Selammmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün biraz daha erken gelme fırsatı yakaladım çok şükür

Eşim eve meyve takviyesi için uğramışken laptobuda bıraktı barı akşam taşımak zorunda kalmim gelince dedi

Alllahhhhh razı olsunnnnn

Dün gece büyük kızı götürdük malum hastaneye. Doktor 10 tane iğne yazdığı için mecbur öğlene doğru kızı iğneye götürmeye niyetlendiğimde küçük kızımında ateşinin olduğunu fark ettim. Hadi gitmişken küçüğünüde göstereyim dedim ve iyikide götürmüşüm çünkü onada bulaşmaya başlamış Faranjit :26: Hemen Meyve Bombardımanına tuttum ikisinide

Büyüğünde ateş kalmadı şükür ama ikiside yemek yemiyorlar. Sabahtan beri kücüğü sırf 2 biberon süt içti birde yarım biberon taze sıkılmış portakal, grayfurt ve limon suyu. Büyüğüne de zoraki bir tabak yoğurtlu pirinç çorbası yapmıştım onu içirdim hatta oda yarım bıraktı :26:
Onlar yemedikce benimde boğazımdan birşey geçmiyor :26: Sabah Allahtan onlar uyurken kahvaltımı dünki gibi güzelce yaptım. Öğlende de bir tabak pirinç çorbası yedim bende başkada birşey yok şimdilik ama eşim banada tembihliyor onlara meyve yedirmeye çalışırken sende ye bak yoksa sana bulaşırsa ağır geçer diye.
Rabbim bütün çocuklara şifa verir inşallah bir an önce... Aminnnnnnnnn
Çok sağol canım sizinkilere de çok geçmiş olsun inşallah onlarda atlatır bir an önce

Sağol canım

Aslında ben bundan sonra hep böyle paylaşırım diye düşünüyordum ama bak kızların derdine düşünce ne düzen kaldı ne fotograflık hal

olsun iyileşsinlerde yine yaparım nasılsa.
Anammmmm Şeftali çayını severim ama o kıtır ekmeklere bayılırım canım yaaaa

Buradaki Realde var ama maşallah bir etiket koymuşlar üzerine insan geçerken fiyatına bakmaya çekiniyor ya üzerime yapışırsa diye

Sizi orayı bilmiyorum ama annemlerin orada Lİdl de çok uygundu onlar :122: burada maşallah en son baktığımda 6 Liradan fazlaydı üstelik küçücük paket
En iyisi hiç yemem daha iyi

ama bence sen kesin ona devam et çok faydalı hem zayıflamak hem bağırsaklar için
Ya canım ben biraz cinsim o konuda ille çeşitli olucak tabağım renkli olucak yoksa canım hiç birşey yemek istemiyor
Senaryo süper dimi

bencede ....merak etme zaten ben gelişmeler oldukca banttan yayın yaparım

Cumartesi akşamı başlıyor tiyatro artık pazar günü onlar gidince olanları anlatırım
Büyük biraz daha iyi ama bu seferde ufağıda başladı maalesef :26: şimdi uyuyorda kafa dinliyorum çünkü uyanıkken devamlı mızıklıyor ve kucağımdan inmiyor
Tabiki paylaşabilirsin

bu arada aramıza hoşgeldin inşallah daimi ve bol paylaşımların olurda hedefine bir an önce ulaşırsın
Canım inşallah bir an önce düzene girersin sende

Özletme kendini
Sağol canım inşallah bir an önce iyileşirler yoksa ben yamulucağım bukadar ağlamaya

küçüğü uyandıkca ağlıyor yavrum
Hoşgeldin biz iyiyiz seni sormalı

kimsin kimlerdensin
Canım sanada çok geçmiş olsun etraf mikrop kaynıyor hep diyorum bir kar yağsa şu salgın geçecek diye mikroplar kırılacak diye :26:
Sanada çok geçmiş olsun canım seninde işin zor

Görüşmek üzere inşallah