf öğretmeni ablam) çok fazla yoruluor ve stress yaşıyor..

hangi filmi izledin.?
Aman alsın sakın bırakmasın çok önemli.

iyi geceler arkadaşlar bayramı artılarla bitirmek yetmedi sanki kime inat ediyosam okadar uğraş 3kg verene kadar alnının derisi çatlasın verdiklerini yıldırım hızıyla geri al bütün motivasyonum düştü hiç yazmak gelmiyor içimden:43:

Arkadaşlar tebrik edin beni :9: :9: ve daha önemlisi lütfen dua edin benim için
Hamileyim arkadaşlar bugün öğrendim hem mutlu hem endişeliyim ..
hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
evlilik tarihimiz 08.08.08 , hamile oldugumu öğrendiğim gün 11.11.11 hadi hayırlısı bakalım :9:

cok sevındım cnm hayırlı ugurlu olur ınsallahh hayırlı evlat olsun saglıcakla gelsınn

tebessum cum sıkma canını cnm tam olayı anlamadım ama annenle babanla ılıglı bır sorun var demekkıı allah yarımcın oolsun

beni sorarsanız :25::25:
toparlanma surecindeyimm :4::4: inş. :24::24:

iyi geceler arkadaşlar bayramı artılarla bitirmek yetmedi sanki kime inat ediyosam okadar uğraş 3kg verene kadar alnının derisi çatlasın verdiklerini yıldırım hızıyla geri al bütün motivasyonum düştü hiç yazmak gelmiyor içimden:43:

evet cnm o kadar zor bak benımde motıvem dustu benımde morelım bozuk ama toplancamm zaten boyle rahatlamaya ıhtıyacım vardı dermısımm :27::27::27: sende toplan cnm guzel seyler dusunn salma kendını buraylada ıletısımını koparma :34::34:

evet cnm o kadar zor bak benımde motıvem dustu benımde morelım bozuk ama toplancamm zaten boyle rahatlamaya ıhtıyacım vardı dermısımm :27::27::27: sende toplan cnm guzel seyler dusunn salma kendını buraylada ıletısımını koparma :34::34:

gulma bende de durum vahim 2 gündür bayramdan da daha kötü yiyorum ya kuruyemiş felan affetmiyorum malesef ama yeter artık yarından tezi yok toparlanıp az yiyip spora yükleneceğim inşallah gerçi bu perşembe gün var bende temzilik felan işleirm var ama yine de spora hız vermeliyim leslie teyzeyle iletişimi artırmalıyım

japonlarım elim kadar gulmacım yanından geçirmiyolar nerdeyse akvaryumum ben neysemm balıklarım da aynı işte
bide sultan papağan var ona da çekirdek yetiştiremiyorum:1:

al bendende o kadar gerçi kilo almadım 400 gramdan başka ama kime inatsa yemek istiyorum ,zor tutuyorum kendimi, pzt en baştan başlıyorum toparlanmam gerek, yarın mangala davetliyiz ne yapayım ekmeksiz yerim artık :)
gulma bende de durum vahim 2 gündür bayramdan da daha kötü yiyorum ya kuruyemiş felan affetmiyorum malesef ama yeter artık yarından tezi yok toparlanıp az yiyip spora yükleneceğim inşallah gerçi bu perşembe gün var bende temzilik felan işleirm var ama yine de spora hız vermeliyim leslie teyzeyle iletişimi artırmalıyım

çereze bende dayanamıyorum bu ara ki pek sevmezdim kışın herşey daha mı lezzetli ayol :)))) bende spor yapmalıyım ama nasıl:26:

Back
X