teşekkürler özlem darısı sana çay tarifi atmıştım linki gördün değilmi? bu hafta böyle bir güzellik yaşadım inşallah sönüp gitmez bu güzellk.dün çünkü misafirim vardı ve tüm gün hiç sağlıklı beslenemedim midem bulandı .çok yemedim ama yediğimin hepsi yağlı unluydu nerdeysekız ne yaptın sen maşallah sana valla, ne çayı bu ya bende istiyorum tarifini ,fazla spor benide koruyor az yapınca daha kıymet biliyor vücut :)))) bravo sana ya ......
sağol beyzuş ablam ,inşallah ulaşacağımda hedef çok uzak![]()
ben 57 olmak istiyorum yani şu an olduğum kilonun tam tersi :))))
hepimiz hedefimize ulaşıp buradan öyle ayrılacağız ,sonra başka bir topikte buluşuruz mesela giyim kuşam topiği :))))

aaaaaaa bak işe yaramazsa ben çok kızarım ,hedeflerim var benim canım :)))))
aaa ben karışmam senin metobolizmanıa canım yaaa:)))
Yok be canım ya, duraksayacak kadar kilo veremedim ben. Küçümsemiyorum ve mutluyum tabii ama -yaklaşık rakamla- 10 ayda 10 kilo kadar verdim ancak. Haftada 250 gr yani :))) Dediğin gibi karamsarlığa düşmeyelim tabii. Ay snuna kadar 3 kg tamamlamak imkansız mı? Tabii değil ama ben ne zaman gaz verip, "kesin kararlıyım şöyle vereceğim, böyle başaracağım" desem biraz ters etki yaptı bende. Ondan sonra sapma olduğunda fazla etkileniyorum, bu sebepten ayaklarım yere sağlam basarak gitmek istiyordum.
Haftada 500-800 arası kalırsam ayda 3 kg hedefinden de çok sapmam diyorum. Devam edeceğim tabii ki, bakalım ne kadar yaklaşabileceğim :))
Şimdi eski diyetisyenimin verdiği listeyi arıyorum, daha önce de niyetlendim ama vazgeçmiştim, bir hafta da onu deneyeyim bakalım nasıl gidecek :))
bende sana güveniyorum pes etme aslaaa

ece maallah canım çay sende işe yaramış ama bende yaramadı , birde şu var bende wc olayı sorunlu oda etkiliyor beni , bitkisel bir hap içiyordum oda çok ğarı yapıyor içmiyorum...
hay Allah nedenki???yemekelrden sonramı öncemi düketiin acaba?wc sorunu büyük derttir inanıyorum.inşallah düzene girer
HAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78![]()
![]()
:118:
HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak![]()
![]()
![]()
![]()
HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum![]()
:122:
![]()
![]()
oleeeyyyyyyy ben daha 1 .olamam diyordum ama çayın azizliğinden olsa gerk ben bile şaşırdım neler olduğuna.inşallah kalıcıdır verdiğim kilo sudan değildir bilemiyorum yani.şimdiye kadar 2 kere galiba 1.oldum ikisindede yoğunluktan girmedim.dün misafirim vardı 2 posta çok çok yoruldum.gelemzler gelemzler canım sıkılır bi geldiler gene canım sıkıldı