hımmm tamam bende yarın eksikleri alayımda yapayım geri top karabiberim yok ama diğerlerindende alayım onlarda az kaldı. sıcak su ekleyip ılık i diyorsun tamam bende öyle yapayım. peki dışarıda kalsa hep ılık olsa ne olur dolaba koymam şart mı kötü mü oluyor öyle?
valla fıstıktım ama şimdi nerdeeeeee gerçi eşim fıstık gibisin diyor ama beni motive etmek için sanırım :) canım aslında ben fotoğraf eklemiştim ama herkes baktı diye kaldırmıştım yakında eklersem sana söylerim :)
tabi doğumdan sonra oluyor diyorlar ama ben daha anlayamıyorum o kiloya düşmeyi başarabilirsem göreceğim :) benim kıyafetlerim beden beden sırası gelene sığmaya çalışıyorum :) ya evet yüzüklerim benimde olmuyordu gerçi yakın zamanda denemedim ama 70e ineyim öyle denerim, parmaklar bile şişiyor ya

hadi ya bende o zaman hemen yarın yapayım içeyim demek işe yarıyor yakmaya yardımcı oluyor, sende benim gibi yarım ekmek mi yersin peki :) yarın akşama misafirliğe gideceğiz eşimin iş yerinden arkadaşı aradı gelin diye kadında becerikli ay inşallah birşey yapmaz diyette olduğumu biliyor ama bakalım kıskanmasın beni :)
balıklada helva çok güzel olur ama yemeyeceğim nasılsa gezmede yerim birşeyler mecburen :)