Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hb. tşk ederim .direk aranıza almanız hem şaşırttı hemde mutlu etti beni:16:
düzenli olarak katılırım ancak. paylaşım sınırlılığı olursa bnm için belki biraz sıkıntılı olabilir. vardiyalı çalıştığım için her hafta değişiyor. bnm girdiğim saatlerde belki online olan olmaz. ama gördüğüm kadarıyla sayılı paylaşım zorunluluğu yok.

Yok yok rahat ol :34: bak ben mesela gündüz kızlarımla ( biri 11 yaşında diğeri 17 aylık ) gündüz daha yoğun olduğum için genelde akşamları giriyorum nete hatta bazen iki gündür olduğu gibi gece de gelen olunca bu sefer ya geç geliyorum yada erken cıkıyorum :1:
Aramızda çalışıp şirketteen giremeyenler var yada sadece bir hal hatır sorup cıkanlar var :34: o yüzden sakın aman ne derler deme sonuçta hepimiz hayatımıza göre ayarlıyoruz mecbur saatlerimizi :34:

kızlar yine herzamanki gibi geç yattığım için miydem irademle savaş halindeydi
(tahmin edin kim kazandı:34:)

tabiki miydem:1:
bir avuç badem ve fındık yedim yannışyaptım yine demi
bir dilim ekmek yesem daha az kalori alırdım heralde üstelik hala miydem benimle savaş halinde ne körlenmez nefsim varmış:57:

Kız hiç gülesim yoktu benimde :1: sen çok yaşa emi.
Benimde bu gece yine dişim tuttu :26: cenemin altında buz kalıbı oturuyorum :1: uyuştuda yoksa kesin bende sana eşlik etmeye kalkışırdım :1:

Banuuuuuuuuuuuuuuu bak ne buldum :9::9::9:
Gelinle kaynana karşı karşıya
oturmuşlar.Kaynana"Gelin! Sen daha yenisin, birbirimizin huyunu suyunu
oturup konuşarak anlayalım!" demiş.
Gelin de"Tabi anne' konuşalım!" demiş.
Kaynana
başlamış anlatmaya:"Aman kızım! Benim 3 halim vardır, dikkat et.Saçıma
gül takmışsam neşeli olurum, her yola gelirim.kulağımın arkasına gül
takmışsam havamda olmam, çok ısrar etme.Eğer yakama gül takmışsam sakın
etrafımda dolaşma, çok sinirli olurum!"
Gelin kaynanaya lafını
bitirince başlamış lafa:"Anne! Benim halim malim yoktur. Koltuğa
kendimi atarım, televizyonumu açarım! sen gülü nerene takarsan tak, ben
keyfime bakarım!

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: anammmmmmmmmm kız gece gece kahkaha attırdın bana süper birşey bu yaaa :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Kız hiç gülesim yoktu benimde :1: sen çok yaşa emi.
Benimde bu gece yine dişim tuttu :26: cenemin altında buz kalıbı oturuyorum :1: uyuştuda yoksa kesin bende sana eşlik etmeye kalkışırdım :1:

sizleri güldürdüğüm için mutlu oldum
geçmiş olsun diş ağrısı zordur bilirim ama iyki ağrımış bana eşlik etmekten kurtuldun

Banuuuuuuuuuuuuuuu bak ne buldum :9::9::9:
Gelinle kaynana karşı karşıya
oturmuşlar.Kaynana"Gelin! Sen daha yenisin, birbirimizin huyunu suyunu
oturup konuşarak anlayalım!" demiş.
Gelin de"Tabi anne' konuşalım!" demiş.
Kaynana
başlamış anlatmaya:"Aman kızım! Benim 3 halim vardır, dikkat et.Saçıma
gül takmışsam neşeli olurum, her yola gelirim.kulağımın arkasına gül
takmışsam havamda olmam, çok ısrar etme.Eğer yakama gül takmışsam sakın
etrafımda dolaşma, çok sinirli olurum!"
Gelin kaynanaya lafını
bitirince başlamış lafa:"Anne! Benim halim malim yoktur. Koltuğa
kendimi atarım, televizyonumu açarım! sen gülü nerene takarsan tak, ben
keyfime bakarım!

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

hahahaha banı sen cok yaşa:1::1::1::1::1:

aynen benm gibi gelinmişş..bak sana ne anlatcam..
gecen yıl bu zamanlar ev almaya karar verdk eşimle..kayınvalidem istemıyor çünkü bizim küçük diye oturmadıgımız eşimin bekarken aldıgı evde kaynım ve eltim oturuyordu.bizde o evi satıp üzerine dügündeki takıları koyup yeni ev alacagız yani kaynımların keyfi bozulca:1::1:
ama kayınvalidem bize borca girmeyin daha yeni evlisiniz falan diyo destek vermıyo..neyse biz begendgmiz evi bulduk,kaynımın oturdugu evimizi sattık onlarda cıkmak zorunda kaldı..vee ev daha yeni bitmişti ve mutfagı yapılmamıst..eşyaları evin odalarına koyduk.. çantamızı alıp kayınvalideme gittik..5 6 aylık evliyim daha.kadının huyunu suyunu bilmem..
valla aynen o gelin gibi hiiçç bulaşmadım yine gece gec yattık eşimle..öglen 12ye kadar yataktan cıkmadım..
bir iş varmı diyordum allah var yaptırmıyordu sonra yine ya netin basına geçiyordum ya da kitap alıp elime yatagıma gdiyordum..
2ay öyle geçti.bizimkide gülünü neresine isterse orasına taktı:1::1:

gecen yıl bu zamanlar ev almaya karar verdk eşimle..kayınvalidem istemıyor çünkü bizim küçük diye oturmadıgımız eşimin bekarken aldıgı evde kaynım ve eltim oturuyordu.bizde o evi satıp üzerine dügündeki takıları koyup yeni ev alacagız yani kaynımların keyfi bozulca:1::1:
ama kayınvalidem bize borca girmeyin daha yeni evlisiniz falan diyo destek vermıyo..neyse biz begendgmiz evi bulduk,kaynımın oturdugu evimizi sattık onlarda cıkmak zorunda kaldı..vee ev daha yeni bitmişti ve mutfagı yapılmamıst..eşyaları evin odalarına koyduk.. çantamızı alıp kayınvalideme gittik..5 6 aylık evliyim daha.kadının huyunu suyunu bilmem..
valla aynen o gelin gibi hiiçç bulaşmadım yine gece gec yattık eşimle..öglen 12ye kadar yataktan cıkmadım..
bir iş varmı diyordum allah var yaptırmıyordu sonra yine ya netin basına geçiyordum ya da kitap alıp elime yatagıma gdiyordum..

Bizimki ilk günden kaynanaligini yaptigi icin bence kaynanani el üstünde tut :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

CAnım yaa şimdi +90lık Ocak yarışında

Sen
ben :1:
mmery
waw
dermanabla_7
ayşe_c52
fadime02

haricinde varmıydı birileri sonra eksik tutmayalim listeyi :1:

Banucum bilemedim ben simdi onu :50:
Yarin ben gündüzden bakar not tutarim sana söylerim olurmu???

İyi geceler kızlar sohpetiniz çok hoş kv çekiştirmesi ama çok uykum geldi yoksa kalıp kızartmak isterdim kulacıklarını kv min::)))):

Bizimki ilk günden kaynanaligini yaptigi icin bence kaynanani el üstünde tut :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

anammm yokkkk...
ne el üstünde tutarım.. ne de arkama atarım...
biz böyle iyiyiz ben pek sevimli bir gelin degilim..
soguk nevaleyim onun yanında ama o da kötü biri degil allah var...

$399963_258893567510643_102774166455918_721853_800573421_n.webp
Bende cikiyorum kizlar cok uykum geldi öptüm sizi Hayirli geceler hepinize Allah rahatlik versinnn...:5::5::5::54::54::54::16::16::16:

Kız ben öyle yapsam kadın kesin beni yollardı :60:
Ben evlendiğimden beri onlara gittiğimde mutfakta geçiyordu çoğu zaman ki evde bekar görümce vardı ilk zamanlar ama o yapmazdı hatta bir kere eşim kalk yengene yardım etsene bulaşık yıkamaya dediğinde aman ne var okadar bulaşıkta bıraksın ben yıkarım sonra dediğini bile duymuştum.
Benim direk evim ayrıydı zaten ama ilk kızımı doğurmaya almanyaya gitmiştim daha doğrusu rahmetli KP çocuk parası alırsınız hesabı zorla yollamıştı beni o zaman. Ben giderken kombi petek herşey hazır annemin yolladığı parayıda eşime bırakıyorum bak annem bununlada doğalgaza abone olun dedi diye. Benim hımbıl kalk abone olma rahmetliye parayı ver oda bir güzel vergi borçunu ödemişmi o parayla.
Tam 3 kere abonelik parası ödedim rahmetlide itinayla eşimi kandırıp o parayı elinden almıştı. Doğumdan sonra eşim yanıma geldi bende doğalgaz açıldımı diye soruyorum kem küm derken geldiğinin akşamı adamı kalaylamıştım ulen sen nasıl yaparsın bunu benim ailem yolluyor senin baban yiyor diye :47:
Neticede mecburiyetten dönüşte kış olduğu için 1 ay KVde kalmak zorunda kaldık çünkü babası biz gelmeden halledecekti ama oda fos cıktı. Hem evin hizmetlisi gibi iş yapıyordum aman ayıp olmasın aman laf etmesin diye hemde adam yerine konmuyordum.
Kv kızıyla odadan ayrılır hiç sessizce bende ay iş yapıyorlar ben oturuyorum diye pipiriklenirim bir bakarım diğer odada ana kız radyo dinleyip sohbet ediyorlar banada sen geç içeri biz geliriz diyorlar :47:
Kadır gecesiydi eşime artık dayanamıyorum bari bir gece baş başa evimizde kalalım çocuğa süt sağıyorum nasılsa idare ederler dedim ama tam kapıdan çıkıyorduk KP rahmetli oturun oturduğunuz yerde mübarek gece de işmı olur dedi :47::47::47: tövbe yarabbim sanki biz başka şey için evimize cıkıyoruz. Bizim hımbılda peki diyip oturmuştu aşağı :47:
En sonunda tam bir ayı bile tamamlamadan evimize geçtik ben dellenince. Eşime ister gel ister gelme ama ben kızımla evime gidiyorum gerkirse elektrikli soba kullanırım yinede bir gece daha kalmam dedim. Tabi elektrikli soba yoktu mecbur katelitik kullandım ve gece çocuğu 3 kat giydirip yatırdım ki donmasın diye ama yinede kalmadım.
Hatta KV sonra çok söylendi ne gidiyorsunuz falan diye ama o hepi topu kaldığımız 20 - 25 gün yüzünden hala herkese büyük kızımı kendinin büyüttüğünü söyler bende inatla heee 3 kere baktı çocuk büyüdü derim :60:

Back
X