Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar
yürüyorum kaçamaklı da olsa yediklerime dikkat ediyorum ama 3 aydır tık yok
karayiplere gidesim var![]()
Asucuğummmmmmmm benide götür :26::26::26::26: ya okadar dikkat ediyorum ama sanki hiç fark yok gibime geliyor. Daha tartılmadım ama yarın sabah kaç çıkacağımı çok merak ediyorum :44:
sorma banu ya birgümn 79.5 diğer gün 80 çıkıyorum anlamadım gitti
ben de kaç çıkacağım meraktayım
nevin canım çok geçmiş olsun kıyamam ne olur üzülme hem bak daha ne olduğu bile belli değil ve inşallah temiz çıkacak . çikolata kisti falan olabilir ama sakın üzülme benim topikten arkadaşım ameliyatını oldu tüpte denedi olmadı ama sonra kendiliğinden kaldı. eşinin geç gelecek olması kötü olmuş yanında olsaydı böyle olmazdın canım benim. ben kötü birşey olduğunu düşünmüyorum rabbim şifa versin canım. doğumla falan alınan çikolata kistini duymuştum işte ben....kızlar çok canım sıkıldı çokkkk...
bugün ultrason çekilmiştimya aldım kağıdı elime nedir ne değildir bir bakayım diye. tani dermoid kist büyük ihtimalle yani iyi huylu tümör. hatta kötü huylu olma ihtimaline karşılık ekstra test istedi doktor.leyding hücreli kist olabilirmi diye.buda kanser hücreli demek oluyormuş...
doktor bugün fazla bişey söylemedi bana demekki bundanmış.bende salak gibi diyorumki acaba çok kilo aldım ondan olabilir mi? yok onla alakalı değil dedi. ilaca gerek yok dedi çünkü ilaçla tedavi edilecek bir kist değilmiş.kötü birşey çıkmazsada (inşallah) cerrahi yöntemle alınması gerekiyormuş.büyüyebilirmiş,kötüye dönme olasılığı varmış %1-2..
ne yapıcamı şaşırdım eşim bu gecede geç gelicek aksi gibi telefonda bişey söylemek istemedim oturdum ağlıyorum...
bakalım doktor ne söyleyecek pazartesi günü merakla bekliyorum.özel bir merkeze gitmiştim.zaten okuduklarımdan sonra bi araştırma hastanesine gitmeye karar verdim daha güvenilir olmaz mı?
keşke hemen hamile kalma şansım olsa doğumla beraber alınabiliyormuş...hakkımızda hayırlısı olsun.uzun süredir sürekli hastalık haberi veriyorum kusura bakmayın..ama şuan paylaşabileceğim kimse yok yanımda...
aaa bir yere göndermem nilüfer gitti hiç memnun kalmadık ,seni asla göndermem :))))iyi akşamlar kızlar
sorma banu ya birgümn 79.5 diğer gün 80 çıkıyorum anlamadım gitti
ben de kaç çıkacağım meraktayım
Senin yine iyi 500 grla oynama var ben geçen hafta bir gün 113 çıkıyordum ertesi gün 111 çıkıyordum tartının pillerinden şüphe ettim yeniledim yine aynı ama eşim yada kızım tartıldığında hep düzgün çıktığı için tartının bozuk olma ihtimali sıfır :26:
Nasıl bir bünyedir anlamadım gitti valla ama bakalım hayırlısı yarın ne görüceğim![]()
Senin yine iyi 500 grla oynama var ben geçen hafta bir gün 113 çıkıyordum ertesi gün 111 çıkıyordum tartının pillerinden şüphe ettim yeniledim yine aynı ama eşim yada kızım tartıldığında hep düzgün çıktığı için tartının bozuk olma ihtimali sıfır :26:
Nasıl bir bünyedir anlamadım gitti valla ama bakalım hayırlısı yarın ne görüceğim![]()
inşallah güzel bir rakam görürsün canım o kadar emek veriyoruz her şeyden kısarak yiyoruz karşılığını da bekliyoruz tabii
kızlar çok canım sıkıldı çokkkk...
bugün ultrason çekilmiştimya aldım kağıdı elime nedir ne değildir bir bakayım diye. tani dermoid kist büyük ihtimalle yani iyi huylu tümör. hatta kötü huylu olma ihtimaline karşılık ekstra test istedi doktor.leyding hücreli kist olabilirmi diye.buda kanser hücreli demek oluyormuş...
doktor bugün fazla bişey söylemedi bana demekki bundanmış.bende salak gibi diyorumki acaba çok kilo aldım ondan olabilir mi? yok onla alakalı değil dedi. ilaca gerek yok dedi çünkü ilaçla tedavi edilecek bir kist değilmiş.kötü birşey çıkmazsada (inşallah) cerrahi yöntemle alınması gerekiyormuş.büyüyebilirmiş,kötüye dönme olasılığı varmış %1-2..
ne yapıcamı şaşırdım eşim bu gecede geç gelicek aksi gibi telefonda bişey söylemek istemedim oturdum ağlıyorum...
bakalım doktor ne söyleyecek pazartesi günü merakla bekliyorum.özel bir merkeze gitmiştim.zaten okuduklarımdan sonra bi araştırma hastanesine gitmeye karar verdim daha güvenilir olmaz mı?
keşke hemen hamile kalma şansım olsa doğumla beraber alınabiliyormuş...hakkımızda hayırlısı olsun.uzun süredir sürekli hastalık haberi veriyorum kusura bakmayın..ama şuan paylaşabileceğim kimse yok yanımda...
iyi akşamlar kızlar
canım benim simbo tartım ben 90 üstü iken beni doğru tartmıyordu 2 kiloya kadar farklı gösteriyyordu arka arkaya çıktığımda ama çocukalrı doğru tartıyordu:26::26:
canım yaaa ne diyeceğimi bilemedim yalnızsın şuan bide için içini kemiriyordur eminim.ama inanıyorum iyi şeyler olacak.hayırlısıyla bebek haberini alsan ikisi bi arada çıksa çok güzel olur tabi.Rabbim şifa versin canım.çok canını sıkma.iyi bir dr araştır bence araştırma hastanesi iyi olur ama orada da iyi bir prof lfn olsun.rastgele gitme.ben ahcattepeye kulak çınlaması şikayeti i.çin profa gittim bilmeden beni nerdeyse bademcikten ameliyat ediyordu kulak çınlaması için bişey yapamazmış.hiç birşey çektirmedi varolan emara bakmadı bile....çınlamayı sen duyuyorsun ben duymuyorum napalım dedi....işin uzmanı olsun bilgili olsun bence bu çok önemli canım
ah asu ahhh ben 1 hafta artı olcam diye canım sıkılıyor.senin halin daha zor hakikaten iyi dayanıyorsun canım.ama başka çare yok.yoksa vücudumuz zaten en son kilosuna dönemeye uğraşırmış fırsat bulduğunda.en azından senin bünyen 80 i hafızaya almıştır en kötü ihtimal 110 u unutmuştur buna sevinelim bari..ben 1 kaçamakla hemen artı 1 oldum kaç gündür de veremiyorum.bikaç gün yapsam demekki hızlı hızlı geri gelecek kilolar Allah korusun.
canım benim simbo tartım ben 90 üstü iken beni doğru tartmıyordu 2 kiloya kadar farklı gösteriyyordu arka arkaya çıktığımda ama çocukalrı doğru tartıyordu:26::26:
cecoşum canım benim geçmiş olsun meleklerine..inşallah cabucak atlatırlar...Selammmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün biraz daha erken gelme fırsatı yakaladım çok şükür
Eşim eve meyve takviyesi için uğramışken laptobuda bıraktı barı akşam taşımak zorunda kalmim gelince dediAlllahhhhh razı olsunnnnn
Dün gece büyük kızı götürdük malum hastaneye. Doktor 10 tane iğne yazdığı için mecbur öğlene doğru kızı iğneye götürmeye niyetlendiğimde küçük kızımında ateşinin olduğunu fark ettim. Hadi gitmişken küçüğünüde göstereyim dedim ve iyikide götürmüşüm çünkü onada bulaşmaya başlamış Faranjit :26: Hemen Meyve Bombardımanına tuttum ikisinide
Büyüğünde ateş kalmadı şükür ama ikiside yemek yemiyorlar. Sabahtan beri kücüğü sırf 2 biberon süt içti birde yarım biberon taze sıkılmış portakal, grayfurt ve limon suyu. Büyüğüne de zoraki bir tabak yoğurtlu pirinç çorbası yapmıştım onu içirdim hatta oda yarım bıraktı :26:
Sizi orayı bilmiyorum ama annemlerin orada Lİdl de çok uygundu onlar :122: burada maşallah en son baktığımda 6 Liradan fazlaydı üstelik küçücük paket![]()
En iyisi hiç yemem daha iyiama bence sen kesin ona devam et çok faydalı hem zayıflamak hem bağırsaklar için
Senaryo süper dimibencede ....merak etme zaten ben gelişmeler oldukca banttan yayın yaparım
Cumartesi akşamı başlıyor tiyatro artık pazar günü onlar gidince olanları anlatırım
Büyük biraz daha iyi ama bu seferde ufağıda başladı maalesef :26: şimdi uyuyorda kafa dinliyorum çünkü uyanıkken devamlı mızıklıyor ve kucağımdan inmiyor
Sanada çok geçmiş olsun canım seninde işin zorGörüşmek üzere inşallah
off pideler sarmalarrr götür özlemim götür...ay asu bende sana benzedim :)) bugünde gezmelerdeydim yarında gezmedeyim :))) kıskandım seni
offf offf hiç hatırlatma daha yeniyılda çerezden başka şey yemem 3 gün yedim ya(( sonrada ah vah ediyorum
işte böyle azcık ondan azcık bundan derken gram bile gitmiyor![]()
((
canım geçmiş olsun ama aglama üzme kendini... moralinin yerinde olması gerek...kızlar çok canım sıkıldı çokkkk...
Asucuğummmmmmmm benide götür :26::26::26::26: ya okadar dikkat ediyorum ama sanki hiç fark yok gibime geliyor. Daha tartılmadım ama yarın sabah kaç çıkacağımı çok merak ediyorum :44:
Canım çok geçmiş olsun. üzülme hayırlısıyla şu testlerin sonucunuda al. inşallah güzel sonuçlar çıkar.kızlar herkese merhaba. işe saat 2 de geldim hastanelerdeyim yine maalesef
jinekoloğa muayene olcaktımya reglken hormon testleri yapılıyor diye önce onun için gideyim dedim. haftayada muayene olurum diye düşündüm kendimce..doktora anlattım derdimi işte ayyy demezmi çubuk ultrasyonla bakabilirz diyee düşüp bayılcam nerdeyse bende küçük görümcemle gittim kan vercem nasılsa diye eşim yok yanımda.neyse kontrol etti. içi yağ dolu bir adet kistim varmış solda. sonra renkli doppler çekildim bir daha bakıldı emin olmak için.ikincci kez yine aynı olay. sanırım regl döneminde daha iyi tanı koyuluyor doktor memnun oldu zamanlamasına.
çıktım ordan başladım ağlamaya görümcemde korktu. eşim yokya yanımda birde ilk kez böle muayene oldum kendimi gariban hissetim..ağla ağla kız napıcanı şaşırdı. kistin cinsinin ne olduğunu tam tanımlayamadılar hormon tahlillerine göre karar verilcek..inşallah kötü birşey değildir.dertler geldimi üst üste geliyor gerçekten hamd olsun ne diyeyim hastalıklar bizim için..
öğlene kadar aç kaldım sonra bir dilim börek+ yarım simit peynir kırmızı biber filan yedim..
işe geldim şimdi 5 tane ceviz+ 3 kuru incir yedim.eve gittiğimde sadece çorba ve salata yerim ekmeksiz. planım böyle.dün geceden beri doktora gitcem diye stres yaptım sanırım kabız oldum afedersiniz.+ çıkarsamda şasırmıcam.
hastaları olanlara hasta olanlara özellikle bebişlere çok geçmiş olsun...herkese sevgiler.![]()
canım kivide bol bol cvit varmış. kivi yedirmeye çalış. birde tavuk mercimek çorbası gibi limonlu şeyler yedir. tüketmesi daha kolay oluyor.Selammmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün biraz daha erken gelme fırsatı yakaladım çok şükür
Eşim eve meyve takviyesi için uğramışken laptobuda bıraktı barı akşam taşımak zorunda kalmim gelince dediAlllahhhhh razı olsunnnnn
Dün gece büyük kızı götürdük malum hastaneye. Doktor 10 tane iğne yazdığı için mecbur öğlene doğru kızı iğneye götürmeye niyetlendiğimde küçük kızımında ateşinin olduğunu fark ettim. Hadi gitmişken küçüğünüde göstereyim dedim ve iyikide götürmüşüm çünkü onada bulaşmaya başlamış Faranjit :26: Hemen Meyve Bombardımanına tuttum ikisinide
Büyüğünde ateş kalmadı şükür ama ikiside yemek yemiyorlar. Sabahtan beri kücüğü sırf 2 biberon süt içti birde yarım biberon taze sıkılmış portakal, grayfurt ve limon suyu. Büyüğüne de zoraki bir tabak yoğurtlu pirinç çorbası yapmıştım onu içirdim hatta oda yarım bıraktı :26:
Onlar yemedikce benimde boğazımdan birşey geçmiyor :26: Sabah Allahtan onlar uyurken kahvaltımı dünki gibi güzelce yaptım. Öğlende de bir tabak pirinç çorbası yedim bende başkada birşey yok şimdilik ama eşim banada tembihliyor onlara meyve yedirmeye çalışırken sende ye bak yoksa sana bulaşırsa ağır geçer diye.
Rabbim bütün çocuklara şifa verir inşallah bir an önce... Aminnnnnnnnn
Çok sağol canım sizinkilere de çok geçmiş olsun inşallah onlarda atlatır bir an önce
![]()
Sağol canımAslında ben bundan sonra hep böyle paylaşırım diye düşünüyordum ama bak kızların derdine düşünce ne düzen kaldı ne fotograflık hal
olsun iyileşsinlerde yine yaparım nasılsa.
Anammmmm Şeftali çayını severim ama o kıtır ekmeklere bayılırım canım yaaaa
Buradaki Realde var ama maşallah bir etiket koymuşlar üzerine insan geçerken fiyatına bakmaya çekiniyor ya üzerime yapışırsa diye
Sizi orayı bilmiyorum ama annemlerin orada Lİdl de çok uygundu onlar :122: burada maşallah en son baktığımda 6 Liradan fazlaydı üstelik küçücük paket![]()
En iyisi hiç yemem daha iyiama bence sen kesin ona devam et çok faydalı hem zayıflamak hem bağırsaklar için
Ya canım ben biraz cinsim o konuda ille çeşitli olucak tabağım renkli olucak yoksa canım hiç birşey yemek istemiyor
Senaryo süper dimibencede ....merak etme zaten ben gelişmeler oldukca banttan yayın yaparım
Cumartesi akşamı başlıyor tiyatro artık pazar günü onlar gidince olanları anlatırım
Büyük biraz daha iyi ama bu seferde ufağıda başladı maalesef :26: şimdi uyuyorda kafa dinliyorum çünkü uyanıkken devamlı mızıklıyor ve kucağımdan inmiyor
Tabiki paylaşabilirsinbu arada aramıza hoşgeldin inşallah daimi ve bol paylaşımların olurda hedefine bir an önce ulaşırsın
Canım inşallah bir an önce düzene girersin sende
Özletme kendini
Sağol canım inşallah bir an önce iyileşirler yoksa ben yamulucağım bukadar ağlamayaküçüğü uyandıkca ağlıyor yavrum
Hoşgeldin biz iyiyiz seni sormalıkimsin kimlerdensin
Canım sanada çok geçmiş olsun etraf mikrop kaynıyor hep diyorum bir kar yağsa şu salgın geçecek diye mikroplar kırılacak diye :26:
Sanada çok geçmiş olsun canım seninde işin zorGörüşmek üzere inşallah
kızlar çok canım sıkıldı çokkkk...
Teşekkürler güzel bir tarif kış günü kurutamam her halde dimi ama not ediyorum deniyeceğim bu tarifi şimdilik hazırını bulsam denesem merak ediyorum nasıl yapabilirmiyim diye kim düşürdü bu peyniri aklıma iki gündür habire araştırıyorum nasıl yapılır diyeHoşgeldin :) Buradan ayrı kalmak yaramadı sana benden söylemesi :)) Herşeyin başı sağlık tabii, mide rahatsızlığın son bulsa daha rahat oturtursun düzenini.
Birkaç tarif almıştım canım, en fazla tavsiye edilenin yanına yıldız koymuşum onu vereyim:
Güvenilir bir kasaptan "kuzu ya da koyun şirden"i istiyorsun, peynir yapımı için deyince onlar bilirmiş zaten. Bu şirdeni çok iyi yıkayıp (hiçbir yapışkanlık kalmayacak) tuzladıktan sonra kurutacaksın. İdeali açık havada kuruması, eskiden bahçelerde olurmuş tabii; evde de nemli olmayan bir yerde, mümkünse asarak her yanı iyice kuruyacak. Kupkuru olan şirdeni ağzı iyi kapanan bir kaba alıp üzerine; iyi su, bir avuç nohut, bir avuç siyah olmayan kuru üzüm (mevsimi ise koruk), bir avuç kuru incir ya da keçiboynuzu, tuz ve şap (aktardan bulunabilir) atılıyor, ağzı kapatılarak 1 hafta boyunca oda sıcaklığında bekledikten sonra maya hazır. Bu mayanın 2 sene yetecek kadar peynire kafi olduğu yazılmış.
Kullanılan malzemelerin kaliteli olması önemli. Tuz olarak marketlerdeki kaya tuzu tercih edilirse daha iyi; oturduğun yerde oğlak bulman mümkünse (Ege ve Akdeniz) o daha doğal olur bence. Bak benim de aklıma düşürdün; ben de uğraşayım bari. Eğer yaparsan bana da haber ver olur mu?
"Yok bu kadar uğraşamam, hazırını soruyorum" dersen Rumeli Maya öneriliyor, web sitesinden bilgi alabilirsin, sanırım telefonla isteyince gönderiyorlarmış da :))))
Geçmiş olsun Nevin. Pek çok arkadaşım kolayca tedavi oldu bu dertten, umarım senin de öyle olur...
Ne oluyor tıklayınca anlamadım bende bir şey olmadıO.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small kızlar bu adresi tıklayın ismizi büyük harflerle yazın çok güzel
Teşekkürler güzel bir tarif kış günü kurutamam her halde dimi ama not ediyorum deniyeceğim bu tarifi şimdilik hazırını bulsam denesem merak ediyorum nasıl yapabilirmiyim diye kim düşürdü bu peyniri aklıma iki gündür habire araştırıyorum nasıl yapılır diye
Ne oluyor tıklayınca anlamadım bende bir şey olmadı
tıklayınca ismini yazacaksın name yazan yere büyük harflerle sana özel klip oluyo