Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

MAhfettin ece beni.:14:
Bazen kendime çok kızıyorum..yaptığım şımarıklık diyorum insanlar neler neler yaşıyor sorunları büyütmede üstüme yok diyorum...
Allah yardımcısı olsun,inşallah hayırlı bir kapı açılır sağlığa ve huzura kavuşurlar..
Erkek kişilerin bencilliği işte..Baba adı altında insan dışı insan..

Neden peki hasta ben o kısmı anlayamadım özür dilerim.
Doğuştanmı,sonradanmı.?

İnan yorum bile yapacak durumum yok.Çok üzüldüm çok...

Ececiğim inşallah bir şifa yolu açar Rabbim arkadaşının yavrusuna....

sağol canım
bizde seni özledik
sen nasıl oldun

Çok şükür bugün daha iyiyim artık en azından öksürük krizinden istifrağ etmiyorum :26:
Zar zor da olsa düzenli yemeğimi de yiyorum az da olsa
İnşallah bir iki güne hiç bir şeyim kalmaz.

Benimde uykum geldi sanırım..
Oturmak zor geliyor artık.:)
Hadi sizde yatın geç oldu.:)

İyi geceler Allah rahatlık versin..yarına 2 kg. eksik uyanalım.:))

Ama daha karpuz kesecektikkk... ( hani öyle derler ya hep ) :9::9::9:
Iyi geceler cnm Allah rahatlik versin. Benim icinde uyu :34:
Aminnnnnnnnnnn insallahhhhhhhhhhh :16::16::16:

Çok şükür bugün daha iyiyim artık en azından öksürük krizinden istifrağ etmiyorum :26:

inşallah canım meyveni ye ıhlamurda iç bol da su
şu gözlüklü fıstığıda ısır benim için cadı nasılda gülmüş

sanada iyi geceler canım
çok sağol
oyun grubunu ayarladın sanırım nasıl iyimi

bunada şükür ablacım
neefes alması yeter

çok güzel bir haber bu
geçen kendi nefer alabiliyor demişti şimdi daha iyi demekki
çok sevindim
görürsen slm söyle zeynep ablaya
onun kendi tahlilleri nasılmış acaba

Tabii canım,binlerce şükür.İnan bir çok kişinin yanında ''üzülüyorum annem unutuyor'' falan demiyorum,çünkü Rabbim bu yaşımıza kadar onu ve babamı bizim yanımızda bıraktı..HAMD OLSUN...

Küçücük yaşta anne-babasını kaybedenler,hiç tanımıyanlar var...Onlardan utanıyorum.

Zeynebe selamını söylerim canım...Tahlillerinin sonucunu sormadım canım;hiç aklıma gelmedi güzel haberi duyunca...

Onla gecmis olsun cnm dikkat ette tekrarlamasin. Bu seneki hastalik bi degisik diyor doktorlar bile. Yatiya kaliyolarmis .:9::9::9:
ben herkese iyi geler diliyorum
umarım çok iyi günler görürüz hep birlik çok çok öptüm şimcik :16::16:

Sanada iyi geceler cnm Allah rahatlik versinnn... :16:

Benimde uykum geldi sanırım..
Oturmak zor geliyor artık.:)
Hadi sizde yatın geç oldu.:)

İyi geceler Allah rahatlık versin..yarına 2 kg. eksik uyanalım.:))

Gece gece ağzından bal damlıyorrrrrr ballllllllll :1:
Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım Aminnnnnnnnnnnn inşallah
O kadar güzel bir dua ettin ki Allah ne muradın varsa versin canım ....Aminnnnnnnnnn

Anammmmmm düşüncesi bile sırıtmamı sağladı :60:

[
MAhfettin ece beni.:14:
Bazen kendime çok kızıyorum..yaptığım şımarıklık diyorum insanlar neler neler yaşıyor sorunları büyütmede üstüme yok diyorum...
Allah yardımcısı olsun,inşallah hayırlı bir kapı açılır sağlığa ve huzura kavuşurlar..
Erkek kişilerin bencilliği işte..Baba adı altında insan dışı insan..

Neden peki hasta ben o kısmı anlayamadım özür dilerim.
Doğuştanmı,sonradanmı.?

benim ortancamla aynı yaştalar 3 yaşında yani.koşup oynayan bir çocukken epilepsi geçirmiş ve sonrasında bu şekilde olmuş:((( en son kontrolde dr ları olumlu şeyler yazmış inşallah olumlu olur.bende en çok eşinin de terk etmesi ve çocuğuna olan ilgisilzliğine üzüldüm nasıl bir vicdandır bu ....bizler gerçekten bazen basit şeyleri kafaya takıyoruz hayatta neler var.bir arkadaşta şu yazıyı paylaşmış çok güzel:

geçenlerde Adem Güneş in kitabında bir şey okudum.. bir ebe paylaşmış..''

yazdığı gibi alıntı yapıyorum.

'' İnsanın hayatında önemli kişiler olur ya benim hayatımda da A.A. ve ailesi bunlardan biriydi. Buaileyi çok kısa sürede tanıdım. ama üzerimde inanılmaz bir tesir bıraktılar. Doğumunda bizzat bulunduğum anne, engelli bir çocuk dünyaya getirmişti. ben çok üzüldüm. Ama anneye baktım; kucağına aldığı engelli kızına tebessüm ediyordu. Şefkat doluydu bakışları. şaşırdım. Dışarı çıktığımda, babaya, dünyaya engelli bir çocuk geldiğinin haberini üzülerek verdiğimde hiç tereddüt etmeden tebessümle karşıladı. İçeriye annenin yanına girdiğinde anneye ve çocuğa öylesine sevecen bir şekilde sahip çıktı ki hayretler içinde kaldım. Anne ve baba çocuklarına öyle sahip çıkmışlardıki. İyi ki bu çocuk bu haliyle bu aileye geldi. diye mutlu oldum.
...
8-9 yaşına geldiğinde bu anneyle tekrar konuşma fırsatım oldu.Anne çocuğundan aldığı yaşama sevincini şöyle özetliyordu.
''
Ben öyle şanslı bir anneyimki böylesi bir çocuğum oldu. Ben cennete gitmesi garanti olan bir çocuk annesiyim. O bir ömür boyu günahlardan uzak yaşayacak. Allah, onun ellerini,gözlerini, hatta beynini öyle bir bağlamışki o asla günahın zerresine bulaşmayacak. Ve özürsüz bir halde cennete girecek. Ama etrafımda bulunan hiç kimseye cennete gitme konusunda garanti veremem. kendime... eşime bile...
O yüzden ona çok özenerek bakıyorum. bir dediğini iki etmemeye çalışıyorum. Kendimi bu dünyada geçici olarak bulunan, cennetlik bir misafire hizmet ediyor gibi çok mutlu hissediyorum....

alllahım tez zamada eski sağlığına kavuşur inşallah
çok zor hemde tek başına
yürek nasıl dayanır ya

inşallah canım inşallah bizim çocuklarımız gibi oynar koşar yavrucak

Rabbim yerdımcısı olsun ve sabır versin inşallah ... Aminnnnnn
Güzel Allahımın yarattığı lutuflara bizlerin aklı ermez ama ben inanıyorum Rabbim o yüreği güzel ve güçlü Anneye gönlünden geçen mucizeyi gösterecektir inşallah ... Aminnnnnnnn
inşallah banucum

O anneyi öyle iyi anliyorumki :43::43::43:
Her nöbetin ardindan tek bir gülücük bile insana gercekten hayat veriyor. Kendini cok güzel ifade etmis.Anladigim kadariyla yavrucugu henüz bebis. Belki erken tedaviyle oda iyilesir. Tabi epilepsininde birsürü cesidi var. Allahim onunda sifasini versin insallahhhhhhhh :16::16::16:

:
3 yaşında yavrucak canım inşallah senin yavrun gibi düzelir RAbbim tüm yavrularımız korusun

İnan yorum bile yapacak durumum yok.Çok üzüldüm çok...

Ececiğim inşallah bir şifa yolu açar Rabbim arkadaşının yavrusuna....

inşallah ablacım

Kizlar sizce doktor 3 dedi diye 3 temi kaldirmaliyim bilemedim :50::50::50:
Esim 1 saat daha uyusun 4te kalksin diyor . Sizce ne yapmaliyim ???:28::28::28:

Gece gece ağzından bal damlıyorrrrrr ballllllllll :1:
Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım Aminnnnnnnnnnnn inşallah
O kadar güzel bir dua ettin ki Allah ne muradın varsa versin canım ....Aminnnnnnnnnn

Anammmmmm düşüncesi bile sırıtmamı sağladı :60:

sırıtık iddiadaşım benim:9::9::9::9::9::9:
2kg verip beni geçeceksin dimi:37::37::37::37::37:

Kizlar sizce doktor 3 dedi diye 3 temi kaldirmaliyim bilemedim :50::50::50:
Esim 1 saat daha uyusun 4te kalksin diyor . Sizce ne yapmaliyim ???:28::28::28:

Canım bence Doktorun dediği saate uyandır. Tamam Anne Baba olarak kıyamayabilirisiniz ama yapılması gereken tekiklerde belki onun daha rahat durması ve sonuçun daha düzgün çıkabilmesi için onun uykusuz gitmesi gerekiyordur.
Sonuçta hastanede işiniz bittikten sonra istediği kadar uyuyabilir :34:

Canım bence Doktorun dediği saate uyandır. Tamam Anne Baba olarak kıyamayabilirisiniz ama yapılması gereken tekiklerde belki onun daha rahat durması ve sonuçun daha düzgün çıkabilmesi için onun uykusuz gitmesi gerekiyordur.
Sonuçta hastanede işiniz bittikten sonra istediği kadar uyuyabilir :34:

Haklisin canim :16::16::16:
Bende o zaman gideyimde 2 saatcikte olsa uyuyayim.
Hepinize Allah rahatlik versin. Insallah yarin iyi haberlerle döneriz. Belki gitmeden bi ugrarim
Hepinizi öptüm kizlar. Iyi gecelerr...:5::5::5:

sırıtık iddiadaşım benim:9::9::9::9::9::9:
2kg verip beni geçeceksin dimi:37::37::37::37::37:

Heee yaaa :1:
Ama sende ver iddadaşım :34:
Bak sen ne güzel spora da yazıldın. Bende cumartesiden itibaren inşallah başlıyorum sporuma yoksa biz bu kilolardan biraz daha uzun sürede kurtluluruz. Hem eccük etlerimiz de sıkılaşsın dimi ama :1:

Valla şu önümüzdeki iki ay içinde en azından bir 5 kilo daha vermek istiyorum sonuçta Amcaoğlunun nikahı var :1: Daha doğrusu kına gecesinde şöyle güzel bir kıyafet alırım en azından kendime :1:
Eeee yaza da denize gittiğimizde mayo daha hoş dursun dimi ama :34:

Back
X