Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hb. tşk ederim .direk aranıza almanız hem şaşırttı hemde mutlu etti beni
düzenli olarak katılırım ancak. paylaşım sınırlılığı olursa bnm için belki biraz sıkıntılı olabilir. vardiyalı çalıştığım için her hafta değişiyor. bnm girdiğim saatlerde belki online olan olmaz. ama gördüğüm kadarıyla sayılı paylaşım zorunluluğu yok.
kızlar yine herzamanki gibi geç yattığım için miydem irademle savaş halindeydi
(tahmin edin kim kazandı)
tabiki miydem
bir avuç badem ve fındık yedim yannışyaptım yine demi
bir dilim ekmek yesem daha az kalori alırdım heralde üstelik hala miydem benimle savaş halinde ne körlenmez nefsim varmış![]()
Banuuuuuuuuuuuuuuu bak ne buldum
Gelinle kaynana karşı karşıya
oturmuşlar.Kaynana"Gelin! Sen daha yenisin, birbirimizin huyunu suyunu
oturup konuşarak anlayalım!" demiş.
Gelin de"Tabi anne' konuşalım!" demiş.
Kaynana
başlamış anlatmaya:"Aman kızım! Benim 3 halim vardır, dikkat et.Saçıma
gül takmışsam neşeli olurum, her yola gelirim.kulağımın arkasına gül
takmışsam havamda olmam, çok ısrar etme.Eğer yakama gül takmışsam sakın
etrafımda dolaşma, çok sinirli olurum!"
Gelin kaynanaya lafını
bitirince başlamış lafa:"Anne! Benim halim malim yoktur. Koltuğa
kendimi atarım, televizyonumu açarım! sen gülü nerene takarsan tak, ben
keyfime bakarım!
![]()
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler iyce uykum geldi
Kız hiç gülesim yoktu benimdesen çok yaşa emi.
Benimde bu gece yine dişim tuttu :26: cenemin altında buz kalıbı oturuyorumuyuştuda yoksa kesin bende sana eşlik etmeye kalkışırdım
![]()
ilknur çok hoşmuş
anammmmmmmmmm kız gece gece kahkaha attırdın bana süper birşey bu yaaa
![]()
Banuuuuuuuuuuuuuuu bak ne buldum
Gelinle kaynana karşı karşıya
oturmuşlar.Kaynana"Gelin! Sen daha yenisin, birbirimizin huyunu suyunu
oturup konuşarak anlayalım!" demiş.
Gelin de"Tabi anne' konuşalım!" demiş.
Kaynana
başlamış anlatmaya:"Aman kızım! Benim 3 halim vardır, dikkat et.Saçıma
gül takmışsam neşeli olurum, her yola gelirim.kulağımın arkasına gül
takmışsam havamda olmam, çok ısrar etme.Eğer yakama gül takmışsam sakın
etrafımda dolaşma, çok sinirli olurum!"
Gelin kaynanaya lafını
bitirince başlamış lafa:"Anne! Benim halim malim yoktur. Koltuğa
kendimi atarım, televizyonumu açarım! sen gülü nerene takarsan tak, ben
keyfime bakarım!
![]()
iyi geceler canim ...![]()
hahahaha banı sen cok yaşa
aynen benm gibi gelinmişş..bak sana ne anlatcam..
gecen yıl bu zamanlar ev almaya karar verdk eşimle..kayınvalidem istemıyor çünkü bizim küçük diye oturmadıgımız eşimin bekarken aldıgı evde kaynım ve eltim oturuyordu.bizde o evi satıp üzerine dügündeki takıları koyup yeni ev alacagız yani kaynımların keyfi bozulca
ama kayınvalidem bize borca girmeyin daha yeni evlisiniz falan diyo destek vermıyo..neyse biz begendgmiz evi bulduk,kaynımın oturdugu evimizi sattık onlarda cıkmak zorunda kaldı..vee ev daha yeni bitmişti ve mutfagı yapılmamıst..eşyaları evin odalarına koyduk.. çantamızı alıp kayınvalideme gittik..5 6 aylık evliyim daha.kadının huyunu suyunu bilmem..
valla aynen o gelin gibi hiiçç bulaşmadım yine gece gec yattık eşimle..öglen 12ye kadar yataktan cıkmadım..
bir iş varmı diyordum allah var yaptırmıyordu sonra yine ya netin basına geçiyordum ya da kitap alıp elime yatagıma gdiyordum..
2ay öyle geçti.bizimkide gülünü neresine isterse orasına taktı![]()
CAnım yaa şimdi +90lık Ocak yarışında
Sen
ben
mmery
waw
dermanabla_7
ayşe_c52
fadime02
haricinde varmıydı birileri sonra eksik tutmayalim listeyi![]()
İyi geceler kızlar sohpetiniz çok hoş kv çekiştirmesi ama çok uykum geldi yoksa kalıp kızartmak isterdim kulacıklarını kv min::)))):
Bizimki ilk günden kaynanaligini yaptigi icin bence kaynanani el üstünde tut![]()
Eki Görüntüle 320721
Bende cikiyorum kizlar cok uykum geldi öptüm sizi Hayirli geceler hepinize Allah rahatlik versinnn...![]()
İyi geceler kızlar sohpetiniz çok hoş kv çekiştirmesi ama çok uykum geldi yoksa kalıp kızartmak isterdim kulacıklarını kv min::)))):
hahahaha banı sen cok yaşa
aynen benm gibi gelinmişş..bak sana ne anlatcam..
gecen yıl bu zamanlar ev almaya karar verdk eşimle..kayınvalidem istemıyor çünkü bizim küçük diye oturmadıgımız eşimin bekarken aldıgı evde kaynım ve eltim oturuyordu.bizde o evi satıp üzerine dügündeki takıları koyup yeni ev alacagız yani kaynımların keyfi bozulca
ama kayınvalidem bize borca girmeyin daha yeni evlisiniz falan diyo destek vermıyo..neyse biz begendgmiz evi bulduk,kaynımın oturdugu evimizi sattık onlarda cıkmak zorunda kaldı..vee ev daha yeni bitmişti ve mutfagı yapılmamıst..eşyaları evin odalarına koyduk.. çantamızı alıp kayınvalideme gittik..5 6 aylık evliyim daha.kadının huyunu suyunu bilmem..
valla aynen o gelin gibi hiiçç bulaşmadım yine gece gec yattık eşimle..öglen 12ye kadar yataktan cıkmadım..
bir iş varmı diyordum allah var yaptırmıyordu sonra yine ya netin basına geçiyordum ya da kitap alıp elime yatagıma gdiyordum..
2ay öyle geçti.bizimkide gülünü neresine isterse orasına taktı![]()