Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

farlutal kullandığımdan beri iştahım açıldı ve sürekli uyku halindeyim canım gündüz uyuduğum için şimdi uykum yok :) geçmişe bakıyodum sen nasılsın
ben hiç farlutal kullanmadım.. regl söktürücü için duphaston kullandım canım..
iyi gibiyim...iyiyim sanırım.. aslında iyiyim:))
sende uyumamssın bu saatte hayrola:)
evet cnm biz hani ilk bebis tedaviyle oldu diye yine olmaz sanmistik ama olabiliyomus :9: iyikide olmuslar dünyam herseyim onlar benim:emir_bebek:
canim benim elbetteki mutlu olacaksin ve hep iyi düsünmelisinki öyle olsun sen ilk önce fazla kilolarindan kurtul bak gör gerisi nasil corap sökügü gibi gelicek :16:
yasinda kücük sanirim cokta olmamis evleneli. bence herseyi önce bi zamana birak bakalim tikandigi yerde yardim aliirsin. :33::34:
simdi cikmaliyim canim sana iyi geceler. cok öpüyorum seni. hadi bakalim yarina insallah hepimiz eksilerde oluruz. kendine iyi bak görüsürüzzz...:16::16::16::5::5::5::5::54::54:

saol ilknurum.. çok iyisin,hep moral veriosun bana..
ayhh evet yarın bildirim günü ama ben zaten biliyorum kilomu:1:
bugün gitmiştim diyetsyene.. cumaları yetişemiyorum diye..
artık sabah kalkar yazarım..sanada iyi geceler:3::3:

kızlar herkese merhaba. işe saat 2 de geldim hastanelerdeyim yine maalesef:14::14::14::14:

jinekoloğa muayene olcaktımya reglken hormon testleri yapılıyor diye önce onun için gideyim dedim. haftayada muayene olurum diye düşündüm kendimce..doktora anlattım derdimi işte ayyy demezmi çubuk ultrasyonla bakabilirz diyee düşüp bayılcam nerdeyse bende küçük görümcemle gittim kan vercem nasılsa diye eşim yok yanımda.neyse kontrol etti. içi yağ dolu bir adet kistim varmış solda. sonra renkli doppler çekildim bir daha bakıldı emin olmak için.ikincci kez yine aynı olay. sanırım regl döneminde daha iyi tanı koyuluyor doktor memnun oldu zamanlamasına.

çıktım ordan başladım ağlamaya görümcemde korktu. eşim yokya yanımda birde ilk kez böle muayene oldum kendimi gariban hissetim..ağla ağla kız napıcanı şaşırdı. kistin cinsinin ne olduğunu tam tanımlayamadılar hormon tahlillerine göre karar verilcek..inşallah kötü birşey değildir.dertler geldimi üst üste geliyor gerçekten hamd olsun ne diyeyim hastalıklar bizim için..

öğlene kadar aç kaldım sonra bir dilim börek+ yarım simit peynir kırmızı biber filan yedim..

işe geldim şimdi 5 tane ceviz+ 3 kuru incir yedim.eve gittiğimde sadece çorba ve salata yerim ekmeksiz. planım böyle.dün geceden beri doktora gitcem diye stres yaptım sanırım kabız oldum afedersiniz.+ çıkarsamda şasırmıcam.

hastaları olanlara hasta olanlara özellikle bebişlere çok geçmiş olsun...herkese sevgiler.:

geçmiş olsun canım

Bu günkü kahvaltım

avuçiçi kadar peynir 2 yumurtadan z.yağlı omlet
1 orta boy muz
1 salatalık
1 kupa süt
güne 2 kayısı ve 1 bardak su ile başladım

cevizleri akşam yemeği ile yiycem kırmaya üşendim :17:

umarım bu gün kaçamaksız düzgün devam edebilirim güne çok canım sıkılıyor ya böyle oldukça :((( ilaçları bıraktım bu gün belki iştahımda düzelir.Ya mide sorunu yaşayan arkadaşlar bilir belki ilaçlarımı yazsam hangisi beni böyle fil gibi acıktırıyor...

lansara
pankreoflat
spasmomen
gaviscon

bilen varsa söylesin valla kullanmıycam o ilacı bidaha :19: 1 aydır kendime gelemedim ya bir düzene girmedi diyetim.O şok diyete başladığım güne lanet ediyorum :5:

tekrardan geçmiş olsun canım..ben ne zaman ilaç kullansam hep iştahım açılıyo.4 tane ilaç hepsi birleşince yan etki yapıyodur belki

sabah 1kkut peynir 1 dlm ekmek 1 cay kaşıyı kızıma ekmege sürerken canım cekti sarelle cik
öğlen 2 kaşık patetes yemeği kızımın tabağından arttı
aşıya gittik kücük prensese geldim açımmm dolabı bi actım çikolatalar sıralanmış evde cocuk cok olunca dedim sen hep aynı hatayı yapıyosun yeme hemmen 1 bucuk dlm layt ekmek 3 kalık kereviz salatası bide yeşil çayyy miiiissss
akşama patates yemeği var pilav yapmıcam bol salata yanına kereviz salata yoğurtluu allahımmm yardım et cumaya az kaldııı

bu arda eşm aşıdan gelirken bot aldı söylemesi ayıp benim patiler 40 numeroo idi sanırım aşşağıdan yukarı vermeye başladım 39 oldu eve geldim ayakkabılarımı denedim kalıbımı geniş acep diye evdekilerde bol hafif rejimde bi teknik hata yapıyorum sanırım erimesi gereken yerler ermiyoooo:1::1::1::1::1::1::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39::39:

geçmiş olsun prensesine..ayy gitsinde kilolar nerden giderse gitsin canım :)

Evet canım ben de kullanıyorum gavisconu yıllardır sanırım diğer 3 ilaçtan biri bu etkiyi gösteren.Ağrım olmadığı sürece kullanmayı düşünmüyorum ilaçları ne yalan söliyim.Bir tartılıyım dedim 89.100 gördüm tartıda off offfffff :(((((

ilaçlar ödem yapmıştır canım üzme kendini

ben bugün 1 saat yürüdüm ankara yine buz valla ama leslie yapmayı gözüm yemezdi
kahvaltı olarak roka kırmızı lahana domates ve peynirli salata yedim
öğlen 1.5 lahmacun ve ayran
akşam da pırasa yerim ve yoğurt
şimdi kahvemi içeceğim 1 tane minik browni intense yedim hani 1 lokmalıklardan ama daha çok şey yiyesim var
hatta bugün eşime ben bu işe ara versemmi ne bile dedim gördüğüm herşeyi yemek istedim Allah tan vaktimiz yoktu

bugün komşuma bebek bakmaya gittik oooo neler neler yapmış :) sarmalar,pideler,tatlılar ,salatalarrrr
ben 4-5 sarma ve yarım pide yedim zaten oğlum kalabalık olunca huysuzlandı erkenden eve geldim
geldim birde ne göreyim anneannem sütlaç yapmış hemen 1 kaseyi hüplettim
yetmedi eşim geldi yemeği hazırladım dünden kalan makarnayı hiçbiri yemedi bende 1 tabak makarnayı hüplettim
ama yarın ne olacak bilemiyorum, bugün yine herkes sanki sen biraz daha mı vermişsin dediler :)))
ay nasıl sevindim ya demek iyice fark ediliyorum artık yaaaaaaaaaa ama şu gazlardan sonra yemesem daha iyi olacakt nasıl
yarında alt komşuma gideceğim bir komşum ben bakarım bebişe demiş onunla konuşacağız ben tanımıyorum kadını onda tanışacağız

Özlemcim sanırım topikcek nazarlara geldik :1: baksana hepimizde bir yeme sevdası.Yeni yıldaki atıştırmaların cezası bunların çoğu.Kan şekerini yükselttik şimdide ye babam ye istiyor bünye.Ama inşallah toparlarız hepimiz.Bu arada yakışıklı oğluna umarım iyi bir bakıcı bulursun anlaşırsın görüşeceğin Hanımla.

ay sorma benim regl de yakın galiba eşimle lahmacun yedik ama neler var bir görsen pastalar pideler döner yani aklına ne gelirse hepsi de süper görünüyordu
zaten özlem yedi pastayı benim de canım çekti ama 16 şubatta yeriz dedim eşime tanışma yıldönümümüzde
yarın zaten arkadaşa gidecem kahvaltıya orda yerim börek felan ben de browni yapacağım ondan da yerim 1 dilim nasılsa cuma değil mi
ama gerçek şu ki kilo veremiyorum dikkat de ediyorum gramlara razıyım ama onlar bile gitmiyo

bende bu hafta ne bulduysam yedim bakalım sabah kaç çıkıcam çok merak ediyorum.2012 bize yaramadı sankim
ilbatum canım inş istediğin gibi bi bakıcı bulursun bebeğine..

Selammmmmmmmmmmm

Bugün biraz daha erken gelme fırsatı yakaladım çok şükür :34:
Eşim eve meyve takviyesi için uğramışken laptobuda bıraktı barı akşam taşımak zorunda kalmim gelince dedi :1: Alllahhhhh razı olsunnnnn :60:
Dün gece büyük kızı götürdük malum hastaneye. Doktor 10 tane iğne yazdığı için mecbur öğlene doğru kızı iğneye götürmeye niyetlendiğimde küçük kızımında ateşinin olduğunu fark ettim. Hadi gitmişken küçüğünüde göstereyim dedim ve iyikide götürmüşüm çünkü onada bulaşmaya başlamış Faranjit :26: Hemen Meyve Bombardımanına tuttum ikisinide :1:
Büyüğünde ateş kalmadı şükür ama ikiside yemek yemiyorlar. Sabahtan beri kücüğü sırf 2 biberon süt içti birde yarım biberon taze sıkılmış portakal, grayfurt ve limon suyu. Büyüğüne de zoraki bir tabak yoğurtlu pirinç çorbası yapmıştım onu içirdim hatta oda yarım bıraktı :26:
Onlar yemedikce benimde boğazımdan birşey geçmiyor :26: Sabah Allahtan onlar uyurken kahvaltımı dünki gibi güzelce yaptım. Öğlende de bir tabak pirinç çorbası yedim bende başkada birşey yok şimdilik ama eşim banada tembihliyor onlara meyve yedirmeye çalışırken sende ye bak yoksa sana bulaşırsa ağır geçer diye.

Rabbim bütün çocuklara şifa verir inşallah bir an önce... Aminnnnnnnnn

Çok sağol canım sizinkilere de çok geçmiş olsun inşallah onlarda atlatır bir an önce :34:

:54::54::54::54::54: :29::29::29::29:

Sağol canım :34: Aslında ben bundan sonra hep böyle paylaşırım diye düşünüyordum ama bak kızların derdine düşünce ne düzen kaldı ne fotograflık hal :1: olsun iyileşsinlerde yine yaparım nasılsa.

Anammmmm Şeftali çayını severim ama o kıtır ekmeklere bayılırım canım yaaaa
Buradaki Realde var ama maşallah bir etiket koymuşlar üzerine insan geçerken fiyatına bakmaya çekiniyor ya üzerime yapışırsa diye :60:
Sizi orayı bilmiyorum ama annemlerin orada Lİdl de çok uygundu onlar :122: burada maşallah en son baktığımda 6 Liradan fazlaydı üstelik küçücük paket :34:
En iyisi hiç yemem daha iyi :34: ama bence sen kesin ona devam et çok faydalı hem zayıflamak hem bağırsaklar için :1:

Ya canım ben biraz cinsim o konuda ille çeşitli olucak tabağım renkli olucak yoksa canım hiç birşey yemek istemiyor :1:

Senaryo süper dimi :1: bencede ....merak etme zaten ben gelişmeler oldukca banttan yayın yaparım :60: Cumartesi akşamı başlıyor tiyatro artık pazar günü onlar gidince olanları anlatırım :1:

Büyük biraz daha iyi ama bu seferde ufağıda başladı maalesef :26: şimdi uyuyorda kafa dinliyorum çünkü uyanıkken devamlı mızıklıyor ve kucağımdan inmiyor :1:

Tabiki paylaşabilirsin :34: bu arada aramıza hoşgeldin inşallah daimi ve bol paylaşımların olurda hedefine bir an önce ulaşırsın :34:

Canım inşallah bir an önce düzene girersin sende :34:
Özletme kendini :3:

Sağol canım inşallah bir an önce iyileşirler yoksa ben yamulucağım bukadar ağlamaya :14: küçüğü uyandıkca ağlıyor yavrum

Hoşgeldin biz iyiyiz seni sormalı :34: kimsin kimlerdensin :1:

Canım sanada çok geçmiş olsun etraf mikrop kaynıyor hep diyorum bir kar yağsa şu salgın geçecek diye mikroplar kırılacak diye :26:

Sanada çok geçmiş olsun canım seninde işin zor :17: Görüşmek üzere inşallah

çok geçmiş olsun kuzucuklarına..canım bişey dikkatimi çektide ilaç kullanıyorsanız greyfurt suyu içmeyin yazıyodu nette..inş kısa zamanda atlatırlar..

Evet canım o :34: dün pek birşeyi yoktu gündüz o zaman şebeklik olsun diye takmıştı bende cektim :1:
Ablası 3D gözlük takınca oda istedi ablasıda en son sinemaya gittiğimizde verdikleri gözlüğün camlarını cıkarmış onu vermiş eline diğeri gözlerini bozabilir diye :34:
Tam küçük Hüdaverdi oldu cadı :60:

çokk tatlı olmuş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar çok canım sıkıldı çokkkk...

bugün ultrason çekilmiştimya aldım kağıdı elime nedir ne değildir bir bakayım diye. tani dermoid kist büyük ihtimalle yani iyi huylu tümör. hatta kötü huylu olma ihtimaline karşılık ekstra test istedi doktor.leyding hücreli kist olabilirmi diye.buda kanser hücreli demek oluyormuş...

doktor bugün fazla bişey söylemedi bana demekki bundanmış.bende salak gibi diyorumki acaba çok kilo aldım ondan olabilir mi? yok onla alakalı değil dedi. ilaca gerek yok dedi çünkü ilaçla tedavi edilecek bir kist değilmiş.kötü birşey çıkmazsada (inşallah) cerrahi yöntemle alınması gerekiyormuş.büyüyebilirmiş,kötüye dönme olasılığı varmış %1-2..

ne yapıcamı şaşırdım eşim bu gecede geç gelicek aksi gibi telefonda bişey söylemek istemedim oturdum ağlıyorum...

bakalım doktor ne söyleyecek pazartesi günü merakla bekliyorum.özel bir merkeze gitmiştim.zaten okuduklarımdan sonra bi araştırma hastanesine gitmeye karar verdim daha güvenilir olmaz mı?

keşke hemen hamile kalma şansım olsa doğumla beraber alınabiliyormuş...hakkımızda hayırlısı olsun.uzun süredir sürekli hastalık haberi veriyorum kusura bakmayın..ama şuan paylaşabileceğim kimse yok yanımda...

canım aklına kötü şey getirme inş kötü bişey çıkmayacak.
iyi akşamlar kızlar
yürüyorum kaçamaklı da olsa yediklerime dikkat ediyorum ama 3 aydır tık yok
karayiplere gidesim var :5:

kilo verme durunca vücudunuzu şaşırtın diye bi yazı okumuştum canım..baya kilo vermişsin maşallah :nazar::nazar::nazar: belki bundan sonra azar azar gidecektir

offffff offfffffff ben bu hafta hiç kısmadım :( tamam belki çok yemedim ama hep en kalorili şeyleri yedim ya.. hele yeniyılın ilk 3 günü ne yedim ya mide fesadı geçirdim resmen :(

aynı ben :))

anaaa acaba benimkide o yüzdenmi zorlanıyor :1: ama 90a da daha çok var yaw o zamana kadar da hep yanlışmı acaba diye düşünürüm herhalde artık. Ya kız kardeşim olsun komşu Ablam olsun hep diyorlar eskisi gibi değilsin baya bir topladın kendini fark görünmeye başladı diye ama işte bende bir an önce şu 100 rakamını bile görsem bayram edicek hale geldim. Annemde kızım acele etme tartıda fark olmasa bile yavaş yavaş verirsin nasılsa ancak vucudun kendine geliyor diye ama işte insan fit oluyor fark göremeyince.
Aslında bir ara dışarı cıktığımda eczanede mi tartılsam belki orada doğrusu cıkarda biraz moralim düzelir :34:
Artık yarın kızımı iğneye götürdüğümde şansımı denerim :34: bildirimime yetişmez ama olsun en azından müjde vermiş olurum :1:

bende 2 tane tartı war canım..dijital 3 kilo az gösteriyo manuel i dikkate alıyorum..birde deneme yaptım evde.5lt su şişelerini tarttım ikiside aynı tartıyo..kilom fazla olunca benim tartı sapıtıyo galiba :)

bişey degil canım gece gece bizlere iltifat oldu bu klip amann ha eşlerinize göstermeyinn benimkine gösterdim klibi amanın dedi bu ne faceden buldum kuzenin yayınlamış adam yosam akşam akşam kafamı kesecedi hahaha :52: :52: :52:

klibi yaptımda tam izleyemedim tşk turnalciğim..acaba ne diyo klipte ing olmayınca :)

Herkese iyi geceler arkadaşlar ne olur bize dua edin yarın güzel haberlerle gelelim.

canım inşallah iyi çıkar sonuçlarınız..geçmiş olsun

Ben biraz daha burdayim. Nasil is anlamadim. Kizkardesim hemsire abla gitme gel beraber nöbbet tutalim diyo :9:
Facede arada ona yaziyorum. Düzensiz adetin belkide en büyügü bendedir canim. Bekarkenden beri düzensizdi Hormon bozuklugu var bende. Dogum kontrol haplariyla regl oluyorum. Bir sürü hap kullandim ama bu bana cok iyi geldi. Bunuda bana kizkardesim önerdi o kadar cok doktorlara gittimki anlatamam. Cok sükür simdi zamaninda oluyorum:34:

bende senin gibiyim canım..kilo aldırmıyomu dk hapı..bende bu yüzden kullanmak istemiyorum..özelden yazarmsın cnm hapın adını

allahım şu hastanelere kimseyi düşürmesin hastanelerin ve doktorlarında yokluğunu vermesin.
topiğin hali ne arkadaşlar. hastaneye uğramayanı içeri almıyoruz gibi bir yazımı var kapıda. bugün herkeste bir hastane doktor macerası. allah acil şifalar versin hastalara. yakınlarınada sabır. neyse kaçtım ben iyi geceler.

amin canım..

günaydıııııııııın:16::16::16:
hayırlı cumalar Allah herkesin dualarını hayırısıyla kabul etsin inşallah

ece günaydın canım nedir durumlar tartıda ben daha tartılmadım küçük kızım da gitsin ondan sonra

Günaydın çıtır adayı arkadaşlarım ben tartıldım kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta : 94.3 kg
Bu hafta : 93.4 kg
eksilen :900 gr hiç olmamasından iyidir
spor :430 dk

Son düzenleme:
DUALARDA UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE...

HAYIRLI CUMALAR -------
En güzel.günlerden biri olan Mubarek cuma gününde bütün dualarınızın ve. isteklerinizin yaradanımın katında en kısa sürede Kabul edilip size ve sevdiklerinize huzur mutluluk ve neşe bereket getirmesi dilekleriyle.
RABBiM CUMA GÜNÜMÜZÜ MÜBAREK DUALARIMIZI KABUL ETSiN İNSALLAH.......
TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRMESİNİ CENAB-I MEVLAM'DAN
CANI GÖNÜLDEN NİYAZ EDİYORUM
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN::HER ZAMAN YÜZÜNÜZ GÜLSÜN, .AMiN

günaydınnnnn:16::16::16:

kilom.....97...:21::21::21:

üzüntü stres işe yaramış...:47::47::47:

nevzamansız geçmiş olsun canım acil şifalar kötü bişey değildir üzülme...

ceco prenseslerine geçmiş olsun salgın var sanırım herkes hasta.

ilknur eşine geçmiş olsun canım acil şifalar...

Son düzenleme:
yağmurgözlüm amin diyorum canım güzel duana
tebrik ederim giden kilo için inşallah sıkıntın sona ersin ama kilo vermen sağlıkla devam etsin canım

bana 5 gün 5 kilo değil 10 gün 10 kilo diyeti bile az gelir offfffff offffffffff sözde kv gelene kadar vermem gerekenler vardı şu yaptığıma bakın ya ,ben haftaya kesin açım kesinnnnn :14:

günaydınlar herkese
hayırlı cumalar ve gzl bildirim diliyorum

kızlar herkese merhaba. işe saat 2 de geldim hastanelerdeyim yine maalesef:14::14::14::14:

jinekoloğa muayene olcaktımya reglken hormon testleri yapılıyor diye önce onun için gideyim dedim. haftayada muayene olurum diye düşündüm kendimce..doktora anlattım derdimi işte ayyy demezmi çubuk ultrasyonla bakabilirz diyee düşüp bayılcam nerdeyse bende küçük görümcemle gittim kan vercem nasılsa diye eşim yok yanımda.neyse kontrol etti. içi yağ dolu bir adet kistim varmış solda. sonra renkli doppler çekildim bir daha bakıldı emin olmak için.ikincci kez yine aynı olay. sanırım regl döneminde daha iyi tanı koyuluyor doktor memnun oldu zamanlamasına.

çıktım ordan başladım ağlamaya görümcemde korktu. eşim yokya yanımda birde ilk kez böle muayene oldum kendimi gariban hissetim..ağla ağla kız napıcanı şaşırdı. kistin cinsinin ne olduğunu tam tanımlayamadılar hormon tahlillerine göre karar verilcek..inşallah kötü birşey değildir.dertler geldimi üst üste geliyor gerçekten hamd olsun ne diyeyim hastalıklar bizim için..

öğlene kadar aç kaldım sonra bir dilim börek+ yarım simit peynir kırmızı biber filan yedim..

işe geldim şimdi 5 tane ceviz+ 3 kuru incir yedim.eve gittiğimde sadece çorba ve salata yerim ekmeksiz. planım böyle.dün geceden beri doktora gitcem diye stres yaptım sanırım kabız oldum afedersiniz.+ çıkarsamda şasırmıcam.

hastaları olanlara hasta olanlara özellikle bebişlere çok geçmiş olsun...herkese sevgiler.:54::54::54:

çok geçmiş olsun cnm hayırlı haberler verirsin inş. bize

ayşem bende aynıyım düzen filan yok bu ara ama salmakta yok..kilolardan kurtulmamız lazım. bıktım bu yükü taşımaktan.

aynen kaç gündür dikkat etmeme rağen gram gitmedi ölücem sinirden :43::43::43::43::43::43:
Selammmmmmmmmmmm :122: :122: :122:

Bugün biraz daha erken gelme fırsatı yakaladım çok şükür :34:
Eşim eve meyve takviyesi için uğramışken laptobuda bıraktı barı akşam taşımak zorunda kalmim gelince dedi :1: Alllahhhhh razı olsunnnnn :60:
Dün gece büyük kızı götürdük malum hastaneye. Doktor 10 tane iğne yazdığı için mecbur öğlene doğru kızı iğneye götürmeye niyetlendiğimde küçük kızımında ateşinin olduğunu fark ettim. Hadi gitmişken küçüğünüde göstereyim dedim ve iyikide götürmüşüm çünkü onada bulaşmaya başlamış Faranjit :26: Hemen Meyve Bombardımanına tuttum ikisinide :1:
Büyüğünde ateş kalmadı şükür ama ikiside yemek yemiyorlar. Sabahtan beri kücüğü sırf 2 biberon süt içti birde yarım biberon taze sıkılmış portakal, grayfurt ve limon suyu. Büyüğüne de zoraki bir tabak yoğurtlu pirinç çorbası yapmıştım onu içirdim hatta oda yarım bıraktı :26:
Onlar yemedikce benimde boğazımdan birşey geçmiyor :26: Sabah Allahtan onlar uyurken kahvaltımı dünki gibi güzelce yaptım. Öğlende de bir tabak pirinç çorbası yedim bende başkada birşey yok şimdilik ama eşim banada tembihliyor onlara meyve yedirmeye çalışırken sende ye bak yoksa sana bulaşırsa ağır geçer diye.

Rabbim bütün çocuklara şifa verir inşallah bir an önce... Aminnnnnnnnn

Çok sağol canım sizinkilere de çok geçmiş olsun inşallah onlarda atlatır bir an önce :34:

:54::54::54::54::54: :29::29::29::29:

Sağol canım :34: Aslında ben bundan sonra hep böyle paylaşırım diye düşünüyordum ama bak kızların derdine düşünce ne düzen kaldı ne fotograflık hal :1: olsun iyileşsinlerde yine yaparım nasılsa.

Anammmmm Şeftali çayını severim ama o kıtır ekmeklere bayılırım canım yaaaa :56::56::56::56:
Buradaki Realde var ama maşallah bir etiket koymuşlar üzerine insan geçerken fiyatına bakmaya çekiniyor ya üzerime yapışırsa diye :60:
Sizi orayı bilmiyorum ama annemlerin orada Lİdl de çok uygundu onlar :122: burada maşallah en son baktığımda 6 Liradan fazlaydı üstelik küçücük paket :34:
En iyisi hiç yemem daha iyi :34: ama bence sen kesin ona devam et çok faydalı hem zayıflamak hem bağırsaklar için :1:

Ya canım ben biraz cinsim o konuda ille çeşitli olucak tabağım renkli olucak yoksa canım hiç birşey yemek istemiyor :1:

Senaryo süper dimi :1: bencede ....merak etme zaten ben gelişmeler oldukca banttan yayın yaparım :60: Cumartesi akşamı başlıyor tiyatro artık pazar günü onlar gidince olanları anlatırım :1:

Büyük biraz daha iyi ama bu seferde ufağıda başladı maalesef :26: şimdi uyuyorda kafa dinliyorum çünkü uyanıkken devamlı mızıklıyor ve kucağımdan inmiyor :1:

Tabiki paylaşabilirsin :34: bu arada aramıza hoşgeldin inşallah daimi ve bol paylaşımların olurda hedefine bir an önce ulaşırsın :34:

Canım inşallah bir an önce düzene girersin sende :34:
Özletme kendini :3:

Sağol canım inşallah bir an önce iyileşirler yoksa ben yamulucağım bukadar ağlamaya :14: küçüğü uyandıkca ağlıyor yavrum

Hoşgeldin biz iyiyiz seni sormalı :34: kimsin kimlerdensin :1:

Canım sanada çok geçmiş olsun etraf mikrop kaynıyor hep diyorum bir kar yağsa şu salgın geçecek diye mikroplar kırılacak diye :26:

Sanada çok geçmiş olsun canım seninde işin zor :17: Görüşmek üzere inşallah

geçmiş olsun cnm

cecoşum canım benim geçmiş olsun meleklerine..inşallah cabucak atlatırlar...
sen kendine çok dikkat et bir de sana bulaşırsa diyetle beraber kötü olursun..

senarist iddiadaşım benm:1::1: geliişmeleri merak edıyorummm:1::1:

off pideler sarmalarrr götür özlemim götür...:1::1::1:

canım geçmiş olsun ama aglama üzme kendini... moralinin yerinde olması gerek...
tabiki bize anlat hep yanındayız.. dualarım senn için..
iyi düşünki iyi olsun.. bence kısa zamanda korkularının yersiz oldugunu anlayıp rahatlayacaksın..

anammmm kızzz karayiplere otobüsmü kaldırıyonuzzz bende gelem :3::3::3:
iddiadaşım benden öndesin canım..en azından beni geçtin:1::1::1:
sen de bu azim varken olmazsın artıda merak etme:16:
götürdüm meryem götürdüm offf offf :(((
umarım çabuk düzelir bilgisayar fazla özletme kendini

evet bunu duyduğuma sevindim
aslında doğru tek sorun beynimizde
istersek gerçekten olur

senin bebk nasıl randevu alabildinmi nörolojiye gittinizmi

geçmiş olsun aman dikkat et ne fazla ye nede az

içini ferah tutu umarım iyi çıkar sonuçlar
hem dr. büyük ihtimal dediyse emin ol iyi huylu çıkar
iyi düşün iyi olsun
çaresiz dert vermesin rabbim

bende zayıflayınca önceden olmayan aykkabım vardı o olamya başladı
değişebiliyor numara

sakın ara verme
karayiplere giiden nasıl döner biliyorsun
bence sporunu değiştir leslie ve yürüyüş bence sana az geliyor mesela bir süre slim in 6 denesen leslieden daha etkili bir dene

offf götürmüşsün dur demen lazım ama şiş gelir bak
gerçi regli öncesi ondandır

iki kızınada
geçmiş olsun canım
ama eşin haklı annelerin hasta olma lüksü yok malesef
sende meyve ye bol bol

iyi cevap vermişsin valla
kaşınmış

aman oda denirmi ya bana da eşim dese dünyayı dar ederim ona

meyve sularındaki kaloriye baktınmı nasıl birşey bilmem ama baya kalorili
regl önceside var tabi ama bu hafta neredeyse +2ye yakın bir değer gördüm allahtan gitti ya 1600 falandı şişlikti diye gitti ama hala regl şişliğim var çünkü parmaklarım dolma gibi :(
Merhabalar kızlar çok geçmişe bakamadım sabahtan beri hastahanelerdeyiz sbah uyandığımda ablam aradı ayşenin başı ağrıyor midesi bulanıyor diye aldık çapaya götürdük ne yazıkki bakmadılar çocuk nöroloji doktorları yokmuş ve hiç bir devlette yokmuş bir tek kanuni sultan diye bir yer var orda varmış orayı aradık anlattık doktora doktor beni ilgilendirmez randevu alın dedi şe...z bizde özel muayenehane doktoruna götürdük oda pek vicdanlıymış 350 tl muayene ücreti muayene etti beyinin içinde basınç olabilir dedi emar istedi ama devlette çektiremezsin 1.5 sene beklersiniz dediler 750 den kapı açıp 400 düştüler herşey para ne büyük kötülük paran yoksa öl mantığı işliyor amerikan hastahanesinde bir çocuk bize yardım ettide 250 emarı çekilecek ama onlar narkozla yapmak istiyor bizde istemiyoruz dr da narkopssuz olsun dedi bakalım yarın ne olucak 30 dk sürüyomuş inşallah durur kıpırdamaması lazımmış inşallahda hiç bişey çıkmaz dua edin arkadaşlar inşallah temiz çıksın bütün vücudumda sivilceler çıktı uyku haram oldu hepimize.
BEYZUŞ ablacım beni izinli yaz bu hafta hem adet oldum hem bu durumlarda yeme düzenim kalmadı bugün akşam 20.00 kadar açtım biraz çikolata yemiştim ama sonra annemde makarna yedim sonrada eşimle sıkıntıdan kallavi bir tatlı çeşidi yedik resmen sıkıntıdan yedim midem şiş amaa yemek istiyorum.
BEYZUŞ abla sen ne dersin narkozlu narkozsuz bir fikrin varmı?
Kızlar aranızda hiç çocuğunu beyin emearı çektiren varmı?
çok geçmiş olsun canım. oğlumunda çekildi hatırlarsan ameliyattan önce narkoz veriyorlar ,benim bebeğim 4 aylıktı daha en azından ayşe büyük daha rahat atlatır inşallah, narkozu hiç hareket etmemesi için veriyorlar tabi ama çıkınca yavrum baygın baygındı hala gözümün önünde ya çok kötü çok :(((
geçmiş olsun canım

tekrardan geçmiş olsun canım..ben ne zaman ilaç kullansam hep iştahım açılıyo.4 tane ilaç hepsi birleşince yan etki yapıyodur belki

geçmiş olsun prensesine..ayy gitsinde kilolar nerden giderse gitsin canım :)

ilaçlar ödem yapmıştır canım üzme kendini

bende bu hafta ne bulduysam yedim bakalım sabah kaç çıkıcam çok merak ediyorum.2012 bize yaramadı sankim
ilbatum canım inş istediğin gibi bi bakıcı bulursun bebeğine..

çok geçmiş olsun kuzucuklarına..canım bişey dikkatimi çektide ilaç kullanıyorsanız greyfurt suyu içmeyin yazıyodu nette..inş kısa zamanda atlatırlar..

çokk tatlı olmuş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım aklına kötü şey getirme inş kötü bişey çıkmayacak.

kilo verme durunca vücudunuzu şaşırtın diye bi yazı okumuştum canım..baya kilo vermişsin maşallah :nazar::nazar::nazar: belki bundan sonra azar azar gidecektir

aynı ben :))

bende 2 tane tartı war canım..dijital 3 kilo az gösteriyo manuel i dikkate alıyorum..birde deneme yaptım evde.5lt su şişelerini tarttım ikiside aynı tartıyo..kilom fazla olunca benim tartı sapıtıyo galiba :)

klibi yaptımda tam izleyemedim tşk turnalciğim..acaba ne diyo klipte ing olmayınca :)

canım inşallah iyi çıkar sonuçlarınız..geçmiş olsun

bende senin gibiyim canım..kilo aldırmıyomu dk hapı..bende bu yüzden kullanmak istemiyorum..özelden yazarmsın cnm hapın adını

amin canım..
inşallah canım bakalım bugün tanışacağım o bakarım diyen komşuyla inşallah iyi biridirde bakıcı sorunu yaşamam
sende mi artıdasın ne oldu bize ya :(
Günaydın çıtır adayı arkadaşlarım ben tartıldım kilo bildirimi yapıyorum
Geçen hafta : 94.3 kg
Bu hafta : 93.4 kg
eksilen :900 gr hiç olmamasından iyidir
spor :430 dk
bence en güzeli varya hep ver hep böyle ver en güzeli ...
canım 400 gr bişey değil halledersin sen üzülme bu kadar

off asu offf nasıl halledeceğimi bilmiyorum ,herşeyden yedim bu hafta hiç kısmadım şükür :)
bugünde komşuma gideceğim birşey yapma dedim ama inşallah yapmaz tek ben gideceğim birde bakıcı olacak komşum eee yaparsa yok ben nasıl yemem diyeyim belliki bana yapacak ayy inşallah yapmaz ya :((((((

Çok sağ ol canım inşallah bir an önce geçer :34:

Helal kız sana çuk oturtmuşsun lafı :34: valla bende eşime hak ediyorsa hayatta lafımı esirgemem. Benimkide geçenlerde KP öldüğünün ertesi günü kuran okunacak diye temizlik yaptığımızda KV koltuklarında yerlerini değiştirin dediğinde ille koltuğu kaldırmak için Banu gelsin ucundan tutsun diye tuturdu. Ben saftirikte anaaa adam diğerleri beceremiyor eşim daha becerikli o yüzden bana yardım etsin diye çağırıyor sandım o anda da eşimin halası bana göz kırparak lan ne kıymetli karın var biz beceremeyiz sanki dedi benim oduncuk hatt kalas :60: kalktı orada KV ve görümcelerde varken yok yediklerini eritsin dedi :47::47::47::47:
O koltuğu taşıdık diğer odaya ama ondan sonra benim yüzümden sinirlendiğimi anlayınca bin tane takla attı yok aşkım ben şaka yaptım valla öyle demek istemedim falan diye ama bende herkesin yanında yürü git be birde adamım diye dolanıyorsun sen bekle elbet eve cıkıcağız benimde adım banuysa bu sana yol su elektrik olarak geri dönecek dedim :1: eşim o gün akşama kadar mum oldu resmen :60:
Halalarıda eşime kızdılar valla dediler şu dua faslı bitsin seni bir temiz döveceğiz dediler :1: Kv ve kızlarıda tabi fena bozum oldular onu muma çevirdim diye :60:

Valla arada aranıyorlar bende eşime hep derim bak kaşınıyorsan lafı dolandırma kaşınıyorum de bende seni seve seve kaşırım diyorum :60:
yaa kilolu oluncaa bende sinir oluyırummm insanlar en ağır işleri yapar gözüyle bakıyolar altta komşum geçen kapıyı açıyo bende merdivenlerden çılıyorum nasıksınız falan dedi bende ona sordum kapı bozulmuş zor açıyorum dedi hadi sen kuvvetlisin bi açıver demezmi allahım neyse ben saftiriği sanki kapısını hergünben açıyomuşgibbi açtım eve geldim aöma hala kendime kızıyorum eşimde ben ollsam lafı sokardın iyi olmuş sana demezmi hıncımı garibim adamdan alacaktım ayy kadına hala gıcığım yanii bende zayıflar bize gçre daha aktif ve kuvvetliler diye düşünüyorum
O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small kızlar bu adresi tıklayın ismizi büyük harflerle yazın çok güzel
facede paylaşacamda ne diyo anlamayınca sonra abuk sabuk aşk maşk ilan ederde adam boşamasın beni:)))))))))))
yena uğramadı 2 gündür acep ne ola ki
bende merak ediyorumm eşide yoktu en son
Merhabalar kızlar çok geçmişe bakamadım sabahtan beri hastahanelerdeyiz sbah uyandığımda ablam aradı ayşenin başı ağrıyor midesi bulanıyor diye aldık çapaya götürdük ne yazıkki bakmadılar çocuk nöroloji doktorları yokmuş ve hiç bir devlette yokmuş bir tek kanuni sultan diye bir yer var orda varmış orayı aradık anlattık doktora doktor beni ilgilendirmez randevu alın dedi şe...z bizde özel muayenehane doktoruna götürdük oda pek vicdanlıymış 350 tl muayene ücreti muayene etti beyinin içinde basınç olabilir dedi emar istedi ama devlette çektiremezsin 1.5 sene beklersiniz dediler 750 den kapı açıp 400 düştüler herşey para ne büyük kötülük paran yoksa öl mantığı işliyor amerikan hastahanesinde bir çocuk bize yardım ettide 250 emarı çekilecek ama onlar narkozla yapmak istiyor bizde istemiyoruz dr da narkopssuz olsun dedi bakalım yarın ne olucak 30 dk sürüyomuş inşallah durur kıpırdamaması lazımmış inşallahda hiç bişey çıkmaz dua edin arkadaşlar inşallah temiz çıksın bütün vücudumda sivilceler çıktı uyku haram oldu hepimize.
BEYZUŞ ablacım beni izinli yaz bu hafta hem adet oldum hem bu durumlarda yeme düzenim kalmadı bugün akşam 20.00 kadar açtım biraz çikolata yemiştim ama sonra annemde makarna yedim sonrada eşimle sıkıntıdan kallavi bir tatlı çeşidi yedik resmen sıkıntıdan yedim midem şiş amaa yemek istiyorum.
BEYZUŞ abla sen ne dersin narkozlu narkozsuz bir fikrin varmı?
Kızlar aranızda hiç çocuğunu beyin emearı çektiren varmı?
şu mübarek günde alllah şifa versinnnn kuzucuğa
+ 400 :((((( hesaplamak bile istemiyorum :14:

iyi gene kız +1 den onuda haftaya sıkarsın

Back
X