Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn çok begendim...teşekkürlerrr![]()
Hadi fıstıklar ben çıkıyorum yarın tartı günü umarım hepimiz eksilerde oluruz iyi geceler hepinize
umarım çabuk düzelir bilgisayar fazla özletme kendiniiyiyim çok sukur canim sen nasilsin?
Ben son girdigimdede pc tutulup kaliyordu okuyamiyordum baska sayfalari falan derken bozuldu oara zaten kaldim bende oyle bugunde haber vereyim dedim yarinda cuma listelerden çikmak istemiyorum izinli olmak istedim neolur neolmaz belki giremem pc yapilinca (yada yenisinimi aliriz bilmem) donucem araniza
evet bunu duyduğuma sevindimKilo vermenin durması konusunda paylaşımın güzeldi, oradaki diyetisyen bilgilerin bir kısmını okuduğum kitaptan almış. "Tek şişman beyniniz" isimli bu kitapta takılma diye bir şeyin sadece bilinçaltıyla ilgili olduğu savunuyor. "Bilinçaltı telkinlere, söylediklerinize bakmaz, sadece eylemlere bakar; dolaptaki büyük beden giysiler bilinçaltınıza 'bir gün tekrar kilo alacaksın, bunları sakla' mesajı verir. Yıllardır şartlandığınız takılma kilolarına gelince beyin vücuda komut verir; kilo vermeyi durdurur, metabolizmayı yavaşlatır. Bu nedenle kilo verme süreci boyunca tartılmak zararlıdır, tartıyı evden atarsanız takılmadan kiloları verirsiniz" diyor. Doğruluğunu birkaç hastasından aldığı örneklerle kanıtlamaya çalışmış. Ne kadar gerçekçi bilemem, ben de paylaşmak istedim. :)
senin bebk nasıl randevu alabildinmi nörolojiye gittinizmi
çok geçmiş olsun canım kzın inş. daha iyiidr......diğer konuda da iyi yapmışsın kendi evladımız olsa ne hale gelirdik eşinin kontrol eetmesi iyi olur ancak daha ileri giderse ailesine de söylemelisiniz...insan evladının kaldığı yeri bilmez mi çok hasas konular maalesef...
geçmiş olsun aman dikkat et ne fazla ye nede azSelam güzeller ben geldimmm... Yılbaşından beri diyet miyet hak getire daha bu gün kendimi düzene sokmaya başladım sayılır.Yılbaşı akşamı kantarın topuzunu biraz fazla kaçırınca yine midem tuttu ilaçlarla filan toparladım şükür ama o ilaçların içinde ne varsa beni resmen kurt gibi acıktırdı.İnsan saat geçmeden acıkır mı ya :S midem zaten kötü yememeye çalışıyorum ama innaılmaz tatlı yedim her an dolaştım yine de.Sanırım bu haftaki bildirimde +2 filan çıkarım kesin(( sizlerin nasıl geçti yeni yıldan sonra düzeniniz bozulmadı inşallah.Özlemişim sizi burayı.Burda olmadığımda daha da çok yiyorum ipin ucunu kaçırıyorum ben ya.Son girdiğimden beri 101 sayfa birikmiş bir göz atıyım geçmişe,öpüyorum hepinizi...
![]()
içini ferah tutu umarım iyi çıkar sonuçlarkızlar herkese merhaba. işe saat 2 de geldim hastanelerdeyim yine maalesef
jinekoloğa muayene olcaktımya reglken hormon testleri yapılıyor diye önce onun için gideyim dedim. haftayada muayene olurum diye düşündüm kendimce..doktora anlattım derdimi işte ayyy demezmi çubuk ultrasyonla bakabilirz diyee düşüp bayılcam nerdeyse bende küçük görümcemle gittim kan vercem nasılsa diye eşim yok yanımda.neyse kontrol etti. içi yağ dolu bir adet kistim varmış solda. sonra renkli doppler çekildim bir daha bakıldı emin olmak için.ikincci kez yine aynı olay. sanırım regl döneminde daha iyi tanı koyuluyor doktor memnun oldu zamanlamasına.
çıktım ordan başladım ağlamaya görümcemde korktu. eşim yokya yanımda birde ilk kez böle muayene oldum kendimi gariban hissetim..ağla ağla kız napıcanı şaşırdı. kistin cinsinin ne olduğunu tam tanımlayamadılar hormon tahlillerine göre karar verilcek..inşallah kötü birşey değildir.dertler geldimi üst üste geliyor gerçekten hamd olsun ne diyeyim hastalıklar bizim için..
öğlene kadar aç kaldım sonra bir dilim börek+ yarım simit peynir kırmızı biber filan yedim..
işe geldim şimdi 5 tane ceviz+ 3 kuru incir yedim.eve gittiğimde sadece çorba ve salata yerim ekmeksiz. planım böyle.dün geceden beri doktora gitcem diye stres yaptım sanırım kabız oldum afedersiniz.+ çıkarsamda şasırmıcam.
hastaları olanlara hasta olanlara özellikle bebişlere çok geçmiş olsun...herkese sevgiler.![]()
bende zayıflayınca önceden olmayan aykkabım vardı o olamya başladısabah 1kkut peynir 1 dlm ekmek 1 cay kaşıyı kızıma ekmege sürerken canım cekti sarelle cik
öğlen 2 kaşık patetes yemeği kızımın tabağından arttı
aşıya gittik kücük prensese geldim açımmm dolabı bi actım çikolatalar sıralanmış evde cocuk cok olunca dedim sen hep aynı hatayı yapıyosun yeme hemmen 1 bucuk dlm layt ekmek 3 kalık kereviz salatası bide yeşil çayyy miiiissss
akşama patates yemeği var pilav yapmıcam bol salata yanına kereviz salata yoğurtluu allahımmm yardım et cumaya az kaldııı
bu arda eşm aşıdan gelirken bot aldı söylemesi ayıp benim patiler 40 numeroo idi sanırım aşşağıdan yukarı vermeye başladım 39 oldu eve geldim ayakkabılarımı denedim kalıbımı geniş acep diye evdekilerde bol hafif rejimde bi teknik hata yapıyorum sanırım erimesi gereken yerler ermiyoooo![]()
sakın ara vermeben bugün 1 saat yürüdüm ankara yine buz valla ama leslie yapmayı gözüm yemezdi
kahvaltı olarak roka kırmızı lahana domates ve peynirli salata yedim
öğlen 1.5 lahmacun ve ayran
akşam da pırasa yerim ve yoğurt
şimdi kahvemi içeceğim 1 tane minik browni intense yedim hani 1 lokmalıklardan ama daha çok şey yiyesim var
hatta bugün eşime ben bu işe ara versemmi ne bile dedim gördüğüm herşeyi yemek istedim Allah tan vaktimiz yoktu
offf götürmüşsün dur demen lazım ama şiş gelir bakbugün komşuma bebek bakmaya gittik oooo neler neler yapmış :) sarmalar,pideler,tatlılar ,salatalarrrr
ben 4-5 sarma ve yarım pide yedim zaten oğlum kalabalık olunca huysuzlandı erkenden eve geldim
geldim birde ne göreyim anneannem sütlaç yapmış hemen 1 kaseyi hüplettim
yetmedi eşim geldi yemeği hazırladım dünden kalan makarnayı hiçbiri yemedi bende 1 tabak makarnayı hüplettim
ama yarın ne olacak bilemiyorum, bugün yine herkes sanki sen biraz daha mı vermişsin dediler :)))
ay nasıl sevindim ya demek iyice fark ediliyorum artık yaaaaaaaaaa ama şu gazlardan sonra yemesem daha iyi olacakt nasıl
yarında alt komşuma gideceğim bir komşum ben bakarım bebişe demiş onunla konuşacağız ben tanımıyorum kadını onda tanışacağız
iki kızınadaSelammmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün biraz daha erken gelme fırsatı yakaladım çok şükür
Eşim eve meyve takviyesi için uğramışken laptobuda bıraktı barı akşam taşımak zorunda kalmim gelince dediAlllahhhhh razı olsunnnnn
Dün gece büyük kızı götürdük malum hastaneye. Doktor 10 tane iğne yazdığı için mecbur öğlene doğru kızı iğneye götürmeye niyetlendiğimde küçük kızımında ateşinin olduğunu fark ettim. Hadi gitmişken küçüğünüde göstereyim dedim ve iyikide götürmüşüm çünkü onada bulaşmaya başlamış Faranjit :26: Hemen Meyve Bombardımanına tuttum ikisinide
Büyüğünde ateş kalmadı şükür ama ikiside yemek yemiyorlar. Sabahtan beri kücüğü sırf 2 biberon süt içti birde yarım biberon taze sıkılmış portakal, grayfurt ve limon suyu. Büyüğüne de zoraki bir tabak yoğurtlu pirinç çorbası yapmıştım onu içirdim hatta oda yarım bıraktı :26:
Onlar yemedikce benimde boğazımdan birşey geçmiyor :26: Sabah Allahtan onlar uyurken kahvaltımı dünki gibi güzelce yaptım. Öğlende de bir tabak pirinç çorbası yedim bende başkada birşey yok şimdilik ama eşim banada tembihliyor onlara meyve yedirmeye çalışırken sende ye bak yoksa sana bulaşırsa ağır geçer diye.
Rabbim bütün çocuklara şifa verir inşallah bir an önce... Aminnnnnnnnn
iyi cevap vermişsin vallaahhh çocuklar olmassa allmam mahrum bi yerdeyiz kısıtlı çarşıya çıkıyoruzs eşim görevde olmadığı zamanllar mecburen ne var ne yok allıyoruz cocukların canı çekince evde bulunsun diye çok cezbedici şeyler var alşam kızlar süt dilimi ğötürdüler içim gitti am a 75 e kadar yokkkk cıssssssss
yarın görecez seni bu hafta uçtun sen biri seni durdurmalı yarın tartıdan sonra durulursun inşallahhh
kendime tabak koymuyorum nasıl olsa bbenim kızlar hepsini yemiyo koysamda küçüğe yedirecem diye buz gibi oluyo sonrada canım istemiyoo sofra toplarken kalanları süpürüyorumm bende
büyük kızım ye yemeni dedikçe yiyyeyim yiyeyimde senin gibimi olayım diyoooo
ben lasly yaparken oda yapıyo küçükte 1 bucuk yasında oda yapmaya balkadı komedi resmen ben lasly yapıyorum bi yandan küçük elini ayagımın altına solmaya çalışıyo ezecem o olacakkk 2 side zayıfff kızlarımın eşim hep der dosta düşama karşı bizim çocukları gören evde kıtlık var sanır hanımı gören sebebini anlar diyeee
aman bende düşmana gerek yok evde seni besliyom ya derim
aman oda denirmi ya bana da eşim dese dünyayı dar ederim onaÇok sağ ol canım inşallah bir an önce geçer
Helal kız sana çuk oturtmuşsun lafıvalla bende eşime hak ediyorsa hayatta lafımı esirgemem. Benimkide geçenlerde KP öldüğünün ertesi günü kuran okunacak diye temizlik yaptığımızda KV koltuklarında yerlerini değiştirin dediğinde ille koltuğu kaldırmak için Banu gelsin ucundan tutsun diye tuturdu. Ben saftirikte anaaa adam diğerleri beceremiyor eşim daha becerikli o yüzden bana yardım etsin diye çağırıyor sandım o anda da eşimin halası bana göz kırparak lan ne kıymetli karın var biz beceremeyiz sanki dedi benim oduncuk hatt kalas
kalktı orada KV ve görümcelerde varken yok yediklerini eritsin dedi
O koltuğu taşıdık diğer odaya ama ondan sonra benim yüzümden sinirlendiğimi anlayınca bin tane takla attı yok aşkım ben şaka yaptım valla öyle demek istemedim falan diye ama bende herkesin yanında yürü git be birde adamım diye dolanıyorsun sen bekle elbet eve cıkıcağız benimde adım banuysa bu sana yol su elektrik olarak geri dönecek dedimeşim o gün akşama kadar mum oldu resmen
Halalarıda eşime kızdılar valla dediler şu dua faslı bitsin seni bir temiz döveceğiz dedilerKv ve kızlarıda tabi fena bozum oldular onu muma çevirdim diye
Valla arada aranıyorlar bende eşime hep derim bak kaşınıyorsan lafı dolandırma kaşınıyorum de bende seni seve seve kaşırım diyorum![]()
mrb hanımlarrr... 2 gündür kendimi çok güzel dizginledim eski alışkanlıklarımın %99 nu bıraktım%1 lik kısım ekmek tabi ki
ama şimdi oda şöyle
sabah evden çıkmadan önce 2 tane form bisküvi ve 1 bardak karışık meyve suyu içtim
işe giderken termosuma yeşil çayyapmıştım onuda aldım içtim yolda
sonra iş yerinde 9 gibi kahvaltı yaptık. ondada evde 2 dilim tost ekmeğinin arasında incecik peynir vardı. kızdılar bana ondanda ye bundanda ye diye. yedim ama susamlı ekmek aslaaaaaaaaa2 dilim salam yedim azıcıkta peynir ve şekersiz çay. çikolatalı gofret vardı onuda çok zorladılar birden zönk diye diyet yapılmaz diye . onunda 4 te 1 ini bile yiyemedim.
ara olarakta antep fıstığı yedim 5-6 tane
öğle yemeği saat 1 deydi. tarhana çorbası içtim, salata yedim, ve pilav vardı 2-3 kaşık yedimm..
akşam yemeği olarakta ekmeksiz döner yedim. oda 50 gr bile yoktur yanındada karışık meyve suyu ve 1 tane form büsküvisi
ara öğün olarakta 1 elma ve 1 bardak süt
şimdi çay içiyorum melisa çayı
ama suyu 2 litreye çıkarmadım henüz
bugün erken yatmam lazım hepinizi öptüm kocaman kocaman
yarın tartııı varrr2 gün olmasına rağmen ümitliyim ben 500 gr bile olsa gider:44: umarım
Merak etmiştim seni iyi olmana sevindim.Gunaydin kizlarr nasilsiniz?
Nerdeyse 1haftadir giremiyorum benim pc bozuldu zaten tutulup kaliyordu bugun arkadasin pc sini getirdim haber veriyim dedim birsure daha giremeyebilirim insallah herkes iyidir geçmis baya birikmis 300sayfadan fazlahepsini okuyamam ama pc yi vermeden once son 20 sayfayi okumaya çalisacagim cecom listeyi yaptimi merak ettim yarisi kim kazandi
BEYZUS abla benim kilom ayni bu haftada ayni yazarsan sevinirim birde iki hafta kadar izinli yazarmisin beni belki giremem pc yapilana kadar nir yolunu bulup girsemde yinede sen 2hafta izinli yaz beni lutfen listelerden çikmak istemiyorum geçici durum benimki oyuzden tekrar aranizda olucam insallah
YENA abla spor listesini sen yapiyordun en son sporum bu hafta 180 dk spor listesinede izinli yaziliyorsa yazarmisiniz?
Hepinizi çok ozledim buraya giremedigim zamanlar eksiklik hissediyorum okadar alistim sevdimki sizi aranizda olucam tekrar insallah
Yarin giremem simdiden kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim insallah herkes vermistir
Bende insallah listelere girene kadar azda olsa vermis olurum
Simdi biraz geçmisi okuyumm
opuyorummm hepiniziiii![]()
Merak etmiştim seni iyi olmana sevindim.
Cecoo canım kızına çok geçmiş olçsun.
Merhabalar kızlar çok geçmişe bakamadım sabahtan beri hastahanelerdeyiz sbah uyandığımda ablam aradı ayşenin başı ağrıyor midesi bulanıyor diye aldık çapaya götürdük ne yazıkki bakmadılar çocuk nöroloji doktorları yokmuş ve hiç bir devlette yokmuş bir tek kanuni sultan diye bir yer var orda varmış orayı aradık anlattık doktora doktor beni ilgilendirmez randevu alın dedi şe...z bizde özel muayenehane doktoruna götürdük oda pek vicdanlıymış 350 tl muayene ücreti muayene etti beyinin içinde basınç olabilir dedi emar istedi ama devlette çektiremezsin 1.5 sene beklersiniz dediler 750 den kapı açıp 400 düştüler herşey para ne büyük kötülük paran yoksa öl mantığı işliyor amerikan hastahanesinde bir çocuk bize yardım ettide 250 emarı çekilecek ama onlar narkozla yapmak istiyor bizde istemiyoruz dr da narkopssuz olsun dedi bakalım yarın ne olucak 30 dk sürüyomuş inşallah durur kıpırdamaması lazımmış inşallahda hiç bişey çıkmaz dua edin arkadaşlar inşallah temiz çıksın bütün vücudumda sivilceler çıktı uyku haram oldu hepimize.
BEYZUŞ ablacım beni izinli yaz bu hafta hem adet oldum hem bu durumlarda yeme düzenim kalmadı bugün akşam 20.00 kadar açtım biraz çikolata yemiştim ama sonra annemde makarna yedim sonrada eşimle sıkıntıdan kallavi bir tatlı çeşidi yedik resmen sıkıntıdan yedim midem şiş amaa yemek istiyorum.
BEYZUŞ abla sen ne dersin narkozlu narkozsuz bir fikrin varmı?
Kızlar aranızda hiç çocuğunu beyin emearı çektiren varmı?
yena uğramadı 2 gündür acep ne ola ki
Tamamenmi kapalı uff ya nasıl durucak bir kere korkar öyleyse yarın zaten ilk öyle denencek bizde girebilirmişiz öyle dediler....canım umarım birşey çıkmaz umarım iyi çıkar sonuçlar allah yardımcınız olsun
emarda çocukları kımıldamamsı için uyutuyorlar diye biliyorum
30 dakka sürese kımıldamamk zor çocuk için
ben 2 kez çektirdim içerisi gürültülü ve kutu gibi bir yer
bence konuşsanız ayşe ile kımıldaması konusunda ilaçsız deneseler önce olmadı ilaç lı olsa ama çekenler ne der bilemem
Sağol asumancım inşallah temiz çıkıcak.banucum geçmiş olsun canım inşallah kolaylıkla çekilir mr ve bişey çıkmaz
Tamamenmi kapalı uff ya nasıl durucak bir kere korkar öyleyse yarın zaten ilk öyle denencek bizde girebilirmişiz öyle dediler....
Tamamenmi kapalı uff ya nasıl durucak bir kere korkar öyleyse yarın zaten ilk öyle denencek bizde girebilirmişiz öyle dediler....