Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu günkü kahvaltım

avuçiçi kadar peynir 2 yumurtadan z.yağlı omlet
1 orta boy muz
1 salatalık
1 kupa süt
güne 2 kayısı ve 1 bardak su ile başladım

cevizleri akşam yemeği ile yiycem kırmaya üşendim :17:

umarım bu gün kaçamaksız düzgün devam edebilirim güne çok canım sıkılıyor ya böyle oldukça :((( ilaçları bıraktım bu gün belki iştahımda düzelir.Ya mide sorunu yaşayan arkadaşlar bilir belki ilaçlarımı yazsam hangisi beni böyle fil gibi acıktırıyor...

lansara
pankreoflat
spasmomen
gaviscon

bilen varsa söylesin valla kullanmıycam o ilacı bidaha :19: 1 aydır kendime gelemedim ya bir düzene girmedi diyetim.O şok diyete başladığım güne lanet ediyorum :5:

ben hamileyken gaviscon içiyordum ama çok sık kullanmamaya çalıştım. çok etkili olduğunu düşünmüyorum. daha çok süt tükettim. o beni çok rahatlattı. hafif ılık yada şu çocuk sütleri varya pipetli ama soğuk değil ılık olsun.

aslında menün güzel bence ama saatleeri baya yakın olmuş.bi de akdeniz ekmeği nedir ony bilemedim.aslında muz veya kurabiye olmsaymışonun yerine akşam salata yoğurt olsaymış dahamı iyiymiş???

,

bencee süperr bi listee olmuşşşş hedii bakalımmm cuma verir meyvelerinii...

..

geçmiş olsun canım çok zor

2 kuru incir bir meyve yapıyor

cnm incir fazla geldi bana
muzun yanında istersen sütte olabilir :)

yorumlara teşekkür ederim kızlar.haklısınız kuru inciri abarttım. akşama yemem diye gündüz kaçırdım ama gece 1 bardak salep içtim ahh ahhh benim görümceler dal gibiler tabikiii ısrara dayanamadım zaten çok severim.kuru meyveyi 2 tane ile sınırlayacxağım. meyvenin yanına süt içeceğim.

dünkü menümü yazayım :

sabah:
1 dilim kepekli ekmek
50 gr. peynir
1 salatalık
1 domates
3 zeytin

ara:
1 portakal
1 fincan elmalı tarçınlı çay

öğle:
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
6 kaşık melocan kavurması

ara:
1 elma
1 portakal
1 fincan elmalı tarçınlı çay

akşam:
1 dilim ekmek
6 kaşık melocan kavurması
2 kaşık makarna (kaçamak) :17:

ara:
1 kivi
:nazar::nazar::nazar:çok disiplinli canım (-) olursun kesin.

Bu günkü kahvaltım

avuçiçi kadar peynir 2 yumurtadan z.yağlı omlet
1 orta boy muz
1 salatalık
1 kupa süt
güne 2 kayısı ve 1 bardak su ile başladım

cevizleri akşam yemeği ile yiycem kırmaya üşendim :17:

umarım bu gün kaçamaksız düzgün devam edebilirim güne çok canım sıkılıyor ya böyle oldukça :((( ilaçları bıraktım bu gün belki iştahımda düzelir.Ya mide sorunu yaşayan arkadaşlar bilir belki ilaçlarımı yazsam hangisi beni böyle fil gibi acıktırıyor...

lansara
pankreoflat
spasmomen
gaviscon

bilen varsa söylesin valla kullanmıycam o ilacı bidaha :19: 1 aydır kendime gelemedim ya bir düzene girmedi diyetim.O şok diyete başladığım güne lanet ediyorum :5:

geçmiş olsun canım ilaçlarla ilgili bilgim yok gaviskonu içerim arada öyle bir etkisi olmadı.

kızlar kediciğimin maması bitti,
şuan evde ekmek bilede kalmamış.(biraz vardı ekmek onuda kahvaltıda ben bitirdim:27::27:)
kedicik öööyle gözüme bakıyo anne bana mamamı ne zaman verecen diye:9::9:
mama diyorum o da bana "mır mır mır"diyor:)))))

bugün çarşıya çıkamamda şimdilik gidip marketten 1-2günlük balık kreker alıp geliyim baride kızımda onu ham yapsın:))

kedimi merak eden olursa avatardakinin tıpkısının aynısı:))))
çok tatlı teyzeleri, hepinize buradan el sallıyo o da Eki Görüntüle 321392 :9::9::9:
maviş maviş gözleri var. maşaallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

yeni aldım 3hafta oluyo petshoptan, 2yaşında, çok uysal.
hatta hamile olduğundan şüpheleniyorum, karnı şiş çünkü biraz, aldığımda hiç hamile gibi falan değildi, satanlarda hamile falanda dememişti hiç:44:
zaten hamile olsa satmazlardı heralde yavrusunu satma amaçlı olarak:kkk::kkk:
çinçilla cinsi bir kedi oluğu için değerlidir satışı kolay olur, zaten ben almadan bi zaman önce bunu yavrularını sattık falan diye belirtmişlerdi bana.
neyse hamileyse sevinirim minik minik kedicikler gelir:21::21::21:
hamile olduğu kesinleşirse sizede yazarım, paylaşırım sizinlede gelişmeleri:))))

benim çenem düştü galiba:17::17::17:

kedi dendimi benim çenem hemen düşer zaten bir kedi aşığı olarak:9:
tamam sustum tıp:17:

meyra affına sıgınarak bişey söylemek istiyorum. Keşke petshoptan almasaydın en azından parada vermemiş olurdun. Barınaklarda ne kediler ne köpekler var inanamazsın. Mesela facebook un varsa orda hayvan severler diye cok büyük bir grup var. minicik ister cins ister normal bir sürü kedi köpek sahiplendiriyorlar. Bizimde en son chincilla cinsi bir kedimiz vardı bizde para verip aldık ama o zamanlar bilmiyordum böyle şeyler oldugunu 2 sene önceydi. zaten bebegimi vermek zorunda kaldım bende alerji cıktı kedilere karsı :( cok güzel olurlar bilirim. Benim için öp sev onu cok severiz biz eşimle resmen delisiyizdir. Bütün mahalle kedilerine bakarız birlikte. Öyle sadece yazmak istedim. sevgiler...

süperrrr sen kaç gündürr acayipp gidiyorsunn allahh bozmasınn.....kızz bu melocann bitmedimii halaaa:1: merak ettim bu otuu...2 gündür bi melocandır gidiyorrr....

inş. cnm inş. henüz gram gitmemiş gözüküyo tartıda ztn yrn bildirimde kötü olcak aynı geçicem :(

kızlar herkese merhaba. işe saat 2 de geldim hastanelerdeyim yine maalesef:14::14::14::14:

jinekoloğa muayene olcaktımya reglken hormon testleri yapılıyor diye önce onun için gideyim dedim. haftayada muayene olurum diye düşündüm kendimce..doktora anlattım derdimi işte ayyy demezmi çubuk ultrasyonla bakabilirz diyee düşüp bayılcam nerdeyse bende küçük görümcemle gittim kan vercem nasılsa diye eşim yok yanımda.neyse kontrol etti. içi yağ dolu bir adet kistim varmış solda. sonra renkli doppler çekildim bir daha bakıldı emin olmak için.ikincci kez yine aynı olay. sanırım regl döneminde daha iyi tanı koyuluyor doktor memnun oldu zamanlamasına.

çıktım ordan başladım ağlamaya görümcemde korktu. eşim yokya yanımda birde ilk kez böle muayene oldum kendimi gariban hissetim..ağla ağla kız napıcanı şaşırdı. kistin cinsinin ne olduğunu tam tanımlayamadılar hormon tahlillerine göre karar verilcek..inşallah kötü birşey değildir.dertler geldimi üst üste geliyor gerçekten hamd olsun ne diyeyim hastalıklar bizim için..

öğlene kadar aç kaldım sonra bir dilim börek+ yarım simit peynir kırmızı biber filan yedim..

işe geldim şimdi 5 tane ceviz+ 3 kuru incir yedim.eve gittiğimde sadece çorba ve salata yerim ekmeksiz. planım böyle.dün geceden beri doktora gitcem diye stres yaptım sanırım kabız oldum afedersiniz.+ çıkarsamda şasırmıcam.

hastaları olanlara hasta olanlara özellikle bebişlere çok geçmiş olsun...herkese sevgiler.:54::54::54:

kızlar kediciğimin maması bitti,
şuan evde ekmek bilede kalmamış.(biraz vardı ekmek onuda kahvaltıda ben bitirdim:27::27:)
kedicik öööyle gözüme bakıyo anne bana mamamı ne zaman verecen diye:9::9:
mama diyorum o da bana "mır mır mır"diyor:)))))

bugün çarşıya çıkamamda şimdilik gidip marketten 1-2günlük balık kreker alıp geliyim baride kızımda onu ham yapsın:))

kedimi merak eden olursa avatardakinin tıpkısının aynısı:))))
çok tatlı teyzeleri, hepinize buradan el sallıyo o da Eki Görüntüle 321392 :9::9::9:
maviş maviş gözleri var. maşaallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

yeni aldım 3hafta oluyo petshoptan, 2yaşında, çok uysal.
hatta hamile olduğundan şüpheleniyorum, karnı şiş çünkü biraz, aldığımda hiç hamile gibi falan değildi, satanlarda hamile falanda dememişti hiç:44:
zaten hamile olsa satmazlardı heralde yavrusunu satma amaçlı olarak:kkk::kkk:
çinçilla cinsi bir kedi oluğu için değerlidir satışı kolay olur, zaten ben almadan bi zaman önce bunu yavrularını sattık falan diye belirtmişlerdi bana.
neyse hamileyse sevinirim minik minik kedicikler gelir:21::21::21:
hamile olduğu kesinleşirse sizede yazarım, paylaşırım sizinlede gelişmeleri:))))

benim çenem düştü galiba:17::17::17:

kedi dendimi benim çenem hemen düşer zaten bir kedi aşığı olarak:9:
tamam sustum tıp:17:

senindemi kedin var benim kedim 6 aylık adınıda soytarı koydum çok sevimli hareketler yapıyor eşim hiç sevmezdi şimdi kedisiz duramaz oldu evin 5. bebişi oldu

merhaba arkadaşlar..adet söktürücü hap kullanıyorum 2 gündür..acayip uyku mide bulantısı yapıyo karnımı acıktırıyo 12 de uyandım 2 de geri yattım ilaçlar bitsede kurtulsam..gece gelebilirsem gelirim..görüşmek üzere

kızlar herkese merhaba. işe saat 2 de geldim hastanelerdeyim yine maalesef:14::14::14::14:

jinekoloğa muayene olcaktımya reglken hormon testleri yapılıyor diye önce onun için gideyim dedim. haftayada muayene olurum diye düşündüm kendimce..doktora anlattım derdimi işte ayyy demezmi çubuk ultrasyonla bakabilirz diyee düşüp bayılcam nerdeyse bende küçük görümcemle gittim kan vercem nasılsa diye eşim yok yanımda.neyse kontrol etti. içi yağ dolu bir adet kistim varmış solda. sonra renkli doppler çekildim bir daha bakıldı emin olmak için.ikincci kez yine aynı olay. sanırım regl döneminde daha iyi tanı koyuluyor doktor memnun oldu zamanlamasına.

çıktım ordan başladım ağlamaya görümcemde korktu. eşim yokya yanımda birde ilk kez böle muayene oldum kendimi gariban hissetim..ağla ağla kız napıcanı şaşırdı. kistin cinsinin ne olduğunu tam tanımlayamadılar hormon tahlillerine göre karar verilcek..inşallah kötü birşey değildir.dertler geldimi üst üste geliyor gerçekten hamd olsun ne diyeyim hastalıklar bizim için..

öğlene kadar aç kaldım sonra bir dilim börek+ yarım simit peynir kırmızı biber filan yedim..

işe geldim şimdi 5 tane ceviz+ 3 kuru incir yedim.eve gittiğimde sadece çorba ve salata yerim ekmeksiz. planım böyle.dün geceden beri doktora gitcem diye stres yaptım sanırım kabız oldum afedersiniz.+ çıkarsamda şasırmıcam.

hastaları olanlara hasta olanlara özellikle bebişlere çok geçmiş olsun...herkese sevgiler.:54::54::54:

ayyy sıkma canını hayatım üzülme ukadar sağlık bu ne gerekiyorsa yapılır
insan öle durumlarda hep eşi yanında olsun istiyo ama bazen helede benim eşimin mesleğinden dolayı olamıyo yanımda
hep kendi kendime çok şanslı oldumu eşşimin çocuklarımın zor hastalıklarla karşılaşmadığım için şükrederim
allah dert verip derman aratmasın çaresi olan bi sorun sanırım seninki kendini sitrese sokma stres bize yassaaakkk kilo yapıyo biliyosunn

sabah 1kkut peynir 1 dlm ekmek 1 cay kaşıyı kızıma ekmege sürerken canım cekti sarelle cik
öğlen 2 kaşık patetes yemeği kızımın tabağından arttı
aşıya gittik kücük prensese geldim açımmm dolabı bi actım çikolatalar sıralanmış evde cocuk cok olunca dedim sen hep aynı hatayı yapıyosun yeme hemmen 1 bucuk dlm layt ekmek 3 kalık kereviz salatası bide yeşil çayyy miiiissss
akşama patates yemeği var pilav yapmıcam bol salata yanına kereviz salata yoğurtluu allahımmm yardım et cumaya az kaldııı

bu arda eşm aşıdan gelirken bot aldı söylemesi ayıp benim patiler 40 numeroo idi sanırım aşşağıdan yukarı vermeye başladım 39 oldu eve geldim ayakkabılarımı denedim kalıbımı geniş acep diye evdekilerde bol hafif rejimde bi teknik hata yapıyorum sanırım erimesi gereken yerler ermiyoooo:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39:

ayyy sıkma canını hayatım üzülme ukadar sağlık bu ne gerekiyorsa yapılır
insan öle durumlarda hep eşi yanında olsun istiyo ama bazen helede benim eşimin mesleğinden dolayı olamıyo yanımda
hep kendi kendime çok şanslı oldumu eşşimin çocuklarımın zor hastalıklarla karşılaşmadığım için şükrederim
allah dert verip derman aratmasın çaresi olan bi sorun sanırım seninki kendini sitrese sokma stres bize yassaaakkk kilo yapıyo biliyosunn

öyle gerçekten eşini istiyor insan. Zaten telefonda eşime anlattım çok üzüldü oda hani muayene olmucaktın diyor. Ne yapıyım her zamn işten izin almaktan hoşlanmıyorum gittim halletmek istedim ama kötü oldum. Sonuçlardan sonra bellli olucak inşallah kötü birşey değildir.saol canım.

sabah 1kkut peynir 1 dlm ekmek 1 cay kaşıyı kızıma ekmege sürerken canım cekti sarelle cik
aşıya gittik kücük prensese geldim açımmm dolabı bi actım çikolatalar sıralanmış evde cocuk cok olunca dedim sen hep aynı hatayı yapıyosun yeme hemmen 1 bucuk dlm layt ekmek 3 kalık kereviz salatası bide yeşil çayyy miiiissss
akşama patates yemeği var pilav yapmıcam bol salata yanına kereviz salata yoğurtluu allahımmm yardım et cumaya az kaldııı

bu arda eşm aşıdan gelirken bot aldı söylemesi ayıp benim patiler 40 numeroo idi sanırım aşşağıdan yukarı vermeye başladım 39 oldu eve geldim ayakkabılarımı denedim kalıbımı geniş acep diye evdekilerde bol hafif rejimde bi teknik hata yapıyorum sanırım erimesi gereken yerler ermiyoooo:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39:

yavruna geçmiş olsun.ayy çok hoşsunyaa demek önce ayaklardan zayıfladın:1::1::1:

$397058_260345500698783_102774166455918_726799_1157465127_n.webp ]evvveetttt dedik bi kere

Eklentiler

• $-PAXP-deijE.gif
    $-PAXP-deijE.gif
    43 bayt · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Umut; peynir mayası nerden bulabilirim bende biraz araştırdım en iyisi şirden mayası imiş kafaya taktım valla bu işi bulursam mutlaka deneyeceğim kendi peynirimi yapmayı temiz temiz katkısız oh mis gibi
ilk evleniğimde kay.vali.le oturdum inekleri vardı bayaa peynir yoğurt işlerinde uzman olmuştum o zaman lar......peyniri bi kaç şekilde yapıyorduk...hazır mayayla bunda sütü kaynatmadan ılıtıp yoğurt mayalar gibi katıyorduk 1-2 saat sonra süzüyorduk tuz katıp bezde taşlayıp suyu çıkınca bütün olarak tekrar kaynatıyorduk pişmiş olsun diye ...limontuzu katarakta oluytor kaynamaya başlayan süte 5 kiloya 1 kaşık mesela limontuzu atıyorduk pelteleşiyordu hemen 5-10 dak. daha kaynatıp tuz atıp süzüyorduk temiz bir torbaya.....bide aynen limontuzu yerine 1 bardak yoğurt katıyorduk aynı şekilde yapıyorduk...sütü eğer kaynatmadan 1 -2 gün dışarda bekletip peynir yaparsan bakteri ürettiği için yumurta falan yaparken kullanırken sünün peynir oluyor kaşar gibi.....maya yıda ziraatçi lere sor canım ...

geçmiş olsun canııım...

afiyet olsuuun...erisin de neresi olursa olsuuun...:1:

[ı]ilk evleniğimde kay.vali.le oturdum inekleri vardı bayaa peynir yoğurt işlerinde uzman olmuştum o zaman lar......peyniri bi kaç şekilde yapıyorduk...hazır mayayla bunda sütü kaynatmadan ılıtıp yoğurt mayalar gibi katıyorduk 1-2 saat sonra süzüyorduk tuz katıp bezde taşlayıp suyu çıkınca bütün olarak tekrar kaynatıyorduk pişmiş olsun diye ...limontuzu katarakta oluytor kaynamaya başlayan süte 5 kiloya 1 kaşık mesela limontuzu atıyorduk pelteleşiyordu hemen 5-10 dak. Daha kaynatıp tuz atıp süzüyorduk temiz bir torbaya.....bide aynen limontuzu yerine 1 bardak yoğurt katıyorduk aynı şekilde yapıyorduk...sütü eğer kaynatmadan 1 -2 gün dışarda bekletip peynir yaparsan bakteri ürettiği için yumurta falan yaparken kullanırken sünün peynir oluyor kaşar gibi.....maya yıda ziraatçi lere sor canım ...[/ı]
[ı]
geçmiş olsun canııım...
[/ı]

[ı]
[/ı]

saol geçmiş olsun dileğin için.babannemde sizin ilk anlattıgınız yontemle yapardı eskiden..nede güzel olurdu şimdi nerde...

Geçmis olsun canim insallah kotu bisey degildir

Kizlar opuyorum hepinizi insallah yarin herkes kilo vermis olur ben belki bisure daha giremeyebilirim kendinize iyi bakin canlarimmmm

BEYZUS abla Kilom ayni beni unutma

YENA abla sporum:32::32: 230 dk :32::32::32: (leslie yi eklemeyi unutmusum )
ALLAH a emanetsinizz

Hastalara geçmis olsun diyorum insallah çabucak atlatirsiniz

Son düzenleme:
ilk evleniğimde kay.vali.le oturdum inekleri vardı bayaa peynir yoğurt işlerinde uzman olmuştum o zaman lar......peyniri bi kaç şekilde yapıyorduk...hazır mayayla bunda sütü kaynatmadan ılıtıp yoğurt mayalar gibi katıyorduk 1-2 saat sonra süzüyorduk tuz katıp bezde taşlayıp suyu çıkınca bütün olarak tekrar kaynatıyorduk pişmiş olsun diye ...limontuzu katarakta oluytor kaynamaya başlayan süte 5 kiloya 1 kaşık mesela limontuzu atıyorduk pelteleşiyordu hemen 5-10 dak. daha kaynatıp tuz atıp süzüyorduk temiz bir torbaya.....bide aynen limontuzu yerine 1 bardak yoğurt katıyorduk aynı şekilde yapıyorduk...sütü eğer kaynatmadan 1 -2 gün dışarda bekletip peynir yaparsan bakteri ürettiği için yumurta falan yaparken kullanırken sünün peynir oluyor kaşar gibi.....maya yıda ziraatçi lere sor canım ...

geçmiş olsun canııım...

Teşekkür ederim bende bu şekilde yapmayı istiyorum ama maya bulabilirsem bakalım bu hafta aktarlara sorucam

ilaçların yan etkileri hakkında hiç bi bilgim yok canım benim.
yalnız tanıdık bir eczane varsa ona sorabilirisin yardımcı olurlar sana bu konuda.

çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin sana bitanem.

Sağol canım en iyisi öyle yapmak sanırım çünkü yan etkilerini okuduğumda da rastlayamadım öyle bir şeye.Bir de çok uyku ve halsizlik yaptılar bende ama yan etkilerde bu da yazmıyor...

ben hamileyken gaviscon içiyordum ama çok sık kullanmamaya çalıştım. çok etkili olduğunu düşünmüyorum. daha çok süt tükettim. o beni çok rahatlattı. hafif ılık yada şu çocuk sütleri varya pipetli ama soğuk değil ılık olsun.

Gavisconu ben 2-3 senedir yanma gibi şikayetlerde kullanıyorum zaten onun olduğunu düşünmüyorum aslında ama belkide 4 ü birlikte farklı bir etkiye sahip oldu ilaçların bilmiyorumki.Ben en çok spasmomendan şüphelendim çünkü ağrı giderici bir etkisi var uykuyu veren o dur ama iştahı açan hangisi bilemedim.

Back
X