banucum; inşallah güzel haberler var gibi bende tam giremedim nete çok merak ettim ayşeciği inşallah sorun yoktur.
tebessüm; kızına çok geçmiş olsun canım
derincim; senn kızına ve eşine geçmiş olsun.hsonu benim kız gene çok kötüydü.ptesi düzeldi şükür ama huyu baya değişti herşeye mızmızlanıyor.
gülma; senin kızına da geçmiş olsun canım oruçlarını Allah kabul etsin.
semirancım hayırlısı olsun canım kendini yıpratma ne olur belki evlenip çocuğun olsa çok daha yıpranacaktın kimbilir.internette annelerle ilgili bi form arkadaşım var benim 3 yaşındaki kızımla bir çocuğu vardı.epilepsi nöbeti geçirmiş ve kız şuanda 6 aylık bebek gibiymiş.öyle bir anlatmışki yürümesi değil emeklemesi için dünyalar verirdim diye.gözyaşlarıma hakim olamadım.bi de işin kötüsü eşiyle 1 yıldır ayrı yaşıyorlarmış ve adam kızla ilgilenmiyormuş bile

mutlucum;yeni projen hayırlı olsun ben çok sevindim senin içn.bebeğn yanındayken mutlu olacağın bir iş yapıyrsun.inşallah sonrasında alırsın emkelerinin karşılığını fazlasıyla
özlemcim sana da çok geçmiş olsun.her duyduğuma söylerim adaçayı yap içine limon sık her wc ye uğradığında gargara yap inan çok rahatlatıyor.bi de badem ve bal aynı anda çiğnersen o da iyi geliyor canım dikkat et kendine
umutçum; özelden yazacaktım gerçi ama senin fotolarını gördüm yıllar öncesinin buradan sana haykırıyorum herkesler duysun!!! taaam bir afetmişsin canım çok güzelsin

mankenlik bile yaptım desen inanırım mankenler halt yemiş yanında.lütfen kendin için sağlığın için,gençliğin için daha sabırla şu kiloları yolla bi daha hayatına girmesinler.kilo verdiğinde çok daha genç görüneceğine eminim.hsonu kaçamaklarını da yoladınmı yılbaşı kararlarına zaten uyuyormuşsun bi de sporunu artırsan tamamdır bu iş.gerekirse diyetisyenden de yardım al.valla eşin öyle afetkenmi yakaladı seni?bişi demezmi versen biraz fln diye???gerçi onun içni verecek değilsin ama kilo verince inana eşlerin tutumu daha da değişiyor nedense.benibi ara hiç kısknmazdı şimdi gece çıkacağım zaman oğlun olsun yanında en azından diyor

yani evli olduğum anlaşılsın fln