Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet asu taze sütle yapıyorum nefis oluyor ççok mutluyum..
Allah mümin abi ve 3 ineğine uzun ömürler versin.:)

Zeytinler çok güzel oluyor ben market zeytini nadir alıyorum..
Orda yokmu.?vardır orda bence..Şimdi satılıyor pazarda..

yok canım burda malesef araştırsak bulunur belki ama kimbilir oranın kaç katı fiyata aslında bizim semtte her pazar günü organik pazar oluyor ama çok pahalı yaa
kayınvalidem uşaklı izmirde büyümüş yazın da didimdeydi o getirdi biraz yeşil ve siyah zeytin hala onu yiyoruz biz de siyah zeytin çok güzel gerçekten burda yok öylesi
ben de limon kekik pulbiber sumak zeytinyağıyla sos yapıyorum ama her zaman değil
acıktım ben yaa sabah olsa da yesek
açım ama mutluyum sabah yediklerimden sonra hakettim aç kalmayı
Allah mümin abi ve ineklerini korusun canım hatta daha çok inek versin ona :34:

Son düzenleme:
neyse ben de çıkıyorum yatmak istiyorum dinleneyim sabah okurum yazdıklarınızı herkese iyi gecelerr Allaha emanetiz hepimizzzzz

İyi geceler semirancığım kendine çok iyi bak..
Annen yanındamı.??

yok canım burda malesef araştırsak bulunur belki ama kimbilir oranın kaç katı fiyata aslında bizim semtte her pazar günü organik pazar oluyor ama çok pahalı yaa
kayınvalidem uşaklı izmirde büyümüş yazın da didimdeydi o getirdi biraz yeşil ve siyah zeytin hala onu yiyoruz biz de siyah zeytin çok güzel gerçekten burda yok öylesi
ben de limon kekik pulbiber sumak zeytinyağıyla sos yapıyorum ama her zaman değil
acıktım ben yaa sabah olsa da yesek
açım ama mutluyum sabah yediklerimden sonra hakettim aç kalmayı
Allah mümin abi ve ineklerini korusun canım hatta daha çok inek versin ona :34:

Bende her ilde oluyor sanıyorum ham zeytin..

Bu arada bahar hala yok..Acaba evlendimi oraya gitmişken..:26:

neyse ben de çıkıyorum yatmak istiyorum dinleneyim sabah okurum yazdıklarınızı herkese iyi gecelerr Allaha emanetiz hepimizzzzz
iyi geceler

Bende her ilde oluyor sanıyorum ham zeytin..

Bu arada bahar hala yok..Acaba evlendimi oraya gitmişken..:26:

yok vall burda bir markette buldum am yüzüne bakmazsın sen o kadar kötü ve deli pahalı

Tebessüm nerden buluyorsun avatarları sen..Harikaa..
siyah beyaz orjinal şeyler varmı elinde.:))

hahaha uyudunmu acaba waw cım.. merak ettim seni:16:

cecoşumm cecoşummm hoşgeldin iddiadaşım...
sanki....sen..........artık.......buraları...........boşluyorsun.:17::17::17::14::14::14:
vallahi özlüyorum seni:16:

yenacım bu arada izledigin film tv8demiydi? fox mu? acaba..

bende foxta b,r gerilim filmi izledm az önce bitti ama sonunu anlamadım yaff:28::28:

Hoşbulduk canım :3:

Sorma canım yaa dün kuzen geldi hadi film seyrettik gece 12de de olsa tam KKya girmeye niyetlendim kız bana yediği naneleri anlattı :26: geçen sene yazın Akçayda tanıştığı biri vardı çocuk ille gel yılbaşını burada geçirelim demiş bizim saftirikte annesinde kız arkadaşında kalıcağım diye kandırıp ta bursaya gitmiş :47::47::47: Bir güzel ona nasihatla geçti saatlerim sonuçta kızı çok seviyorum ve şimdiye kadar karşısına hep yanlış insanlar cıkmış ve onu maddi manevi kullanmışlar :47:
Diğer yandan Annesine çok kızıyorum bir insan nasıl evladının peşini aramaz körü körüne güvende olmaz kız olsun erkek olsun insan evladının yaptığını az da olsa araştırır diye. Zaten dün başım ağrıyordu kızda yengecim ben seni çok seviyorum arkadaşım gibisin diye gizli çevirdiği işleri anlatınca daha beter çatlayacak gibi oldum. Ertesi gün bütün gün kafama takıldı ve ailemden farksız olan Nisa Ablama danıştım hani ben ne yapmalıyım diye.
Sonuçta benimde kızlarım var ve eğer benim bir akrabam yada dostum beni evladımın iyiliği için uyarmıyorsa bir yanlışını gördüğünde o kişi benim dostum değildir demekki :34:
Korkum bir gün bu saftirikliği yüzüden başına birşey gelmesinden ve Nisa ablamda benimle aynı fikirde; kesinlikle Annesini çağır sonuna kadar anlatacaklarını dinlesin ve en azından kızına bundan sonra sahip cıksın bunaltmadan çaktırmadan arkasını arasın, yalan söylemesi için açık kapı bırakmasın diye uyarmaya karar verdik eşimlede.

Valla bir yandan ters teperde kabak benim başıma patlarsa diye korkuyorum ama ne olursa olsun ben inan eşimin kuzenlerinide kendi evladım gibi gördüğüm için göz yumup sessiz kalmayı kabul etmiyorum. Eğer bugün ben sessiz kalırsam yarın öbür gün Allah korusun RAbbim benim evladımı da şaşırtır ve kimse evladımı kurtarmak adına parmağını bile oynatmaz diye düşünüyorum.

Anammmm ne diyecektim neler anlattım :1: Bu gece kv geldi malum.
Yarın ve öbür günde bira yoğunluğum olabilir iddadaşım çünkü yarın o saftirik kuzenin kızkardeşini yatıya çağırdım bakalım onun varmı olanlardan haberi eğer varsada onuda kalaylayacağım :60: ama kız ondan çok daha ufak olduğu halde ablasından çok çok daha olgun ve ben inanmıyorum haberinin olduğuna. Eğer kızkardeşide Yenge korkularında haklısın Dayımla birlikte Annemle konuşun derse bir sonraki günde eşimin halasını durumu izah etmek için çağıracağız.

Tabi bunların hepsini Saftirik kuzenin haberi olmadan yapmak zorundayız. Annesinin kızın hayatını zindan etmeden onu kontrol etmesi gerekiyor.
Anlıyacağın daha bu yaşta sanki bir sürü evladım varda onların dertlerini telafi etmeye çalışıyorum :34:

öyle oldu malesef canım
ilknur avatarın gibi oldun maşallah hem iş yapıyorsun hem spor çok da zorlama kendini canım
Sorma asucum hakettim ama ben bunu :26::26::26:
Anammmmmmmmmmmm çok şükür geçmişi bitirip aranıza dönebildim :122: :122: :122:

Maşallah yaa dün akşam biraz erken cıktım bir sohbet bir sohbet :nazar:
Bu akşamda çok geldim çünkü KV oturmaya geldi :53:
Aslında eşimden veraset için bir imza alacakmış sadece ama benim uyanık kocam ona uğrayıp imza attığı halde aklı sıra aramızı düzeltmek için onu eve davet etmiş.
Tabi ben sadece çaya sandığım için evde kalan yemekleri yeriz diye yemek yapmadım :1:
Neyse artık bir gün önceden kalan yemeklerin hepsini ortaya cıkarttım.
Ispanak 1 tabak kadar ( eşim dün istedi diye yapmıştım :34: )
1 tabak kadar Zeytinyağlı Pırasa ( ıspanaktan nefret eden kızıma yapmıştım )
1 küçük tabak kadar nohutlu pilav vardı bir gece öncesinden kalan :1: bende yanına kırmızı lahana salatası yaptım, turp doğrayıp bir güzel limonladım ayrı bir tabağa, yoğurt ve kahvaltılıkları cıkardım :60: ne yapayım uyanık eşim baştan söyleseydi yapardım adam gibi birşeyler.
He yapsamda yaranamazdım o ayrı konu :1:
Hanım efendi zoraki oturdu sofraya zaten ondan sonra başladı; ay ıspanak çok tuzsuz olmuş, yok zeytinyağlı pırasa hem yağsız hem tuzsuz olmuş üstelik neden salça koymamışım pırasaya :47: neymiş efendim hastane yemekleri gibiymiş yemekler
Eşim yok yaa çok güzel böyle yemekler dedi ama ben bir kere taktım ya kadına ille cevabını vericeğim ve başladım ;

Ben dedim başkaları gibi ( ki kendisini kast ettiğimi anladı :1: ) vıcık vıcık yağlı yemekleri sevmiyorum üstelik tuz kullanımımızda çok azaldı herhalde artık ancak 1 paket tuz 6 ayda biter düşün artık ne kadar az kullandığımı dedim ( ki okadarda değil ama hanım abarttı ya bende abartayım dedim :60: )
Üstelik zeytinyağlı pırasaya nerede görülmüş salça konduğu dedim ay o ne öyle dedim :1: Tabi fit oldu birde işi biraz abartıp valla bende böyle beğenmeyen yemez olur biter dedim kocama bakarak ama tabi hatun daşın nereye gittiğini anladı :1:

Çay faslında baktım yine birilerini kötülüyor sülaleden yok o çok iyimiş de kocasına çok bakmışta ablası öyle değilmişte falan fişman. Yine dayanamadım ya kusura bakma ama nedense herkes kendini daha iyi bir şey sanıyor sizin sülalede. Nasıl birşey anlamadım ama yüze bakıp arkadan konuşuyorsunuz ne kadar cirkin üstelik kimse başkasının duygularına önem vermiyor sizde dedim. Hatta laf arasında bundan sonra kim ne hakkediyorsa onu görecek benden dedim :122:
Gereken mesajları aldığına eminim çünkü sora Tvye gözünü bir dikti gidene kadar sesini cıkarmadı ancak oğluyla konuştu.
Şimdide takmış neymiş efendim kızının yanına yurtdışına gitmek istiyormuş ama annesi ona müsaade etmiyormuş kocan daha öleli kaç gün oldu sen nasıl gidersin ille evden cıkmak istiyorsan gel benimle ilgilen demiş :1: Şimdide anamın ölmesini beklemek zorundayım kızımın yanına gidebilmek için demezmi ay kadını öldüresim geldi :47::47::47: dedim kendi kızın babasının cenazesine yetişemedi eğer sen gittiğinde annene birşey olursa sende yetişemezsin o riski göze alamıyacağına göre otur oturduğun yerde diye :34:

Canım inşallah en kısa zamanda bize gerçek müjdeyide vermeyi nasip eder Rabbim .... Aminnnnnn

Canımmmmmmmmmm özlüyoruz gerçekten seni arada da olsa uğra bizede :34:
Merakta bırakma bizi :54:

Aramıza hoşgeldinnnnnn :3: İnşallah sende hedefine ulaşır bir an önce sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürersin bizlerle birlikte :34:

Tamamdır canım ben iyisimi herkesi başlangıç kilosuyla tekrar yazayımda sonradan karışıklık olmasın :34:

Ablacığııııııııııııımmmm kıyamam ben sana yaa :71:
Biliyorum çok üzüldün ama bütün arkadaşlarımızında dediği gibi sen sonuna kadar haklısın ve iyiki bunları evlenmeden evvel fark ettin yoksa çok daha fazla üzülürdün.
RAbbim hayırlısıyla karşılaştırsın seni ve o güzel yüreğin kadar temiz bir insanı hayatına dahil etsin.
Seni üzmeyecek ve gözüne baktığında bir şey söylemene gerek kalmadan gereğini yapacak birini ... Aminnnnnnnnnn

Anammmmmmmm kızzzzz beni acil durum olarak damgaladı birde gözümün içine baka baka Fıçı dedi yaaaaaaa :1:
İdeal kilom 51 miş ki ben eskiden 52ydim :47: hadi benden sana kıyak dermiş gibide en fazla 61 dedi :60:
Oyyyy oyyyy çok çalışmam lazım çoooooooooooooooooook :34:

Nevinnnnn onlar 70likler :1: yani kiloları birbirine daha yakın diye onlar öyle bir yarışa niyetlendiler ama biz +90lıklar fesatlanıp ayrı bir grup oluşturduk :1: seni ona dahil ettik tabi eğer hala istiyorsan :34:
Maksat sadece tatlı bir rekabet oluşturmak yoksa isyan çıkarmak falan değil :1: sonuçta buradaki herkesi çoooooooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzz :54::54::54::54::54::54:

Bencede paylaşalım hem bugün ne pişirsem derdi kalmaz :34: fikir edinmiş oluruz hemde ona göre kendimizi frenleriz akşama ne hesap vericeğim gibilerinden :122:

Harikasın güzelim yaa ben okadarcıkla durabilirmiyim bilmiyorum. Daha doğrusu normalde bütün gün aç dursam hiç sorun olmaz ama işin içine zayıflama girince beynim resmen tazmanya canavarına dönüyor :60:

aNAMMMM bende bayılırım ama bir türlü kıvamını tutturamadığım için yapamam. Kv biliyor ama hayin kadın hamileliğimde bile istedimde markette hazır paket karışımlar var onlardan al demişti :47::47::47::47:
Bir yandada beceremediğim iyi oluyor yoksa yapardım herhalde dayanamayıp :1:
Ay senin bu kaynanada fazla oluyo ama :41::41::41: Fazla yüz verme diycem ama sen dersini vermissin zaten. Gercekten kaynanalarin ayni nesilden ya artik inaniyorum ben buna cünkü benim kaynanada benim yaptigim yemeklere inatla tuz atar. Sanki cok yararli biseymis gibi. :19::19::19: Heleki yaslilarin kendilerini sakinmalari gereken ilk seydir tuz. Yani o nasil bir insan diycem ama bence insan bile degil agzina o cümleleri alabiliyor gercekten cok sasirdim :30::30::30: Aman sen üzme kendini bosver ne hali varsa görsün. Allah dogru yola sevk etsin Aminnn...
Sana özel pişiririm tatlım......

Hanımlar;hepinize iyi geceler...Allah rahatlık versin....
iyi geceler ablacim Allah rahatlik versinnn... :16:
hahaha uyudunmu acaba waw cım.. merak ettim seni:16:

cecoşumm cecoşummm hoşgeldin iddiadaşım...
sanki....sen..........artık.......buraları...........boşluyorsun.:17::17::17::14::14::14:
vallahi özlüyorum seni:16:

yenacım bu arada izledigin film tv8demiydi? fox mu? acaba..

bende foxta b,r gerilim filmi izledm az önce bitti ama sonunu anlamadım yaff:28::28:

bir de yenacımm ben siyah zeytinde nasıl yapılır bilmiyorum:((
Asla gerilim filmlerine bakamiyorum bakmiyorumda. :50: Yoksa o gece sabaha kadar dolanip duruyorum:18::18::18:
Sanada iyi geceler tatlim. Bende moralim bozukken hep uyumak isterim. Insallah daha iyisindir :54::54::54:

valla arıyorum gogledan ama neden ekleyince hareket etmiyor anlamadım
tuturamadım bir türlü

Ben hareketsiz seviyorum..

Vardır heralde eksik bişey..

Kulitta var biliyorsun sitede. ona yolla hareketlendirir herkese yardım ediyor bu şekilde..

özlemcm konuya bende dahil oldum ama o listen duruyor mu hala??
yazarsan ben sevinirimm

merhaba mmery çizelgeyle alakalı yazdkların için çok teşekkür ederim
baya uğraştırdı beni ama inşallah olmuştur . sevgiler

Sorma canım yaa dün kuzen geldi hadi film seyrettik gece 12de de olsa tam KKya girmeye niyetlendim kız bana yediği naneleri anlattı :26: geçen sene yazın Akçayda tanıştığı biri vardı çocuk ille gel yılbaşını burada geçirelim demiş bizim saftirikte annesinde kız arkadaşında kalıcağım diye kandırıp ta bursaya gitmiş :47::47::47: Bir güzel ona nasihatla geçti saatlerim sonuçta kızı çok seviyorum ve şimdiye kadar karşısına hep yanlış insanlar cıkmış ve onu maddi manevi kullanmışlar :47:
Diğer yandan Annesine çok kızıyorum bir insan nasıl evladının peşini aramaz körü körüne güvende olmaz kız olsun erkek olsun insan evladının yaptığını az da olsa araştırır diye. Zaten dün başım ağrıyordu kızda yengecim ben seni çok seviyorum arkadaşım gibisin diye gizli çevirdiği işleri anlatınca daha beter çatlayacak gibi oldum. Ertesi gün bütün gün kafama takıldı ve ailemden farksız olan Nisa Ablama danıştım hani ben ne yapmalıyım diye.
Sonuçta benimde kızlarım var ve eğer benim bir akrabam yada dostum beni evladımın iyiliği için uyarmıyorsa bir yanlışını gördüğünde o kişi benim dostum değildir demekki :34:
Korkum bir gün bu saftirikliği yüzüden başına birşey gelmesinden ve Nisa ablamda benimle aynı fikirde; kesinlikle Annesini çağır sonuna kadar anlatacaklarını dinlesin ve en azından kızına bundan sonra sahip cıksın bunaltmadan çaktırmadan arkasını arasın, yalan söylemesi için açık kapı bırakmasın diye uyarmaya karar verdik eşimlede.

Valla bir yandan ters teperde kabak benim başıma patlarsa diye korkuyorum ama ne olursa olsun ben inan eşimin kuzenlerinide kendi evladım gibi gördüğüm için göz yumup sessiz kalmayı kabul etmiyorum. Eğer bugün ben sessiz kalırsam yarın öbür gün Allah korusun RAbbim benim evladımı da şaşırtır ve kimse evladımı kurtarmak adına parmağını bile oynatmaz diye düşünüyorum.

Yarın ve öbür günde bira yoğunluğum olabilir iddadaşım çünkü yarın o saftirik kuzenin kızkardeşini yatıya çağırdım bakalım onun varmı olanlardan haberi eğer varsada onuda kalaylayacağım :60: ama kız ondan çok daha ufak olduğu halde ablasından çok çok daha olgun ve ben inanmıyorum haberinin olduğuna. Eğer kızkardeşide Yenge korkularında haklısın Dayımla birlikte Annemle konuşun derse bir sonraki günde eşimin halasını durumu izah etmek için çağıracağız.

Tabi bunların hepsini Saftirik kuzenin haberi olmadan yapmak zorundayız. Annesinin kızın hayatını zindan etmeden onu kontrol etmesi gerekiyor.
Anlıyacağın daha bu yaşta sanki bir sürü evladım varda onların dertlerini telafi etmeye çalışıyorum :34:

bence anlat annesine
kollasın kızını başına bir iş gelirse kendini daha kötü hissedersin

cecoşum bak sen bunları diyince aklıma ne geldi...anlatayım sana..
ben hep yasımdan olgumdun benle yasıt dayımın kızı vardı..ismlerimiz bile aynı..ananemden dolayı:))
kardeşim kardeşim derdik öle ögrenmişiz..liseya kadar devam etti haftanın 5 günü ya o bizde ya ben dayımlardaydık..
baska türlü olamazdık anla yani:)) sonra bunun yanlış 1 cocukla beraberligi oldu dedigin gibi kullanıyordu cocuk bunu..
kuzenm cok güzeldi..cocuk 9çocuklu bir ailenin oglu..okumayan..çalısmayan..serseri bişeydi..
ben kuzenime anlatıyorum anlamıyor tam 16 17 yasında deli zamanları.. bize diye cıkıp önce cocukla görüşüyor..
okuldan kaçıyor.. ben de senn gibi düşünüp anneme anlatmaya karar verdm dedm git yengemle konus..
tek bir yere göndermesn..okul saatlerini kontrol etsin.. doldurdum kadını iyice..
amannnnnn ne sorunlarrr oldu..yengem inkar etti ananemde kavga cıkarmıs dayıma anlatmıs senin ailen,ablalarının gözü kızımın namusunda.. inşallah kızından bulursun falan filan..
yengem 2 teyzem annem ve ananemle 2 yıl konusmadı tabi dayım ve kuzenmde..
aradan 10 yıl gecti nerdeyse..kızı dayım sopalarla dövmüş falan benmle görüşmedi bir daha..yatmaya falan da gelmedi..
neyse şimdi üniversite btrdir hemşire oldu bayramdan bayrma görürürm.. demem o ki
o zaman bunları açıklamasam kız kaçacaktı o çocuga..hayatı mahvolacaktı.. sayemde yanlıştan döndü ama
yengemde dayımda bir daha eskısı gbi olmadılar bize karşı..
sonra 1 olayım daha oldu buna benzer...onu hiç anlatmayayım..
artık varyaa amannn dicem diyorum bazen... adamı öldürdüklerini görsen susmak lazımmış diyorum..
kimse cocugunun yanlış yaptıgını kabul etmıyor kötü sen oluyorsun..
iyice bir düşün derim tatlım..
Sorma asucum hakettim ama ben bunu :26::26::26:

Ay senin bu kaynanada fazla oluyo ama :41::41::41: Fazla yüz verme diycem ama sen dersini vermissin zaten. Gercekten kaynanalarin ayni nesilden ya artik inaniyorum ben buna cünkü benim kaynanada benim yaptigim yemeklere inatla tuz atar. Sanki cok yararli biseymis gibi. :19::19::19: Heleki yaslilarin kendilerini sakinmalari gereken ilk seydir tuz. Yani o nasil bir insan diycem ama bence insan bile degil agzina o cümleleri alabiliyor gercekten cok sasirdim :30::30::30: Aman sen üzme kendini bosver ne hali varsa görsün. Allah dogru yola sevk etsin Aminnn...

Asla gerilim filmlerine bakamiyorum bakmiyorumda. :50: Yoksa o gece sabaha kadar dolanip duruyorum:18::18::18:

Sanada iyi geceler tatlim. Bende moralim bozukken hep uyumak isterim. Insallah daha iyisindir :54::54::54:
benmde olacagım o ilknurcum:))
hem korkuyorum hem izliyorum..

Son düzenleme:
Ben hareketsiz seviyorum..

Vardır heralde eksik bişey..

Kulitta var biliyorsun sitede. ona yolla hareketlendirir herkese yardım ediyor bu şekilde..
sağol canım aslında hareketli bunlar ama ben akleyince hareket etmiyor

açlık ve uykusuzluktan başım ağrımadan yataım ben güzeller sabah erkenden uğrarım mutlaka:54:

iyi geceler dinlen bakalım açlık ağrı yapıyor

ay çok sevindim olmuş çizelge. neyse hepinize iyi geceler
yatayım çünkü her sabah 7 de kalkıyoruz kızım sayesinde
tek tek tanışıp güzel bi arkadaşlık kurarız inşallah hepinizi öpüyorum

bence anlat annesine
kollasın kızını başına bir iş gelirse kendini daha kötü hissedersin

Eşime daha evvelde demiştim bak bu kıza dikkat etsin halan yalanları var diye ama eşim baştan ya işte karışırsak biz kötü oluruz diyordu ama bukadar vahim olduğunu duyunca oda dedi ister kızsın ister kudursun kuzenim halamla konuşacağız diye.
Kızı asla kınamıyorum inan çok temiz yürekli biri seni seviyorum seninle evlenmek istiyorum desin fizanda olsa sırf karşısındaki mutlu olsun diye gider.
Kız dedim hiçmi MÜge anlıyı izlemiyorsun bir sürü kız öyle aptallıkları yüzünden canlarından oluyor. Daha o sabah 18 aydır kızı kayıp olan bir anne cıkıp feryat etti kızımı bulun dayanamıyorum artık diye. Hee o başka türlü kayboldu ama baktığında çoğu hikayede bir saf genç kız var Allah korusun ya bir gün biri niyeti bozarda sana zorla birşey yaparsa yada sana başka türlü zarar verirse diyorum yenge yaa merak etme ben güvenmesem gitmem gerçekten dünya iyisi diyor ama bir bakıyorsun bir kaç hafta sonra yenge bitti ayrıldı benden çok kötüyüm sana geleyim mi diyor ve ancak o zaman bana doğruları anlatıyor kız :26:

Back
X