Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asum,
zaten belli bir yaştan sonra.örneğin 40 ından sonra 40-42 beden en ideali bence ..Çünkü yüz zaten çökmeye başlıyor yavaş yavaş..Tamamen zayıflıkta iyice soluk gösteriyor..Balık eti durumu işi kurtarır gibime geliyor..

aynen öyle canım işi kurtarır bence de
zaten benim büyük kız 62 kilo felan küçük 50
büyüğüm diyo ki anne sen 60 olursan benim de zayıflamam lazım
kızı da zora sokmayım 72 73 e dünden razıyım ama yine de 69 u istiyorum ne yalan diyim

kızı da zora sokmayım 72 73 e dünden razıyım ama yine de 69 u istiyorum ne yalan diyim

ahahaha doğru söylemiş kızın..

Bende bazen kızıma diyorum zayıfladığımda artık birlikte giyiniriz..hayır anne o kadarda zayıflama diyor..:)

Anne dediğin biraz anne gibi olsun değilmi.??

ahahaha doğru söylemiş kızın..

Bende bazen kızıma diyorum zayıfladığımda artık birlikte giyiniriz..hayır anne o kadarda zayıflama diyor..:)

Anne dediğin biraz anne gibi olsun değilmi.??

haklılar tabii azcık ağırlığımız olsun yani
birlikte giyinmek süper bişey son eklediğim resimde üzerimdeki bluz büyük kızımın azcık bozuldu giydiğime genişletmişi felan dedi ama ben yıkarım toplar dedim susturdum:1:

Ne güzel bir duygu.:nazar::nazar:

Kızların boyları kaç.?

Gulmacım bende bayılıyorum ona..Kızımın sayesinde tanıdım kendisini.:)
birde adele de benim gibi şişko ondan heralde derin duygular besliyorum kendisine..:1:

Nursena ne tuhaf değilmi..?

Ben geldiğimde sen,citol,seçil,cimcime,hüzün,kalemtıraş birde buse vardı, bayağı mücadele etmiştim aranıza girmek için.:)
aşkito vardı ama pek katılmıyordu geyik muhabbetinize..:9:

evet yenacım cok hoş gercektenn bende ılk defa dınledımm hep yabancı müzıklerle alakam yok belkıde dedıgın gıbı aynı duyguyu paylasıyoruzdur cnmm

Günaydın Kızlaaaarr

Dün akşam elbisemi denerken 1-2 resim çekildim sizinle öncesi sonrası olarak paylaşmak istedim :16: yorumlarınızı bekliyorum muhakkakk :34: :46:

Resme tıklarsanız büyür ;) Bu arada korse falan giymiyorum bilginize =))

$BENBENEBENE.webp

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaar bu sabah çok mutsuz uyandım ama tartılınca her şey güzelleşti.dünden tam 1 kg eksik çıktım, e dün o kdr çok su içtim ki normaldir herhalde :D yani 91.4'ken 90.4 çıktımm :8: keşke her gün böyle 1 kg versem de 30 günde her şey tamam olsa :1: kahvaltımı dünki gibi 2 dilim tam buğday ekmeği peynir yumurta vs.yle yaptım, şimdi dersaneye gidiyorum 7ye kadar ordayım arada ne yerim bilmiyorum artık bakalım meyve falan. görüşürüüüz :3:

Günaydın Kızlaaaarr

Dün akşam elbisemi denerken 1-2 resim çekildim sizinle öncesi sonrası olarak paylaşmak istedim :16: yorumlarınızı bekliyorum muhakkakk :34: :46:

Eki Görüntüle 313259
maşallah ne kadarda farklı azmine tebrikler. boyunda uzun sanırım çünü elbisede baya ince duruyorsun ( zaten öylesin:34:) ben kilo aldıktan sonra elbiseyi daha çok tercih eiyoum canım daha derli toplu duruyor.:1:

günaydın kızlaaaar bu sabah çok mutsuz uyandım ama tartılınca her şey güzelleşti.dünden tam 1 kg eksik çıktım, e dün o kdr çok su içtim ki normaldir herhalde :D yani 91.4'ken 90.4 çıktımm :8: keşke her gün böyle 1 kg versem de 30 günde her şey tamam olsa :1: kahvaltımı dünki gibi 2 dilim tam buğday ekmeği peynir yumurta vs.yle yaptım, şimdi dersaneye gidiyorum 7ye kadar ordayım arada ne yerim bilmiyorum artık bakalım meyve falan. görüşürüüüz :3:
hoşgeldin topiğimize. inşallah çabucak gider kilolar.

Son düzenleme:
Günaydın Kızlaaaarr

Eki Görüntüle 313259

Bahar süper görünüyosun canım.baya farketmiş ya maşallah :nazar: Ne kadar sürede verdin canım 25 kiloyu?
Bu arada elbisen de çok güzelmiş.Yılbaşında mı giyceksin?

Günaydın Kızlaaaarr

Eki Görüntüle 313259

Baharcığım fark olmazmı çok var hemde..:nazar::nazar:
Özellikle kolların ve bel,karın bölgen bayağı fark ediyor..
Sakın bırakma, zaten fistuksun. hiper ultra fistuk olacaksın..Birde baktınmıydı maviş maviş.:23:

Son düzenleme:
23-03-2009,

Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin ne yapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.D

Kilomda 90 ın bir hayli üzerinde..D

Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..

------------------------

+ 90 a yazdığım ilk mesajım..
Yazık bana ne çömezmişim..:1::1:
Gözlerim kan çanağına döndü resmen..delüyüm ben delü..
acemi yenacım benim ilk mesajım nasıl acmiceydi acaba

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum dün akşam tartıldım 94 kiloyum pazartesiden itibaren sıkı bir diyet ve yürüyüşe başlıyorum idealim 65 kiloya düşebilmek umarım sizlerle birlikte bende amacıma ulaşırım.Bu arada çalışan bayanlara bir sorun olucak öğle yemeklerini nasıl ayarlıyorlar sağlıklı beslenebilmek adına ben birtürlü ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim çok öptüm hepinizi.
hoşgeldin
haklı kız valla
büyük kızım 168 169
küçüğüm 172 73
maşşallah boylarıda uzunmuş
Günaydın Kızlaaaarr

Eki Görüntüle 313259

valla süper fark var maşşallah daha zayıf duruyorsun

selam arkadaşlar..
9 da kalktım bugün ne zamandır ilk defa..genelde 12 yi buluyodu ama mecburiyetten kalktım hastane için..oğlum gece 2-3 gibi uyuduğundan bide uykuya düşkünlüğümden 12lerde uyanıyorum gün bitiyo gibi geliyo bana ama arkende uyanamıyorumki artık..

doktora gittim regl olamıyorum diye...test yapıncada pozitifti 2.çizgi silik çıkmıştı 1 saat bekledikten sonra..neyse kan tahlili yaptırdım hamile değilmişim..kistim warmış farlutal hap verdi söktürücü..kilom fazla diye doğum kontrol hapı vermedi..sewdim bu doktoru.regl olunca gel dedi.kist kaybolacakmı diye bi bakalım dedi..

havada soğuktu bugün..hastaneden sonra markete uğradım alışverişe oğlumla..adamın biri diyoki bu soğukta nereye çıkarttın çocuğu ..dedim kime bırakıcam bırakcak kimsem yok..diyoki kaynananızı istemezsiniz yanınızda yanında gezdirirsiniz çocuğunuzu..noolduğumu şaşırdım bi anda..keyfimden sanki çıktım dışarı..

Günaydın Kızlaaaarr

Eki Görüntüle 313259

çok güzel...baya fark ediliyo kilo verdiğin canım...inşallah ideal kilolarımıza ineriz..

hayırlı gunler cnm sanada kolay gelsinnn afıyet olsun kahvaltında:16::16:
aman nefret ediyorum hayatımızın plansız olmasından carşı hayallerisua düştü
olay oldu adam göreve gitti bende malesef evde gene tıkandım kaldım asler eşllerinin çilesi
Nursena ne tuhaf değilmi..?

Ben geldiğimde sen,citol,seçil,cimcime,hüzün,kalemtıraş birde buse vardı, bayağı mücadele etmiştim aranıza girmek için.:)
aşkito vardı ama pek katılmıyordu geyik muhabbetinize..:9:
kız senin zorunamı gitti içerlemişsin sanki gibime geldi kıyamam tontişime:38::38::38::38::38:
aferin sana ben seni bu hafta daha azimli gördüm sanki :))))

bende sahanda tereyağlı yumurta :)
2kk peynir
5-6 yeşil zeytin
yeşillik
2 bardakta çay içtim
bakınız ekmek yok :)
Yattım canım 3 yudum peynir yedim yattım uyudum.

Acemi tonton::))))))

Günaydın enerjiksin maşallah.
nasılım meryemcim tahmin ettim ama :) çok severim ya

canım çok özür dilerim 27 nereden aklıma geldi bilmiyorum ki :) 72yi ters çevirdim sanırım :))))
bende 75te kalacağım gibi geliyor nedense hamile kaldığım kilo :(

canım ya rabbim ol dediyse oluyor işte ,hayırlısı olsun ne diyelim...

doğrudur canım benim demek ben yanlış hatırlıyorum :))) anam bu kadar gaza gerek yokmuş o zaman daha çok var :)

enerjim tavan bakalım :)))

haftasonu hep geç kalıyoruz malesef :)

hoşgeldin inşallah daim olursun ve verirsin kilolarını canım...
çooookkk valla azimliyimm ama inanamıyorumda hani sanki hızlımı veriyorum dün öyle söyledi bayanlar
aynı 1 de başladım 24 gün oldu
Günaydın Kızlaaaarr

[]

ayy kelebekim elbiseni görünce hani istemeye gelinince öle hanum hanımcuk giyilinir ya aksam dedi bizim kızı isteyip yılbaşına heptenmi ist götürüyolar sandım ölee topiğimizden kolay kız alınmazzz
korse bende giyemem daral gelir valla süpersinnn

selam arkadaşlar..
9 da kalktım bugün ne zamandır ilk defa..genelde 12 yi buluyodu ama mecburiyetten kalktım hastane için..oğlum gece 2-3 gibi uyuduğundan bide uykuya düşkünlüğümden 12lerde uyanıyorum gün bitiyo gibi geliyo bana ama arkende uyanamıyorumki artık..

doktora gittim regl olamıyorum diye...test yapıncada pozitifti 2.çizgi silik çıkmıştı 1 saat bekledikten sonra..neyse kan tahlili yaptırdım hamile değilmişim..kistim warmış farlutal hap verdi söktürücü..kilom fazla diye doğum kontrol hapı vermedi..sewdim bu doktoru.regl olunca gel dedi.kist kaybolacakmı diye bi bakalım dedi..

havada soğuktu bugün..hastaneden sonra markete uğradım alışverişe oğlumla..adamın biri diyoki bu soğukta nereye çıkarttın çocuğu ..dedim kime bırakıcam bırakcak kimsem yok..diyoki kaynananızı istemezsiniz yanınızda yanında gezdirirsiniz çocuğunuzu..noolduğumu şaşırdım bi anda..keyfimden sanki çıktım dışarı..

boşver sen bakma ne bilirler mecbu çocuk seninle olacak tabi

geçmiş olsun umaım ilaçlar iyi gelir

iyiki doğdun meryemmmmmmmmmm iyi ki doğdun meryemmmmmmmm :)))
sevdiklerinle nice mutlu, huzurlu ,sağlıkllı yıllara canım.
teşekkürler canım... Allah hepimize sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllar göstersin...

Canım arkadaşım,
Yeni yaşın sana sağlık mutluluk getirsin öncelikle...Sonra da sağlıklı bir evlat...
Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri,beklemediğin sürprizlerle getirsin Meryem'cim... :71: :70: :54:
ahh ebrumm saolasınn sabah sabah mutlu ettiniz beni..
ne güzel dilekler böyle,evet yeni yasımda hem zayıflamak hemde dogurmak istiyorum:52::52::52:
ikimizede sağlıklı bir hayırlı evlat..daha ne isteriz dimi?
meryy dogum gunun kutlu olsun cnmm nıce yıllara...:28::28:
teşekkürler gulma.. :16:
Günaydın Kızlaaaarr

Eki Görüntüle 313259
süpersin süpersin:46::46::46:
tombul kelebegim boyun kaç senin?valla kilonu hiç göstermiyorsun.. hem duyduguma göre maviş gözlerin varmış:23:

selam arkadaşlar..

ehh gözünaydın canım... bende merak etmiştim:1:
bu arada marketteki amca güldürdü beni gelininden derdi mi var nedir:52::52:

Kızlar, arkadaşımdan haber aldım, iyiymiş çok şükürrrr. Kızkardeşi ile konuştum, aşırı bulantı ve rahatsızlık yaşıyormuş, perdeleri çekili bir odada sabahtan akşama yatıyormuş zavallım, sadece kusmak için kalkıyormuş, ses aşırı rahatsız ettiği için telefonu akrabalara vermiş :(( Zor geçmesine üzüldüm tabii ama tehlikeli bir şey olmadığına sevindim. İlk iki gebelikte de 8 hafta böyle olmuştu. Çarşamba doktora gidecekmiş, iyi haber alırız inşallah.

Umuttt'çuğum kitabı bitirdinmi.?
Canım bitiremedim :))) İlk 75 sayfayı 2 günde okudum; sonra hatırlarsın belki "Şimdi elinize kağıt kalem alın" diye bir bölüm var. Bir sayfaya seni mutsuz eden 10 şey,i bir sayfaya hayal ettiğin/istediğn 10 şeyi yazmanı istiyor. "Dur bir düşünüp yazayım" diye bıraktım elimden, bırakış o bırakış :)))) Dün aldım ama gene elime, yazmaya üşendim aklımdan geçirip devam ediyorum okumaya :))

Sen nasıl oldun? Bulantılar geçmiştir bugün umarım :) İlk mesajın gülümsetti beni, ben destan gibi bir şeyler yazmıştım hatırlıyorum :)) Ben de aklıma bir şey düştü mü sabahtan akşama didik arar bulurum :))))
Günaydın Kızlaaaarr

Eki Görüntüle 313259
Çok yakışmış ve de çok iyi görünüyorsun. Gidişat süper :nazar:
selam arkadaşlar..doktora gittim regl olamıyorum diye...test yapıncada pozitifti 2.çizgi silik çıkmıştı 1 saat bekledikten sonra..neyse kan tahlili yaptırdım hamile değilmişim..kistim warmış farlutal hap verdi söktürücü..kilom fazla diye doğum kontrol hapı vermedi..sewdim bu doktoru.regl olunca gel dedi.kist kaybolacakmı diye bi bakalım dedi..
..
Canım, sevindim iyi bir doktor bulduğuna. Umarım sonraki kontrole kadar kaybolur kistin. Geçmiş olsun.

Back
X