Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar kızlar uzunca bir aradan sonra bugün topiği eskiden olduğu gibi yine ben açıyorum
çayı koydum ocağa
kahvaltıyı da hazırlıyorum şimdi
sona kalan alsın sıcak bir çavdar ekmeği (beyaz olmayan her türlü ekmek kabul) gelsin :)))

slm kızlar:16::16::16:

ben bugün karatay yaptım güzel güzel.yaaa çok güzel bişi yedikerlmim yazıp canınızı istetmiyeyim:1::1::1: ev işi fln yaptım halim yoktu ama 60 dk da spor yaptım etti 120 dk.derin kızına çok geçimş olsun inşallah atlatır biran önce.banu çift çizgiyi görsen hep birlikte bayram yapsak ne güzel olur(hayırlısıyla).asuuu nasılsın?ankara buz pistine dönmüş markete çıktım oğlumla eşim gelince kızları bırakıp bi kere ben düşüyordum bi kerede oğlum yaa çok zorlandık.ben evdeyken bebiişmi çok şımartıyorum galba akşam ablasını kıskanıyor ablada 3 yaşında nasıl da şirin bir görsenizzz:16::16::16:
maşallah canım ne güzel devam ediyorsun karataya ben sabah kardeşimdeydim ekmek yedim malesef yine de dikkat ettim ama ne derece artık bilmem
gün boyu başka ekmek yemedim ama meyve yedim bu meyve işi zorluyor beni sabahları 1 dilim de olsa ekmek ihtiyacı duyuyorum hergün olmasa da
buz konusu berbat gerçekten zaten 1 gün yağar ayaz buz kolay kolay bitmez kardeşim de sizin gibi epey yüksekte oturuyor korka korka gittim inan her yer kar buzdu bide erken saatte gittim tabii ama bizim burda nerdeyse kar yok tabii buz da
ablanız da çok tatlı maşallah ama meral de tatlı cadı az daha büyüyünce pabuç bırakmaz ablaya
yeşilçay gece uykumu kaçırıyor benim..Gündüz erken saatlerde içiyorum..Soğutup bir anda fondip yapıyorum..:))
Çok çirkin tadı değilmi.? Bayat balık gibi bir kokusu var..
yeşil çaya alıştım ben bir de çileklisi var güllüsü var çeşit bol ya onlardan da içiyorum ben hep demleme değil yani demlemeye ben de tarçın ekliyorum iyi oluyor
selamlarrrrr

bende aranıza katılmak istiyorum 92 kiloyumm ve vermek istiyorum en azından 70 lere inmek istiyorumm çok muu zorrrrr?:2:

merhaba hoşgeldin çok kolay değil ama olmayacak bişey de değil

herkese günaydın güzeller
ben yine artıdayım anlamadığım bir şekilde:(
börekten sadece bir parmak büyüklüğünde yedim zaten kahvaltıya gideceğim tehlike var yani

Günaydın herkese geçmişi okudum geldim nasılsınız bakalım hepinize güzel kaçamaksız bir gün diliyorum
selamlarrrrr

bende aranıza katılmak istiyorum 92 kiloyumm ve vermek istiyorum en azından 70 lere inmek istiyorumm çok muu zorrrrr?:2:
Hoşgeldin aşağı yukarı bende aynı kilodayım birlikte verelim kilolarımızı
Günaydınlar kızlar uzunca bir aradan sonra bugün topiği eskiden olduğu gibi yine ben açıyorum
çayı koydum ocağa
sona kalan alsın sıcak bir çavdar ekmeği (beyaz olmayan her türlü ekmek kabul) gelsin :)))
Günaydın sanada ayşe afiyet olsun sana
Günaydın diyet arkadaşlarım :52:
Günaydın herkese günaydın
herkese günaydın güzeller
ben yine artıdayım anlamadığım bir şekilde:(
börekten sadece bir parmak büyüklüğünde yedim zaten kahvaltıya gideceğim tehlike var yani

Günaydın asumancığım halledersin sen nasılsa o yüzden sıkma canını

arkadaşıma yürüyerek gitmeye karar verdin sanırım 45 dk sürer hep yokuş yukarı gideceğim dönüşte yürüyemem kızımla döneceğim ama belli de olmaz onu dolmuşa bindirip yürürüm belki

günaydın kızlar asumanım sen o yürüyüşle dengelersin:nazar:

kızlar dün gittim diyetisyene ve 2 hafta 2 kilo almışım harikayım yani
moralim çok bozuktu saolsun motive ett beni
listeyi değiştirdi 2 hafta sıkıcaz dedi
bide elma tarçınlı çay verdi tarçın hiç sevmem ama sesimi çıkarmadım
2 hafta 3 yada 4 kilo hedefimiz dedi
moral bozmak yok arada olacak ama 2 kilo da çok dedi
gerçekten bünyeye bak yaa
2 kilo vermek için o kadar ugraş almak o kadar basit ki ama
neyse bugün itibari ile başladık sıkı diyete

cecooo beni listeye 98,500 ile ekle cnm dünkü diyetisyende öyle çıktı :(

diyette turşunun yeri şudur canım vücut acayip su tutar bir anda kendini 2kg artıda görebilirsin bizzat ben yaşadım perşembe günleri yememeye dikkat et derim yoksa cumayı olumsuz etkiler
karabasana gelince erkekler yüz üstü kadınlarda sırt üstü yatarsa musallat olurlarmış istatistlikler bu doğrultuda ama bana bir kaç kere farklı şekillerde yatarkende oldu ama çok takılma yoksa daha sık olur unutmaya çalış

tavsiyelerini dikkate alıcam arkadaşımm...bu gece baya zorlandım uyurkenn..ama takmıcamm bu ilkti ından bu kadar korktum heralde....

Geçen okudum bir erkek üyeyi bulmuşlar deşifrede etmişler işbankasında çalışıyomuş topiklerin birinde okumuştum muhakkak bizimde aramızda olmuştur ama sanırım daha çok anlık açılan konulara dadanıyolar.

yaaaa inanmıyorumm ciddimisinn sennn....işlerimi yokmuşş delilerinn....bana eşim yazdıklarına dikkat erkek üyelerde olur oraya giren demiştide inanmamıştım dalga geçiyorsun benle dedimm...hele biz burda normalde..pkoluyum ben orda rahatsızlıklarımızdan konuşuyoruzz bundan sonra daha dikkatli olucamm....

Sabah kahvaltıda kadın;
"Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile..."...... dedi…
"Tabii, hatırlıyorum"
dedi adam… Çıktı, gitti.

Öğleye doğru kapı çalındı. Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı…
Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı gelen… Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti.
Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı…
Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna sarıldı…

"Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise.. Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı…"
Adam:
"………Hadi beeeeee." *htc*

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

:1::1::1::1: ayy komikk olmuşş bunu bende bi deniyeyimmmm....

hiçççç bozzmaa moralini dahada kamçı olsun bence buu....adet dönemin yakınsa ondanda yüksek çıkmışsındırr belkiii...bi dahaki haftaya 3 yada 4 kiloyu vermişş olursun inşşş....

Herkese iyi geceler hanımlar;nasılsınız....

Papa adına cevap veremem tabii;ne düşünerek bu konuşmayı yaptı bilemiyorum....

Lafın bana olan kısmına cevap vereyim WAW..Ben noeli değil yeni bir yıla girişimizi kutladım...Benim yeni yılı kutlamayanlara lafım yok.Yeni yıl kutlaması yaptığım için rahatsız değilim.Hıristiyan da değilim(olanlara saygım sonsuz;hak dindir)...
Ben Hz İsa'nın doğum gününü değil efendimiz Hz Muhammed Mustafa'nın doğum gününü kutlayanlardanım...Dinimizi doğru algılayan ve yetersizde bulsam şartlarını yerine getirmeye çalışan biriyim;lütfen bu konu da bana laf batırmaya çalışma.Elimde olmadan sert cevap verip seni kırmak istemem...Hele bu şekilde aba altından sopa gösterir gibi laf sokmaya çalışanlara hiç tahammülüm olmaz.....

yaww şimdi gördüm bunu kimseye laf soktuğum yokk bi kaç kişiye dokunmuşş...duyrulurr....ben bişi demedimm..kimsenin dinine dilinede laf etmedimm..tabiki hiristiyanlıkda hak din(Dİ) islamiyet gelince haklığı kalmıştırrr..ve benim yakın hiristiyan arkadaşlarım varki müslüman olmuşlarr öncesindede saygım vardı şuandaa onlarla birlikte 26 kasımdı sanırımm..beni mevlüte çağırdılarr yeni yıla giriyoruz diyee...alla alla dedim 26 kasımda..sonradan çaktımm davayı...papayıda onla konuştuk burdada paylaştımm sadece kimse üstüne alınmasın bende herkezin yeni yılını kutladımm...papada hepimizi kutlamışş dedimm havaya girmiş adamm çünkü onların neden 1 0cağı yıl başı yaptıkları ve neden kutladıkları belli..bizide onu kutluyozz sanıp heralde laf sokmuşş...ee normal olarakk papada benim ramazan bayramımı kutlasa bizim gibii bende gideer papa yı kutlarımmm...yani lafı sokmaya çalışan ben değilim :) lafı papa sokmuşş...sözün özüne dönersekk kimseye bişi dediğimm yokk...sonuçta niyett önemlidirrr:34::34::34:

hiçççç bozzmaa moralini dahada kamçı olsun bence buu....adet dönemin yakınsa ondanda yüksek çıkmışsındırr belkiii...bi dahaki haftaya 3 yada 4 kiloyu vermişş olursun inşşş....

adet dönemim değil cnm yedim ve aldım bu kadar basit bahaneler üretmiyorum o yüzden
aksine 17 ocakta kontrolüm var ve adet olmuş olucam o gün
randevuyu ayarlarken unuttum söylemeyi onu :)

günaydınnnnn kızlarrrrrrr...:16::16::16:

cuma akşamından beri keyfim tadım tuzum olmadığından buralara uğrayamadım...fırsat buldukça geçmişi ( 35) sayfa okumaya çalışayım....:))

cuma akşamından beri keyfim tadım tuzum olmadığından buralara uğrayamadım...fırsat buldukça geçmişi ( 35) sayfa okumaya çalışayım....:))

günaydın cnm hayırdır neden keyfin yok umarım mühim bişey değildir
seviyorum seniiiii kafana takma bişey
hayatta herşey boş
:16::16::16::16::16::16::16::16:

adet dönemim değil cnm yedim ve aldım bu kadar basit bahaneler üretmiyorum o yüzden
aksine 17 ocakta kontrolüm var ve adet olmuş olucam o gün
randevuyu ayarlarken unuttum söylemeyi onu :)

deme yee yiyipdemi aldınn...o kötü iştee kilo zor veriliyorr ama çookk kolayy alınıyorr dimi...bu 2 hafta önemli senin için ozaman listeyi tam uygulada şok et diyetisyenini...listeni bilmiyorumm ama bi kaç tüyo vereyimm...benim listem azz ekmek yerinede bademim varr....vee ana öğünlerde yarım elma 2 bardak suyumm varr onu içince zaten yemeye hal kalmıyorrr...bide metabolizmahızlandırıcı çay vardı ama zati onu vermiş galiba diyetisyenin sana...başarılar diliyorum sanaa.....bence ara randevuyuda 2 gün sonraya al...

valla yokluğunn belliydiii...tadının olmadığına üzüldümmm dilerimm önemli bişi değildir aşılması kolaydırr...allah yardımcın olsunn....35 sayfayı okumak ise ayrı bi dertt sana şimdiden kolay gelsinnn...

semirannnnn gelmiş hoş gelmiş görüşemiyoruz artık nasılsın cnm herşey yolundadır umarım

Son düzenleme:
güüünayyydıınnnnn saah kahvaltımı yaptım eşim görevden yeni geldi gelirken simit almış 1 simit peynir çayy tedim
tartı hala +500 de 85 bari olsam 15 tatilde kaynıma kız isticez sanırım benim elti adayıda malesef 60 kilo mnyonmuş ben yanında zebellah gibi kalıcam gçrmedim kendini ama anlatılanlar öyleee iç aıcı deil zaten kaynanam hep şişmanım diye laf sokar dururdu şmdi daha kuvvetli örnek sunacak eltin zayıf diye halilaten 91 kiloyken 44 beden etek olmuyodu şimd oluyo 5 kiloda 1 beden inceliyo sanırım insan yani 20 günde kaç kkilo verebilirimkii aceba4

yağmurgözlü bu sene nazaramı geldin ne oldu sana böyle çok üzgüngörüyorum seniiii

özlemcim benim bir arkadaşımda belinden rahatsızdı yürüyüş iyi geldi ona doktorda izin verdi iyi yapmışın dedi hatta ama diğer sporları bilemeyeceğim
tebessüm bende şu kas yağ ölçen tartılardan var ne kadar doğru bilmem ama benim de yüzde37 felan çıkıyor onda
kastan nasıl verilir ki kilo gerçi ben yağları bitireyim kaslara razıyım 69 u görsem yeter
yürüyüş çok iyi bel fıtığına ben yaşadığımiçin biliyorum.sabah uyandığımda kaskatı kesiliyordum yürüyüp açılıyordum.
2012 ilk şakasını yaptı sanırım bana adetim baya bir gecikti bende test yaptım çift çizgi çıktı sevindim ama sonra tekrar yaptım tek çıktı her zamanki gibi.
inşallah canım çift çizgiyi bizde görürüz.

slm kızlar:16::16::16:

ben bugün karatay yaptım güzel güzel.yaaa çok güzel bişi yedikerlmim yazıp canınızı istetmiyeyim:1::1::1: ev işi fln yaptım halim yoktu ama 60 dk da spor yaptım etti 120 dk.derin kızına çok geçimş olsun inşallah atlatır biran önce.banu çift çizgiyi görsen hep birlikte bayram yapsak ne güzel olur(hayırlısıyla).asuuu nasılsın?ankara buz pistine dönmüş markete çıktım oğlumla eşim gelince kızları bırakıp bi kere ben düşüyordum bi kerede oğlum yaa çok zorlandık.ben evdeyken bebiişmi çok şımartıyorum galba akşam ablasını kıskanıyor ablada 3 yaşında nasıl da şirin bir görsenizzz:16::16::16:
bende karatayı uygulamak ıstıyorumda o kadar eti nasıl yiyeceğim ekmek zaten çok yer tutmuyor hayatımda da meyveden nasıl vazgeçilir.seni takip ediyrum ece bakalım kilolar gidicekmi?

evet yapayım valla
ya gelsem keşke
bu arada eşimin gelişine az kaldı 18 inde geliyor nasılda geçti zaman

tarçın atıyorum içine çubuk daha iyi oluyor

sayılı gün işte rabbim tez zamanda kavuştursun sizi.

çayı koydum ocağa

günaydın canım üzme kendini lütfen yeterki devamı gelemsin zaten sen dikkat ettiğinde hemen veriyorsun.bak 2 ay sonra 90 altı olmalıyız artık yeteryaa o kadar yerimde sayıyorumkı güncellemediğim için çizelgem yok oldu.cuma tekrar yapıcam...regl oldum ağrı şişlik...hamd olsun bu günümüze.

nevincim nasıl oldunuz iyileştiniz mi canım
ablacım iyi olmaya çalışıyoruz ben ilaçlarımı bitirdim şimdi sogan suyu içiyorum idrar yolları için. onuda bitirince tekrar tahlil yaptırıcam. eşiminde perşembe günü mr sonuçlarını alıcaz şimdilik iğne vuruluyor.tahminimce bel fıtığı çıkıcak.ev eczaneye döndü bir ayda sevmem ilaçları.

asuman abla maşallah:nazar: yürüyüşü hiç bırakmıyorsun gramda olsa gidiyor benim düzenim hepten bozuldu ama karatay aklıma yatıyorda ben her gün et yiyemem sende biraz biraz yapıyorsun sanırım. ben işyerinde zaten hep cici mamalar gözümün önünde sabah o şekil yersem gec acıkırım ve belkı kaçamaklar olmaz ne yapsamki bilmemedim.:18::18:

Back
X