Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de öyle canım, bir de her yemeğe giren yiyecekleri mutlaka organik seçiyorum. mümkünse kendi yaptığım (salça vb.) mümkün değilse (bu sene yapamadım örneğin), marketten organiğini alıyorum. Tam güvenemesem de tadı ve çabuk bozulması farkını belli ediyor. Katkılı maddeler aylarca hatta yıllarca dayanıyor ne yazık ki, aramızda kaçı ekşiyen market yoğurdu yiyor acaba?

Benim evde yaptığım ya da denediğim ürünler arasında ekmek, yoğurt, peynir, kefir, tereyağı, kaymak, nar ekşisi, tahin, ketçap, salça, pekmez ve sayamadığım başkaları var. Hemen hiçbir öğütülmüş gıdayı dışarıdan almam zaten evde öğütüyorum (pudra şekeri, karabiber vb.) Çevrem dalga geçer benimle bu konuda ama ne kadar aşmış insanlar var, neler yapıyorlar evde, ne de güzel yapıyorlar :))

Tereyağı gerçekten çok pratik, sana mesaj olarak gönderdim onu da, daha fazla uzatmayayım diyerek :))

Desene senden öğreneceğim çok şeyler var daha bende evde yapıyorum ekme, yoğurt, kaymak, ketçap,mayonez, salça, tarhana, konserveleri turşumu hep kendim yapıyorum ama görüyorum ki sen çok daha fazla bilgilisin benden bu konularda seninle bilgi alışverişinde bulunmak isterim bu konularda. Kesinlikle tereyağının nasıl yapıldığını senden öğrenip denemek istiyorum

bosverrrrr dogum günü pastası yemezsen küserdi zaten iyi olmus bişicik olmaz. hem sen elinden geleni yapıp kaçmışsın. o seni kovalayıp yakaladıysa teslim olmak lazım :) afiyet olsun. tekrar nice mutlu yıllara :)

ayyy canımsınn benimmm...dimi ama yanii sen böle deyin bi rahatladımm:1: inanki kaçtımm kaçtımm o yakaladı beniii...bende yedimmmmmmmmm...:26: :26:

HAFTANIN 1.si. Yağmurgözlü_______________ - 1.5 kg. _______________ :65::65::nazar::118::81::nazar:

HAFTANIN 2.si Tomurcuk__________________ - 1 kg. __________________:65::65::46::21::nazar::10:

HAFTANIN 3.leri Derin & dermanabla _____________ -0.9 kg. _____________:65::65::66::124::nazar::32:

Son düzenleme:
aynennn listee süperr olmuşşş YENA...ellerine emeğine sağlık helal et hakkını....:71: :71: :71:

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]İlbatum[/TD]
[TD]76.8[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]97.8[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]84.6[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]dermanabla[/TD]
[TD] 93.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]101.5[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]İlknur83[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]111.9[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99.3[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]111.7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]96.2[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Toztoprak[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]3meleğmvar[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]-1.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]saferan[/TD]
[TD]119.5[/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]83.1[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]79.6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]dalokaysmom[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Tomurcuk[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Semiran[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD] Banu145145[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD] 93.9[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]YOTSUZ[/TD]
[TD]84.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]ayse_C52[/TD]
[TD]98.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Tebessüm77[/TD]
[TD]80.1[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]Profit[/TD]
[TD]87.2[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD] doğa3[/TD]
[TD]94.4[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]Mmery[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]30[/TD]
[TD] ece78[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]Efsunlu[/TD]
[TD]88.1[/TD]
[TD]+1.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]Tombulkelebekim[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]
oooof offffffff daha ilk haftadan ayni yazildim ya su listeye yaziklar olsun bana :17::17::17: Sagol yenacim ellerine saglikkkkk:16:
aynen bende bayılıyorum. o bir ahmet şerif izgören 2 zaten :) süperler süperrr. benim içinde izle canım. ben iş yerinde olunca malesef :(

benimki dijital olanlardan. sanırım artık digerlerine gerek yok. 18 tl ye almıstım sinbonunkini cokta iyi kullanıyorum ben. tavsiye ederim...

bosverrrrr dogum günü pastası yemezsen küserdi zaten iyi olmus bişicik olmaz. hem sen elinden geleni yapıp kaçmışsın. o seni kovalayıp yakaladıysa teslim olmak lazım :) afiyet olsun. tekrar nice mutlu yıllara :)
Aynen canim ahmet şerif izgöreninde videolarini kacirmam pek. Suan kiz erkek evlat ayrimciligindan konusuyor. Herkes izlemeli bence :34: Okis cnm senin yerinede bakarim :1:

[sıze=3]haftanın 1.si. Yağmurgözlü_______________ - 1.5 kg. _______________ :65::65::nazar::118::81::nazar:
[/sıze]

[sıze=3]
haftanın 2.si tomurcuk__________________ - 1 kg. __________________:65::65::46::21::nazar::10:
[/sıze]

[sıze=3]haftanın 3.sü derin ______________________ -0.9 kg. _______________:65::65::66::124::nazar::32:[/sıze]

emeğine sağlık yenacım...:16::16::16::16:

HAFTANIN 1.si. Yağmurgözlü_______________ - 1.5 kg. _______________ :65::65::nazar::118::81::nazar:

HAFTANIN 2.si Tomurcuk__________________ - 1 kg. __________________:65::65::46::21::nazar::10:

HAFTANIN 3.sü Derin ______________________ -0.9 kg. _______________:65::65::66::124::nazar::32:

tebriklerrrrrrrr :) :32::32:

Desene senden öğreneceğim çok şeyler var daha bende evde yapıyorum ekme, yoğurt, kaymak, ketçap,mayonez, salça, tarhana, konserveleri turşumu hep kendim yapıyorum ama görüyorum ki sen çok daha fazla bilgilisin benden bu konularda seninle bilgi alışverişinde bulunmak isterim bu konularda. Kesinlikle tereyağının nasıl yapıldığını senden öğrenip denemek istiyorum

YAWWW sizzz ne kadar marifetlisinn öyleee....yağğ...ekmek..yoğurttt keççapmııı...anaaaaaaaa ben hiçbişi yapmıyorumm yaaaa evde...bi yemek yapıyomm onuda binbir çakaylaaa...vışşşşş ben bitmişiimm yaaaaa....tarhana..turşu ...salça felan filann ev yapımıdırdaa benim annecikk getirir babanee ayyyyy gittiğimde bi kere daha teşekkür edicem onlara ve bu yazdıklarınızıda denicem boş vakitlerde kendimi kötü hissettimmmm....ben yoğurt bilem yapmadım hiçççç:26::26:

Kilo verenleri özellikle dereceye girenleri tebrik ediyor büyüksünüz diyorum..:nazar::nazar:

-----------

YOTSUZ nasılsın canım.?
Senin yerinede yedim kuru fasulyeden ama menüyü paylaştıktan sonra üzüldüm açıkçası canın çekti ve yiyemiyorsun diye.:(

Son düzenleme:
Kizlar ben kacarrr... Yemegimi yapicam. Arkadasimda aksama kahve icmeye gelicekmis. :34:
Öptüm sizi aksama görüsürüzzz...:54::5:

HAFTANIN 3.sü Derin ______________________ -0.9 kg. _______________:65::65::66::124: :nazar: :32:

ARKADAŞLARRR TEBRİKLERRRRRRRRRR...SÜPERSİNİZZZZ.........MAŞALLAH DİYORUMMMM..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.

papatya özmen,
kilonu bildireceksen acele edermisin canım çıkmam gerek..
Birde lütfen öğlene kadar bildirmeye dikkat et..Cuma işin varsa perşembede olur..

Son düzenleme:
dereceye girenleri tebrik ediyorum :nazar:yenacım eline sağlık:16:

öldüm gülmekten seni tanımama ragmen gözümde bir canlanma oldu yenam :9::9::9:

offff bayılırım kuru fasülyeyeeeeee :) benim içinde koy bir kaşık kızına ne olurrr :)

kesinlikle ve hiç bişey eklemeye gerek kalmadan tamamiyle katılıyorum sana canım...

yaaa evet yanlış bişey ama bu kadar üzme kendini kasma yapma böyle. inan bana böyle yapınca vücut daha cok kilo alıyormuş. Tabikii ders almak lazım ama pişmanda olma. Geldi geçti de. Dengelersin bugün akşama kadar bi şekilde! Öptüm cok sana yakısmıyor balım böyle somurtmak :)

Bu arada Dermanabla Umut bende acayip meraklıyım evde yapılabilecek herşeye. Çok isterim öğrenmeyi sizlerden de bişeyler. Ben mesela kışlık domatesimi yazın eylül gibi mutlaka ankon domates derler burda alırım 30 kilo kadar biraz yag ve tuzla rendelediğim domatesleri pişirir koyarım kavanozlara bir kış götürür beni. sonra kırmızı biberlerleri sıcak suda biraz haslayıp kabuklarını soyarım sarımsak, tuz zeytinyagı ve biraz sirke ile salamura yapar kaldırırım kavanozlara. süzme yogurdumu bile kendim yaparım tülbentten süzerek evde. Bu şekilde bir kaç tane şey daha duymustum evde baharatlı peynir yapmak falan gibi. mutlaka paylasalım ne olur bayılırımmmm ben :52::52:
Bende domates alırım eylül gibi 30-35 kilo aynen senin gibi pişirip kavanoza koyarım, kırmızı biberi de senin gibi yapıyorum yaşasın sağlıklı yiyecekler
Sağol canım, hedefim ayda 3 kg ortalamasını tutturmak, umarım haftaya da gider :))

Sen de nefis şeyler yapıyormuşsun, ben biliyorsam paylaşırım elbet, sen sor yeter ki. Ben de kendi yaptığım yoğurdu süzdürüyorum, nefis oluyor :)) Madem sen de sordun, ben dermanabla'ya mesaj yazıyordum bari buraya yazayım evde tereyağı yapımını:

Evde kaynattığım 5 kg sütü 1 gece dolapta ağzı açık (dolapta koku olmayacak tabii) bekletiyorum, bu şekilde bol kaymak çıkıyor. Topladığım kaymağı ertesi gün 1.5 bardak oda sıcaklığından az ılık su ile rondoda birkaç dakika çırpıyorum. Eskiden mikser ile çırpardım her yere sıçrardı bu çok pratikmiş :)) Neyse zaten yağlar toplanıveriyor görüyorsunuz, iyice toplandığından emin olunca plastik süzgece alıp buzz gibi bir bardak suyla yıkıyorum, içindeki sütün ve suyun iyice süzüldüğüne emin oluyorum (tahta kaşıkla nazikçe bastırarak). İşte tereyağı hazır. Çok az tuz da atılabilir, hemen dolaba kaldırıp 1 haftada tüketiyorum.
Bir komposto kasesi kadar çıkıyor, bize 4-5 gün yetiyor :))

Afiyet olsunnn :)

Teşekkür ederim Umutcuğum sütün kaymağını alıyorsun sonra o sütü yoğurt yapabiliriz dimi ben tereyağını yoğurt ayran yapılarak çırpılıp yapılıyor diye biliyordum

YENAcığım ben geçen haftada bildirim yapmıştım bu hafta listeye -900 gr olarak girerim diye düşünüyordum neden böyle oldu

Kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum kendimi de 3. ilan ediyorum her hafta tartıda (-) ler görmek istiyorum

HAFTANIN 3.sü Derin ______________________ -0.9 kg. _______________:65::65::66::124::nazar::32:

Anaaaammm dereceye girmişimmm :52: Tekrar teşekkürler...

Back
X