canım benimmm tsk ederim. anladım evet sıkıntılı bir zaman olmus. Önemli olan öyle veya böyle bir melege evini acabilmek. Eminim mırmırlıyorduk sürekli mutludur cok :) çok öpüyorum...
cok gecmis olsun. Emarda hareket ettiğin an bastan baslıyor işkence. Tepsiyi fırına verir gibi fırın gibi bişeyin içine sokuyorlar insanı. biz yetişkinler bile girince psikolojik olarak hareket etmek istiyoruz bir cocuk yarım saat hiç dayanamaz bence. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda saglıgına kavussun insallah
kıyamam sana bennnn :) önemli degil güzel arkadasım bazen böyle duraksamalar oluyor sen üstesinden gelirsin ben eminim. takma kafana bişi degil bunlar...
Nevin canım benim cok gecmis olsun. Asumanında dediği gibi Allah caresi olan dert versin. Hem daha dur bakalım pazartesiye kadar içini karartma ne olur. Böyle durumlarda gercekten moral cok ama cok önemli.
Gelelim diyetisyenimin söylediklerine; normalde şok olarak bişeyler yapalım demişti bu hafta için ama enerjini biraz daha düşürelim birde öyle deneyelim bakalım dedi ok dedim. Bu haftadan itibaren günlük kalori toplamım 1250 oldu. menü ise şöyle (benim istediklerime göre hazırladı)
Sabah 4 yemek kasıgı nesfit 1 bardak yarım yaglı süt (yanında kabızlık varsa kuru kayısı 4 adet)
Kusluk 1 adet meyve degisimi
Ögle 2 köfte kadar et 2 dilim ekmek ayran
ikindi 2 adet meyve degisimi
aksam 1,5 kepce corba 1 dilim ekmek ilave olarak salatada yenilebilir ama ben istemedim
gece bir adet meyve
sebze yemekten cok sıkıldıgım için ben söyledim aksamları sadece corba iceyim ne olursun diye tamam dedi. benim hayatımda sebze ıspanak ve taze fasülyeden ibaret oldugu için sadece digerleri aklıma bile gelmiyor yemiyorumda zaten. bu hafta hiç kaçamaksız bir hafta geçireceğim hepinize söz veriyorum. artık tartıda 83 ü görmek istiyorum. 84 den cok sıkıldım.
Kilo verebilen veremeyen herkesi kutluyorum. sevgiler