Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beyzuş ablacım ne güzel bi insansın sen ya kocaman yüreğin var.şahsen tanımasamda hissediyorum bunu:29::29:

banucum özelden irtibata geçelim.bi arkadaşımdada 5 tane sabah iğnesi vardı cetrotide.elindeyse onlar hala sana göndereyim hepsini.yarın öbür gün haberleşelim canım özelden..işine yararsa birde müjdeli haber alırsan nasıl sevineceğimi anlatamam.:29:

aman iyi ol canım benim ,toparlan bir an önce...

sağol canım ıhlamur falan içiyorum bakalım geçmezse yarın adr. a gidecem
cicilerini güle güle kullan
o bimdeki çiğ köfte yapılınca bana baya acı ve baharatlı geldi
hazırı daha güzel

sağol canım burnumda akmaya başladı durmuyor
şifayı iyi kapmısım

off banada yapsana saç böreğine biz bükme deriz
ben beceremem artık annemde yapamıyor
bende bir oturuşta 5 tane yerim valla

sen o kadar uğraş sonra burun kıvırsınlar üzülüyor insan
arkadaşlarının etkisinde kalıyordur muhakkak

geçmiş olsun
umarım çabuk atlatırlar

bu çocuklar alem ya demek çiçek suluyormuş :)
sen şifayı kapmışsın canım ya dinlen,eşinin gelmesine az kalmış naz yaparsın :)))

ne güzel yüzünün akıyla dönmüşsün diyetisyenden.
annenede çok geçmiş olsun canım ,ihmal etmesin alsın tedavi

ayyy çok az kalmış hadi gözün aydın canım, demek sensiz devamedeceğiz bak buna üzüldüm :(
inşallah oradanda girebilirsin canım

inşallah oradanda sizlerle olacağım canım
yok bırakmam valla

evet banucum çiçek ekiyormuş
şimdide yeni huyu bir kase yada legen alıyor içine biraz su tuz şeker baharat peçete oyun hamuru dolduruyor
yemek yapıyormuş sonrada bebklerine yediriyor
döktürmüyor o yemek diye evin heryerinde kaseler içi dolu
Canım ya bak ne hamarat maşallah::)))

beyzuş ablacım ne güzel bi insansın sen ya kocaman yüreğin var.şahsen tanımasamda hissediyorum bunu:29::29:

banucum özelden irtibata geçelim.bi arkadaşımdada 5 tane sabah iğnesi vardı cetrotide.elindeyse onlar hala sana göndereyim hepsini.yarın öbür gün haberleşelim canım özelden..işine yararsa birde müjdeli haber alırsan nasıl sevineceğimi anlatamam.:29:
Tamam canım ben sana mesaj atarım hem telefonumu hemde msn adresimi inşallah canım bu sefer tutar.Çok teşekkürler biumut sağol canım inşallah sende sağlıkla evladına kavuşursun canım...

Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Bugün çok şükür kurtuldum şu hastalığımdan sonunda artık yarından itibaren Allah nasip kısmet ederse yine bir bütün olarak devam ediceğim ve çok daha hareketli olabileceğim inşallah :34:
Geçmiş çok fazla birikmemiş o yüzden cabucak okuyuverdim :1:

inannmıyorummm yaaaa bu cumaa ne zaman geldiiii hiççç anlamadımmmm....bayadır giremedimm arkadaşlarr nasılsınızz iyisinizdir inşllahh..hastalara allahtan şifa diliyorummmm.....yarınn kilo bildirimde eksileri göreceğimi sanmıyorum sabit görsem yeterrr...regl zamanım geldii zatenn ilaçlarım bitti bugün yarın olursamm rahatlıcammmm....benden bölee hepinizi öpüyorummm....:54::54::54::54:

Canım nerelerdesin kaç gündür merak ettim bende :34:
Devamsızlık yapma bak biliyorsun hep birlikte çok daha verimli ve başarılı olabiliyoruz :34:

bende bugün komşumun kızı nişanlanmış hayırlı olsuna gittim ,o da neler neler hazırlamış, ben sadece makarna salatası yedim diğerleri bana ben onlara baktım :))) sonra kadın sen yemedin koca bir tepsiyle az önce bize getirdi :))) ama yooooooooook yemem belki yarına

Özlem harikasın ya valla iyi dayanmışsın :1: ben olsam dayanabilirmiydim bilmiyorum :60:
Benide kardeşim çağırıyor ama sallıyorum fazla kaçmasın diye :1: ama artık pazartesi gelirim dedim yeterrrrrrr :60:

arkadaşlar ben 2 gündür yokum. dün bandırma da görüşme için 7 gemisi ile geçtim. ancak akşam gem seferleri durduruldu resmen sefil oldum. 6 da otobüs bulup zar zor döndüm. öyle yani öpüyorum herkesi

VAlla iyi cesaret Mutlucum ya bu havada o taraflara gitmek :34: iyi aynı gün dönebilmişsin.
Birde dönüş yaptın ama özletme kendini bir çöööö diyip kaçma :1: motivasyonlarımız tavan yapsın yine :1:

Bugün canım çok yemek istemedim ama aralarda azıcık kaçtı.
Sabah 3 badem.
Öğlen 3 galeta 1 bardak lıght cola.
Akşam tavuk yağsız karnıbahar salatası.
Akşamüstüde 1 galeta 1 ince dilimde kek yedim kekide minik ayşem yapmış çaya çağırdı beni zilli ondan yedim pekte güzel yapmıştı ama.

[
ece78 ,cizelgenize baktimda ne kadar cok güzel kilo vermissiniz..:nazar:

yukardaki yazilardan anladigim kadariyla yarin herkez kac kilo verdigini yazacak?
dogrumu anladim acaba

teşekkürler canım senin de gider inşallah istediğin kilolar.evet yarın cuma bildirimi var herkes ne kadar kg verdiğini ve ne kadar spor yaptığını yazıyor.haftanın ilk 3 leri seçiliyor ve ödül veriliyor sanal olarak tabi:1::1::1:
bende bugün komşumun kızı nişanlanmış hayırlı olsuna gittim ,o da neler neler hazırlamış, ben sadece makarna salatası yedim diğerleri bana ben onlara baktım :))) sonra kadın sen yemedin koca bir tepsiyle az önce bize getirdi :))) ama yooooooooook yemem belki yarına

aferin aferin sana.geçen hafta +400 ağır gelmişti bu hafta 75 görmezsen kendini atarsın biyerlerden:1::1::1:göreceğini düşünüyorum ama regl durumu ne oluyor bilemiyorum hiç regl olamadığım için:1::1::1:ben eskidende diyet yaparken hiç farketmezdim regl haftasında fazla çıkmışım az çıkmışım.burada öğrendim ben o haftada verirdim diyet yapmışsam.aaba bilmemenin verdiği psikolojimi bilemedim:52::52::52:

arkadaşlar ben 2 gündür yokum. dün bandırma da görüşme için 7 gemisi ile geçtim. ancak akşam gem seferleri durduruldu resmen sefil oldum. 6 da otobüs bulup zar zor döndüm. öyle yani öpüyorum herkesi

geçmiş olsun baya korkmuşsundur neyseki otobüs şansın vardı ve evine kavuşabildin şükür

iyi olsun ayşecim
çocukalar suya bayılıyor oynamaya geçenlerde benim kız kürdanları almış halıya birsürü saplamış dibinede su dökmüş çiçek dikiyormuş
ne diyim bilemedim

o bimdeki çiğ köfte yapılınca bana baya acı ve baharatlı geldi
hazırı daha güzel

sağol canım burnumda akmaya başladı durmuyor
şifayı iyi kapmısım

o çaydan eşim bir kere içti ishal oldu bende öyle bir etki yapmamıştı ama
çaydan olabilir
canım kızın anası a çekmiş heralde maşallah becerikli olacak sende hergğn yaptıklarını anlatınca ben yoruluyorm yaww:1::1::1:bimdeki çiğ köfteyi ilk yoğurduğumda çok acıydı ben bunu yiyemem deim basur yüzünden ama sonra bekledikten sonra acı gelmedi bana anlamadım gitti.eşimde acı değild diyor ..geçmiş olsun tekrardan.ben pazardan beri içiyorum çayı ilk defa bugün ishal oldum bilmiyorumki neden oldum.çaydan olsa 1 bardakla bile olurdu eşin gibi.

tebessüm yapmayım ben o zaman ben de bimdeki hazır olan çiğköfteyi seviyorum güzel gerçekten şimdi var dolapta ama yemem
mutlucum zor bir yolculuk olmuş geçmiş olsun canım zor da olsa ulaşmışın ya eve şükürler olsun
yarın cuma bakalım ne olacak bu hafta tartılmadım hiç
ama akşam hamsi yedim doyasıya inşallah kötü etkilemez benimkileri fırında yağsız yaptım bol salata 1 dilim kadar da ekmek yedim ekmek olmasa daha iyiydi ama

hamsi bişi yapmıyor çok geç yemediysen ve sonrasında helva lüpletmediysen iyi bir menü diyet öncesi afiyet şeker olsun

ece akşamı hasarsız atlatmışındır inşallah canım

ıslak kek ve su böreği vardı amaaaa hiç yemedim .evden yiyip çıkmıştım zaten 3 arkadaş daha gelecekti onlar yer ayıp olmaz diye düşünmüştüm.onlar yediler gerçekten bana darılmadı anlayışlı bir arkadaşım zaten.evde tarçınlı nesfit yemek iyi oldu canım da istemedi hiç gerçekten.

saat 7 buçuk gibi yedim sonrasında helva yemedim hatta elma yiyecektim onu bile yemedim sadece 2 ceviz yedim az önce

Sabah yolladığınsa geldi bende sana attım cevabı ama gelmedimi ki aaa
hayır canım gelmedi:(( bende cevap almayınca özel atacaktm sana ama gitmedi..dolu dedi.
Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Bugün çok şükür kurtuldum şu hastalığımdan sonunda artık yarından itibaren Allah nasip kısmet ederse yine bir bütün olarak devam ediceğim ve çok daha hareketli olabileceğim inşallah :34:
Geçmiş çok fazla birikmemiş o yüzden cabucak okuyuverdim :1::
hoşgeldin cecoşummmmmmmmmmm
iyileştn demek ozaman olleeyysss:7:
Bugün canım çok yemek istemedim ama aralarda azıcık kaçtı.
Sabah 3 badem.
Öğlen 3 galeta 1 bardak lıght cola.
Akşam tavuk yağsız karnıbahar salatası.
Akşamüstüde 1 galeta 1 ince dilimde kek yedim kekide minik ayşem yapmış çaya çağırdı beni zilli ondan yedim pekte güzel yapmıştı ama.

ayy bende kek yedm bugün:17::17::17:
2 dilimcik hemde:5:

ıslak kek ve su böreği vardı amaaaa hiç yemedim .evden yiyip çıkmıştım zaten 3 arkadaş daha gelecekti onlar yer ayıp olmaz diye düşünmüştüm.onlar yediler gerçekten bana darılmadı anlayışlı bir arkadaşım zaten.evde tarçınlı nesfit yemek iyi oldu canım da istemedi hiç gerçekten.

oh bravo canım sana bir sınavı daha başarıyla atlatmışsın :46::46::46:
paket servis alsaydın sabah yerdin:56:
biz de yarın eski komşularla nişantaşı pazarına gidecğiz oradan da 365 e bişeyler yeriz ama ben hafif yemek istiyorum görünce sapıtmazsam hafta sonu kaçamaklarına cumadan başlamak istemiyorum

asuuu yapıyormusun çayı?nasıl gidiyor???benim iyiydi bu hafta maşallah.bakalım yarın ne olacak?içindeki tarçından mı acaba nedir canım tatlı istemiyor.hatta sabah eşim sarelle yedi kahvaltıda canım çekmedi çekse sürerim biraz ekmeğe dayanamam yazni ama hiç çekmedi:nazar::nazar::nazar:ne yse kendi kendime nazarım değecek dimi ama iyi işte daha ne olsun.*canım daha çok tuzu şeyler çekiyor börek ,et kavurma fln.

oh bravo canım sana bir sınavı daha başarıyla atlatmışsın :46::46::46:
paket servis alsaydın sabah yerdin:56:
biz de yarın eski komşularla nişantaşı pazarına gidecğiz oradan da 365 e bişeyler yeriz ama ben hafif yemek istiyorum görünce sapıtmazsam hafta sonu kaçamaklarına cumadan başlamak istemiyorum

oooooo gezerken harcarsın zaten yediklerini ama orada favorim HD iskender.kumpir yeme ,burger yemede ne yersen ye asu zararı olmaz kanımca

ben gençken(daha gençken yani 25 lerde fln) gene arada diyet yapardım zaten kafama göre çok bilmiyordum o zamanlar dengeli beslenmeyi.form çaylar fln kullanırdım .ve 1 ayda 6 kg verdiğim bi dönem(istediğim kiloya iniyordum 6 kg ile) 10 günde 1 kaçamak yapardım ki ne kaçamak.kumpir yerdim tüm ve akşam yemeği olarak veya hamburger menü veya pizza menü gibi.ama genede kg verirdim hemde bu kadar spor yapmazdım yapardım ama kafama göre az az.metobolizmam daha hızlıymış kesin.şimdi 5 ay oldu nerdeyse ve verdiğim kilolara kıyıp bir hamburger menü veya kumpir yemedim çocuklarınkinden ısırdım sadece hamburgeri veya patetes aldım 3-5 tane ama iskenderi affetmiyorum veya lahmacn fln yiyorum veya börek yiyorum az tadında bırkaıyorum yada bırakmaya çalışıyorum.şu kısır tutkum da olmasaa::37::37::37:

arkadaşlar bu akşam bavul hazırlamam gerekiyodu hazırladıktan sonra kaç kilo acaba diye tartmak istedim ama tartının üzerinde durmadı ben de önce tek başıma sonra da bavulla tartılıp öyle öğreneyim dedim.neyse kendim tartıldım sonra bavulu aldım elime ama tartının üzerinde 10 saniye zor durdum ağırlığından.sonra bir baktım tartıya diyete başlamadan önce olduğum kilodan 1 kilo eksik çıktı.inanamadım bir kez daha denedim.sözün özü 10 saniye zor taşıdığım bavulun ağırlığını yıllarca habersiz bi şekilde taşımışım ve hala çok daha fazlasını taşıyorum.ayaklarıma yıllarca ne büyük eziyet vermişim.bi de ben hiç topuklu ayakkabı giyemiyordum.dolgu topuklara bile 5 dakikadan fazla dayanamıyordum.bugün onları da denedim evde bildiğin yürüyüş yaptım çok az acıdı inşallah kiloların hepsi gidince incecik topuklularla da rahatça yürüyebilicem :))

saat 7 buçuk gibi yedim sonrasında helva yemedim hatta elma yiyecektim onu bile yemedim sadece 2 ceviz yedim az önce

ozaman bişicik olmaz afiyet olsun .bende hamsiyel 1 dlm ekmek yiyorum yoksa doymuyorum 1 kg yu 4 e bölüyoruz zaten ben o kadarcıkla doyamamkiiii.fazla yapsamda bir tepisiyi geçecek çocuklarda çok seviyorlar hamsiyi.bazen takılıyorum yemeyin bana verin diye yooook diyorlar hepsini yiyeceklermiş daha meral yiyemiyor bide o yerse ne etcez bilmem

Back
X