Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar konu dışı ama çokkk canım sıkkın büyük kızım çokk bunalımda ders çalıştıramıyorum işi gücü evi dağıtma çantalarımı kıyafetlerimi topuklu AYAKKAILARIMI GİYME delircem kızıyorum dayanamıyorum bende küçükken giyerdim diyorum ellemiyorum ama sonu gelmiyo doğudayız öğretmene sorarsan iyi öğrenciler arasında diyo gel görki 1 dönemdir alfabeyi söktüler matematiğe yeni başladılar sabahtan beri babası ben 10 ar 10 ar saydırıyoruuz 30 la 90 ni karıştırıyo kızım 30 diyorum baştan başlıyo 10-20-90 yokk ağladım hırsımdan mutfaga girip yemek yememek içiin attım kendimi buraya ders çalışırken el illa ağzında kardeşi doğdu doğalı kıskançlık geçmed artıyo allah artıyo her dediği yapılıyo burda zor şartlarda mahrum hiç sosyal aktive yok ama mecburuz babamız burda evi memlekete götürsem daha kötü olacak anane babane yanında şimdiye kadar tek torun tek çocuktu kendimde hata arıyorum habire ama yetiştiremiyorum bende buanaldım artık dikkat eksikliği var sanırım netten araştırayım zaten oda olmasa yandım ben neyse kusura bakmayın hiç yapmadığım şeyi yaptım başınızı ağrıttım millette ne dertler var benimkii dert deil işte sabır sabırrr saıırr biraz sanırımmm

estagfirullah ne bas agritmasi birbirimizle dertlesmedikten sonra neye yariyor din kardesligi..
ders konusunda bazen cocuklar anne babalarindan almiyorlar acaba dersini yaparken bir arkadasida gelse eve beraber yapsalar bir cözüm olurmuyduki?
kiskanma konusundada bu cocugun icinde olan birsey ne kadar cok kardesiyle ilgili sorumluluk paylasilirsa o kadar ilgisi azaliyor diye okumustum
evi memlekete götürmüs olsan dogru anladiysam babadan mahrum olunacak..bu cok daha zor olur diye düsünüyorum
üstesinden gelinmeyecen birsey degil bu zamanla cözülür insallah
kendini yemege degil de buraya vermenide cok takdir ettim.

:)
misafirlikte insan dayanamiyor ki menüde harikaymis tam balik zamani yani yaninada börek olunca dayanmasi cok güc :)
bir kac gün dengeleyince birsey olmuyor arada kacamaklar cünkü vucutunda ihtiyaci var ,metabolizmayada iyi geliyor diye okumustum.

ahhh canım malesef öyle :) balığı biz yaptık sözde evde yedim ama bir karadenizli olarak dayanamadım işte:)
balıkta ekmeksiz olmuyor yani ben yarım ekmekle yiyorum :) normalde hiç yemem balıkla ne oluyorsa artık yemediğimide yiyorum :))))
bana iyi geldiği kesinde metabolizmam ne der bilemiyorum :1:

ahhh canım malesef öyle :) balığı biz yaptık sözde evde yedim ama bir karadenizli olarak dayanamadım işte:)
balıkta ekmeksiz olmuyor yani ben yarım ekmekle yiyorum :) normalde hiç yemem balıkla ne oluyorsa artık yemediğimide yiyorum :))))
bana iyi geldiği kesinde metabolizmam ne der bilemiyorum :1:

metabolizma bayram etmistir :)

kızlar konu dışı ama çokkk canım sıkkın büyük kızım çokk bunalımda ders çalıştıramıyorum işi gücü evi dağıtma çantalarımı kıyafetlerimi topuklu AYAKKAILARIMI GİYME delircem kızıyorum dayanamıyorum bende küçükken giyerdim diyorum ellemiyorum ama sonu gelmiyo doğudayız öğretmene sorarsan iyi öğrenciler arasında diyo gel görki 1 dönemdir alfabeyi söktüler matematiğe yeni başladılar sabahtan beri babası ben 10 ar 10 ar saydırıyoruuz 30 la 90 ni karıştırıyo kızım 30 diyorum baştan başlıyo 10-20-90 yokk ağladım hırsımdan mutfaga girip yemek yememek içiin attım kendimi buraya ders çalışırken el illa ağzında kardeşi doğdu doğalı kıskançlık geçmed artıyo allah artıyo her dediği yapılıyo burda zor şartlarda mahrum hiç sosyal aktive yok ama mecburuz babamız burda evi memlekete götürsem daha kötü olacak anane babane yanında şimdiye kadar tek torun tek çocuktu kendimde hata arıyorum habire ama yetiştiremiyorum bende buanaldım artık dikkat eksikliği var sanırım netten araştırayım zaten oda olmasa yandım ben neyse kusura bakmayın hiç yapmadığım şeyi yaptım başınızı ağrıttım millette ne dertler var benimkii dert deil işte sabır sabırrr saıırr biraz sanırımmm
canım ya neden öğretmeni matematiği hiç vermemiş öyle şey mi olur ? beraber ilerlemesi gerekir tamam öncelik okumayı öğrenmesidir ama yarım dönemde buna harcanmaz ki.
ritmik sayma çocukların diğer işlemleri zihinden yapabilmesine yardımcı olur bu nedenle önemlidir. sende bunu eğlenceli hale getirmeye oyunlar yapmaya çalış ,ben sana 1-2 örnek vereyim sen kafana göre çoğaltabilirsin ;
1) sayıları minik kağıtlara yaz ve bunları sırasıyla bir eldivene dik ve ona giydir ,ellerini kapasın her söylediğinde ellerini açsın doğruysa devam etsin yanlışsa en baştan başlasın yani 10-20-30 dedi ardından 50 dedi en baştan başlat
2) renkli ve büyük kartonlara yaz sek sek oynar gibi zıplaya zıplaya öğrensin
3) yine renkli kartonlara yalnız bu kez kibrit kutusu büyüklüğünde yeter yaz ve bir poşete koy o çektik sıra sıraya koysun
4)bol bol yazmasını sağla
5)sizde oyuna katılın herkes sırayla söylesin bilemeyen ceza alsın (şarkı söylemek vb)
örneği:
anne:10
baba:20
abla:30
bıcırık:40 gibi
bazen bilerek yanlış yapın bakalım fark ediyor mu?
hatta bunu birbirinize top atarakta yapabilirsiniz.
6)fasülye ya da nohutu plastik tabaklara 10ar koyun ve saydırın ,plastik bardakta olur
7)sayma çubuklarını lastikle 10ar bağlayın ve saydırın
8) masal şekline getirerek anlatın
aslında çok yöntem var ama şimdilik aklıma gelenler bunlar
ritmik saymayı oturtan çocuk çarpım tablosunu kolay ezberler ve doğal olarak bölmeyide kolay öğrenir ,bu yöntemleri diğer saymalardada yapabilirsin hatta bir kartona yaz ve eve as odasına girip çıktıkça baksın.... ama fazla bekletme sınıf ortamı gibi olmasın :) yoksa daha ok sıkılır.

metabolizma bayram etmistir :)

yaaaaaaa hemde ne bayram valla:1:

slm ben 25 yaşında ve 106 kiloyum:(. diyetisyene gittim 25 gün oldu ancak tartılmıyorum bir hafta sonra tekrar randevum var bakalım kaç kilo vermişim çok heyecenlıyım.. eğer işe yaradıysa diyet listemi sizlerle paylaşıcam ayrıca böyle bi grup olması çok iyi olmuş sonuçta 50 kg olan insanlarla bizim yediklerimiz aynı olamaz dimi ama??

selammmmmmmmmmmmm:34:
malesef misafirlikten gururla dönemedim çünkü yedim:1: hemde 2 tane tatlı ve 1 dilim börek
evde balık vardı sınırsız balık ve yarım ekmek yine sınırsız soğan salata :)
bugün yediklerimle 3 gün yaşarım desem yeridir:1:

eceeeeeeeeee canım senin çayı yaptım gerçekten güzel oldu ya akşam yemeğinden sonra içtim birde az önce ama sen büyük bardak demiştin ben 2 fincan kadar içtim az mı olmuş?

Canım merak etme sen nasılsa eritirsin bir iki güne kadar yediklerini :34:
Okadar güzel kilo vermişken tekrar almayı kimse göze almaz dimi ama :34:
Ben sana güveniyorum cumaya kadar başka kaçamak yapmazsın ve azda olsa eksi bildirim yaparsın nasılsa o yüzden takma kafana güzelim :48:

slm ben 25 yaşında ve 106 kiloyum:(. diyetisyene gittim 25 gün oldu ancak tartılmıyorum bir hafta sonra tekrar randevum var bakalım kaç kilo vermişim çok heyecenlıyım.. eğer işe yaradıysa diyet listemi sizlerle paylaşıcam ayrıca böyle bi grup olması çok iyi olmuş sonuçta 50 kg olan insanlarla bizim yediklerimiz aynı olamaz dimi ama??
canım hoşgeldin inşallah vermişsindir
Canım merak etme sen nasılsa eritirsin bir iki güne kadar yediklerini :34:
Okadar güzel kilo vermişken tekrar almayı kimse göze almaz dimi ama :34:
Ben sana güveniyorum cumaya kadar başka kaçamak yapmazsın ve azda olsa eksi bildirim yaparsın nasılsa o yüzden takma kafana güzelim :48:

eritmem lazım banum :) neyse ecenin iksiri işe yarar inşalalh bendede ona güveniyorum :)
kesinlikle almak istemiyorum verdim gitti artık
canım sağol güvenini boşa çıkarmam inşallah

bugün avmde doğum drumu gördüm 'torunum nasıl 'diye yanımıza geldi ve bana maşallah sen ne kadar zayıflamışsın dedi ki beni sürekli uyarırdı sakın alma diye :) 25e yakın deyince helal olsun dedi gözlerini açıp şaşırarak nasıl mutlu oldum ya :):34:

bugün gittiğimiz yerdede sağolsun arkadaşım hemen fark etti görüşmyeli sen yine vermişsin dedi :) en son 80 kiloydum seninle görüştüğümde şimdi 75 dedim ,yaaa irade işte dedi :) ve ben yine çok mutlu oldum:34:

ha mutlu oldumda ne oldu yedimde yedim ya ama cumaya söz eksili bildirim yapacağım allahın izniyle:nazar:

canım hoşgeldin inşallah vermişsindir

eritmem lazım banum :) neyse ecenin iksiri işe yarar inşalalh bendede ona güveniyorum :)
kesinlikle almak istemiyorum verdim gitti artık
canım sağol güvenini boşa çıkarmam inşallah

Ya Özlem canım sen bir ara onun tadı güzel oldu demiştin :1: acaba ben yaptığımda bir yerde bir yanlışmı yaptım tadı benimkinde iğrençti :1: zar zor içmiştim bir iki bardak sonra dayanamayıp dökmüştüm :1: yoksa fazlamı kaynadı da acıdı :44:

Geçmiş birikmiş okudum geldim Ankara'da hala kar yağıyor okullar tatil olacak mı diye bekliyorum büyük kızım okula gidiyor yatana kadar tatil haberi bekledi o yattı ben bekliyorum çocukluğumu hatırladım geç saatlere kadar tatil haberi beklerdim

Geçmiş birikmiş okudum geldim Ankara'da hala kar yağıyor okullar tatil olacak mı diye bekliyorum büyük kızım okula gidiyor yatana kadar tatil haberi bekledi o yattı ben bekliyorum çocukluğumu hatırladım geç saatlere kadar tatil haberi beklerdim

15 tatile az kaldı ama eğer böyle giderse ankara erken tatil olacak :1:
Biz İstanbullular hala kar bekleyelim. Ne güzel her yer bembeyazdır. Keşke buradada yağsada kar topu oynamaya cıksam gece :1: bizim evde bayırda poşete oturup kayardım belki :60: eşimle kızım her sene kayıyor da ben bir yerimi kırarım diye kaymıyordum şimdiye kadar :34: ama bu sene bende istiyorum :1: kısmet tabi.

Hoşgeldinnnnnnnnnnnn :3::3::3:

Nasılsın bakim :34: hafta sonu umarım az hasarlı geçmiştir :34:

hoş buldum canım
iyim banu
valla bilmem heralde az hasarlı geçti en azından abur cubur yemedim
aslında bu gün çok acıktım canım baya tatlı istiyordu 1 incirle kahve içtim açlığımda tatlı isteğimde geçti

iyi akşamlar
bana yardım edin
kendimi sürekli aç hissediyorum 2 gün önce yediğim iki ddilim ekmek beni doyururken şimdi yetmiyor
sürekli açım ve canım çok tatlı yemek istiyor niye böyle oldum nasıl geçer ki bu durum diyetimi bozmaktan korkuyorum

yani neskafe içsem açlık hissim geçecek mi yoksa tarçın mı geçiriyor açlık hissini
Nescafe banada çok iyi geliyor canım sakarin kullanıyosan muhakkak koy şeker yerine daha iyi olur.
iyisin maşallah ben marta 1 yılımı doldurucam halen aynı yerdeyim antideprasan kullanıyorum ondan kilo aldım 97 olmuştum ilaca başlamadan ama şimdi
Hangisini kullanıyosun fadime bende kullanıyorum lus..l.
ece78 canım beni nasıl iyi anlamışsın vall tek başıma bir sürü şeyle uğraşmaktan yoruldum herşeyde üstüse geldi
geçen çekmeceyi tornavida ile tamire çalışıyorum güldü kaynanam erkek işide yapıyorsun dedi eee napyım kim yapacak mecbur
eşimin gelişine az kaldı çarşambaya geliyor
Hadi az kalmış tamamenmi dönüyor gidicekmi tekrar.
iyi akşamlar kızlarrr nazar değdim kendime eşimle çıkmaya başladığımız gündü tabi çıktık dışarı yemeğe hadi dedim dürüm falan yemeyeyim 2 lahmacun yedim eve geldim eşim ciizkek almış bimden yedim 1 dlm adet yaklaştı canım tatlı cekiyodu zaten pişmanım başım ağrıyooo off yaniiiiiiiiiii eksiye gidiyodum ne güzel gene şaşırttım

kociş ayakkabı aldı bana bugünde ye diye gaza getirdi aman yemmemm bidaha töbeeee :2:
bu arada ecceee o karışımdan kaynattım sabah 1 bardak akşam 1 bardak içtim hoş yedikleriimin yanında neye yarıyacaksaaaaaaa
Afiyet olsun arad kaçamakta lazım nursena.
selammmmmmmmmmmmm:34:
malesef misafirlikten gururla dönemedim çünkü yedim:1: hemde 2 tane tatlı ve 1 dilim börek
evde balık vardı sınırsız balık ve yarım ekmek yine sınırsız soğan salata :)
bugün yediklerimle 3 gün yaşarım desem yeridir:1:

eceeeeeeeeee canım senin çayı yaptım gerçekten güzel oldu ya akşam yemeğinden sonra içtim birde az önce ama sen büyük bardak demiştin ben 2 fincan kadar içtim az mı olmuş?
Özlem ne oluyor bize yaaa sende bende dağıttık valla.
Olurmu nursena hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz bizler gerçekteki arkadaşlarımızdan daha çok görüşüyoruz daha çok dertlerimizi kimsenin bilmediği sırlarımızı dahi burda paylaşıyoruz keşke hepimiz birbirmize yardım edebilsek inşallah en kısa zamanda düzelir daha çok küçük sevgi ve anlayış herşeyi çözer.
Dimi ya bende ne sevinirdim tatil olunca...

Back
X